Spannendverhaaltje.nl

Vriendin van goede vriend

-
21-10-2010
Laatst had ik een goede vriend van me aan de lijn en we hadden het over ditjes en datjes, maar ik merkte dat er iets niet helemaal goed was dus ik probeerde wat door te vragen en uiteindelijk kwam de aap uit de mouw. Het ging niet helemaal goed met z’n relatie, maar ze probeerde er met z’n 2-en uit te komen en ze hadden al vele lange gesprekken gehad, maar hij werd er niet echt vrolijk van. Helemaal omdat ze net een nieuw huis gekocht hadden en daar over een paar weken in zouden trekken. We praten er zaterdag wel over zei ik dan kom ik je toch ophalen voor het stappen.

3 dagen later stond ik dus voor het appartementen-complex en belde aan om mijn vriend op te pikken om te gaan stappen. Ellen beantwoorde en opende de deur zodat ik naar de lift kon. Al snel stond ik bij hun voor de deur. Ellen deed open in haar ochtendjas. Ja ik ben me nog aan het gereed maken en Arnoud is er nog niet die moest nog overwerken. Hij heeft een eigen bedrijfje en ja dat stopt nooit natuurlijk.
Ik ging op de bank zitten en Ellen pakte een biertje uit de koelkast. Ik volgde haar met mijn ogen, ze zag er goed uit. Ze was klein van stuk, schat ongeveer 1.65, met een leuk guitig koppie met kort blond haar. Ze was niet superslank maar zeker ook niet dik. Heerlijk vol lichaam eigenlijk. Ik wist van mijn vriend dat een volle D-cup had al waren die in de ochtendjas niet goed te zien. Maar ik had al vaak zien schommelen in strakke truitjes. En ze had ook nog een heerlijke volle stevige kont. Ze was niet het prototype lekker ding, maar ze zag er gewoon goed uit uit en naar mijn smaak.
Ik was duidelijk een beetje afgedwaald in mijn gedachte want ze stond al weer voor me met een flesje bier.
Ze ging naast me zitten op de bank met een glaasje rosé en sloeg haar benen over elkaar waardoor haar al glad geschoren benen zichtbaar werden.
Hoe gaat het nou met je vroeg ik. Och het gaat wel. Wat scheelt er dan aan vroeg ik terwijl ik natuurlijk al wist waardoor het kwam. Nou wat relatieprobleempjes zuchtte ze. Ja ik hoorde al zo wat van Arnoud. Ik loop de hele dag maar te malen en ik wordt er zo gespannen van dat ik dan weer uitval tegen hem en het wordt er allemaal niet makkelijker op helemaal omdat we binnenkort ons nieuwe huis gaan betrekken.
Kun je dan niet lekker naar de sportschool om daar je energie eruit te gooien en te ontspannen vroeg ik. Pfff nee ik kan me nergens meer toe zetten en de spanning hoopt zich steeds meer op, ben echt bang dat het dadelijk mis gaat.
Zal ik je schouders en je nek anders was los masseren dat werkt altijd ontspannend. Ik zag haar twijfelen maar toen zei ze ja waarom niet.
Ze draaide zich een slag zodat ze met haar rug naar me toe zat en ik legde mijn handen in haar nek en begon haar te masseren. Je doet het wel erg goed zei ze naar een paar minuutjes, wordt er helemaal relax van.
Zou je je ochtendjas een stukje over je schouders kunnen doen dan kan ik je schouderbladen en schouders goed masseren. Natuurlijk zei ze verrassend makkelijk en liet de ochtendjas over schouders zakken. Ik stond achter jaar en kreeg door deze actie een heerlijk uitzicht. Ik keek zo tussen haar volle borsten en zag de bovenkanten van die bollen heerlijk zitten. Wow wat zag dat er lekker uit.
Begin je nog zei ze ik krijg het koud zo. Ik begon snel weer te masseren en kneedde haar schouders en bovenrug en ik zag haar heerlijk ontspannen terwijl ik zelf weer genoot van die heerlijk borsten die daar helemaal vrij in die ochtendjas lagen dat was wel te zien.
Ze kreunde zachtjes en legde haar hoofd naar achteren op de bank. Hierdoor had ik helemaal een vrij zicht in haar ochtendjas die hierdoor ook nog wat verder openviel waardoor er nog meer van die grote borsten te zien werd. Ik voelde mijn pik opzwellen in mijn broek.
Wow dit is echt heerlijk zuchtte Ellen ga door je doet het geweldig laat me maar lekker ontspannen. Ik liet me handen een steeds groter gebied beslaan. Aan de voorkant liet mijn handen langs de zijkant van haar lichaam glijden waarbij ik ook de zijkanten van haar borsten raakte. Vind je het vervelend vroeg ik voorzichtig. Nee ga door ik voel me helemaal relaxen zei Ellen.
Ik moest die heerlijke borsten zien en ik rook mijn kans nu ze als was onder mijn handen. Terwijl ik mijn handen weer langs haar zijn liet glijden drukte ik op de weg naar boven de ochtendjas uit elkaar en viel de hij aan de bovenkant open en zag ik die heerlijk borsten op haar lijf liggen. Wat waren ze heerlijk groot en vol en zo stevig. Ik zag dat haar tepels recht overeind stonden. Ik keek naar haar gezicht hoe ze reageerde, maar ze lag met haar ogen dicht en reageerde niet op het feit dat ik haar borsten kon zien. Ik legde mijn handen in haar hals en liet ze naar beneden glijden over haar borsten heen en pakte ze van onder vast en drukte ze tegen elkaar aan. Ze leken nu echt enorm. Ellen bleef met haar ogen dicht liggen en liet het allemaal gebeuren. Ik liet haar borsten door mijn handen glijden en masseerde die heerlijk bollen. Mijn vingers drongen in dat zachte vlees terwijl ik haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger rolde. Ze begon steeds zwaarder te ademen en te zuchten. Wat gebeurde er ik was gewoon de tieten van de vriendin van een goede vriend aan het kneden.
De ochtendjas lag nu helemaal open en ik zag haar hand over een mooie zwarte string wrijven. Ik ging nu naast haar zitten en boog me voorover naar haar harde tepels en zoog ze me in mijn mond terwijl ik met mijn handen nog steeds dat heerlijk vlees kneedde. Ze begon nu hardop te kreunen…oh ja lik die harde tepels…knijp maar in die dikke tieten van me. Dat had ik niet verwacht van haar, maar ze was blijkbaar helemaal los blijkbaar. En ik begon nu wilder in haar tieten te knijpen en zoog die tepels diep in mijn mond.
Oh lik m’n kutje….bef me….alsjeblieft bef me klaar. Ze spreidde haar benen al en wilde de string van haar kont trekken, maar dat liet ik niet toe. Ik greep het stukje stof beet en rukte het van haar lijf af. Een harde kreun ontsnapte uit haar mond. Oh ja doe maar wild met me…gebruik me.
Spreid die benen voor me sletje. En onmiddellijk opende ze haar benen zover als ze kon. Ik keek recht in haar kale kutje dat al zeiknat was. Haar lippen waar helemaal opgezwollen. Ik dook tussen haar benen en spreidde die dikke lippen en drukte mijn tong diep in dat natte gleufje. En al snel gleed ik met mijn tong omhoog en vond ik een heel hard klitje. Een paar korte tikjes met mijn tong lieten haar exploderen. Ze schreeuwde het echt uit en ik schrok er zelfs een beetje van. Na een paar minuten kwam ze weer een beetje bij. Wow dat had ik echt nodig ik voel gewoon dat ik een stuk minder gespannen ben. Zo intens ben ik nog nooit klaar gekomen zeg.
Nu ik nog zei ik lachend. Zeg maar wat je wilt zei ze geil…ik ben van jou op dit moment. Ik kleedde me snel uit en liet haar liggen waar ze lag. Ik kwam met mijn knieen naast haard hoofd zitten en commandeerde haar haar mond open te doen. Dat deed ze heel braaf en ze stak haar tong erbij uit. Ik zette mijn eikel tegen het puntje van haar tong en liet mijn pik via haar tong zo haar mondje in glijden. Ze sloot haar lippen om mijn stijve paal en ik begon haar in haar mondje te neuken. Wat een geile slet was het toch. Ik duwde mijn pik steeds dieper en harder en ze nam hem met gemak leek het wel. Ik neukte haar nu echt hard in haar mondje. Ow wat een heerlijk gevoel. Ik trok mijn pik uit mijn mond en ze keek hijgend aan. Waarom stop je?. Mag ik je neuken vroeg ik? Alleen als je een condoom hebt want ik slik de pil niet meer glimlachte ze. Ik heb geen condooms bij zei ik teleurgesteld. Neuk me maar gewoon, maar niet in me spuiten dan.
Ow heerlijk. Ik liet haar snel op haar knieen op de bank zitten en kwam achter haar staan. Ik ramde mijn pik gelijk tot mijn ballen in haar kletsnatte gleuf. Een hoog gilletje was het resultaat waarna ik haar lekker hard begon te neuken. Ik zag haar dikke tieten heerlijk heen en weer schudden. Ik voelde mijn zaad al borrelen en trok mijn lul uit haar zompende kutje. Ze draaide zich om, waar wil je komen? Lekker over mijn tieten of in mijn mondje of wat wil je? Ik wist het al en drukte haar tegen de bank en legde mijn pik tussen haar tieten. Ze drukte die dikke ballen tegen elkaar en ik begon haar heerlijk tussen haar tieten te neuken. Oh ja dat komt ’t ik ga spuiten….en ik spoot mijn zaad over tieten, in haar hals en over haar gezicht. Ze zat helemaal onder mijn druipende zaad.
Ze stond net onder de douche en ik was net aangekleed toen Arnoud thuis kwam. Is nu pas aan het douchen gvd.
Ze zijn nog steeds bij elkaar, maar als het weer niet zo goed gaat belt Ellen me op voor een heerlijke ontspannende massage.
Aantal keer gelezen:
760
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)