Spannendverhaaltje.nl

Vriendinnen

-
21-08-2010
Daar liggen we dan, ze was haar sleutel kwijtgeraakt en mijn bed leek groot genoeg. Na een avondje uit ben ik het wel gewend met mijn eigen vriendin in bed te belanden, geil als die wordt van een wijntje te veel. Maar dat haar vriendin erbij komt liggen ben ik niet gewend en dat we meteen gaan slapen al helemaal niet. Ik moet zeggen dat het me we beviel wat ik zag, 2 mooie meiden van 20 die zich nog even vlug uit hun meeste kleren hijsen voor ze het bed induiken. Zij als altijd: lange bruine haren, mooi slank met haar lekkere kontje en cup C. Een string en een shirtje om dat lekkers te verbergen, dat geld voor haar vriendin ook. Blonde haren, net zo'n lekker lichaam en iets grotere tieten. Dat ze er goed uitzien vertaald zich in een keiharde stijve die me dwong snel naast mijn vriendin te kruipen.
Ze duwt haar kontje meteen tegen mijn harde lul, ik steek mijn hand onder haar shirtje en zoek haar borsten. Haar tepels staan recht overeind en als ik er zacht in knijp kreunt ze zachtjes. Ik kus haar in haar nek en kijk nu recht in de ogen van sanne, haar vriendin, die geeft me meteen een dikke knipoog en zoent mijn meisje recht op haar mond. Die schrikt, maar lijkt het niet erg te vinden. Voor ik het weet ligt ze bovenop sanne en werkt ze haar eigen shirtje en dat van sanne uit. Ze schuurt haar kruis over sanne's bovenbeen, ze strelen elkaar en zoenen elkaars borsten. Als ik even bij beide dames voel merk ik dat ze al helemaal kletsnat zijn.
''Hier heb ik al heel lang zin in, uit met die shorts'', sanne is naar me toe komen kruipen en heeft mijn lul te pakken gekregen. Voor ik het weet zijn mijn boxers nergens meer te vinden en is mijn lul voor het grootste gedeelte in sannes mondje verdwenen. Langzaam laat ze hem eruit glijden, op mijn eikel zuigt ze extra hard. Dan likt ze langzaam naar beneden tot ze mijn kale ballen in haar mond neemt. Tessa heeft tot noch toe geil toe liggen kijken maar komt er nu ook bij zitten, alleen al het aanzicht van deze 2 meiden die daar aan mijn lul zitten te zuigen en te trekken zou genoeg moeten zijn en ik sta dan ook op springen. Als ik dat aangeef begint tessa harder haar best te doen, 'Spuit het maar over me heen''. ''He, samen delen!'' klinkt het protest en als ik kom liggen beide dames klaar om hun deel op te vangen. In drie golven spuit ik het over hun borsten en buikjes heen.
Als dat gebeurt is beginnen ze meteen elkaars sperma af te likken, na 5 minuten liggen ze elkaar in standje 69 klaar te likken en tegen de tijd dat ze beide gekomen zijn staat mijn lul al weer overeind. Tessa zit alweer klaar op handen en knieen, ze wil het hard en op zijn hondjes. Ik druk mijn eikdel tegen haar opening maar ze is zo nat dat in een keer mijn hele lul naar binnen glijdt. 'Hmm', ik begin hard te stoten. Sanne kijkt geil uit haar ogen en gaat op haar rug voor tessa liggen, dan pak ze tessa's hoof en drukt het richting haar kruis. Terwijl ik mijn vriendin een lekkere beurt geef ligt sanne te kronkelen en te kreunen van genot, ik wist dat tessa van beffen hield en blijkbaar kan ze er ook wat van. 'Ik kommmm..', sanne komt luid klaar maar blijft haar clitje bewerken met haar vingers, jezus wat duurt dat lang.
Terwijl sanne nog ligt na te genieten trek ik tessa omhoog, mijn lul nog in haar kutje. Ik pak haar borsten en neuk rustig verder, ''Wil je hem in je kontje voelen?''. Ze zegt niks, maar trek mijn lul uit haar kutje, duwt haar kontje omhoog en trekt haar billen uit elkaar. Zo ken ik mijn sletje. Ik druk mijn eikel tegen haar sterretje, harder, harder.. 'Oh', 'Oh', 'Aaah', hij zit erin, rustig duw ik verder tot ik aan mijn ballen in haar kontje verdwenen ben, dan begin ik te stoten, eerst langzaam, steeds sneller. Haar billen kletsen als ik hem naar binnen stoot, met haar vingers bewerkt ze haar kutje en clitje. Steeds sneller ga ik, maar het lijkt ook steeds strakker te worden. Ik geef een kreun, 'jezus wat is dit strak', 'Dan heb je mij nog niet geprobeerd.' Nu pas zie ik sanne liggen, ze heeft tessa's vibrator haar kontje in gewerkt en ligt zich uitgebreid te vingeren. Hijgend en zuchtend komt tessa klaar, al haar spieren spannen zich. Ik houdt het ook niet meer en spuit een lading zaad haar kontje in. Ik kom naast sanne liggen en lik haar naar haar hoogtepunt. Met de vibrator nog zoemend valt ze uiteindelijk in slaap, tessa ligt nog wat met mijn lul te spelen maar uiteindelijk vallen we ook in slaap.
De volgende ochtend wordt ik zeer aangenaam wakker, sanne is bovenop me geklommen en rukt me met 2 handen af. 'Wakker worden lekker ding, die ochtendlul van jou is voor mij', ze laat hem in een keer in haar kutje glijden en begin haar mooie borsten te masseren. 'Spuit me maar vol jongen..'
Aantal keer gelezen:
323
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)