Spannendverhaaltje.nl

Vriendin van mijn broer

-
26-10-2010
Ik ben Peter en ben 19 jaar en was nog maagd. Ik heb een broer en die is 18.

Op een dag wam ik thuis van school en had mijn broer zijn nieuwe vriendin mee.

Zij was 19 jaar oud met mooie blonde haren en een cup-D, die ze altijd mooi naar buiten liet pronken. Haar naam was Patricia, en ze had altijd lekkere make up op, een roze lipgloss, klein beetje mascara en mooie tinten. Zij was erg aardig en af en toe geilde ik wel een beetje op haar.

2 Maanden later, toen mijn broer al dik met haar had was Patricia weer bij ons op bezoek.

Mijn broer moest die avond werken maar dat vond zij niet erg, zij zal wel thuisblijven met ons.

Later bleek dat mijn ouders ook een belangrijke afspraak hadden. Dus dat betekende dat Patricia en ik alleen thuis waren.

Het leek net of ze haar speciaal voor mij had opgetut. Ze had haar borsten er meer uithangen dan ooit en haar make-up was lekker dubbelop. Ik heb die avond poffertjes gemaakt, ze zij dat ze het heerlijk vond. Daarna hebben we samen afgewassen en toen hebben we besloten wat we zouden doen. Het werd een filmpje kijken en daarna gewoon naar bed. We hebben besloten welke film het zou worden (namelijk The Notebook) en hebben die aangezet. Zij zat op de ene bank in de hoek en ik wou op de andere bank gaan zitten. Maar toen zij ze ‘kom toch lekker bij mij zitten’. Ik kreeg meteen vunzige ideeën en werd al opgewonden. Dus ik ging voor Patricia zitten maar ze trok me goed tegen mij aan. Eindelijk kon ik die lekkere grote borsten voelen waar ik me suf over heb gerukt. Zij merkte dit niet en we begonnen te kijken. Het was een romantische film waar je ook aardig opgewonden van raakte en dat merkte ik ook want Patricia haar tepels werden stijf bij het seks gedeelte. Natuurlijk stond mijn lul al hartstikke stijf. Dit merkte zij ook wel. Het leek wel alsof ze een beetje met haar handen mijn heupen ging strelen. Hier raakte ik heel opgewonden van. Ze begon met haar rechter hand onder mijn shirt te strelen. Ik werd erg relaxed en ze vroeg ‘Vind je het lekker?’. Tuurlijk vond ik het lekker en ik knikte ja. Zij reageerde daarop door met haar linker hand over mijn lul te wrijven.

Haar hoofd lag in mijn nek en ik kon haar zwoele adem voelen. Terwijl ze dit allemaal deed begon ze teder in mijn nek te kussen. Ik werd hier botergeil van en draaide mij om. Ik ging met mijn knieën over Patricia heen zitten en antwoordde haar kus. Een vechtende zoen volgde, door het niet doorslikken droop het speeksel uit mijn mond. Die viel in haar tietspleet, dus ik hield op met zoenen en likte in tussen haar geile tieten. Zij deed haar bloesje omlaag en deed haar beha los. Ongelofelijk wat ik daar zag. Dit waren de mooiste rondingen die ik ooit had gezien. Haar tepels waren zo stijf als maar kon zijn en ik zette automatisch mijn mond erop en begon te zuigen. Zij moest hierdoor zachtjes kreunen en ze vond het vooral lekker als ik zachtjes op haar tepel beet. We lagen nog steeds op de bank voor een open raam dus toen stond ze op en trok mij mee naar boven. We liepen naar mijn ouders slaapkamer en zij duwde mij heel geil op het bed. Maar ik stond erop dat ik Patricia eerst zou verwennen. Dus zij lag nu op het bed en ik op mijn knieën voor het bed. Ik trok haar broek uit en haar slipje volgde al snel. Patricia was al drijfnat en gaf mij een knipoog. Ik had dit nog nooit gedaan en er alleen over gelezen. Dus ik begon met haar grote schaamlip. Zij wou mij gewoon nu hebben drukte mij hoofd in haar vagina. De nattigheid spoot over mijn gezicht heen maar ik wist wat ik moest doen. Ik ging met mijn tongetje op zoek en vond Patricia’s klitje. Zij kreunde luid en hijgde wild, toen ik eraan begon te likken. Maar ik bleef likken en af en toe de rest van haar vagina. Zij Kreunde luid ‘Ooooh, Jaaaa, maak het af, aaah ik kom IK KOM’ Een hele luide kreun en ze kreeg een harde orgasme. Ze schokte voor 10 seconden met mijn gezicht in haar vagina.

Na even rust kwam Patricia weer tot haarzelf en zij ‘Nu is mij beurt om jou te verwennen’.

Ik ging op het bed liggen en Patricia deed de rest. Ze deed mijn gulp open en trok mijn broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Mijn lul was zo groot, dat ik er zelf nog even van schrok. Maar in Patricia’s ogen kon je puur plezier en lust zien. Ze begon met haar hand mijn lul zachtjes af te trekken. Haar rood gelakte nagels klemde er mooi omheen. Nu begon ze met haar volle lipgloss lippen zachte kusjes te geven. Ik werd hier ongeduldig van en dat merkte zij. Ze verhoogde het tempo en deed haar mond om mijn lul en begon zachtjes te zuigen. Zoon lekker gevoel had ik nog nooit gekregen en dat zag zij. Wanneer ze boven was likte met hij zijde zachte tongetje rond mijn eikel.

Wanneer zij weer de volle lengte in haar keel had zoog ze op haar aller hardst. En tegelijkertijd rukte ze mij ook nog. Na een paar van deze boter geile bewegingen werd ik helemaal ligt in mijn hoofd en was ik bij mijn hoogtepunt aangekomen. Ik Kreunde luid en er spoot een grote hoeveelheid sperma uit mijn lul. Ik spoot in haar mond en in haar haar. Ze likt na afloop het meeste van haar gezicht. En zij ‘Ik ben nog niet klaar met je, geil loeder’.

Zij ging even douchen en ik lag tevreden op het bevlekte bed van mijn ouders. Ik zat alles nog op een rijtje te zetten en wilde meer. Maar ik wou niet wachten, ik wilde nu. Dus ik kleedde en ik sloop naar de badkamer en deed de deur open. Het stoomde binnen helemaal en ze merkte niks van mijn binnenkomst. Op de wasmachine lag haar slipje en haar gescheurde blousje. Ik ging van achter het douchegordijn haar verrassen. Ik legde 1 hand over haar ogen en van mijn andere hand zaten er twee vingers diep in haar kut. Ik was haar langzaam aan het vingeren en vroeg ‘Rara wie ben ik?’.

Patricia zij ‘Euh.. Mike?’. ‘Fout’ zei ik en ik stopte nog een vinger in haar kut. Toen vroeg ik ‘Maar wie wil je?’ ze antwoordde ‘Peter, laten we deze onzin overslaan. Peter: Ik wil je’ Kreunend. Dat was niet tegen dovenmans oren gezegd, alleen had ik het nog nooit gedaan. ‘Ik doe het wel eerst voor’ zei ze.

Ze zette me op een kruk die nu onder de douche stond. Zelf ging ze met haar benen om mij heen en richtte zij mijn lul naar haar kut. Ze ging voorzichtig naar beneden, en wat een zalig gevoel was dit. Zij merkte het resultaat en speelde hier op in. Ze Zoende mij hevig met haar geile lippen. Onze tongen speelde wild met elkaar. Ondertussen had Patricia haar geile tieten tegen mij aangedrukt. Ik voelde die harde tepels en werd helemaal gek. Toen begon ze een ritme aan te geven. Ik vond het helemaal geweldig maar het mocht wel wat harder, dus ik pakte stevig haar heupen en begon haar hard op mijn lul heen en weer te pompen. Zij begon te kreunen en pakte mijn linkerhand en plaatste die op haar groot geworden klitje. Toen ik hierop begon de draaien begon ze toch te kreunen hey! Maar toen we even bezig waren stopte ze en zij ze ‘Ik heb altijd gewild dat ik hard in mijn kont werd geneukt’. Ik barstte van geluk. Patricia kwam van me af en ging om handen en voeten op de grond staan. Voor ons stond toevallig een spiegel dus ik kon haar geile gezicht zien. Ze duwde haar kontje onrustig omhoog. Ik plaatste mijn lul tegen haar sterretje. Allebei begonnen we in de tegengestelde richting te duwen. ‘Ooh Peter’ Kreunde ze. Ik ging weer rustig met mijn pik uit Patricia’s kont. Ze hijgde als een beest maar ik gaf haar geen tijd om te rusten. Ik pompte in 1 keer mijn lul in haar kont en ze schreeuwde het uit. Ik zag haar in de spiegel peinzen maar de geilheid nam haar over. Ze begon haar kont heen en weer te duwen en ik mijn leuter ook. ‘Oooh jaaaa Neuk me hard in mijn kont, neem me Peter’ hijgde ze. Ik begon nog harder te pompen en toen gooide ze haar hoofd achterover en gaf een harde kreun. Maar ik moest verder en ging door. Dat was haar te veel en ze zakte door haar armen. Ik bleef haar neuken en toen ze in de spiegel keek, gaf ze een heel geil likje over haar volle lippen. Toen ontplofte ik en spoot haar hele kont vol met sperma. Nog even bleef ik op haar hangen en hijgde we hevig. Toen verbrak Patricia de stilte en zij geil ‘Dat was de beste neuk beurt die ik ooit heb gehad’ en met haar vinger ging ze in haar mondhoek en likte haar vinger daarna nog even geil. Toen zoende we hevig en gingen we allebei naar een ander bed. Toen ik Patricia de volgende ochtend zag lopen liep ze een beetje mank, maar fluisterde in het bijzijn van mijn broer: Het was het waard!
Aantal keer gelezen:
868
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)