Spannendverhaaltje.nl

Vreemd gaan

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Xevia Je kan het wel, je hebt alles, een lieve vrouw 2 schatten van kinderen een huis een auto maar geen seks.
Van wegen mijn werk waren we genoot zaakt om een jaar niet gezamenlijk op vakantie te gaan. Niet dat ik dat erg vond, er was genoeg te doen thuis. Na twee dagen werd ik gebeld door mijn broer, of ik mee ging naar de kermis van het dorp waar ik ben opgegroeid.
Ik dacht wel ja, het is een mooie tijd geleden dat ik daar ben geweest en een mooie kans om mijn vrienden van vroeger nog eens te spreken.
Ik kom je vanmiddag halen, kunnen we lekker lang feesten zei hij, en ik dacht wel ja jo waarom niet. Zins ik getrouwd ben ( en dat is ongeveer 15 jaar nu) was ik nooit meer uit geweest.
Met een vlugge blik op de klok zag ik dat het al bijna zo ver was. Eerst maar even onder de douche, lekker scheren en soppen. Het was een warme zomerdag, dus niet te veel kleding aan. Mooi shirt uit gezocht een Korte broek, Nee ondergoed draag ik nooit ( tot walging van mijn vrouw ) .
Het was er erg gezellig en vooral erg druk. Kon wel zien dat ik hier een tijd niet was geweest, veel vreemde gezichten en wat een jong grut hier, de meeste waren niet ouder dan 17 jaar. Na een uurtje of 3 had ik het wel gezien, en wenkte mijn broer dat ik een taxi ging bestellen.
Op weg naar buiten zag ik haar staan, een bekend gezicht maar kon haar niet goed thuis brengen, Toen ik langs haar liep pakte ze mijn hand vast en zei. “Hč, ben jij niet …… “ en toen herkende ik haar weer, voornamelijk aan stem. “Hee hallo ……” zei ik maar kwam niet op haar naam, ze zat een klas hoger op de lagere school. Maar wouw Dat meisje van toen was op gegroeid tot een beeldmooie volwassen vrouw. We praten wat en bood haar wat te drinken aan, “wil je met me dansen” zei ze, “dat heb ik jaren geleden al eens aan je willen vragen maar durfde toen niet”. Voor mijn gevoel een half uurtje later zei ik dat ik naar huis ging, toen we buiten kwamen was het al donker. “zullen we bij mij nog een drankje doen” stelde ze voor, ik vond het prima. Het was een gezellig huis met veel boeken een gemakkelijke stoel bij een openhaard. “ga daar maar zitten”en gaf me een knip oog.
“je woont hier niet alleen”zei ik, “nee” antwoordde ze, “met mijn vriend en mijn kids maar die zijn niet thuis hoor”. Ze stak de open haard aan en ging naar de keuken en kwam terug met twee glazen wijn een bordje met toastjes. “ik ga even naar boven die stink kleren uit doen, ik ben zo terug” Was haar antwoord op mijn vraag wat voor werk ze deed. Na een kleine tien minuten was ze daar weer, gekleed in een kort doorschijnend jurkje en een prachtig lingerie setje daar onder, Weet nu niet of ik warm werd van de wijn het vuur of haar verschijning. Ze kwam naast me op de leuning zitten, voor het eerst die avond snoof ik haar geur. “vind je het goed als ik tegen je aan ga hangen, vind het zo gezellig met je bij het haard vuur”zei ze met een zachte stem, en voor ik het wist zat ze op schoot, en keek ik in haar rijkelijk diepe decolitč. En ik zal er niet om liegen dat had wel enig gevolg in mijn broek. “zo te voelen bevalt het wel wat je ziet, mijn vriend kijkt er niet naar. Laat staan dat hij er aan zit”en met die woorden pakte ze mijn hand en legde die om haar linker borst, met gevolg dat niet alleen haar tepel hard werd maar ook mijn lul. Ze begon zachtjes te kreunen en met haar kontje te draaien over mijn al harder worden de lul.
Mijn gedachte gingen als een bezetene, kon ik dit wel maken, waar was ik mee bezig.
Ze stapte van mijn schoot en ging op haar knieën voor me zitten, knoopte mijn broek los en slaakte een giletje van verbazing. “draag jij geen ondergoed, wat lekker” mijn kei harde lul sprong naar voren, met twee handen pakte ze hem vast en begon hem te masseren. Ze haalde mijn kale zak uit mijn broek en keek met grote ogen er naar, maar niet lang en kuste mijn ballen. Met haar tong likte ze mijn lul van boven naar beneden, waarna ze me heerlijk begon te pijpen. Jezus, wat deed ze dat lekker, het zou niet lang duren voor ik haar mondje vol zou spuiten met mijn hete zaad. “vind je het lekker, het is de eerste keer dat ik iemand pijp. Doe ik het goed”. Net op het punt van No return stopte ze, en zette een voet op de leuning van de stoel, ik kon nog maar naar ččn ding kijken en denken. “mag ik je kutje likken”vroeg ik. Ze keek me met wazige ogen aan en knikte, met ččn hand pakte ik haar slipje en merkte dat die niet al te droog meer was, schoof te opzij en snoof haar geile natte kutje. Met mijn tong beroerde ik haar lipjes, even dreigde ze door haar benen te zakken, snel pakte ik haar billen met mijn nog vrije hand “Jezus, wat heb jij een lekkere kont”. “en mijn kutje? Bevalt het je” vroeg ze. Mijn antwoord was haar snel duidelijk, als een wilde likte ik haar kutje en haar klitje, Het geile vocht stroomde er uit en ik probeerde in alle macht alles op te likken. Ik voelde haar schokken toen ze kreunend klaar kwam.
Ik trok mijn kleren uit, en aan haar gegrom beviel haar mijn lichaam wel, ze drukte me terug de stoel in trok haar jurk en slip uit en kwam met haar mooie kont naar me toe staan. Zonder een woord te zeggen liet ze zich over mijn lul zakken. Eerst langzaam, maar steeds harder ging ze op en neer. Al neukend gingen we staan en neukte haar op zijn hondjes over de stoel. Onder tussen had ik haar bh los geknoopt en er vielen twee heerlijke cup c borsten uit, ik ving ze op met mijn handen en kneep er zachtjes in. “harder, neuk me harder”riep ze. Ze vingerde haar klets natte kutje tot haar volgende hoogte punt. Langzaam ebte het weg ze keek over haar schouder, ik neukte haar nog langzaam door. “stop, ik wil je in me kontje”Zei ze hijgend “maar wal zachtjes, het is mijn eerste keer”. Ik haalde mijn kloppende lul uit haar natte kutje en zette hem tegen haar sterretje, het geil uit haar kutje was genoeg om zonder al te veel moeite haar kontje binnen te dringen. Met lange halen neukte ik haar kont en trok aan haar tepels. Onder tussen sopte ze met drie vingers door haar kutje, Glazig keek ze om en zei “zo meteen niet schrikken” ik keek haar verbaasd aan en wou vragen waarom, maar dat was niet meer nodig. Ik voelde haar schokken en er stroomde veel geil langs mijn benen, ze kwam spuitend klaar, niet ččn maar twee keer. Dit kon voor mij ook niet lang meer duren. “ik ga je vol spuiten”zei ik. “nee”riep ze. Trok mijn lul uit haar kont en kwam voor me zitten. “nu, spuit het over mijn tieten, spuit me nat”. Met en brul spoot ik al mijn zaad over haar borsten en haar gezicht, ze likte mijn lul schoon en haar lippen.
Daarna zijn we onder de douche gedoken en hebben we onze wijn op gedronken.
Toen ik weg ging fluisterde ze in mijn oor,”tot ziens toekomstige man”
En vele afspraakjes en een jaar later, ben ik inderdaad haar man en zij mijn vrouw. En neuken? Dat doen we elke avond, en hoe………
Aantal keer gelezen:
649
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)