Spannendverhaaltje.nl

Vrijdagavond in een hotel

-
16-08-2010
Ik zat vrijdagavond aan de rustige bar van het hotel. Ik was heerlijk een weekendje weg en ik genoot van een drankje. Ik had een heerlijk ontspannen en loom gevoel over mij en dacht erover om niet lang na dit drankje mijn bed op te zoeken, een heerlijk avondje vroeg naar bed. Het sportprogramma op televisie kon mij maar matig boeien. Net toen ik mijn laatste slok nam, kwam zij binnen, blond haar, strak rood jurkje waar haar figuur mooi in uitkwam, een mooi decolleté rode pumps en een zwoel parfum. Ze was gezellig aan het kletsen met een andere vrouw en liep naar een zithoekje in de bar, zo’n beetje onder de televisie. Ik bestelde toch nog maar een drankje en mijn blik wendde zich regelmatig van de televisie af. Ze zat met haar benen over elkaar en liet een behoorlijk stuk been zien.
Ze stond op en liep naar de bar, en ik kon haar profiel zien. Slanke taille en mooie borsten, niet te groot. Ik schatte haar midden dertig. Toen ik omhoog keek, zag ik haar glimlach en een knipoog, een teken dat ze mij had zien kijken?? Ze liep heupwiegend terug met twee glazen witte wijn, en ik keek weer naar de televisie. Niet al te lang daarna stond ze weer op en liep in de richting van de uitgang. Toen ze ongeveer bij mij was, kwamen er nog andere gasten de bar binnen en toen ze mij passeerde streelde ze mijn rug met haar borsten. “Sorry hoor”, was haar excuus, en met een mooie glimlach liep ze door, al heupwiegend, en ik zag haar richting toiletten verdwijnen. Ik keek weer naar de televisie en keek ook even naar de andere vrouw, die genoeg op haar leek om haar zus te zijn, iets ouder, iets molliger. Ik hoorde aan het geluid van pumps op een harde vloer dat ze weer terugkwam, en zonder te kijken wist ik dat zij het was, de geur van het parfum was nog steeds heerlijk.
Mijn blik richtte zich weer op het sportprogramma, maar dwaalde weer af, ze had haar mooie benen naast elkaar staan en het leek alsof ze haar benen wat uitelkaar deed, een mooie blik op haar dijen. Nu stonden beide dames op, de oudere dame gaf de andere dame een kus op haar wang en liep door de dame in de rode jurk liep richting bar en bestelde nog wat te drinken, en liet haar kamersleutel zien voor het nummer zodat de barman de rekening kon maken. Ik kon niets anders dan kijken, en weer kreeg ik een mooie glimlach en een vette knipoog. Weer liep ze heupwiegend weg, en ik zag dat ze haar sleutel op de bar had laten liggen. Ik stond op pakte de sleutel en liep naar haar tafel en gaf haar de sleutel terug. “Oh hoe onhandig van mij, bedankt voor het terugbrengen, kom even gezellig bij mij zitten” zei zij, en die uitnodiging kon ik niet weigeren. We zaten gezellig wat te praten, en ik had moeite haar aan te kijken, er was zoveel te zien, mooie handen, met mooie rood geverfde nagels, een leuk gezichtje met rood gestifte lippen, betoverende bruine ogen, mooie borsten die door het strakke jurkje de contouren lieten zien.
Haar hand ging plotseling onder de tafel en ze vroeg: “bevalt het je, wat je ziet?” Ik kon alleen maar ja zeggen en ik voelde haar hand over mijn been glijden, terwijl ze rustig door keuvelde over wat zij de week met haar zus gedaan had en wat ze van de omgeving gezien had. Ik begon me wat ongemakkelijk te voelen, ik voelde het begin van een erectie komen, ik ging wat anders zitten, en zij begreep waarom, maar vatte dit op als een uitnodiging om verder te gaan. Haar hand ging naar mijn kruis, en ze voelde een bobbel, en begon hier zachtjes over te strelen, er was niets dat ik kon doen, ik zat achter de tafel zij net naast de tafel en enige handbeweging van mij zou praktisch openbaar zijn. Het enige wat ik kon doen was het gesprek zo normaal mogelijk vervolgen en hopen dat ze me niet klaar zou laten komen. Toen ze wist dat mijn pik op volle sterkte was, vroeg ze “weet jij misschien hoe laat het is” Ik zei: “Het is halfelf” Toen zei zij: “Is het al zo laat??? Dan moet ik naar bed, ik zou morgen vroeg opstaan, sorry hoor…………” en ze gaf me een kus op mijn wang en liep weg, mij met een erectie achterlatend.
Ik dacht nog, wat een pestkop, en dacht erover om mijn erectie te laten wegebben en naar mijn kamer te gaan. Maar het was nog erger, toen ik naast mij keek zag ik haar tasje nog naast mij staan, ik kende haar naam niet dus ik kon haar niet terugroepen, ik kon het ook niet laten staan en wilde het ook niet bij de receptie of bar afgeven, dus zat er niets anders op dan met een tent in mijn broek de bar over te steken en haar achterna te lopen, gelukkig was het niet al te druk, maar zij scoorde een hoop bewonderende blikken, en als je als man daar achteraan loopt, kijken mensen toch ook jou kant op, zeker als je met een damestasje loopt en als je met een erectie loopt, dan heb je helemaal het gevoel dat iedereen kijkt.
Ze stond bij de lift toen ik bij haar was. “Je hebt je tasje vergeten” zei ik haar. “Ik ben vandaag nog al vergeetachtig geloof ik” zei ze met een glimlach en ik kreeg een kus op mijn wang. De liftdeuren opende zich en zij stapte de lift in en ik volgde haar. “Op welke etage slaap je?” vroeg ze, en ik antwoordde de achtste, en zij zei, “wat toevallig ik ook” en toen ik knopje acht indrukte, sloten de deuren zich en begon ze tegen mij aan te staan en mij vol overgave te tongen, haar hand wreef over mijn kruis, en ik beantwoordde haar zoenen, en mijn handen pakten haar kontje beet, lekker stevige billen, maar met een oog keek ik naar de teller en zag de zevende etage, en mijn handen lieten haar los, wat als de deuren opengaan en mensen staan te wachten. Gelukkig was het stil en we liepen de gang in, toen ik bij mijn kamer was aangekomen, zei ze vriendelijk “welterusten” en gaf me nog een zoen, toen ik de deur opendeed, gaf ze mij een knuffel en trok me al knuffelend mijn kamer in.
Snel deed ik de deur dicht en toen stonden wij al zoenend in de kamer. Mijn handen gingen over haar borsten, en ik voelde haar handen aan mijn broek en voelde de knoop van mijn spijkerbroek losgaan. Ondertussen pakten mijn handen het bandje van haar jurk en trok deze over haar schouders. Even liet zij mijn broek los om mij in de gelegenheid te stellen haar jurkje uit te trekken tot op haar middel. Mijn hand wreef over haar borsten en haar harde tepels. Zij pakte mijn hand en leidde mijn vingers naar haar tepels, en kneep in mijn vingers als teken dat ze wilde dat ik dat over zou nemen. “Harder” zei ze, en ik kneep harder en trok aan haar tepels en haar kussen werden alleen maar vuriger. Ik voelde haar handen aan de ritssluiting van mijn jeans en voelde hoe de die werd geopend en daarna trok ze mijn broek en boxer naar beneden. Ze ging door haar knieën en begon met haar rode lippen mijn pik te kussen, en mijn handen gingen door haar lange, zachte blonde haren. Toen ze aan mijn eikel begon te zuigen, voelde ik hoe heerlijk haar natte mondje was en wilde ik dieper in haar mondje.
Ik pakte haar haren hard beet en trok haar hoofd naar mij toe en duwde mijn pik hard in haar mond en begon haar mond te neuken. Ik zag haar borsten hard heen en weer bewegen, en genoot van haar tong over mijn harde paal. Ik voelde een lading zaad aankomen, en wilde dat in haar mond schieten. “Ik ga komen, slet” hoorde ik mij zeggen, mijzelf verbazend dat ik haar zo noemde, en zij antwoordde “toe maar, ik wil alles, ik wil alles slikken” En ik voelde een flinke lading sperma in haar mondje schieten en ze hield woord, ze slikte bijna alles en bleef nog even aan de eikel zuigen voor de laatste restjes. Toen stond ze weer op en ze tongde mij weer, en dit was een nieuwe ervaring voor mij. Ik proefde restjes van mijn eigen zaad. Ze voelde aan mijn ballen, en zei “er zit nog meer in” en trok me mee de kamer in en ik waggelde met mijn broek op mijn enkels achter haar aan. Bij het bed aangekomen, trok ik snel schoenen en broek uit en trok haar jurkje uit en trok haar mee het bed op.
Ik zag dat ze een mooie witte kanten string slip droeg en mijn hand ging over haar buik in de richting van die slip, terwijl mijn lippen haar borsten aan het kussen waren. Ik nam een tepel tussen mijn tanden en beet hier in. Mijn hand gleed over het slipje en voelde dat het behoorlijk nat was. Ik ging met mijn hand het slipje in en streelde haar lippen, en kwam steeds dichter bij haar klit. Ik beet een beetje harder in haar tepel en hoorde aan haar kreunen dat ze het lekker vond. Het was tijd dit gladde poesje eens met mijn mond te bewerken, en ik ging tussen haar benen in zitten, en trok haar slipje uit. Gewillig spreidde ze haar benen en ik begon haar direct over haar lippen te likken en proefde haar heerlijke kutvocht. Ik opende haar lippen en begon haar te likken aan de binnenkant, en likte telkens plagerig aan haar klitje en de reacties waren heel direct. Ik stak een vinger in haar natte doos, en deze gleed snel naar binnen, en ze vroeg om meer. Maar ik liet dit pestkopje nog even wachten, en bleef haar met een vinger neuken, terwijl ik af en toe haar klitje likte.
Ondertussen was haar klitje al aardig gegroeid en ik zoog er even op en ik voelde dat ze bijna klaar kwam, dus liet haar knopje even met rust, geen gehoor gevend aan haar smeekbede “ga door, ga door, laat me komen”… Tweede vinger naar binnen en af en toe een likje aan haar klit en toen weer gauw stoppen toen ik voelde dat haar kutje zich samentrok en ze haar benen ongecontroleerde begon te bewegen. Het begon allemaal goed nat te worden en ze lekte haar sappen naar haar bilspleet, en ik begon haar daar te likken. Ik zag haar met haar borsten spelen, en duwde een vinger in haar kontgat, en ze begon nog harder te kreunen. “Laat me komen” vroeg ze, “laat me komen en ik zal alles voor je doen, alsjeblieft…..” “Je weet wat je zeg hè” vroeg ik haar, terwijl ik mijn vingers terugtrok en haar even met rust liet. , Ik wist dat ze niet veel meer nodig had. “Alsjeblieft…….. alles, maar laat me komen…….” Ik trok haar lippen open en zoende haar poesje en toen ik bij haar klit was zoog ik daar hard aan, en met een schreeuw kwam ze klaar en ze spoot haar kutsappen in mijn gezicht. Dit was een verrassing voor mij. Voorzichtig likte ik haar sappen van haar kutje en genoot van het uitzicht op haar natte doosje.
Van dit alles was mijn pik weer hard geworden en nadat ik haar even op adem had laten komen, wees ik haar op mijn pik die wachtte op haar lippen. “Doe mij nog even lekker pijpen, schatje” vroeg ik haar en zich ging met haar lippen over mijn pik en binnen geen tijd was die weer op volle sterkte, tijd om haar eens goed te neuken. “Ga maar op handen en knieën” gebood ik haar. Ik haalde nog even mijn hand langs haar natte doos en zette mijn pik tegen haar lippen en neukte haar hard op zijn hondjes. Aan haar gekreun te horen genoot dit teefje hiervan en ik drukte mijn natte duim tegen haar poepgat en drukte hem langzaam naar binnen. Het kreunen werd luider en ik voelde hoe ze bijna weer klaarkwam en mij ook bijna klaar kreeg. Ik trok mijn pik uit haar terug, en zei haar “ik ga je nu in een kontje nemen…” “Nee, daar ben ik nog nooit genomen” zei ze. “Weet je nog wat je net zei” vroeg ik haar, “alles wilde je doen………dus is het tijd je daar ook te ontmaagden.. “ “Hou je kontgat maar open” zei ik haar. “Maar doe het voorzichtig” vroeg ze terwijl ze haar kontgat openhield voor mij.
Ik zette mijn eikel tegen haar kontgat en drukte langzaam, langzaam gleed de eikel naar binnen en ik hoorde haar kreunen. Toen de eikel eenmaal binnen was duwde ik zachtjes door, en langzaam zag ik mijn pik in haar nauwe grotje verdwijnen. “Ontspan je meer” gebood ik haar toen ik meer weerstand voelde. Ze deed haar benen wat verder uitelkaar en weer kon ik verder doordringen, totdat ik er helemaal in zat. Ik plaatste mijn handen op haar heupen en zei “Nu ga ik je langzaam neuken” En langzaam begon ik te stoten, en ik zag haar handen in de kussen knijpen en hoorde haar kreunen, maar ook aanmoedigen., “neem me, ah, jaaaaaaaaaa stoot harder” en ik stootte steeds harder en hoorde hoe haar orgasme naderde, haar hand wreef hard over haar kut, terwijl wij beide ongelooflijk dicht bij een orgasme waren. Ik voelde hoe mijn ballen het zaad naar voren pompten en zij bewoog haar kontje steeds meer heen en weer en tegelijkertijd kwamen we klaar, ik schoot mijn lading in haar poepgat en trok me uit haar terug. Ik nam haar in mijn armen, en genoot van de zwoele parfumlucht die ze nog steeds bij haar had.
Even later vroeg ze me weer hoe laat het was, ik zei “ja, ik weet het je moet gaan, je moet morgen vroeg weer op”. “En ik wil mijn zus niet ongerust maken”, snel deed ze haar jurkje weer aan, en liep weg. “Ik douche me op mijn kamer….” En ik kreeg een zoen op mijn lippen, “en nog bedankt” zei ze toen ze wegliep. Toen ik weer terug liep naar de kamer zag ik haar slipje nog liggen, nou ik had al genoeg dingen van haar teruggebracht, dit was voor mij.
Aantal keer gelezen:
858
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)