Spannendverhaaltje.nl

Vreemdgaan Of Niet

-
21-10-2010
Is dit vreemdgaan of niet?

Laat ik me even voorstellen, ik ben Rick begin 30 en al 8 jaar samen met mijn vriendin Jessica. Een mooie meid om te zien, niet te weinig rondingen en ook niet te veel, een zeer aantrekkelijke meid met een prima dosis humor en één heel groot probleem. Ze houdt niet van sex, wil niet pijpen en zeker ook niet aftrekken, ze vindt het niets en heeft er volgens haar zeggen helemaal niets mee. Om mij te plezieren mag ik één of twee keer per maand mijn paal in haar kutje stoppen maar het moet dan ook met condoom en binnen 10 minuten wel klaar hé. Je begrijpt dan ook vast dat ik vaak flink aan het fantaseren sla, regelmatig internet afstruin en zo ook op deze site terecht ben gekomen. Nu heb ik een fantasie waarbij ik me afvraag of dit “vreemdgaan” is of niet. Wie kan het me zeggen? Soms liggen de grenzen ver uit elkaar en soms erg dichtbij. Fantasie of niet, ik hoop dat het ooit werkelijkheid mag worden.

“Na de zoveelste afwijzing en discussie over sex duik ik kwaad achter de computer in mijn hobbykamer, een plek waar Jessica nooit komt. Ik het internet op en bestel mij 1 stuks nep kut in de vorm van een zaklamp, zo’n interactieve die je aan kunt sluiten op je computer, een paar leuke filmpjes erbij. Ondertussen zit ik maar weer eenzaam te rukken achter mijn computer en droom langzaam weg in een fantasie. Via mijn geplaatste berichten krijg ik e-mail binnen, een oproep eigenlijk, een oproep om me eens flink te laten helpen op een zeer ludieke wijze. Ik hoef niet bang te zijn dat ik vreemd zou gaan want dat was het niet volgens de vrouwelijke afzender, wat het wel was zou ik ervaren in volgende berichten, als het me wat leek moest ik een foto mailen en zou ik antwoord en foto’s terug krijgen. Zo gezegd zo gedaan, ik was nieuwsgierig geworden en had eigenlijk wel behoefte aan spanning in mijn leventje. De volgende dag thuis gekomen ligt er een pakje op me te wachten, met de mededeling dat ik voorlopig niet gestoord wilde worden ging ik naar boven. Dit was geen enkel probleem, Jessica ging uit met vriendinnen, een soort meidenavond. Ik mijn nieuwe aanwinst uit de verpakking, de boel installeren, wat plaatjes kijken en al gauw had ik een flinke stijve. Met wat glijmiddel op mijn pik doorboorde ik het maagdenvlies van die nep kut en merkte al gauw dat het apparaat een eigen leven ging leiden. Het duurde maar een paar minuten of mijn dikke paarse eikel begon gevaarlijk hard te kloppen, mijn ballen trokken zich samen en ik spoot ladingen vol zaad in dat nep ding. Toen was het alweer gedaan. Ik de boel opruimen en eens kijken of er e-mail was, jawel, een paar mooie foto’s van een zeer aantrekkelijke dame die me aanbood op een bepaald tijdstip op een bepaalde dag even te “helpen”. We raakten aan de klets via de mail en al gauw was er een afspraak gemaakt.Op de bewuste dag was ik ’s ochtends op het afgesproken adres en werd ik opgewacht door een leuke dame met een flinke boezem. Later zou blijken dat ze best wel een erg grote cupmaat had, wist ik veel, zoveel had ik nog nooit in het echt gezien. Zo, zei ze, wij gaan een spelletje doen en je zult na afloop niet het gevoel hebben dat je bent vreemdgegaan, je mag namelijk niets doen, kom maar eens mee. Trek je kleren uit en ga maar op de bank zitten, maak het je gemakkelijk. Langzaam begon de vrouw te strippen tot ze alleen nog een string aan had, die blijft ook aan, zei ze. We gaan niet zoenen, je dikke pik gaat niet in mijn kutje maar je gaat wel twee keer spuiten, de eerste keer snel en de tweede keer gaat heel lang duren.

Ik had alleen maar met vragende ogen naar haar boezem gekeken en vroeg hoe ze dacht dat te gaan doen. Wel de eerste keer pijp ik je klaar, alleen met mijn mond laat ik je spuiten, je staat namelijk onder spanning en het voorvocht druipt al langs je kloppende paarse eikel, ik wist niet dat die zo dik was. Is dat bijzonder dan, vroeg ik. Ja menig vrouw zou blij zijn met zo’n paal in de buurt, behalve die van jou zoals ik heb begrepen.

Ze liet zich op haar knieën zakken en likte, nee slurpte, mijn voorvocht op. Hard en met diepe halen begon ze mij te pijpen, inderdaad na nog geen 5 minuten kwam ik met flinke stoten zaad schokkend klaar in haar mond. Ze slikte alles door, pfff wat geil. Oké zei ze even een kopje koffie, kun jij even langs het toilet en dan fase twee, dat duurt wel even. Toen ik terug kwam op de bank speelde ze met haar flinke borsten en pakte mijn pik vast met haar hand, ze hield hem vast en deed niets. Na een paar minuten bewoog ze haar hand één keer naar beneden en bleef kijken naar mijn paarse eikel. Een paar minuten later bewoog ze haar hand één keer omhoog. In dit tempo trok ze me af, bijna drie uur later hield ik het eindelijk niet meer. Zware warme golven zaad bulkte uit mijn donker paarse eikel en klotste tegen haar borsten aan. Ineens trok ze even flink door om mijn pik te legen, dat heb ik geweten ik kwam nog een keer. Ze smeerde het zaad uit over haar boezem, keek me aan en zei volgende week weer?”

Ik werd wakker uit mijn fantasie en zat weer ouderwets rukkend achter mijn pc. Klodders zaad lagen er op de vloer en waren het teken dat ik echt even weg was in mijn dromen. Na netjes alles opgeruimd te hebben vraag ik me één ding af. Als dit nou eens werkelijkheid zal worden, alleen afgetrokken worden en verder niets, is dat dan vreemdgaan? Weet jij het, laat het even weten?
Aantal keer gelezen:
836
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)