Spannendverhaaltje.nl

Voetbalster

-
05-04-2011
Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Elise, 18 jaar, en ik voetbal bij een damesteam. Doordat ik veel voetbal heb een mooi strak lichaam, ik heb donkerblond haar met een slag, groene ogen en ben 1,80 lang. Iedere zondag heb ik een voetbalwedstrijd waar jammer genoeg niet heel veel mensen komen kijken. Wel staat het volledige heren team ons altijd aan te moedigen. Veel meiden vonden het wel leuk om zich uit te sloven. Zelf had ik niet zoveel met die mannen, ik was een stuk jonger doordat ik net bij de dames mee mocht spelen. Ik sloofde me voor heel iemand anders graag uit. Bij iedere thuis en uit wedstrijd stond Rick langs de zijlijn. Rik was 23 jaar, had donker haar, donker ogen, normaal postuur en was langer dan mij. We zagen elkaar geregeld tijdens uitgaan enzo. Ik had hem wel eens een zoen gegeven maar verder was er nooit iets gebeurd. Jammer genoeg want ik fantaseerde al jaren over hem.

Het was halverwege het seizoen toen hij naar mij toe kwam naar de wedstrijd. ’Hey Elise, mooie wedstrijd heb je gespeeld! Wil je even met mij meelopen? Ik moet je wat belangrijks vertellen.’ Verrast liep ik met hem mee, we liepen met mijn team mee richting de kleedkamers maar gingen naar een andere kamer dan de rest van de teams. Hij liet me voorgaan de kleedkamer en ik zag in mijn ooghoek twee sporttassen onder ander die van mij. Wat wil hij mij in vredesnaam vertellen vroeg ik me af. Rik liep op me af en pakte mijn handen vast. ‘Lieve Elise, ik heb je dit nooit eerder durven te vertellen. Ik hou zielsveel van je, wil je alsjeblieft mijn vriendin worden?’ Natuurlijk wou ik dat, na al die tijd fantaseren was hij eindelijk echt mijn vriend. Ik omhelsde hem en begon hem te zoenen. Zijn handen gleden over mijn rug naar mijn kont die hij begon te strelen. Rik stond dicht tegen me aan waardoor ik zijn pik voelde groeien.

Ik liet mijn handen onder zijn shirt glijden en vroeg of hij met mij wou douchen. Ik kreeg een tongzoen en het antwoord dat hij dat dolgraag wou doen. We kleedden ons snel uit en stonden dicht tegen elkaar onder de douche. Zijn pik was heerlijk groot en helemaal kaal. Mijn hand gleed langs zijn gezicht, over zijn heerlijke lichaam naar zijn stijve pik. Ik deed mijn hand om zijn pik en begon hem langzaam af te trekken. De handen van Rik gleden ook over mijn lichaam heen. Hij masseerde mijn borsten en liet een hand naar mijn kale poes glijden. Ik voelde twee vingers mijn poes inglijden en begon te kreunen. Eindelijk werd ik gevingerd door Rik en het was nog fijner dan in mijn fantasie. Zijn vingers gingen zo heerlijk in en uit mijn poesje. Steeds sneller trok ik hem af en het duurde niet lang voor hij zijn zaad tegen mij aan spoot.

Rik zakte door zijn benen en begon mij te beffen. Heerlijk die tong tussen mijn schaamlippen, in mijn poesje en over mijn clitje. Ik sloot mijn ogen, begon te kreunen en duwde zijn hoofd tegen me aan. Toen ik mijn ogen openden schrok ik mij dood, twee teamgenoten, Marloes en Suzan, van mij zaten toe te kijken hoe ik werd verwend. Ze zeiden niets maar ze streelden zichzelf wel. Rik had niets in de gaten en ging verder met mij beffen. Het heerlijke gebef en de gedachten dat ik mijn teamgenoten opgeilde werd me teveel en ik wam klaar. Mijn lichaam schudde wild en ik werd licht in mijn hoofd. Toen ik weer bijgekomen was klom ik op Rik. Ik klemde mijn benen om zijn heupen en legde mijn hoofd op mijn schouders. Zijn pik gleed in mijn poes en zo begon ik op hem te rijden. Over de schouder van Rik zag ik dat Marloes en Suzan ook aan het vingeren waren. Ik ging steeds sneller op en neer terwijl mijn borsten op en neer dansten.

Marloes en Suzan waren elkaar nu aan het vingeren, hun vingers gleden super vlug over elkaars. Ze begonnen steeds ongecontroleerder te bewegen tot ze klaarkwamen met een kreun. Snel trok ik Rik’s hoofd tegen mij aan zodat hij niet kon zien dat we begluurd waren. Ik voerde het tempo op en hoorde Rik harder kreunen. Zijn zaad spoot diep mijn lichaam in en ik kwam ook klaar. Ik klom van Rik af en gaf hem een tongzoen als toetje. Voor de zekerheid keek ik of mijn teamgenootjes al weg waren, dat waren ze gelukkig. Snel douchten we en kleedden we ons aan. We gingen samen naar de kantine waar de rest van mijn team was. Na de derde helft bracht hij me thuis en zijn we nog even naar mijn kamer geweest. Heerlijk gezoend en afgesproken dat we elkaar vaker gingen zien. Sindsdien heb ik een relatie met hem en sinds kort zijn we gaan samenwonen.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
840
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)