Spannendverhaaltje.nl

Vorige bewoners

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Peter meer verhalen van Peter Van de week viel er, zoals dagelijks gebruik, post in de bus. Behalve de gebruikelijke rekeningen, afschriften en blauwe envelloppen, viel er ditmaal ook een grote enveloppe mee. Eenmaal opengemaakt bleek het te gaan om een vakantiebrochure, te weten een naturistenpark in Frankrijk. Verbaasd keek ik ernaar en keek ten eens even op de voorkant van de enveloppe. Het stickertje aan de voorkant vermeldde een andere naam en bedacht me plots dat dit poststuk was geadresseerd aande vorige bewoonster. 'Wat heb je daar dan?, vroeg mijn vriendin. Ik legde uit wat er was binnengekomen en liet het haar zien. 'Oh, ok', zei ze, 'laat eens zien?', vervolgede ze.
En ze bladerde er doorheen. Mijn vriendin en ik zijn in overdenking om ook bloot te gaan recreëren, alleen het was er nog niet echt van gekomen, behalve op een rustige zomermiddag achter in de tuin.
Dus dit was een welkome posstuk en niet onaangenaam. We lieten het even voor wat het was en hadden het er 's avonds bij de koffie over; de kinderen lagen inmiddels op bed en het was even rust en tijd voor ons twee.
Later die week vielen er nog meerdere posstukken van de vorige bewoonster en haar vriend op de mat en ditmaal betrof het een weekendje-weg-gids en een sauna-reclamefolder. Ik besloot de vorige bewoners te bellen en hen uit te leggenwat hier deze week op de mat was geploft.
'Ok dan', klonk het schor aan de andere kant. 'Excuus hiervoor, hadden dat inderdaad niet afgemeld en zullen het gelijk doen', zei de vorige bewoner aan de andere kant van de lijn.
'Komen jullie het nog halen van de week of kunnen we het weggooien?', vroeg ik. 'We komen het wel halen als jullie het niet erg vinden?', klonk het. 'Nee hoor, geen probleem en leuk om elkaar weer eens te zien en bij te praten', zei ik. Het was een leuk stel en er was wel een klik, dat was wel gebleken bij het opleveren van het huis. 'Kom dan maar als de kinderen uit logeren zijn bij oma', zei ik, 'dan hebben we de tijd en hoeven we niet al te rustig te praten'. 'Doen we, leuk en tot later' en er werd opgehangen. Later die week ging de deurbel en stond het stel voor de deur.
'Leuk jullie weer te zien, kom binnen, het is koud zat deze winter', zei ik en liet hun voorgaan. Mijn vriendin had het gehoord en was de senseo apparaat al aan het klaarzetten.
Na de nodige plichtplegingen pakte zij de folders en overhandigde ze. 'Dank je wel', zei de vrouw van het stel, 'en excuus nogmaals, we schaamden ons wel een beetje hiervoor,dat dat net moest gebeuren zeg'. Mijn vriendin moest lachen en wuifde het snel weg, 'Nee hoor, geen prbleem joh, we vonden het wel interessant, want zijn zelf ook in overweging om naar een naturistenpark te gaan dit jaa'r. De eerste keer, dus zijn wel benieuwd naar jullie ervaringen', zei ze.
'Ja, écht?, vroeg de vrouw en mijn vriendin knikte bevestigend.
'Goh' , zei de vrouw, 'om eerlijk te zijn hadden wij het erover gehad en hadden bedacht of het niets voor jullie zou zijn. Nu blijkt dat het geval te zijn, dus kan ik het ook wel vragen nu' en keek hierbij vragend naar haar vriend. Deze knikte en de vrouw vervolgde. 'Zouden jullie het niet leuk vinden eens met ons mee te gaan? Dit is een brochuren van een park in Kroatië en we zouden het erg leuk vinden als met dan met z'n 4-en zouden gaan. Misschien raar om te zeggen, maar ik meende wel dat er een klik is tussen ons en we zijn van dezelfde leeftijd.' Het verasste ons wel, dit open aanbod en deze ontboezeming. 'Het lijkt ons erg leuk en we zullen erover nadenken om mee te gaan', zei mijn vriendin en keek me aan. 'Zullen we het er dan gelijk maar over hebben ?', vroeg ik lachend, want mijn vriendin kennende, zij wil altijd gelijk spijker met koppen slaan.
'Haal ik even koffie', zei mijn vriendin. 'Dan help ik je even', zei de nu nieuw verworven vriendin.
De beide dames haalden de kofiie en ik praatte alvast wat over het park met de vriend, over de afstanden, de kosten en het park. Het was wel warm binnenskamers en zoals wij wel eens vaker deden 's avonds, ontdeed ik me van mijn wintertrui en schoenen.
De man volgde mijn activiteiten en beiden zaten we dan ook in t-shirt toen de dames met de koffie terugkwamen. 'Zo, al in de stemming?', vroeg mijn vriendin en knipoogde even naar mij. Ik begreep haar niet direct en zei 'ja, het is binnen lekker warm nu met dit wintersweer'. Waarop zij zei 'je hebt gelijk, ik trek ook even wat uit' en trok haar trui uit en kwam ik een topje te zitten. ze trok het mee met de trui en haar borsten kwamen vrij. De vriend zag dit en keek mijn vriendin lachend aan. ´Nou, dat mag ook uit hoor, wat mij betreft´, zei hij lachend en met een knipoog.
Mijn vriendin, niet bang uitgevallen en ondeugend zat, zei gelijk ´Ok, is goed hoor, heb ik geem problemen mee´en trok aan topje ook uit. Haar volle c- cup stond strak naar voren en haar tepels stonden stijf en dat was niet door de kou. Zij ervaarde dat alle ogen op har, har lijf en borsten waren gericht en vond dit wel prettig. Mijn vriendin wordt namelijk erg opgewonden van een warme zon, zomerbries over haar huid en de gedachte van het naakt zijn. Zo ook nu, maar dan in de winter, binnenskamer waar het behagelijk warm was en nieuwe ogen. Ik voelde me warm en rood worden van haar actie, woorden en opwinding. Ik nam een slok koffie en zei ietwat schor 'Nou..ahum...dan volg ik je lief' en trok t- shirt, broek en sokken uit. En nu stond ik in de belangstelling, waarbij de ogen gericht bleven op mijn slip. Ik keek mee en zag dat dee enigszins in erectie zich aftekende in de slip.
De vriend van het stel bedacht zich niet en ontdeed zichzelf van zijn kleding en ook hij werd even bewonderd, evenals zijn erectie in zijn slip. Nu was het de beurt aan de vriendin. Zij stond op en ontdeed zich in een beweging van haar jurkje en was op haar string na, naakt. Haar borsten waren even groot als die van mijn vriendin. Mijn vriendin ontdeed zich van haar broek en sokken en stond eveneens nu in haar string. 'Zo, fijn elkaar te zien op deze manier en nu koffie?', vroeg ze. We gingen weer zitten en praatten alsof we al jaren bijeen kwamen en hadden het over vakantie, naturisme, zon, zee en al wat met de komende zomervakantie te maken had.
Het werd tijd voor een frisdrankje en wat te borrelen. Ik verzorgde, zoals elke avond, voor kaarsverlichting en mijn vriendin voor de drankjes en de hartigheden. De vriendin hielp haar mee, en het was even wachten. Voor ons gevoel duurde het wel lang, zodat we besloten maar eens te gaan kijken in de keuken. Het was er stil geworden en hoorden zacht gefluister. We keken elkaar verbaasd aan en zagen dat de vriendin en mijn vriendin elkaars borsten streelden en bewonderden. Ik kuchtte even om aan te kondigen dat we stonden te kijken. Mijn vriendin en de andere vrouw keken even op en om naar ons. We zagen de zachte gloed in hun ogen en bewegingen en kwamen op hen toe. 'Ze zag mijn tattoo op mijn onderrug en wilde deze even bekijken', zei mijn vriendin.'Ze streelde met haar vingers over heen en dat was prettig', vervolgde ze. 'Ik maakte dat kenbaaar en zij streelde mij verder. Ik wilde haar ook strelen en zodoende staan we nu hier zo op deze manier', zei ze. 'Vind je het erg?', vroeg ze zacht. 'nee hoor', zei ik hees, 'het was wel even verassend, maar had wel een vermoedden',zei ik en ging achter haar staan en zoende ter bevestiging op haar wang en in haar nek. Ze leunde naar achteren naar mij en zoende mij terug. En bleef zo staan, waarop ik zag dat zij nu over haar slipje werd gestreeld en dat deze naar beneden werd getrokken. Haar kaal geschoren spleetje werd nu zichtbaar en werd gestreeld door de vriendin én haar vriend. Ik voelde mijn pik stijf worden van opwinding en trok mijn slip uit, terwijl ik mijn vriendin vasthield. Ze leunde meer naar achteren, spreidde haar benen en liet zich bevoelen door vier handen, terwijl ik haar bortsen kneedde en haar zoende. Ze zuchte zacht en haar ademhaling werd dieper, ik wist dat ze zou gaan komen nu. Ze schokte even en slaakte een diepe hoorbare zucht en schokte weer, nu heviger en werd wat slapper. Ze kwam in alle intensheid klaar in mijn armen en onder ritmische bewegingen van de handen. ( wordt vervolgd)
Aantal keer gelezen:
815
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)