Spannendverhaaltje.nl

Voor alles moet een eerste keer zijn

-
16-08-2010
Het verhaal van Frank en Maarten. Frank en Maarten waren al jaren vrienden en zaten ook bij elkaar in dezelfde klas. Frank was 18 en Maarten was net 19 geworden. Zoals veel jongens van die leeftijd begonnen de hormonen al aardig te veranderen. Regelmatig gingen de onderwerpen over de meiden in de klas en wie het lekkerst kon neuken of pijpen. Natuurlijk was dit allemaal grootspraak, want zowel Frank als Maarten had nog nooit een meisje aangeraakt. Ja ze hadden wel eens gezoend, maar verder was het eigenlijk nooit gekomen laat staan dat ze wel eens meisje naakt hadden gezien. Beide wilde ze maar al te graag. Regelmatig keken beide jongens in seksboekjes op Maarten zijn kamer. Dit kijkspektakel resulteerde eigenlijk altijd in een wedstrijdje masturberen.
Laatst op school liet Maarten in de klas een nieuw seksboekje zien aan Frank, Frank bladerde het snel door en zag verschrikkelijk lekker foto’s van vrouwen met grote borsten die aan het pijpen waren. Verder in het boekje zag hij foto’s van dames die zowel een pik in hun kut hadden zitten als in hun kont. Dit wondt Frank verschrikkelijk op en hij liet de foto aan Maarten zien, Maarten reageerde op zijn beurt enthousiast, eigenlijk iets te want de leraar keek op. Frank wist het boekje snel weg te stoppen en het leek erop dat ze goed wegkwamen. De bel ging en ze moesten naar de volgende les. Gatver 2 uur lichamelijke oefening zei Maarten tegen Frank, Ja gatver van die vieze ouwe tang. Gelukkig zijn het de laatste twee uur van vandaag zei Maarten. Laat dat boekje nog eens zien zei Maarten er direct achteraan.
Straks worden we gepakt fluisterden Frank, Na de gym, OK. De klas kleedde zich om en kwam het gymlokaal in. Waar is die ouwe tang gebleven zei Maarten zachtjes. Op dat moment kwam er een vrouw binnen die gekleed was in een strak sportpak met en een half T-shirtje. Tering wat een lekker wijf zeg zei Frank. De vrouw vertelde dat ze inviel wegens ziekte van de normale onderwijzeres. De twee jongens keken hun ogen uit. Door de kleding die ze droeg was het makkelijk te raden dat ze een prachtig lijf had. Het halve T-shirt accentueerde haar behoorlijk grote borsten nog eens extra. Twee uur lang keken de jongens hun ogen uit. Na afloop van de les was zij het gesprek tussen alle jongens in de douche. Zoals altijd waren Frank en Maarten weer de laatste die weg gingen. Wat een lekker wijf was dat hé Frank zei Maarten. Laat dat boekje nog eens zien. Beide jongens begonnen te bladeren en al gauw was de opwinding duidelijk waarneembaar.
Beide jongens hadden een stijve lul gekregen van de heerlijke afbeeldingen. Ik zal me best wel willen aftrekken zei Frank. Straks pakt iemand ons zei Maarten. Iedereen is toch al weg antwoordde Frank. Eigenlijk vonden beide jongens het wel heel spannend en besloten zichzelf af te trekken. Daar zaten ze dan twee naakte jongens één van 18 en de ander 19 helemaal naakt en te trekken aan hun pik. Ze bladereden tegelijkertijd naar de foto waar de vrouw aan twee kanten genomen werd. Lijk je dat niet lekker zei Maarten tegen Frank, zo heerlijk in een kontje of kut. Ja hadden we maar een vrouw hier hé Maarten. Beide jongens waren zo geil en opeens deed Maarten een heel raar voorstel, mag ik hem eens bij jou in je kont proberen te stoppen Frank. Je bent toch geen homo hé zei Frank direct erachter aan. Nee echt niet maar het lijkt me gewoon zo lekker om hem ergens in te stoppen. Dan doen we toch net of jij een vrouw bent. Frank was eigenlijk zo geil dat het hem niet veel meer uitmaakte. Maar ik wil hem ook bij jou wel eens erin steken stelde hij voor.
Maarten sloeg het boekje open op de bladzijde waar de vrouw in haar kont geneukt werd en zei tegen Frank of hij op handen en knieën wilde gaan zitten. Frank gehoorzaamde waarna Maarten achter hem kwam zitten en zijn stijve jongenspik voor het kontgaatje plaatsten van Frank. Langzaam duwden hij zijn stijve lul naar binnen. Het ging niet echt makkelijk en Frank trok een grimas van de pijn. Zo onervaren als de jongens waren begon Maarten direct te neuken. Na korte tijd ging het steeds makkelijker. Door al het vocht gleed Maarten’s pik steeds makkelijker in en uit. Frank scheen er toch van te genieten want tegelijkertijd trok hij aan zijn pik. Natuurlijk duurde het niet lang of Maarten trok zijn pik eruit en zei dat hij ging spuiten. Direct spoot de jongen zijn zaad in de vrije ruimte. Frank was verschrikkelijk nieuwsgierig hoe het voelde om je pik ergens in te steken. Het voelde echt zoals ik nog nooit iets heb gevoeld zei Maarten.
Hij gaf aan dat aftrekken en niet haalde bij dit. Wat zal ik dit graag een keer met een echte vrouw doen zei Maarten. Frank die nog steeds een stijve lul had zei dat hij het nu ook wel eens wilde voelen. Ok zei maarten dan moet jij zo op je rug gaan liggen als die vrouw op de foto en dan ga ik boven op je zitten. Langzaam schoof Maarten zijn kontje over de Pik van Frank. Wat lekker zei Frank. Het doet wel pijn zei Maarten, maar hij ging toch door en ging langzaam op en neer. Frank voelde de warme wrijving langs zijn pik en dit kon hij niet lang vol houden. Op een of andere manier begon het bij Maarten ook lekker aan te voelen, want langzaam richtte zijn pik zich weer op. Ooh ik kom ook klaar zei Frank en ook hij loosde zijn zaad direct in het kontje van Maarten. Het was even stil maar toen ging de deur langzaam open en daar stond de nieuwe gymjuf. Ze zei tegen de jongens dat dit gedrag echt niet kan en dat ze maatregelen moest nemen.
Het verhaal van de Gymjuf. Vanochtend had ik pas gehoord dat ik moest invallen op het westercollege en Lichamelijke oefening moest geven aan de eerste en tweede jaars. Dit vind ik altijd één van de leukste klassen. Stiekem moet ik toegeven dat het me opwindt om jongens van een jaar of 18 het hoofd op hol te brengen. Natuurlijk ga ik nooit verder, stel je voor dat het uitkomt. Ik besloot me uitdagend te kleden en trok een strak gympakje aan dat perfect om mijn lijf paste. Ik draaide me rond in de spiegel en zag dat mijn benen, mijn kont en borsten perfect zichtbaar waren in dit pakje. Ik besloot ook een half T-shirtje erover aan te trekken zodat het accent extra op mijn borsten werd gelegd. Dit moet de jongens echt helemaal gek maken dacht ik nog. De gehele dag had ik les gegeven en het was me eigenlijk best bevallen. Ik zag bij ieder klas de jongens kijken en met hun blikken mij uitkleden. Soms als één van de jongens dicht bij kwam raakte ik hem aan om te pesten. Een aantal keer was het gebeurd dat deze jongens een lichte erectie kregen.
Tenminste het viel mij op omdat ik er speciaal op lette. Ik vond het dan ook jammer dat de laatste twee uur gekomen waren. Toen ik het gymlokaal binnenkwam zag ik zoals gewoonlijk de jongens weer gehypnotiseerd kijken. Ik hoorde zelfs één van die gasten zeggen wat een lekker wijf ik was. Ook nu was het me weer gelukt om een paar jongens gek te krijgen. De gedachte dat die gastjes zichzelf thuis af liepen te rukken terwijl ze aan mij dachten, maakte me eigenlijk een beetje geil. Ik was dan ook blij dat de les erop zat want mijn slipje werd steeds natter. De jongens en meisjes gingen de kleedkamer in en ik besloot naar de leraren kleedkamer te gaan. Toen ik mezelf uitkleedde kon ik het niet laten om even langs me kutje te wrijven. Ik voelde dat deze zeer vochtig was en dat maakte me nog geiler. Ik moest mezelf klaar te vingeren. Dit hielp weer even mijn geile bui te temperen. Nadat ik gedoucht had en mijn spullen ingepakt stapte ik de gymzaal in om de lichten uit te doen van de kleedkamers. Daar aangekomen hoorde ik gerommel achter de deur en besloot eerst te luisteren voordat ik naar binnen ging.
Ik hoorde goed dat er een gesprek gaande was tussen twee jongens over seks. Ik ving ook op dat ze van plan waren om zichzelf af te trekken. Heel voorzichtig duwde ik de deur op een kier en keek wat er gaande was. Ik zag twee jongens staan die helemaal naakt waren. Natuurlijk keek ik direct naar hun pikken en zag tot mijn plezier dat ze alle twee een stijve hadden. Het waren twee heerlijke stijve jongenspikken. Ik schatte in dat de ene pik zo’n centimeter of 18 moest zijn. De pik van die andere jongen was duidelijk groter en dikker. Het beeld van die twee magere tienerjongens met een stijve paal maakte me verschrikkelijk geil. Ik besloot het schouwspel verder te bekijken. Verrast hoorde ik de ene jongen een voorstel aan de andere jongen doen om hem in zijn kont te neuken. Mijn hart begon nu heel snel te kloppen en was mezelf ervan bewust dat ik iets te zien zou krijgen dat ik nog nooit heb gezien. Langzaam gleed ik met mijn hand in mijn slip richting mijn kutje. Ik voelde hoe nat ik was geworden en wreef langzaam over mijn clitoris. Ik keek weer naar de twee knapen die in de weer waren met een seksboekje.
De ene jongen moest op handen en knieën gaan zitten, schijnbaar hadden beide jongens dit in het seksboekje gezien, want het leek erop of ze het naspeelde. Het was mij ook wel duidelijk dat de twee jongens geen homo waren, maar bij gebrek aan kut elkaar maar gebruikte. Even schoot door mijn gedachte om naar binnen te gaan en de jongens mij te laten gebruiken. Gelukkig was mijn verstand nog dusdanig in tact dat ik het dat niet kon maken. Ik zag de ene jongen de andere in zijn kont neuken. De jongen die ontving had duidelijk minder plezier dan de knaap die achter hem stond en binnen de kortste keren als een gek er op los beukte. Wat een geil schouwspel zeg en ik wreef steeds sneller over mijn kutje. De jongen met de grotere lul trok nu zijn pik uit de andere knaap en ik zag een straal sperma in de lucht schieten. Ik werd geloof ik gek en in gedachte wilde ik geneukt worden door deze twee jonge gastjes. Ik zag de jongen die daarnet nog in zijn kont geneukt was geneukt met een stijve lul op zijn rug gaan liggen.
Blijkbaar vond hij het toch ook wel lekker dacht ik nog. Dar gingen ze weer. Die ander zakte langzaam over zijn pik en begon op en neer te wippen. Ze genoten volgens mij alle twee evenveel want ik zag de pik alweer stijf worden van de jongen die boven op de andere zijn pik zat te rijden. Het hele spel duurde nog geen vijf minuten toen de onderste jongen schijnbaar klaarkwam. Ik was nu werkelijk waar zo geil dat ik snel een lul moest hebben. Het kon me allemaal niet meer schelen en besloot naar binnen te gaan. Ik besloot de jongens te vertellen dat dit gedrag echt niet door de beugel kan en dat ik genoodzaakt was hun ouders in te lichtten. Ik wist natuurlijk dat ik dit nooit zou doen, maar probeerde op deze manier de jongens te chanteren. Daar stonden twee heerlijke tienerknapen voor me. Nu ik dichterbij was zag ik dat de pik van de ene knaap nog iets groter was dan ik had gedacht. Ondanks dat hij door de schik half verslapt was schatte ik hem toch in stijve toestand een 18 a 20 cm in.
Ik wilde niet langer meer wachten en zei tegen de jongens dat ik niets zal zeggen als ze precies deden wat ik ze vroeg. Ze stemden in, en wat konden ze ook anders. Tegelijkertijd greep ik de grootste pik van de twee vast en begon langzaam de voorhuid heen en weer te bewegen. Al heel snel stond zijn paal weer keihard in de lucht en ik zag dat mijn inschatting goed was geweest. Het kon me niks schelen dat deze pik zojuist nog in de kont van de ander had gezeten en ik nam de paal in mijn mond. Het zag er werkelijk waar geil uit. Twee van die magere tieners met van die stijve pikken die altijd groter lijken dan bij hun lichaam past. Terwijl ik de één pijp trek ik aan de pik van de ander. Aan het gekreun van de jongens hoor ik dat dit niet lang kan duren en besluit even te stoppen omdat dan de pret wel heel snel voorbij is. De twee jongens staan gehoorzaam naast elkaar en ik kleed mijn uit voor hun ogen die steeds groter worden naarmate ik meer uittrek. Ik wil dat jullie me neuken zoals op dat plaatje daar.
De twee knapen kijken naar de foto van de vrouw die boven op een pik zit en tegelijkertijd in haar kont wordt geneukt. De knaap met de kleinste pik gaat op de grond liggen maar ik zeg hem dat hij mij in mijn kontje moet neuken. Ik zie een iets teleurstellende blik in zijn ogen. Waarschijnlijk dacht hij nu is mijn kans om een kutje te voelen, maar de gedachte om direct die grote pik in mijn kont te krijgen maakte me ook een beetje bang. Langzaam zakte ik boven op de grote pik van de jongen. Hij vulde me heerlijk op. Even dacht ik hoe moet deze pik wel niet worden als die gozer ouder is. Langzaam ging ik op en neer. Ik was zo nat dat er geen enkel weerstand was en zijn gladde pik gleed heerlijk naar binnen. In commandeerde de ander om zachtjes zijn pik in mijn kont te steken. In het begin ging dit moeilijk omdat de jongen onder mij bleef doorstoten. Na wat hulp was ik in beide openingen opgevuld en langzaam lukte het de jongens om, om de beurt hun heerlijke pik in mij te stampen. Ik voelde hoe ik klaar ging komen en zag aan de jongen onder mij dat dit ook niet lang kon duren.
Ik besloot de knaap achter mij ook de tijd van zijn leven te geven en de rollen om te draaien. Ik voelde de kleinere pik in mijn kut wel, maar doordat alles zo vochtig was had ik er geloof ik nog wel één bij kunnen hebben. Neuk me kont zei ik tegen die ander. Zonder enige waarschuwing voelde ik die gigantische grote jongenspik mijn grot in glijden. Gelukkig was mijn kontje al een beetje gewend en voelde het al heel snel heel lekker. Beide jongens kreunden terwijl ik als een bezetene op en neer ging en van voren naar achter schoot. Ik voelde een orgasme opkomen als nooit te voor. Ik gilde het uit terwijl die jongens er maar op los beukten. Ze komen nu snel klaar wist ik uit ervaring en wilde die twee pikken zien spuiten. Ga voor me staan zei ik en begon tegelijkertijd aan die twee stijve knapen te rukken. Binnen een aantal seconden vloog er een klodder zaad uit de kleinste pik gevolgde door nog enkele kleinere golven.
De andere jongen begon ook te kreunen en in tegenstelling tot die ander spoot zijn sperma er echt uit. Er schoot een straal uit die opgevangen werd op mijn arm. Een tweede straal vloog de lucht in. Deze jongen spuit als een volwassen vent dacht ik nog. Ik likte de twee heerlijke pikken schoon en liet die twee knapen zich aankleden. Ik heb ze weggestuurd met de melding dat hun ouders worden ingelicht als ze niet doen wat ik gezegd heb. Ik geloof niet dat ze van plan zijn om iets te vertellen. Nee volgens mij hebben ze de tijd van hun leven gehad. Ik in ieder geval wel.
Aantal keer gelezen:
416
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)