Spannendverhaaltje.nl

Voetbal

-
25-10-2010
Rob en Marco waren twee voetballers uit het eerste elftal van hun plaatselijke voetbal vereniging. Ze waren gevraagd door het jeugdbestuur of ze training wilden geven aan de jeugd. Ze konden geen trainer vinden voor het C3 team. Dit team bestond uit 15 meisjes (de jongste was 14 en de oudste 15 jaar). Rob en Marco wilden dit wel maar dan alleen als ze dit samen konden doen. Ze hadden nog geen ervaring met training geven en het leek hun leuker net zijn tweeën.

Zo kwam het vanaf augustus dat ze elke Maandagavond op het voetbalveld training aan het geven waren. Ze hadden eerst gedacht het gewoon even te doen, maar dat viel tegen. Maar naar een paar week ging het steeds beter. De jongens leerde de meisjes steeds beter kennen en ze raakte steeds meer aan de praat met ze. De meisjes vonden het wel leuk om getraind te worden door twee jongens uit het eerste en ook nog van 20 jaar. Ze waren gewend getraind te worden door een vader of een moeder. Het voetbal technische gedeelte ging steeds beter. Hoe je je lichaam moest gebruiken om de bal af te schermen en hoe je je lichaam moest houden tijdens het schieten van de bal minder. De twee jongens durfde niet goed lichamelijk contact te maken met de meisjes. Ze waren bang voor hun lichamelijke reactie van hun lichaam bij deze aanrakingen. De weken verstreken en ze lerende er steeds beter mee om te gaan. Ze legde het steeds beter uit met en zonder lichamelijk contact te maken.

Het was intussen november geworden en het werd al iets kouder. De training was afgelopen en de meisjes waren gaan douchen. Marco had alle spullen op geborgen, gedoucht en omgekleed. Normaal moest hij gelijk door met het zijn eigen training, maar nu niet vanwege een blessure. Rob moest wel trainen. Marco liep naar de kleedkamer van de meisjes (deze zaten achter in het gebouw). De meisjes wisten niet dat Marco niet kon trainen en waren ook nog lang niet klaar. Marco stond voor de deur en wilde aankloppen om ze tot opschieten te manen. Net toen hij dat wilde doen ving hij de verhalen op die plaats vonden in de kleedkamer. Marco zijn oren stonden gelijk op scherp. Hoorde hij dat goed? Vooral Inge en Chantal ( beide 15 jaar, Inge donker blond, slank, kleine B cupjes en Chantal hoog blond, ook slank, en ontluikende borstjes) hadden het hoogste woord. Ze hadden het over waar Rob en Marco ze hadden aangeraakt en hoe leuk het toch was dat deze jongens ze wilde trainen. Maar ook over waar de jongens ze niet hadden aangeraakt. Daphne en Ilknur (beide 14 jaar. Daphne rozig haar, een echt meisje meisjes figuur. Ilknur zwart haar, turkse afkomst, mollig en daardoor vettietjes) begrepen het niet wat ze bedoelde. Inge en Chantal zeiden zonder om weg dat de jongens best eens aan hun borstjes mochten zitten en het leek hun ook wel eens lekker als de jongens aan hun kutje zaten. Een jongen is toch anders dan een meisje denk ik. Liet Chantal zich ontvallen. Linda (12 jaar, zwart haar, slank, AA cupjes) maakte een gilletje. Doe jij het met meisjes dan, vroeg ze. Hierop antwoordde Inge en Chantal, dat dat zo was. Al zins de vakantie. We tongen en betasten elkaar overal. Marco werd bang dat iemand hem zou betrappen maakte een beetje lawaai en klopte aan de deur. Schieten jullie een beetje op, vroeg hij door de deur heen. Ik wil graag de kleedkamer afsluiten en naar huis. De meisjes werden stil en riepen in koor dat het nog twee minuten ging duren. De rest van de tijd zeiden de meisjes niks meer. Bang dat Marco er nog stond.

De volgende dag belde Marco Rob op om af te spreken voor wie de training zou moeten voorbereiden en wat ze wilde gaan doen. Naar alles overleg te hebben kon Marco het niet laten om het gesprek dat hij had opgevangen te vertellen aan Rob. Ze vonden het leuk dat de meisjes zo over hun spraken en het streelde hun ego. Maar ze waren te jong. In werkelijkheid vonden ze dit niet, maar durfde ze het niet te bekennen aan elkaar dat ze dit geil vonden en niets liever wilden. Inge en Chantal hadden achteraf spijt van hun eerlijkheid. Ze waren bang dat de rest van het team dit tegen hen zouden gebruiken en ze waren bang dat Marco het had gehoord. Ook al wisten ze zeker dat hij er net aan kwam lopen toen hij klopte aan de deur en eigenlijk niks had gehoord. Maar toch als hij wel ……..

De volgende training naderde en de jongens spraken er niet meer over met elkaar. Elke avond lagen ze op bed met hun stijve in de hand te bedenken hoe ze dit aan elkaar moesten vertellen dat ze het juist wel wilden. Zaterdag naar de wedstrijd zaten ze met het eerste team naar te praten en te drinken in de kantine. De alcohol stroomde rijkelijk en Rob en Marco werden steeds losser. Aan het einde van de avond kwamen ze weer aan de praat. Tegelijk begonnen ze er over. Dat ze wel eens wilden kijken hoe ver ze konden gaan. Ze kregen allebei een stijve van de gedachten.

De jongens kwamen aan op het trainingsveld om alles klaar te zetten. Toch waren ze alle twee niet zeker van hun zaak. Wat als, spookte steeds weer door hun hoofd. Beide hadden ze besloten de ander de leiding te laten nemen om zelf geen flater te slaan. Precies op het moment dat alles klaar stond, kwamen de meisjes eraan. Het was niet echt warm dus iedereen droeg een lange broek en een trainingsjas. De training begon met een warming-up, gevolgd door een positiespel. De schiet oefeningen kwamen en Marco deed voor hoe je het beste kunt schieten. De ligging van de bal en je houding van je lichaam. Op het moment dat Inge aan de beurt was stapte Rob naar voren en ging achter haar staan. Zijn handen legde hij op haar boven armen en legde haar uit hoe deze moest staan. Daarna verplaatste hij zijn handen naar haar heupen en deed hier het zelfde. Toen Chantal aan de beurt was, was het Marco die hetzelfde. Hij ging zelfs iets verder door Chantal onder de oksels te pakken en zijn vingertoppen de aanzet van haar borstjes aan te raken. Chantal durfde niets te doen of te zeggen, maar genoot van de aanrakingen van Marco. Om het niet te veel te laten opvallen deden de jongens het bij alle meisjes, maar toch op een andere manier dan bij de twee.
Na de training moest alles worden opgeruimd. Rob en Marco hadden hun trainer al laten weten niet zelf te kunnen trainen door een “blessure”. Ze zeiden dat Inge en Chantal de ballen en pionnen naar het ballenhok te brengen. Dit vonden ze maar raar, normaal gesproken hoefde dit niet en deden de jongens dit zelf. De jongens droegen zelf de hesjes en andere spullen die ze hadden gebruikt. De rest van de meisjes begrijpen er ook niks van maar gaan naar de kleedkamer om te douchen en naar huis te gaan.
Inge en Chantal leggen de spullen op de plek neer waar het hoor en willen ook naar de kleedkamer gaan als de jongens aan komen lopen. Rob begint een praatje over voetbal en de wedstrijd van a.s. zaterdag, of ze de training leuk vinden en of ze genoeg leren. “We willen niet meer met de anderen spelen, het zijn toch nog kinderen” lachte Inge. “Aaah...mevrouw Inge voelt zich al te oud voor het C3 team...”
De twee meiden giechelden. Maar hoe zo, vroeg Marco. Te jong ……. Als ik jullie vorige week hoorde kan ik me dat wel indenken. Inge en Chantal kregen allebei in knal rood hoofd en begonnen nog harder te giechelen. Dus je heb alles gehoord, vroeg Chantal. Marco knikte. Wat dan allemaal, wilde ze weten. Nou gewoon dat jullie vinden dat we jullie best op nog meer plaatsen mogen aanraken en dat jullie dat ook bij elkaar doen. Hun hoofden werden alleen maar roder en roder. Rob vroeg of dat zo was en hoe de meisjes dit hadden gedacht. Nou, gewoon…………………. In de bios of zo.
Rob stelde voor om een paar filmpjes te huren en bij Marco thuis te gaan kijken. Het leek Rob geen goed idee te veel in het openbaar te komen met deze jonge meisjes. Het was toch vakantie en Marco’s ouders waren weg voor een paar week. De meisjes stemden in om de volgende dag op te worden gehaald door de jongens. De meisjes gingen naar de kleedkamer en gingen snel douchen. De andere meisjes vroeg waarom ze moesten mee helpen. Ze gaven geen antwoord. Snel onder de douche en weg.

De volgende dag werd Chantal wakker met een vreemd gevoel in haar buik. Ze stond op en ging douchen, maar eerst zetten ze de computer aan. Onder de douche kreeg haar hele lichaam een goede was beurt. Zeker haar ontluikende borstjes en kale kutje kregen extra aandacht. Het vreemde gevoel werd alleen maar erger als ze aan haar borstjes of kutje zat. Naar het douchen en afdrogen liep ze naakt naar haar kamer en keek op het beeldscherm. Inge was al online en maakte snel contact.

Inge: goed geslapen. Zin in vanavond.
Chantal: Even wachten even wat aantrekken. Goed geslapen. Nu vreemd gevoel in mij buik. Zenuwachtig voor vanavond
Inge: Ik ook.
Chantal: Toen ik net onder de douche stond en mij borsten en kutje aanraakte werd het alleen maar erger. Dit heb ik nog nooit gehad. Zelfs niet als ik met jou bezig was.
Inge: Ik weet het niet, maar ik heb het zelfde. Misschien toch zenuwachtig voor vanavond. Of onze lichamen zeggen ons dat we er toch nog niet aan toe zijn.

Chantal kom je beneden. We gaan zo weg naar Opa en Oma. Roept Chantals moeder van beneden.

Chantal: Ik moet weg kom je vanavond bij mij of moet ik bij jou komen.
Inge: Ik kom wel bij jou. Je woont dichter bij voetbalveld. Tot vanavond. Zal ik ook bij je blijven slapen vanavond.
Chantal: Tot vanavond. Ik zal vragen of het mag. Ik sms je zo snel mogelijk.

Marco had de hele nacht niet kunnen slapen. Hij had nooit kunnen bedenken dat training geven hier op uit zou lopen. Tenminste het leek op iets uit te lopen. De meisjes konden natuurlijk altijd nog afbellen. Maar daar moest hij maar niet te veel aandenken. Het was nu tien uur. Snel het huis een beetje opruimen want Rob kwam om twaalf uur en dan gingen ze even de stad in. Een beetje rond hangen en daarna twee filmpje huren.
Half twaalf was Rob al bij Marco. Hij kon niet langer wachten. Hij liep bij Marco naar binnen en zag hem druk bezig alles op te ruimen en plofte neer op de bank. Nam de woonkamer goed in zich op. Ik weet het niet. Is het wel verstandig wat we willen. Ze zijn nog maar zo jong, zei hij. Marco keek hem aan en kon zijn oren niet geloven. Kom nou, al jaren droom ik er van om iemand te ontmaagden en nu begin jij te twijfelen. Als jij afhaakt oké maar ik laat vanavond door gaan.
De jongens hadden alle twee geen moeite meiden te krijgen. Ze hadden ook al lang seks gehad, maar een relatie wilden ze alle twee niet. Tijdens stappen zagen ze meestal wel.
Rob schrok van Marco’s reactie en was gelijk overtuigd dat vanavond door ging.

Toch zin in vanavond. We kunnen ook zeggen dat ik bij jouw slaap en jij bij mij. Dan zien we wel waar we slapen. XXXX Chantal

Sms’te Chantal naar Inge. Toen Inge het las wilde ze het ook maar toch………

Oké, spannend. Stuurde ze terug

Het was inmiddels als vier uur en de jongens moest nog een filmpje uit zoeken dit leuk was voor iedereen. Dus geen oorlogs en andere bloederige film. Een romantische komedie leek ze de beste oplossing. En een film over voetbal. Was wel toepasselijk. Daarna naar de super en dan naar huis val Marco. Daar aangekomen eten maken en alles klaar zetten voor vanavond. Ze hadden bier, breezer en chips meegenomen. Ze wisten niet of ze breezer lusten maar anders was er ook wel fris in huis. Ze zouden het aan de meisjes overlaten welke film ze het eerste gingen kijken. Om zes uur stond alles klaar.

Chantal was om kwart over zes klaar met eten en ging haar spullen pakken. Alleen een groot T-shirt, schoon ondergoed en haar tandenborstel nam ze mee. Haar ouders vonden het goed dat ze bij Inge bleef slapen. Ze reed naar het voetbalveld en hoopte dat Inge er al stond. Ze kwamen tegelijk aan fietsen.
Ze wisten allebei niet wat ze moesten zeggen. Ze waren allebei bang, maar durfde allebei niets te zeggen. Lachend keken ze elkaar aan. Waar moeten we nou slapen, vroeg Inge ineens. We gaan straks gewoon naar mijn huis. En zeggen gewoon dat je broertje ons steeds aan het plagen was en dat we daar weg wilden.Klok slag half zeven kamen de jongens op het voetbalveld aan en parkeerde de auto vlak voor de meisjes. Deze keken snel om zich heen en zagen geen bekende. Snel sprongen ze in de auto en ze waren op weg naar Marco’s huis. Beide meisjes zeiden niks. Marco reed en Rob zat naast hem en begon te praten over van alles en nog wat. Thuis aangekomen gingen de meisjes zitten op de tweepersoons bank. De jongens op de andere. Ze spraken over voetbal en school. Marco ging thee zetten voor hen allen. Toen hij terug was kwam met de thee, vroeg hij welke film ze het eerste wilden zien. Het werd de voetbalfilm. Deze duurde gelukkig maar een uur want hij was niks aan. Na deze film wilden ze de romantische zien. Rob en Marco pakten elk een biertje en vroegen de meisjes wat zij wilden drinken. Breezer of fris. Inge wilde een breezer. Ook al had ze nog nooit een heel flesje op gedronken, ze mocht wel eens een slokje van haar moeder. Chantal, die nog nooit alcohol had gedronken durfde niet achter te blijven en nam er ook een. Tijdens de film namen de meisjes grote slokken. Na twee slokken begonnen ze de alcohol al te vernemen. Ook deze film was niks aan en ze begonnen automatisch steeds meer tegen elkaar te praten. Naar tien minuten keek er niemand meer naar de film. Rob hoorde de meisjes steeds meer met een dubbele tong praten en vond dat het tijd voor een stap verder.
Zullen we waarheid, durf of doen spellen. De meisjes keken elkaar aan. Ook al kende ze het spelletje niet stemde ze in. Rob en Marco legden de regels uit en ze begonnen.

Rob en Marco pakten eerst nog een nieuw biertje en vroeg de meisjes of zij ook nog wat wilden. Zij sloegen over.
Marco pakte dobbelstenen om te kijken wie het eerst moest beginnen. Chantal gooide het laagste dus zij was eerst. Rob het hoogst dus hij mocht het zeggen.
Chantal koos voor de veilige weg dus waarheid. Ook Rob koos de veilige en rustige weg: Wie uit het C3 team heeft het mooiste lichaam. Inge was het antwoord. Nu was Marco aan de beurt. Hij koos ook waarheid. Chantal haar vraag was: Wie heeft volgens jou het mooiste lichaam en waarom. Marco dacht na. Dat weet ik niet want met kleren aan is dat moeilijk te zien. Maar ik denk dat ik kies voor jou. Ik denk dat bij jou alles nog ontluikend is en dat lijkt me mooi. Chantal kreeg een knal rood hoofd en durfde Marco niet meer aan te kijken. Nu was Inge. Doordat ze de breezer al op had en de alcohol toch echt naar haar hoofd steeg riep ze voor ze het wist durven. Marco wist eigenlijk geen durf opdracht. Hij had hier nog niet op gerekend. Durf je aan ons te vertellen wat voor ondergoed je nu aan heb en het ook te laten zien. De alcohol hielp goed mee, want Inge begon gelijk. Ik heb een slip witte aan met rode hartjes, een wit hemd met hartjes en een witte BH. Ze deed haar broek los en liet een stukje van haar slipje zien. Haar shirt ging daarna iets omhoog om haar hemd en BH te laten zien. Net genoeg om te zien net niet genoeg om alles te zien. Marco nam hier genoegen mee voor nu. Nu was Rob aan de beurt. Hij koos waarheid. Inge: Wie heeft volgens jou het mooiste lichaam en waarom. Het was de zelfde vraag Chantal, maar ze kon niks anders verzinnen. Rob hoefde daar niet lang over na te denken. Jou. Net als Marco vind ik het moeilijk te zien met kleren aan, maar zoals ik kan schatten jou.

Chantal koos nu doen. Maar voor ze verder gingen spraken ze af dat een ieder drie briefje zou maken voor alle onderdelen. Deze gingen in een pot en als je aan de beurt was moest je er een uitpakken, deze hard op voorlezen, en hen aan iemand geven. Chantal pakte dus een uit de pot doen. Ze krijgt een knal rood hoofd en leest hen hard op voor: Laat je betasten door iemand. Degene die hem lees mag bepalen waar en hoelang. Chantal haar ogen begonnen te glinsteren. Rob jij moet je laten betasten door Inge voor dertig sec. Inge doe het op zijn lul. Chantal begon te lachen. Rob liep naar Inge en ging voor haar staan. Inge durfde niet goed maar deed het toch uit eindelijk. Ze voelde zijn harde Lu en ging er met haar handje overheen. Hij is al hard, hoe komt dat, vroeg ze glimlachend aan Rob. Weet je nog de vraag die je me stelde. Nou dan weet je ook het antwoord. Inge moest een pakken. Doen. Ga naar iemand toe en zoen hem/haar voor vijfteen sec. Ze keek Marco aan. Liep op Chantal af en zoen de haar op de mond en duwde zijn tong in haar mond. Chantal reageerde door mee t doen. Marco pakte een uit Doen. Hij had deze zelf geschreven en had een stip op de achterkant gezet om hem terug te vinden. Aan iedereen. Aan iedereen. Ga met zijn allen stripboeken. De meisjes kijken elkaar aan en zeggen tegelijk van nee. De jongens kijken elkaar aan en weten even niet wat te doen. Rob staat op en loopt naar de keuken. Pakt een bietje en vraagt of Marco ook nog een wil. Deze roept van wel. Daarna vraagt hij wat de dames willen. Doe maar een sapje. Hij doet de koelkast open en pakt de jus. Naast de jus staat een fles met wodka. Zal hij het doen? Hij schenkt in en loopt terug. Wat zullen we nu gaan doen? Vraagt hij als hij het drinken neer zet. Dit spel is niks aan als we ons niet aan de regels houden. In zijn ooghoek ziet hij tot zijn verbazing dat de meisjes het glas in een keer leeg drinken. De meisjes halen hun schouders op, maar zeggen niks. Marco staat op en zegt: ik moet naar de WC, zo is er niks aan. Ik hoor het wel als ik terug ben. Rob gaat zitten en kijkt de dames aan. Hij ziet dat deze glazig uit hun ogen kijken van het laatste glas. We gaan niet verder als ons ondergoed. Willen jullie dan wel mee doen? De meisjes kijken elkaar nogmaals aan en …

Zullen de meisjes het doen of niet?
Aantal keer gelezen:
607
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)