Spannendverhaaltje.nl

Vogels Spotten

-
10-02-2014
Het was vrijdag, we hadden biologieles en we kregen een project op. De docent maakte groepjes van twee en ik moest samenwerken met Floor, een rustig meisje dat 15 was, 1 jaar jonger dan ik dus, met bruin haar en bruine ogen.

Alle tweetallen kregen een opdracht, Floor en ik moesten een dag vogels tellen in het bos en de resultaten uitwerken.

Na de les sprak ik met Floor af dat we morgen, zaterdag dus, samen naar het bos zouden gaan. Ik wist wel een goede plek.

Zo fietsten we de volgende dag om 10 uur samen naar het bos, Floor droeg een spijkerbroek, een wit shirt en een blauw en rood geruite blouse. Ze was eigenlijk best een knap meisje.

Eenmaal in het bos zette we ons fietsen tegen een boom en liepen we verder naar de schuilhut die ik in gedachte had, het was bij een plas en het was er lekker rustig.

Het was lekker weer en vrij warm in het hutje maar we deden wat we moesten doen en telden alle vogels die we zagen.

Rond het middaguur besloten we te lunchen. We gingen achter de hut zitten en kletsten wat terwijl we onze lunchpakketjes opaten. Floor moest toen plassen en vroeg waar ze dit kon doen. Ik zei dat we gewoon buiten waren dus dat ze dit gewoon hier ergens kon doen. Floor stond op en liep naar een bosje een meter of 10 verderop.



Ik kon haar niet zien, maar ik vond het wel opwindend dat ze 10 meter verderop met haar broek omlaag zat.

Toen ze klaar was gingen we weer de schuilhut in. Floor deed haar blouse uit want ze kreeg het erg warm. Ik kon nu goed haar mooie ronde borsten onder haar witte t-shirt zien. Ik schat dat ze een b cup had maar ik hield eigenlijk wel van wat kleinere borsten.

Rond een uur of drie begonnen we ons te vervelen. Floor stelde voor om in de plas te gaan zwemmen. Ik had geen zwembroek bij maar Floor zei dat ik het gewoon in mijn onderbroek kon doen.

Ik liep naar buiten en deed mijn schoenen, broek en shirt uit. Ik stond in mijn onderbroek en ik zag hoe ook Floor haar schoenen, spijkerbroek en shirt uittrok. Ze droeg een zwart BHtje en een zwart onderbroekje. Het was best wel een geil gezicht en ik voelde mijn pik wat harder worden, ik kon me nog wel inhouden. Floor keek naar haar BH en zei dat die niet nat mocht worden.

Tot mijn verbazing trok ze nu haar BH uit. Twee kleine ronde borstjes met bruine puntige tepels kwamen tevoorschijn. Ik had nu een erectie en Floor had dat door en giechelde. Ze zei dat als ik mn onderbroek uitdeed zij dat ook zou doen. Ik trok mijn onderbroek naar beneden en mijn paal stak naar voren. Floor leek onder de indruk en liet haar slipje zakken. Ik zag twee dikke schaamlippen met daaromheen wat haar. Een erg geil gezicht.

Ze liep langs me af, stootte met haar hand tegen mijn lul en liep het water in. Ze liep naar het riet en wenkte me.

Ik volgde haar het riet in, niemand kon ons hier zien. Ze ging op de oever zitten en begon zich te vingeren. Ik ging naast haar zitten en pakte haar hand weg. Ik nam het over met mijn tong.

Ze kreunde wat terwijl ik haar clit masseerde met mijn tong maar ze duwde mn hoofd weg. Nu besloot ze om mij te bevredigen. Ze pijpte me.

Haar tong masseerde mijn plasgaatje en ik genoot. Ze stopte voordat ik kwam en fluisterde in mn oor dat ze aan de pil was.
Ik bleef zitten en Floor klom op me en schoof haar natte doos over mijn paal.

Ze was heel strak en ze kreunde het uit. Niet heel veel later trokken haar spieren zich samen en kwam ze klaar. Een seconde later spoot ook ik haar hele kut vol.

Ik deed mijn kleren weer aan en Floor waste haar poes in het water. Niet veel later kwam ze weer de schuilhut in, nog steeds naakt.

Ze greep naar mn lul en pijpte me nog eens klaar. Ze slikte mn zaad door en bleef nog even naakt zitten. Ik genoot van haar lichaam en negeerde de vogels.

Rond 7 uur besloten we te gaan, ik neukte haar nog een keer klaar in de schuilhut waarna ze haar kleren aandeed en we naar huis gingen.

We fietsten samen en besloten later vaker vogels te gaan spotten.
Aantal keer gelezen:
782
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)