Spannendverhaaltje.nl

Vriendin van vriendin op de koffie

-
14-04-2012
Tijdens mijn huishouden ging de deurbel. Het was Sandra, een vriendin van mijn vriendin. Ik liet haar binnen en terwijl ze haar jas uitdeed nam ik haar even in me op. Wat zag ze er weer heerlijk uit zeg. Ik liet haar plaatsnemen op de bank en bood haar een kop koffie aan. Ja ik was in de buurt en wilde je huis nu wel eens een keer beter zien. Ik antwoordde dat ik het leuk vond dat ze langskwam en ging de koffie inschenken. Toen ik terugkwam zat ze heerlijk languit op de bank en ik besloot om tegenover haar plaats te nemen op de andere bank. Sandra was gekleed in een wollen trui, zwart rokje, panties en hoge zwarte laarzen. ik kon mijn ogen dan ook niet van haar afhouden al die tijd. En terwijl ik in haar ogen keek, keek ik onopvallend naar de rest. We praten over van alles en ineens ging ze verzitten waardoor haar rokje iets omhoog kroop. Ik vroeg haar wil je nog een kopje koffie? en ging deze halen. We kwam aan de praat over het feit wat er in de keuken bij mijn vriendin destijds gebeurde en ik vertelde Sandra dat ik het graag nog eens rustiger over zou doen en met wat minder spanning. Sandra zei ook van, sinds die tijd kan ik alleen nog maar daaraan denken Ron. Ik stond op en ging naast haar zitten. Ik sloeg een arm om haar schouder en gaf haar een overheerlijke kus. Ze kreunde heel zachtjes terwijl onze tongen met elkaar aan het spelen waren. Voorzichtig gleed ik met mijn hand over haar been onder haar trui en raakte heel zachtjes haar tepels aan. Deze reageerde direct door keihard te worden en Sandra slaakte bij het aanraken een lichte kreun. Sandra ging op haar beurt met haar hand over mijn kruis en mijn lul reageerde bij deze aanraken direct. ook ik begon te kreunen. Ineens stond Sandra op en duwde me plat op de bank om mijn broek los te knopen.

Ik wil die heerlijke lul van je zien, kirde ze, en daar lag ik dan met een harde lul en mijn broek op de enkels op de bank. Langzaam begon ze me af te trekken en speelde haar tong met mijn eikel. Owwwww lekker zeg, fluisterde ik haar, als je zo doorgaat spuit ik in je mond. Ze stopte met likken en zei nou dat dacht ik toch niet, als je spuit wil ik dat je in me spuit en niet in mijn mond. Op een gegeven moment voelde ik mijn zaad borrelen en ik waarschuwde haar waardoor ze direct stopte met pijpen. Ik stond op, trok de rest van mijn kleding uit, en ging achter Sandra staan. Ik trok zachtjes aan haar tepels waardoor ze begon te hijgen. Owww wat maak jij me geil Ron zei ze zachtjes. Langzaam trok ik haar rokje omhoog en constateerde dat ze een panty aanhad maar geen slip eronder. Ook zat er een gat in. Heel zachtjes streelde ik met mijn vingers over haar klitje en lippen en merkte dat ze behoorlijk nat werd. Owwww lekker zeg zoals jij het doet, ga door riep Sandra. Ik stopte 3 vingers in haar kut en begon haar te vingeren. Kort daarop voelde ik dat ze spuitend klaarkwam. Dit was voor mij het moment om mijn keiharde lul in haar te laten glijden. Ik duwde haar iets naar voren en duwde mijn lul langzaam in haar kut om haar met lange halen te nemen. Sandra werdt steeds geiler en begon ritmisch mee te neuken. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik spuit je zo lekker vol Sandra riep ik, o ja Ron zei ze spuit mijn kutje maar lekker vol, kom op geef mij je zaad. Kort daarna spoot ik met kracht mijn zaad diep in haar. Na even te hebben nagenoten zijn we samen naar boven gegaan om lekker te douchen. Onder de douche stonden we heerlijk tegen elkaar aan en mijn lul begon weer te groeien. Owwww zei ze, wat ben jij een geile kerel ik voel die harde pik tegen mijn klit aankomen.

Ik pakte Sandra bij haar heupen en liet mijn lul over haar klit glijden. Ze werd bloedgeil ervan en pakte mijn pik beet en dirigeerde deze in haar kletsnatte kut. Mmmmmmmm neem me kanjer, verwen me maar lekker ik kom veel te kort en dit is wel zo lekker. Ik stootte lekker in en uit haar en na verloop van tijd voelde ik dat ik weer klaar kwam. Ik trok mijn lul uit haar en ze nam mijn lul in mijn mond en begon te pijpen. Dit werdt me teveel en spoot mijn zaad diep in haar keel. Ik had verwacht dat ze het zou uitspugen maar tot mijn verbazing slikte ze alles door. lekker zeg dat zaad van jou en na het douchen hebben we ons aangekleed, heeft ze nog een kopje koffie gedronken en is weggegaan. Tot de volgende ronde riep Sandra nog.
Aantal keer gelezen:
738
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)