Spannendverhaaltje.nl

Vriendinnen of hartsvriendinnen

-
16-08-2010
Ik vroeg aan Esther die bij me was of ze zin had te gaan zwemmen. Ze keek me aan en zei Resoluut, ik ben ongesteld sorry dan zwem ik nooit. Ik keek haar vragen aan, dan neem je toch een tampon. Die heb ik niet bij en die dingen vind ik maar niks. Esther wat bedoel je nou precies heb je ze niet of je wil je ze niet. Allebei zei ze een beetje kortaf. Durf je ze niet in te doen ofzo Es? ik vroeg maar meteen naar de bekende weg. Na een korte stilte knikte ze zwijgend. Esther er is echt niks engs aan. Ik pakte een pakje tampons en liet haar er even naar kijken. Deze zijn niet eng hoor met een kokertje breng je ze in en klaar is kees.
Ze keek aandachtig naar het doosje, kon iemand het maar voor doen mompelde ze maar ik hoorde het. Zal ik hem inbrengen bij je. We zijn al heel lang vriendinnen dus zo gek was dat niet. Zou je dat willen vroeg ze me en ze leek wel opgelucht. Ik knikte, natuurlijk wil ik dat je bent immers mijn beste vriendin. Ze stond op en knoopte haar broek los. Ik ging op een laag stoeltje zitten en Esther kwam voor me staan. Goed opletten Es dan kun je het de volgende keer zelf. Ze stond met haar benen iets uit elkaar en haar hoofd gebogen te wachten op wat er ging gebeuren. ik bekeek haar weelderige haargroei, scheer jij je nooit Es? Nee moet dat dan.
Ik legde haar uit dat het best wel leuker was als er niet zoveel haar zat en ondertussen haalde ik wat haar opzij om er wat beter zicht op te krijgen. Voorzichtig deed ik met 1 hand haar schaamlipjes wat uitelkaar en bracht de tampon naar binnen, het draadje moet buiten blijven Es daarmee trek je hem er straks weer uit maar dat moet je zelf doen. Ik was blij want nu konden we lekker naar het zwembad. Het volgende weekend was ik bij Esther en zaten we wat te kletsen op haar kamer. Opeens zei Esther, Marjolein ik moet je wat vertellen. Ik wist niet wat maar ze klonk ernstig. Weet je nog vorige week met die tampon. Ik knikte, ja durf je het nog steeds niet zelf? DAt wel ging Esther verder maar er is iets anders. Toen je dat zo bij me deed en een beetje aan me zat kreeg ik een heel apart gevoel. Nog nooit eerder had een meisje me daar aangeraakt en daarom kende ik dat gevoel niet.
Wat wil je nou vertellen Esther, wat bedoel je precies zei ik nieuwsgierig. Is het niet gek dat ik een lekker gevoel krijg als een meisje me betast zei Esther. Het was een moment stil, ik weet het niet Esther zei ik en ik weet niet hoe het voelt ook. Mag ik eens bij jou voelen zijn Esther verlegen. Ik dacht even na, wat moest ik hier nu weer mee maar aan de andere kant kon het ook geen kwaad. Dan laat ik zien dat ik me geschoren heb vervolgde Esther snel. Aarzelend zei ik oke dan en omdat ik toch zou blijven slapen besloten we maar alles uit te trekken. We waren wat zenuwachtig zo naakt, we hadden elkaar wel vaker zo gezien maar toen zouden we niet bij elkaar gaan voelen. We deden het grote licht uit en wat sfeer verlichting aan.
Zal ik op bed gaan liggen vroeg ik maar. Esther vond het een goed idee. Ik lag lekker op het zachte dekbed en deed mijn benen wijd zodat ze er goed bij kon. Esther die inderdaad netjes geschoren was , je weet wel net niet helemaal kaal, kwam op har knieen tussen mijn benen zitten. Ze begon eerst een beetje over mijn schaamhaar te strelen, heel zachtjes maar heel lekker. Af en toe keek ze me aan om een reaktie te peilen. Haarvingertoppen gleden af over mijn heuveltje en ik kreeg helemaal een beetje kippevel. Ze deed met uiterste voorzichtigheid mijn lipjes uitelkaar en voelde er tussenin. Dit voelde inderdaad heel lekker zoals ze dat deed. Met haar vinger gleed ze er tussendoor, je wordt nat zei ze zachtjes.
Ze ging op zoek naar mijn klitje en drukte er even op. Oef dit was heel gevoelig. Ik merkte hoe ze twijfelde maar deed toen toch haar vinger dieper in me. Ik kreunde en meteen vroeg ze of het pijn deed. Ik schudde meteen mijn hoofd. Ze woelde met haar vinger lekker in mijn gaatje. Mijn hand gleed over mijn buik omlaag en ik wilde mijn eigen klitje bewerken om het uiterste te krijgen. Vlak voor dat ik er bij was deed Esther het al voor me. Al vingerend wreef ze mijn klitje zalig lang.Omdat ze wilde dat ik ook bij haar voelde besloten we in tegengestelde richting op ons zij op bed te gaan liggen. Zo konden we heel makkelijk bij elkaar voelen.Esther was al nat voor ik begon waarschijnlijk omdat ze bij mij had gevoeld.
We vingerden elkaar en opeens gaf ik een klein kusje op haar poesje. Ze schrok een een beetje en kreunde. Het smaakte niet vies en ik kuste nog een keer. Haar nat zat aan mijn lippen en ik likte er met mijn tong langs. Ik wist dat ze dat kusje al lekker vond en besloot nu met mijn tong tussen haar lipjes door te gaan. Ik verdween tussen het natte zachte rose en likte een paar keer. Ze kreunde nu een stuk harder. Ik likte zachtjes haar klitje en speelde met haar lipjes. Toen ik mijn vinger onder het likken van haar klitje in haar duwde voelde ik nu ook haar mond op mijn poesje en al snel likte ze lekker aan alles wat er zat.
Toen ze langdurig over mijn lekkere knopje likte kwam ik klaar intens lang en lekker. Maar gelukkig kwam Esther ook klaar. We kropen samen in haar bed met onze naakte lichamen dicht tegen elkaar aan. Haar warme zachte borsten drukte tegen de mijne en vroeg ze of ik wilde tongen. We zoenden voor mijn gevoel wel een uur en ik voelde me gewoon ontzettend goed. De volgende morgen werd ik gewekt met een ontbijtje op bed. Toen we aan onze thee zaten spraken we af dat wat we gedaan hadden wel kon als je goeie vriendinnen was van elkaar. Niemand hoefde het te weten dat we dit hadden gedaan maar dat we het nog vaak zouden doen was zeker.
Aantal keer gelezen:
425
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)