Spannendverhaaltje.nl

Voorbereiding op een feestje

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Brit meer verhalen van Brit In de verte hoorde ik de kerkklok 3 uur slaan, ik was precies op tijd. Gespannen stond ik voor de deur te wachten, net toen ik een tweede keer aan wilde bellen ging de deur open en deed Christine open. Ze zag er nog mooier uit dan op de foto, een vrouw van eind 20, slank figuur maar wel de juiste vrouwelijke vormen. Lang bruin golvend haar tot over haar schouders, bruine ogen en een vriendelijke glimlach. Samen liepen we het huis van haar vader binnen waar Christine met enige regelmaat seksfeestjes organiseert als haar vader er niet is.
Ik ben Brit, pas 18 jaar oud en woon bij mijn ouders. Ik heb al wel eens seks gehad met jongens en een beetje geŽxperimenteerd met een vriendin van me, maar de laatste tijd ben ik steeds zo geil dat ik meer wil. Op internet ben ik in contact gekomen met Christine, zij is 28 jaar oud en organiseert regelmatig seksfeestjes als vader weg is voor zaken. De eerste keer dat ze me er over vertelde vond ik het allemaal heel spannend, maar daarna begon ik er over te fantaseren hoe het zou zijn als ik een keer mee mocht doen. Na lang twijfelen was het dan zover, ik had de stoute schoenen aangetrokken en zou zaterdagavond uitgenodigd worden voor een van haar feestjes. Ik had met Christine afgesproken dat ik al om 3 uur zou komen zodat ze me vast voor kon bereiden op wat er ging komen en we elkaar ook wat beter konden leren kennen, we hadden immers nog nooit ander contact gehad dan via sms telefoon of internet.
In een sexy rokje en topje met daaronder het meest sexy lingerie setje wat ik heb was ik op pad gegaan en nu stond ik bij deze gastvrouw binnen in de woonkamer, gespannen maar opgewonden voor wat er zou gaan komen.
Ik kreeg wat te drinken en we gingen samen gezellig op de bank zitten, Christine vertelde wat over zichzelf en vroeg belangstellend naar mij waardoor ik me wat meer op mín gemak begon te voelen. Daarna liet ze mij het huis zien en toen we na de rondleiding weer terug in de kamer waren was het dan eindelijk zo ver, die prachtige vrouw waar ik mijn ogen niet van af kon krijgen begon me te zoenen en haar handen pakten me stevig vast. Na de eerste zoen zei ze dat het nu tijd was om mij voor te bereiden op vanavond, ze zou mij gaan testen of ik alle geilheid wel aan zou kunnen. Ik stond bijna te trillen op mín benen van de spanning, maar wilde niets liever dan nog een zoen en veel meer dan dat.
Opnieuw begon Christine mij te zoenen en onze tongen draaiden sensueel over elkaar terwijl twee handen mijn topje omhoog deden. Blijkbaar had Christine geen zin om het rustig aan te doen want al snel stond ik in alleen mijn bh en string, ze zette even een stapje terug en bekeek mijn lichaam. Het maakte me een beetje onzeker, maar ik kreeg complimenten over mijn uiterlijk en met name mijn D-cup vond ze leuk. Zelf ben ik daar ook niet ontevreden over en het leidt de aandacht af van mijn buik, waar ik minder tevreden over ben. Ik moest voorover bukken en kreeg een paar tikken op mín billen, maar ook daar kreeg een complimentje over. Christine zei dat ik in ieder geval niet had gelogen over mín lichaam en ging verder met mijn keuring. Mijn lingerie verdween ook van mijn lichaam terwijl ik opnieuw gezoend werd door deze sexy dame. Mijn borsten werden gemasseerd en even zoog ze heerlijk aan mijn tepels die al hard waren, heel deze keuring van mijn lichaam maakte me al erg opgewonden en dat merkte Christine goed toen haar vingers door mijn spleetje gleden. Ik moest op de bank gaan zitten en Christine ging op het tapijt voor me zitten en duwde mijn benen uit elkaar, ik vond het eerst gÍnant om zo voor iemand te zitten maar na weer een complimentje (deze keer over mijn netjes geschoren kutje) zette ik dat al snel van me af. Ik hoopte dat ik gebeft zou worden en dat gebeurde ook. Christine zette haar mond tegen mijn schaamlippen en vanaf het eerste moment dat haar tong er tussendoor gleed kon ik het niet laten om te kreunen van genot. Minuten lang glibberde haar tong over mijn meest gevoelige plekje en haar handen masseerden opnieuw mijn borsten. Ik had al lang niet meer in de gaten wat er verder gebeurde en met gesloten ogen lag ik op de bank te genieten van de lekkerste befbeuft die ik ooit had gehad, deze vrouw wist goed wat ze deed. Even later duwde ze 2 vingers mijn natte gleufje in en begon ze aan mijn clitoris te zuigen, dat was net het laatste zetje wat ik nodig had om luid kreunend klaar te komen. Ik hield me dan ook niet in en genoot er volop van terwijl Christine al het geil dat ik uit mijn kutje voelde lopen weg likte.
Hijgend van mijn orgasme lag ik nog op de bank toen Christine me overeind trok en aangaf dat ik haar uit moest gaan kleden. Ze vertelde dat ze het leuk vond dat ik heerlijk klaar was gekomen, maar dat het nu mijn beurt was om te laten zien wat ik kon. Opnieuw werd ik weer wat gespannen, want erg ervaren was ik hier niet in. Een beetje onzeker begon ik Christine weer te zoenen en terwijl ik dat deed maakte ik de knoopjes van haar blouse los. Gelukkig werkte Christine me niet tegen en liet ze me mijn gang gaan met haar uit kleden, niet lang daarna stond ook zij naakt in de kamer en gaf ik ook haar complimentjes over haar uiterlijk. Heel moeilijk was dat niet, want ze zag er prachtig uit, maar het meeste vielen haar billen toch wel op. Mooi rond en een beetje naar achter stekend. Steeds meer kreeg ik het naar mín zin en ik besloot dan ook iets meer het initiatief te nemen. Ik ging iets onderuit gezakt op de bank zitten en vroeg Christine om haar knieŽn aan beide kanten naast mij neer te zetten zodat ik goed bij haar spleetje zou kunnen. Opnieuw werkte ze prima mee en was het mijn beurt om haar te beffen en voorzichtig zette ik mijn lippen op haar geile grotje. Langzaam liet ik mijn tong zín werk doen maar doordat Christine haar heupen steviger tegen mijn gezicht duwde merkte ik dat het beter moest. Met mijn handen pakte ik haar heerlijke billen stevig vast en probeerde haar beter te likken, blijkbaar lukte dat goed want nu hoorde ik ook Christine kreunen. Het was opwindend om te doen en zeker de bevestiging dat ik het goed deed zorgde ervoor dat ik me op mín gemak voelde. Na bijna 10 minuten likken leek het alsof Christine bijna klaar ging komen, maar op dat moment vond ze het tijd voor iets anders en moest ik onder haar uit kruipen. Zij bleef zelf gewoon zitten en ging zichzelf vingeren. Ik wist niet goed wat er nu van mij verwacht werd, maar dat werd al snel duidelijk toen Christine met haar andere hand haar billen uit elkaar trok. Ik moest haar sterretje gaan likken, iets wat ik nog nooit had gedaan. Zenuwachtig legde ik mijn handen op haar billen om deze zelf uit elkaar te duwen en bewoog mijn gezicht er naar toe. Dit ging echter te langzaam voor Christine en ze legde haar hand op mijn hoofd en duwde het richting haar billen. Op dat moment besloot ik er voor te gaan en zette het puntje van mijn tong tussen haar billen likte van boven naar beneden tot aan haar kutje. Het was duidelijk dat ik door moest gaan en vooral haar sterretje aandacht moest geven, gelukkig was ze netjes schoon en was het zeker niet vervelend om dit te moeten doen. Soepel maakte ik met mijn tong rondjes en af en toe duwde ik tegen haar sterretje, ondertussen ging ik met 1 hand terug naar haar kutje om haar te vingeren. Deze combinatie van likken en vingeren zorgde er vervolgens voor dat ook Christine een heftig orgasme kreeg. Kreunend van genot liet ze blijken dat ze genoot.
Opnieuw kreeg ik een complimentje, deze keer voor wat ik kon met mijn tong en dat dat vanavond zeker gewaardeerd zou worden. Nu was het tijd dat ik ging bewijzen ook met speeltjes om te kunnen gaan. Samen liepen we naar boven en op een van de kamers lagen op een tweepersoonsbed best een aantal speeltjes. Christine pakte van het bed een voorbinddildo en gaf deze aan mij en nam zelf op handen en knieŽn plaats op het bed, na het beffen was het tijd om haar een tweede orgasme te bezorgen met deze voorbinddildo. Bijkomend voordeel was dat deze strap-on ook aan de binnenkant een kleine dildo had zitten en dat betekende dat ik er zelf ook genot van zou hebben. Zonder aarzelen deed ik het ding om en alleen dat was al een heerlijk gevoel om dat kleine ding aan de binnen kant in me te voelen. Vervolgens heb ik de punt van de voorbinddildo tegen het nog natte kutje van Christine gezet en ben ik haar gaan neuken. Eerst langzaam, maar ook hier werd snel duidelijk dat ik me niet in moest houden. Zo goed en snel als ik kon bewoog ik mijn heupen op en neer om Christine te neuken en daarmee ook mezelf. Het kostte me veel energie en na verloop van tijd moest ik er zelf een beetje van hijgen en kreunen van de dildo die in me zat. Ik wist niet of ik dit nog lang vol zou houden en zocht naar een manier om Christine klaar te laten komen. Op het bed zag een kleine anaalplug liggen en ik dacht dat dat wel zou helpen. Ik ging iets rustiger op en neer met de strap-on terwijl ik de plug van bed pakte en in mijn mond nat maakte om in te brengen. Toen ik het ding tegen het sterretje van Christine zette maakte ze een goedkeurend geluid en zonder aarzelen duwde ik het speeltje naar binnen wat gevolgd werd door een kreun. Langzaam zag ik het weer naar buiten schuiven terwijl ik doorging met haar neuken met de voorbinddildo. Opnieuw duwde ik de anaalplug weer naar binnen en een kreun van genot was weer het gevolg. Christine zat nu duidelijk dicht bij een orgasme en dat moedigde mij aan om haar nog even flink te neuken met de voorbinddildo terwijl ik ook de plug in haar op en neer schoof. Een halve minuut later kwam Christine voor de tweede keer klaar en deze keer nog veel heftiger dan de eerste. Het geil drupte bijna uit haar kutje en ze had even tijd nodig om weer op adem te komen. Ik deed ondertussen de strap-on af en was ook aardig geil geworden van de dildo aan de binnenzijde. Vurig hoopte ik dat het nu mijn beurt weer was om te genieten van een van die speeltjes die op bed lagen. Gelukkig was Christine een beetje op adem gekomen en nam ze de touwtjes weer in handen. Ik moest op mijn rug op bed gaan liggen en mijn knieŽn optrekken om er zo voor te zorgen dat Christine goed bij mijn beide gaatjes kon. 3 vingers gleden makkelijke mijn natte kutje in en een 4de vinger volgde al snel. De vingers schoven snel op en neer in mijn spleetje terwijl haar duim over mijn klitje wreef. Door het neuken met de voorbinddildo was ik al bloedgeil geworden, maar hierdoor kwam ik in record tijd klaar. De hele hand van Christine zat onder mijn geil en ik lag kreunend en hijgend op bed, maar stoppen deed ze niet. Het genot bleef maar doorgaan en ik had moeite om tussen het kreunen door adem te halen totdat Christine eindelijk haar hand terugtrok, maar daar was het nog niet mee afgelopen. Ik zag Christine een dildo van het bed pakken een ze duwde deze in een snelle beweging in en uit mijn kutje. De dildo kwam klets nat naar buiten en daaruit bleek wel dat ik genoot. Vervolgens zette Christine het natte ding tegen mijn sterretje en begon me er anaal mee te neuken. Ik had nauwelijks tijd gehad om op adem te komen van mijn vorige orgasme en voelde alweer het genot van de dildo die nu mijn kontje in ging. Even later pakte Christine een tweede dildo van bed, deze was best groot en dik, en duwde deze mijn geile kutje in. Ik kan me niet herinneren dat een dildo van dat formaat ooit zo makkelijk mijn kutje in is gegaan. Met twee dildo's tegelijk werd ik nu geneukt en ik voelde alweer een volgend orgasme aankomen, ook Christine merkte dit en deed er nog eens een schepje bovenop door de speeltjes nog sneller en dieper in mij op en neer bewegen. Het was duidelijk dat ze dit niet voor het eerst deed en wist goed hoe ze mij bloedgeil en luid kreunend voor de derde keer klaar moest laten komen. Ik heb zeker 10 minuten nodig gehad om hier van op adem te komen, maar wat was dat geil zeg, zo geil was ik nog niet vaak geweest en dan moest de avond nog beginnen.
Ik kreeg van Christine een handdoek en mocht me gaan douchen, zij zou voor wat te eten zorgen en dan konden we daarna samen de gasten ontvangen, het beloofde een spannende en enorm geile avond te worden, maar dat is een verhaal voor een andere keer.
Ik hoor graag jullie reacties! mailen mag naar Brit- AT hotmail.nl (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar brit-@hotmail.nl)
Aantal keer gelezen:
389
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)