Spannendverhaaltje.nl

Vriendin komt logeren

-
20-01-2011
Dit verhaal is geschreven door thefonz1979 meer verhalen van thefonz1979 Gezien die meiden van ver weg komen, blijven ze altijd slapen. Een van die meiden is Helga. Het is een leuke meid van halvewege 20. Lekker lang, niet te mager en cub D, echt een lekker ding om te zien en nog vrijgezel. De meiden waren weg en pas laat thuis. Ik lag al op tijd in bed, want ik had ’s morgens al vroeg een afspraak.
De volgende ochtend sloop ik uit mijn bed. De meiden lagen nog te slapen en nadat ik wat ontbeten had, dook ik de douche in. Hierbij moet ik zeggen dat wij maar 1 wc hebben en dat deze ook in de badkamer is.
Op een gegeven moment zie ik de deur open gaan en Helga komt binnen (we hebben de deur namelijk nooit op slot). Verschrikt kijkt ze naar mij, en vraagt of het ok is dat ze gaat plassen. Ik roep dat het geen probleem is. Ze heeft op dat moment nog zo een ruime pyjama aan. Wel jammer, want zo kan ik haar mooie figuurtje niet goed bewonderen.
Gezien ik klaar ben met douchen stap ik uit de douche en begin mij af te drogen.
Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Helga mij uitgebreidt aankijkt.
Ik zeg bevalt het uitzicht. Het is alweer een tijd geleden dat ik zo een man gezien heb zegt Helga terug. Ze is klaar en staat op. Ze stapt uit haar pyjamabroek en loopt naar de wastafel. Ik zie een mooi geschoren streepje en mijn penis begint te steigeren. Ze gaat uitgebreidt naar handen wassen en uitdagend duwt ze haar kontje naar achter. Wat een geile donder is het eigenlijk! Mijn penis is ondertussen op volle sterkte en ik zie haar er na kijken terwijl ze haar handen blijft wassen. Ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen. Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden.
Ik begin te twijfelen maar dan zegt Helga, ik zal niets tegen Janneke zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad!
Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mij penis aan duwt. Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn pinnen en voel um naar binnen glijden. Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit. Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit! Ze is echt lekker strak. Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjamahemdje en streel over haar rug. Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk. Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit. In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was.
Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar. Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul.
Mijn penis glijdt uit haar kutje en Helga draait zich om. Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen. Ik pak haar vast en zet haar op de wastafel. Ik ga door mijn knieen en bekijk haar natte kutje.
Ze is nog steeds nat en ik begin haar te likken. Ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen. Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Ik maak rondjes rond haar knopje. Ik stop een vinger naar binnen en begin haar te vingeren,terwijl ik doorga met likken. Ik voer mijn tempo op met likken en stop nog een 2e vinger in haar kutje. Dan voel ik haar benen rond mijn hoofd samenknijpen en komt ze met een zucht klaar. Ze zakt van de wastafel af en geeft mij een zoen.
Laten we maar even het zweet van ons af douchen zeg ik tegen Helga, anders valt het de andere nog op en we stappen samen onder de douche. Ik zet deze aan en we voelen het warme water op ons neervallen.
Mijn penis is ondertussen alweer tot leven gekomen en ze pakt um vast en begint me af te trekken tot hij weer helemaal stijf is.
Ze zakt door haar knieen en pakt haar flinke borsten vast en klempt mijn penis tussen hun. Ik begin nu haar borsten te neuken. Door al het water gaat dit lekker soepel. Ik word ondertussen zo geil hiervan dat ik alweer bijna klaarkom. Ik stop met haar borsten te neuken en til haar op. Mijn hand gaat tussen haar benen en ik voel dat Helga ook weer geil is. Ze snapt de hint en draait zich om. Weer zie ik haar heerlijke kontje en al snel gaat mijn penis tussen haar benen. Zonder al te veel moeite glij ik weer haar kutje binnen.
Mijn handen glijden richting haar borsten en pakken deze vast. Ik voel Helga’s tepels hard worden tussen mijn vingers. Ik pak ze tussen 2 vingers en knijp er in. Een kreuntje verlaat haar mond. Ze geniet zichtbaar. Ze gaat volledig in deze neukpartij op en ik hoor haar zachtjes maar steeds sneller kreunen. Dit is voor mij een teken om harder en sneller te gaan stoten. Dan voel ik haar kutspieren zich samen trekken rondom mijn penis en dit is ook de druppel voor mij. Nog een harde stoot en ik spuit haar voor de 2e keer deze ochtend vol met mijn zaad.
Aantal keer gelezen:
971
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)