Spannendverhaaltje.nl

Voor straf nablijven

-
25-10-2010
"Ik hou zoveel van je." zei Alex uit het niets. Ik zat voorovergebogen over mijn werkstuk. Ik keek verbaasd op en vroeg: "Waar komt dat nou weer vandaan?" "Je wil niet weten hoe lang ik je al wil!" zei hij "Dit is de dag waarop ik heb gewacht. Met jou in het nablijflokaal. Een droom komt uit!" Ik keek nog verbaasder naar Alex. "Je had altijd zo'n hekel aan me, dacht ik?" vroeg ik. Op dat moment kwam de leraar binnen. "Kinderen, jullie nablijftijd is voorbij!" zei hij "Hup, naar huis!" "Bedankt meneer." zei ik met een verleidelijke glimlach. Alex rende achter me aan. "Vanessa! Vanessa!" riep hij. "Ik ben nog niet zo ver weg hoor, sukkel! Je hoeft niet zo te schreeuwen." zei ik kattig. Alex keek me aan alsof ik hem diep gekwetst had. "Ik moet nu naar huis." zei ik "Als je er morgen weer voor zorgt dat we moeten nablijven, vermoorden mijn ouders me. Zij vinden dat ik aan een ideaalbeeld moet voldoen." zei ik en ik haalde mijn neus op. "Ik zal je niet laten nablijven, dat is niet nodig. In het tussenuur is het nablijflokaal open en onbewaakt." zei Alex en hij knipoogde naar me. Stiekem verheugde ik me nu al op morgen, maar ik trok een gezicht alsof ik van hem walgde. Ik draaide me om en liep weg. "Hou jezelf niet voor de gek! Hou jezelf niet voor de gek!" riep Alex nog. Ik stak mijn wijsvinger en middelvinger in de lucht. 'Peace' maakte ik en liep door naar huis.

De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Ik keek op de wekker. Het was 5 uur. 'Ik hoef pas om 8 uur op te staan vandaag!' denk ik bij mezelf en rek me uit. Ik stap uit bed. 'Oh help, wat is het koud! Misschien moet ik 's ochtends eens wat meer aan doen dan alleen m'n string...' denk ik. Terwijl ik daar sta voel ik mijn tepels hard worden. Ik streel ze zachtjes en teder. Een zachte kreun ontsnapt. Ik ga weer terug op bed liggen en laat mijn rechterhand zachtjes over m'n buik glijden terwijl m'n linkerhand nog steeds mijn tepel streelt. Ik draai wat rondjes rond m'n navel en ik word steeds geiler. Dan laat ik m'n hand rustig m'n string in glijden. Ik voel hoe nat ik ben en speel wat met m'n klitje. Ik beweeg m'n vinger snel in en uit me. Al snel komt er een tweede vinger bij. Mijn ademhaling versneld en ik begin steeds harder te kreunen. Sidderend en bevend kom ik klaar. Ik lig nog even na te genieten. Om kwart voor 6 sta ik op en loop naar de badkamer. Ik doe nog half slapend de deur open en merk in eerste instantie niet dat er al iemand in de badkamer staat. Pas als hij m'n arm vastpakt, merk ik dat m'n broer er staat. Hij is 17, twee jaar ouder dan ik. "Zo zo..." zegt hij, terwijl hij naar m'n borsten kijkt "het bevalt me wel wat ik zie!" en er verschijnt een grijns op z'n gezicht. Ik lach schaapachtig naar hem en buk expres vlak bij z'n inmiddels hard geworden lul naar beneden om een handdoek te pakken. Ik zet de douche aan en trek m'n string uit. Stefan, zo heet hij, pakt m'n kont vast. Ik draai m'n hoofd om. Stefan wil me zoenen, maar ik draai m'n hoofd weer weg. "Als je nou even weg wil gaan... zo te zien ben je klaar!" zeg ik en als Stefan de deur uit is, draai ik de deur op slot en ga onder de douche staan.

Op school aangekomen probeer ik Alex de eerste 2 lesuren te ontlopen, want meestal kom ik hem wel tegen bij de kluisjes. Het derde uur moet ik er dan toch aan geloven, want dan hebben we een tussenuur. Alex weet alles van me, hij weet altijd waar ik ben. Verstoppen heeft geen zin, dus ik wacht op hem bij het nablijflokaal. Als Alex komt aangelopen glippen we samen het nablijflokaal in. Hij geeft me een hete, geile tongzoen en ik voel m'n kutje al nat worden. 'Dit is niet goed... echt niet!' denk ik nog bij mezelf, maar als zijn handen onder m'n t-shirt mijn bh losmaken en langzaam over m'n rug glijden, hou ik het niet meer en ik laat me helemaal gaan. Hij zoent me zachtjes in m'n nek en kneed m'n inmiddels ontblootte borsten. Ik kreun en Alex lacht. "Geniet je, schat?" vraagt hij. "Moet je dat nu nog vragen? Oooooh!" zeg ik geil. "Oh god!" roept Alex "Ik wil je!" "Ja, ja oooh neem me!" schreeuw ik. Hij gooit me op de tafeltjes en maakt mn broek los. "Uhm..." onderbreek ik hem. Hij kijkt vragend op. "Hoe geil ik ook ben..." ga ik verder "ik wil het wel veilig doen!" Alex kijkt me begrijpend aan. "Anders had ik er wel uit mezelf een omgedaan!" zegt hij en doet een condoom bij zichzelf om. Dan gaat hij verder met m'n broek. Even later zijn we allebei poedelnaakt en bloedjegeil. Hij laat z'n pik bij me naar binnen glijden en ik kreun hard. Dan begint hij zacht te stoten. "Oooh, oh jaaa!" roep ik uit. Hij begint steeds harder te stoten. "Ja, ja, dat vind je lekker he?" vraagt hij geil. "J-j-jaaa!" zeg ik. Na nog een aantal keer stoten hou ik het niet meer. "Ooh jaa schatje ik kooom!! Oooooh!" schreeuw ik uit. "Jah, jaaa, ik ook! Ooohh!" schreeuwt Alex en we komen tegelijk klaar. Net als de bel gaat. Meteen is ons moment verpest. "O mijn god!" roep ik "Straks zijn hier lessen!" Ik kijk paniekerig om me heen en zoen m'n kleren. "Schatje..." zegt Alex "rustig nou toch, ik heb alles geregeld. Er zijn hier nu geen lessen!" Ik slaak een zucht van opluchting. Ik zoek al m'n kleren bij elkaar en kleed me razendsnel aan. Dan kijk ik in de spiegel en doe m'n haar nog even goed en haal het ergste van m'n uitgelopen make-up weg. Als afscheid met Alex geef ik hem een hetere en geilere tongzoen dan aan het begin en ik moet me inhouden om niet net zo snel m'n kleren weer uit te doen. Het is net alsof Alex m'n gedachten leest, want hij zegt: "Ja, ik ook..." en zucht. Dan lopen we het lokaal uit, allebei een andere richting, naar onze les. 'Ik heb zo het gevoel dat ik goed wakker ben nu!' denk ik en stap het lokaal binnen. "Sorry dat ik wat later ben!" zeg ik tegen de lerares. "Ga maar zitten, hoor." zegt ze, en de les begint.
Aantal keer gelezen:
722
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)