Spannendverhaaltje.nl

Vreemdgaan 2

-
20-04-2011
Jarenlang heb ik een relatie gehad met Mayke. Mayke is een mooie meid, bruin haar, bruine ogen gezet postuur en mooie 75c borsten. Ze was katholiek opgevoed en dat was soms wel te merken. De relatie was soms wel moeilijk maar de seks was super. We hadden meerdere keren per week seks en dan vooral in het amazone standje. Ik lag onder Mayke terwijl zij in heerlijk hoog tempo op mij reed. Haar mooie borsten dansten trots op en neer terwijl mijn pik haar behaarde poesje ingleed. Zoals ik zei, de seks was heerlijk maar er ontbrak iets.

De laatste weken trok ik steeds meer op met Megan. Megan was een hele goede vriendin van Mayke. Ze had donker blond haar, bruine ogen, forser postuur en grotere 80d borsten. Ik sprak haar veel op msn en na twee weken spraken we af. We dronken een biertje en er volgden er meer. ’s Avonds bracht ik naar huis. Ze draaide zich op en zoende me vol op mijn mond. Tot mijn verbazing beantwoorde ik haar tongzoen ook nog. Megan gleed met haar handen over mijn rug naar mijn kont. Ik liet mijn handen over haar jurkje glijden naar haar kont, voor ik het wist zaten mijn handen onder haar jurkje op haar kont. Ze had helemaal geen string of slip aan! Het werd mij duidelijk wat haar plan was.Megan liet een hand naar mijn pik glijden en begon hem te kneden door mijn broek. Mijn pik begon te groeien, ik werd geil van deze mooie dame. Ik liet een hand tussen haar benen doorglijden naar haar vagina. Voorzichtig taste ik eventjes af, ze had een kale poes, dat was weer iets nieuws. Twee vingers gleden al snel tussen haar schaamlippen. Megan slaakte een kreun en begon mijn broek open te maken. Ze haalde mijn pik uit mijn boxer en begon me langzaam af te trekken. Mijn vingers gingen steeds sneller door haar kale poesje totdat Megan begon te trillen en kwam klaar. Megan zakte door haar knieën en begon me heerlijk te pijpen. Met een hand begon ze mijn balzak en anus te strelen, wat een heerlijk geil gevoel. Ze bleef maar doorgaan en doorgaan. In al die jaren met Mayke was ik nog nooit zo heerlijk diep gepijpt Lang kon ik het niet meer volhouden en spoot ik al mijn zaad diep in haar keel.

Megan stond op en gaf me een heerlijke tongzoen. Ik proefde mijn eigen zaad in haar mond. Ze deed haar hoofd naast mijn hoofd. ‘Er is meer op mijn slaapkamer’ fluisterde ze. We liepen naar haar kamer en trokken snel onze kleren uit. Megan duwde mij op bed en ik liet me op mijn rug vallen. Ze greep mijn pik en begon hem weer stijf te pijpen. Eenmaal stijf klom ze bovenop me en duwde mijn pik in haar vagina. Steeds sneller ging ze rijden op mijn pik. Na een paar minuten kwam ze kreunend en schuddend klaar.

Ze kwam op mij liggen en vroeg wat ik dolgraag wou proberen wat bij Mayke niet mocht. Ik vertelde dat ik haar anaal wou ontmaagden. Megan antwoordde dat ik haar niet kon ontmaagden, maar wel in haar kontje mocht neuken. Ze ging op haar buik liggen met haar benen wijd, ik kwam tussen haar en zette mijn eikel tegen haar sterretje aan. Voorzichtig begon ik te duwen maar hij floepte al snel naar binnen door al het vocht. Langzaam begon ik te stoten in haar nauwe gaatje.

Met iedere stoot ging ook mijn voorhuid heen en weer. Dit gevoel was zo heerlijk, het gekreun van Megan maakte het alleen nog maar erger. Met lange diepe halen probeerde ik mijn zaad langer op te houden maar lang duurde het niet. Ik spoot mijn zaad in haar sterretje en liet me bovenop haar vallen. Mijn pik gleed langzaam uit haar volgespoten gaatje en ik kwam naast Megan liggen. Haar handen gleden direct weer over mijn lichaam, ze kreeg er gewoon niet genoeg van.

Opnieuw begon ze me af te trekken. Langzaam maar zeker werd mijn pik weer stijf en begon ze het tempo op te voeren. Ondertussen gleed mijn hand weer tussen haar benen. Twee vingers gingen haar heerlijke natte kale kutje in. De andere vinger gleed door mijn sperma haar kontje in. Het tempo ging bij ons allebei omhoog terwijl we ook tongden. Megan kreunde hard, wat een geile meid is ze! Ik merkte dat ik klaar ging komen, mijn adem verzwaarde. Uiteindelijk kwam ik klaar maar sperma kwam er niet meer.

Nu kon ik me concentreren op Megan. Mijn andere hand ging nu ook tussen haar benen. Ik liet drie vingers in haar anus glijden. Megan slaakte een gilletje maar daarna begon ze weer te kreunen. Nu ging mijn andere hand naar haar poesje, voorzichtig gleed mijn hele hand haar poesje in. Opnieuw gilde ze van de pijn maar dit ebde weer weg. Ik was nu gewoon haar aan het fisten, zal ik haar kontje ook fisten? Dit moest ik gewoon proberen, mijn handen gleden uit haar lichaam. De hand uit haar kontje liet ik haar poes inglijden. Mijn natte hand uit haar kutje gleed nu haar anus in. Langzaam begon ik te stoten, Megan begon steeds harder te kreunen en te bewegen met haar lichaam.

Ze vond het echt heerlijk wat er gebeurde, steeds harder begon ze te kreunen. Haar ademhaling versnelde en ze kwam bijna gillend klaar. Direct trok ze mijn handen uit haar lichaam en mijn hoofd naar het hare. Ze begon me intens te tongen. We streelden elkaar nog wat en vielen zo in slaap.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
493
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)