Spannendverhaaltje.nl

Vrienden

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ikke meer verhalen van Ikke Ik zat met mijn twee beste vrienden, en het vriendje van een van hen, bij een van hen thuis een beetje te praten en te lachen. Ik ben 18, mijn vrienden allemaal een paar jaar ouder. Ze waren aardig aan de drank, maar na de derde breezer hield ik het voor gezien. Zoveel was ik nog niet gewend, uitgaan deed ik nog bijna niet. De heren gingen vrolijk verder aan het bier, de flugel en de feightling. Selim, een van mijn beste vrienden, was al aardig ver heen, Rani, mijn beste ‘vriendinnetje’ stond al op de kop, het is een zachte, tengere jongen, volledig stapel op Fatih, zijn vriendje, die als enige nog rustig doordronk zonder ook maar blijk te geven van dronkenschap. De gesprekken werden steeds intiemer, het ging gelijk op met de hoeveelheid lege flesjes. “Wacht! “ riep Selim. “We stellen omstebeurt een vraag aan iemand, en diegene moet daar eerlijk antwoord op geven, ok?” hij keek ons vragend aan. We stemden in. “ik begin.” Zegt Selim. “Rani, heb je al eens gepijpt?” Rani werd knalrood en keek schuchter om zich heen. “Jawel.” Mompelde hij toen. “wie?” vroeg Selim nieuwsgierig. “Hoho,” zei ik, “dat is een andere vraag.” Meteen richtte hij zijn aandacht op mij, shit. “ Anne, wat heb jij al met jongens gedaan? Of meisjes?” voegde hij er grijnzend aan toe. Ik zuchtte. “ Ik heb gepijpt, afgetrokken en geneukt.” Ze keken met verbaasd aan. “ik dacht nog wel dat jij zo zedig was.” lachte Fatih. De vragen bleven maar doorgaan, en werden steeds heftiger toen iedereen losser kwam. “ Anne, wil jij je borsten laten zien?” iedereen keek Fatih verbaasd aan, die de vraag had gesteld. “ik dacht dat jij nicht was.” zei Selim. “jawel,”reageerde Fatih. “maar ik wil wel weten wat ik mis.” Nerveus keek ik naar Selim, en toen naar Rani, wat vond hij ervan? Maar Rani was ver heen. Wat moest ik nu? Selim was mijn beste vriend, wat zou ik verpesten? Ik ging rechtop zitten en keek nog eens om me heen. Toen trok ik maar mijn shirt uit. En reikte naar achter om mijn bh los te maken. Door de zenuwen kreeg ik het slotje niet los. Selim stond op en kroop achter me, hij haakte mijn bh los, en ging weer terug op zijn plek zitten. Nog even aarzelde ik, toen liet ik mijn bh naar beneden glijden. Ik durfde niet op te kijken, wat moest ik doen? Fatih stond op en trok me overeind. Hij pakte mijn armen, deed ze omhoog en legde ze achter mijn hoofd, zodat mijn borsten goed uitkwamen. “Wat zijn ze groot.” Zei Rani bewonderend. Ook hij stond op en liep op me af. Opeens stak hij zijn hand uit en streelde mijn borst. “zacht..” mompelde hij. Ook Fatih stak nu zijn hand uit en streelde de andere borst. Hier stond ik, gestreeld door twee homo’s, terwijl ergens diep van binnen iets begon te kriebelen. “ hee zeg.” Selim kreeg zijn stem terug. “ ik ben de enige hetero hier en ik mag nergens aankomen.” Fatih leidde me naar Selim, die op de bank zat en drukte me op zijn schoot.
Ik keek hem een beetje verontschuldigend aan, maar de manier waarop hij terugkeek was niet de gewone. Nu was hij niet een van mijn beste vrienden, maar een man, die opgewonden naar mijn borsten zat te kijken. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn borst. Even lag hij stil, toen streelde hij mijn hele borst en mijn tepel. Ik draaide verder naar hem toe en legde een arm achter zijn hoofd. Hij keek me nog een keer aan, en liet toen zijn hoofd richting mijn tepel gaan. Ik voelde zijn warme adem op mijn cup D (echt waar!) en toen zijn warme tong over mijn tepel. Nu kwam hij opeens los, hij drukte me achterover op de bank en kwam half op, half naast me liggen. Hij streelde mijn borsten en likte mijn tepels tot ze rechtop stonden. Ik lag stil te genieten en hoorde plotseling gekreun. Ik draaide mijn hoofd en zag Rani wijdbeens op de bank zitten, terwijl fatih op zijn knieën voor hem zat en zijn gezicht tegen Rani’s kruis aan drukte. Hij begon Rani’s broek los te maken en Rani hielp maar al te graag mee. Hij stond nu in zijn slip en t-shirt en ook Fatih stond op. Ze kusten hevig en wreven hun lijven tegen elkaar aan. Selim kroop nu helemaal op me, een reed zachtjes tegen mijn been aan, terwijl hij nog steeds hevig in mijn borsten kneedde, hij kuste in mijn nek en sabbelde aan mijn oorlelletje. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en kuste hem vol op zijn mond. Hij spreidde nu mijn benen een beetje, mijn rokje schoof omhoog, zodat hij ertussen kwam liggen en wreef zijn bobbel tegen mijn slipje, dat al aardig nat begon te worden van mijn sappen. Steeds sneller wreef hij, hij hijgde, en toen ik mijn benen om hem heen sloeg en hem dichter op me drukte begon hij te kreunen. “Anne.. wat ben jij een lekker meisje..” opeens richtte hij zich op en keek naar de andere twee, die al helemaal naakt waren en op de grond lagen te geilen. Ik trok aan Selims shirt en hij trok het snel over zijn hoofd.
Hij stond op en maakte zijn broek los, hongerig stroopte ik zijn broek en boxer naar beneden, zijn pik sprong naar buiten. Ik beet op mijn lippen, zo’n grote was ik toch nog niet gewend. Hij trok zijn kleding uit en legde me toen op de bank. Hij rukte mijn rokje omlaag en hielp me uit mijn string. Mijn kutje was kaal op een streepje na. Fatih en Rani kwamen nieuwsgierig kijken. Alledrie begonnen ze me te strelen, ik kronkelde van genot. Ik werd op de grond neergelegd en ze gingen verder met onderzoeken. Ik liet mijn handen van het ene lijf naar het andere gaan, tot ik opeens een enorme pik in mijn handen had. Mijn mond viel open, toen ik zag wat voor een enorm apparaat Fatih had. Rani keek me trots aan, ik vroeg me af waar hij het liet, het is maar een tengere jongen. Ik kon me niet bedwingen en gaf een lik aan de eikel. Rani kwam me helpen en samen likten we het hele gevaarte af, we sabbelden aan zijn ballen en likten over de eikel. Ik zoog zijn eikel naar binnen en probeerde hem zo diep mogelijk te krijgen, Fatih gromde diep en legde zijn handen op mijn hoofd. Rani draaide zich naar Selim en probeerde hem te pijpen. Selim is een echte hetero, maar nu was hij zo geil dat hij het uitkreunde en Rani vastgreep toen die een likje aan zijn eikel gaf. Intussen waren we in een positie waarbij Selim recht tegen mijn natte kutje aankeek, dat al glinsterde van genot. Opeens werd ik opgetild en op een stoel gezet. Selim keek de twee homo’s aan en zei geil “ik zal jullie leren hoe jullie een vrouw moeten verwennen.” Hij streelde mijn kutje langzaam en zacht, toen kuste hij mijn lipjes en heel voorzichtig begon hij eraan te likken. Het voelde heerlijk aan, dit was ik niet gewend, het enige wat ik kende waren vriendjes die in slaap vielen zodra zij hun pleziertje hadden gehad en waarvan ik me afvroeg of hun pik al een keer in mijn kutje zat. Toen hij met zijn tong mijn klitje vond liet ik een kreun ontsnappen. Intussen was Rani op zijn knieën gegaan en nam die enorme paal in zijn mond, Fatih hijgde en greep Rani’s hoofd vast, hij neukte hem diep in zijn mondje, het was ontzettend geil om te zien. Selim haalde zijn hoofd tussen mijn benen vandaan en gaf me een natte kus. Ik stond op en liet een natte plek achter op de stoel. Fatih liet Rani stoppen en legde hem op de grond, we gingen er met zijn drieën omheen zitten, ik had het voorrecht tussen zijn benen te mogen plaatsnemen en ik nam zijn paal in mijn mond. Ik liet hem diep naar binnen glijden en likte toen langs zijn eikel.
Ik nam hem weer in mijn mond en bewoog mijn hoofd op en neer, in hetzelfde tempo bewoog ik mijn hand. Toen voelde ik beweging achter me, iemand wreef over mijn billen en streelde door mijn spleetje. Ik kreunde en duwde mijn billen achteruit. Ik keek heel even achter me en zag dat Selim zijn pik voor mijn gaatje zette. Hij wreef langs mijn lipjes en duwde toen langzaam zijn staaf bij me naar binnen. heel voorzichtig gleed hij in me. Aaaaaaaaah wat was dat lekker, ik kreunde het uit. Zo bedoelden vrouwen het dus als ze het hadden over dat heerlijke gevoel als een man in je komt. Selim hijgde en streelde als een gek mijn billen ,terwijl hij heel langzaam in me bewoog. Dit was een ontzettend geil gevoel, en ik begon Rani feller te pijpen. Fatih had intussen plaatsgenomen naast Rani’s hoofd, zijn paal gleed in en uit Rani’s mond. Ik streelde zijn ballen en probeerde mijn hoofd nog sneller op en neer te bewegen. Rani trilde van genot, en opeens liet hij Fatih’s paal uit zijn mond glippen. “Nee, wacht… ik.. ik kom anders..” hijgde hij. Fatih gromde en drukte zijn pik weer in Rani’s mond. “Kom maar dan.. mijn geile schatje..” Rani kreunde gesmoord en greep me bij mijn haar, ik voelde zijn pik schokken, en mijn mond vulde zich met zijn zaad, Rani ramde zijn pik een paar keer diep in mijn mond en zakte terug. Hij hijgde luid. Ik slikte genietend alles door “ Shiiiit…” hoorde ik Selim kreunen. “ Anne wat heb je een lekker strak kutje.. zometeen spuit ik het vol.. hij zette zijn nagels in mijn billen en neukte me diep en hard. Opeens stopte hij en draaide me op mijn rug, hij legde mijn benen in zijn nek en zakte weer tot de wortel in mijn grotje. Ik keek hem aan terwijl hij wild in me op en neer ging, zijn gezicht vertrokken van genot. “Ooohh.. jaa.. ik ga je kutje helemaal volspuiten.. mijn geile meisje..” “Neuk me.. “ smeekte ik en hij ramde zijn paal in me.. hij kreunde luid en schoot zijn zaad mijn kutje in. Hij schokte in me en ik voelde zijn zaad diep in mijn kutje spuiten. Hij bewoog nog wat na en legde zijn hoofd in mijn nek. Ik streelde zijn bezwete lijf. Toen ik opkeek was Fatih net bezig zijn enorme zaadstaaf in Rani’s kontje te proppen. Rani kermde van pijn en genot. Ik kroop naar hem toe en kuste hem wild. Daarna kroop ik door. Omdat Rani op handen en knieën zat kon ik net bij zijn paal komen, en ik zoog hem gretig weer naar binnen. maar niet voor lang, want Rani stond op en Fatih kroop tussen mijn benen. Hij wreef zijn paal tegen mijn lipjes. Een beetje bang keek ik ernaar. “ik weet niet of dat wel past.” zei ik twijfelend. Fatih lachte en dirigeerde me naar de bank, waar ik met mijn boven lichaam op moest hangen. Hij spreidde mijn benen en wenkte Rani, die zijn pik nat likte. Toen zette hij zijn staaf tegen mijn kutje en drukte een stukje naar binnen. ik zoog mijn adem in. Hij greep mijn borsten en kneedde ze genietend. Toen ik ook begon te kreunen en met mijn kontje begon te draaien, stootte hij opeens toe. In plaats van de pijn die ik verwacht had voelde het zo ongelofelijk lekker dat ik bijna direct klaarkwam.
Ik schreeuwde bijna van genot, Fatih greep me bij mijn haren en trok mijn hoofd naar achteren. “toch wel goed dat ik dit een keer geprobeerd heb..” kreunde hij. ik liet me voorover vallen en genoot van die stotende joekel in mijn nauwe kutje. Ik vergat alles om me heen en kreunde het uit, alle geile praat die ik kon bedenken stootte ik uit, ik smeekte om meer van die zalige grote paal. Fatih gromde “jij stout meisje, ik neuk je kutje helemaal schraal.. je bent zo lekker strak..” ik keek achterom en zag hem genietend mijn kutje in en uit stoten. Hij greep me weer bij mijn haren en neukte me heel langzaam en diep. Ik smeekte hem om sneller te gaan, ik drukte mijn kontje naar achter, met als gevolg dat Fatih zijn paal eruit haalde. “Nee ga door..” smeekte ik. “het is zo lekker.. hij is zo lekker groot Fatih..” in een keer stootte hij weer toe en neukte me diep en hard, ik kreunde het uit, net als ik. Fatih stopte en met z’n drieën draaiden ze me om en likten mijn borsten en mijn kutje. Selim likte mijn lipjes en mijn klitje en het duurde niet lang voor ik schokkend van genot onder ze lag. Ik woelde door Selims haar en drukte zijn mond harder op mijn smachtende spleetje. Ik voelde mijn orgasme komen, mijn lijf trilde en de golven genot spoelden over me heen. Ik schokte en kreunde luid, en toen mijn orgasme wat afnam ramde Fatih zijn staaf weer in me, wat een heerlijk gevoel was omdat mijn kutje nog samentrok van het orgasme. Luid grommend nam Fatih me, ik spoorde hem aan door mijn benen om hem heen te leggen en hem dieper in me te drukken. Toen kreunde hij luid en lang en ik voelde zijn zaad in mijn gevoelige kutje spuiten. Hij stootte nog een aantal keren en elke keer spoot er wat zaad uit zijn paal. Toen liet hij zich over me heen zakken en hijgde na. Selim zakte naast me op de bank, Fatih liet zijn paal uit me glijden. Ik maakte de bank vies door alle sappen en sperma die uit mijn kutje dropen. Rani kroop in Fatih’s armen op de grond, ik vleide mijn hoofd tegen Selim’s borstkas. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar ikke_prive2000@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
876
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)