Spannendverhaaltje.nl

Vluggertje op Schiphol

-
25-02-2015
De eerste ontmoeting in het Amsterdamse park vlakbij je ouderlijk huis stond nog vers in ons geheugen. Helaas moest je zelf daarna er even tussenuit. Hoewel de reis heel gaaf voor je was, betekende het ook dat we niet nogmaals op korte termijn van elkaar konden genieten. Op de dag dat jij terug zou komen, zou ik zelf op vakantie gaan.

Die eerste ontmoeting was geiler geweest dan we ooit hadden durven dromen. Online en via WhatsApp hadden we vaak fantasieën besproken en elkaar flink opgegeild, maar toen de eerste ontmoeting daar was, bleken we tig maal geiler dan we ooit hadden kunnen beseffen. Heerlijk hadden we in de buitenlucht van elkaar genoten. Het Amsterdamse park bleek een mooi decor voor deze dampende seks. Het was zo heerlijk, dat we direct na de afspraak waarvoor ik in de hoofdstad was, wederom naar je toe kwam. Keihard had ik je toen in je slaapkamer geneukt. Daarbij was je kontje aan het eind ook niet onberoerd gebleven. Sinds dat moment appten we nog meer.

Nu had ik in mijn hoofd. Mijn vlucht zou vroeg in de ochtend zijn. Daarom zou ik sowieso al de laatste trein van de avond ervoor richting Nederlands grootste vliegveld pakken. Ik wist dat jij die nacht zou aankomen. Jouw aankomst stond net na middernacht gepland. Voor je vertrek had ik gezegd dat we elkaar in een van de grote hallen zouden treffen. Gezien jij niet alleen op reis was, mocht het niet opvallen. We wisten allebei waar het op uit zou draaien.

Eenmaal op het vliegveld, kon ik redelijk snel van mijn koffer af. Direct daarna vervolgde ik mijn pad richting jou langs de douane. Vervolgens liep ik rustig rond. De terminal waar je zou aankomen was bekend. Ik zou een mooi plekje zoeken. Gezien ik regelmatig op het vliegveld kwam, had ik wel een idee welke toiletten minder in gebruik waren. De toiletten aan de uiteindes waren zelfs in de nachtelijke uren bijna verlaten. Daarom inspecteerde ik even of dat nog steeds het geval was. Ik had toch alle tijd. Jouw vlucht was vertraagd. Daarom nam ik plaats op een van de vele stoeltjes en staarde naar buiten.

Ineens werd ik in alle rust opgeschrikt door mijn trillende telefoon. Een sms’je. Ik werd blij toen ik zag van wie het was. Jij stuurde me: ‘Fuck, ik ben zo nat.’ Meer niet. Dat bericht deed mijn pik weer flink groeien. Ik liet je heel koel weten welke toiletten ik in gedachtes had. Daarna was het wachten. Ik rekende even uit hoelang het zou duren voordat je daar zou zijn. Op die manier kon ik net voor je de toilet uit kiezen. Mijn hart gingen sneller van opwinden. Jouw strakke kutje zou snel weer kunnen genieten van mijn pik. De spanning van de locatie en dat je in gezelschap was, maakte het extra spannend.

Na een paar minuten wachten, stond ik op. Even keek ik onopvallend rond om de situatie in te schatten. De paar mensen die er zaten, sliepen al zittende. Ik begaf me naar het toilet en koos de laatste uit. Mijn handbagage zette ik op de grond. Snel liet ik je de exacte plek weten.




Niet veel later hoorde ik iemand heel zachtjes aan komen lopen. Direct liep de persoon naar de laatste toilet. Ik had beloofd om de deur open te laten. Deze zwaaide open. Je lippen drukten direct op de mijne. Wild begonnen we aan elkaars kleding te sjorren. Dat zat alleen maar in de weg. Wat waren we geil! Jouw shirt en broek waren al uit. Mijn blouse was open en mijn broek hing ook op mijn enkels. Je kneedde door mijn boxershort mijn harde pik. Daarop draaide je langs me heen. Je ging zitten op het toilet. Meteen moest mijn boxer er ook aan geloven. Even nam je mijn harde pik diep in je mondje. Je pijpte me heel geil. Mijn harde staaf verdween een paar keer helemaal in je mondje. Ondertussen speelde je geil met mijn geschoren ballen. Af en toe keek je verlekkerd omhoog. De hunkerende blik in je ogen, die werd ondersteund door een geile beet op je onderlip, zorgde ervoor dat je niets hoefde te vragen. Ik trok je omhoog en draaide je om. De lingerie die je nog aan had, was botergeil. De kanten bh liet weinig te wensen over. Het zachte vlees van je heerlijke tieten was goed zichtbaar. Alleen jouw tepels waren net bedekt met een stukje stof. Het stringetje dat je aan had, was slechts een formaliteit. Geheel doorzichtig kon die jouw hunkerende mooi glad geschoren kutje niet verbergen. Met je billen stond je nu naar me toe. Ik nam de moeite niet om je string uit te doen. Ik trok het stof bij je kutje opzij. Oh wat was jij nat! Je was haast nog natter dan de keer na onze ontmoeting in het Amsterdamse park. Even voelde mijn vingers ter verkenning. Die hielden vervolgens de stof van het stringetje goed opzij, zodat ik mijn pik diep naar binnen kon rammen. Wat gleed die gemakkelijk in je sappige grotje.

Ik pakte je stevig bij je heupen en begon je hard te neuken. Terwijl jij je gekreun probeerde in te houden, verklapte het geluid van onze tegen elkaar kletsende lichaamsdelen, onze bloedgeile bezigheden aldaar. Verlekkerd keek je me over je schouder aan. Hier hadden we naar verlangd. Hier hadden we elkaar weer zo immens gek voor gemaakt via de moderne media. En nu, hier in het toilet op de grote luchthaven, waar niemand het vermoed, glorieerden we in de verwerkelijking van onze geile dromen en het toenaderen tot een botergeile climax.

Even haalde ik mijn pik uit je druipende kutje. Ik haalde je boven het toilet vandaan. Daar ging ik nu, onderuitgezakt op zitten. Direct nam je plaats op mijn schoot. Je rug was naar me toe. Je kutje liet mijn harde pik direct weer in zich verdwijnen. Geil begon je op mijn neukstaaf te rijden. Gaandeweg nam ik de leiding weer over. Ik pakte je benen vast en hield deze omhoog. Je kutje spande zich nu strak om mijn pik. Met lange halen gleed deze door jouw kletsnatte schat. Je hoofd lag nu op mijn schouder. Langzaam spreidde je jouw mooie benen. Je voeten zochten steun tegen de wand van het toilet. Ik begon weer harder in je kutje te neuken. Af en toe gleed mijn pik helemaal uit je kutje. Dat bracht me tot het idee om eens ergens anders naar binnen te gaan. Ik drukte mijn eikel in je kontje. Doordat je sterretje en mijn pik kletsnat door jouw kutvocht waren, vonden ze snel toenadering tot elkaar. Steeds dieper verdween mijn lul in je strakke kontje. Lichtjes begon je te kreunen. Met mijn vlakke hand begon ik nu wild je kutje te masseren, terwijl mijn andere hand je nog steeds bedekte borsten ging kneden.

Rustig aan begon ik steeds harder in je kontje te neuken. De lange halen in je strakke gaatje voelden goddelijk. Je kreunde lichtjes. Mijn pik zit nu heel diep in je achterste. Daarbij werd je kleddernatte kutje in een hoog tempo richting een hoogtepunt gevingerd. Dit was zo geil. Ik merkte aan je lichaam en aan je gehijg dat je op het punt van komen stond. Even gaf ik gas bij. Nog een paar harde stoten in je goddelijke kontje. Ik voelde mijn sperma ook op komen. Samen gingen we klaarkomen. Het ultieme hoogtepunt na een week van elkaar gek maken en niets kunnen.

Je spande je lichaam. Mijn lichaam spande zich. Terwijl jouw kutje gepaard met veel vocht klaar kwam, spoot ik je kontje vol met mijn zaad. Tot de laatste druppel eruit was, hield ik mijn pik in je goddelijke kontje. Even deden we niets. Puur genieten. Toen kwam je tot leven. Je ging van mijn schoot af. In het hokje begon we ons weer aan te kleden. Onze monden trokken nog wel veel naar elkaar toe. Toen we onze kleding weer aan hadden, keken we elkaar strak in de ogen. Dit was pas goddelijke seks. Zonder enige gêne liepen we het toilet uit. Een Aziatische man die net zijn handen stond te wassen, keek ons via de spiegel met grote ogen aan. Ons maakte het niet uit. Een vluchtige zoen en toen ging jij eerst om de hoek. Ik volgde. Ik zag je weglopen met je broer. Hij moest eens weten wat je net had uitgespookt.
Aantal keer gelezen:
857
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)