Spannendverhaaltje.nl

Vliegangst

-
21-08-2010
Ik heb hoogtevrees, hij stelde me op mijn gemak. We gingen zitten en hij deed me mijn riem om, om meteen van de gelegenheid gebruik te maken en me even over mijn poesje te strelen, en met zon dun rokje aan, voel je dat goed. De stewardess riep om hoe we de zuurstofmaskers moesten gebruiken, dat we sigaretten moesten doven tijdens het opstijgen en landen en de rest van het gebruikelijke verhaal. Na een paar minuten vlogen we weg, op weg naar de zee, het hete stand en de zwoele zon. Ik had een boekje meegenomen, een tijdschrift, hij zag dit, en las met me mee, hij begon me geil aan te kijken, want mijn boekje, stond vol met opwindende verhaaltjes over seks, over seks in een vliegtuig. Ook ik werd erg opgewonden, ik voelde het vochtig worden tussen mijn benen, zeker nadat hij me zo opgewonden begon te zoenen. Hij gaf me een knipoog, en liep naar de wc, naar de invaliden wc, hij had zijn enkel verstuikt, van de doctor kreeg hij daarvoor nog een kruk mee. Ik liep met hem mee, zogenaamd om de deur voor hem open te houden. Toen ik zag dat niemand keek, glipte ik met hem mee het ruime toilet in. Zijn kruk gooiden we direct aan de kant.
We vervolgden onze hevige zoenpartij. Hij wreef over mijn truitje, over mijn borsten, hij trok het minieme T-shirtje naar beneden, zodat mijn tieten over de V-hals heen hingen. Vol overgave sabbelde hij aan mijn tepels. Nog nooit waren deze zo stijf geweest. Ondertussen werd ik zo geil, ik kon echt niet met mijn handen van hem afblijven. Zijn hemd scheurde ik open. Die borstkas van hem, ohh, zo lekker, ik bleef erover heen wrijven. Ik voelde dat zijn meester een echte meester was geworden. Toen duwde ik hem over de wasbak heen, en begon over zijn naakte bovenlichaam heen te rijden. Ik kuste hem overal. Hij maakte zijn riem los. De knopen van de broek glipten door mijn vingers heen en die hing dan ook al snel op zijn knien. Zijn sexy strakke boxer volgde al snel en zijn paal floepte er uit. Ik nam hem in mijn mond. Ik likte zijn piemel eerst helemaal nat, dat vond hij zo geil, hij kreeg er stuiptrekkingen van. Vervolgens nam ik zijn lul in mijn mond een begon er vol aan te zuigen. Toen bleef ik even van zijn rekstok af en begon zijn ballen te kussen. Ik zoog zijn ballen mijn mond in, en masseerde ze met mijn tong.
Even later trok hij me weer overeind en begon geile woorden tegen me te zeggen, hij duwde mijn rokje omhoog, mijn roodkanten string aan de kant en met zijn vinger drong hij in me, zover als hij kon. Hij maakte zo een fijne bewegingen, kronkelde zijn vingers in de meest vreemde houdingen en stopte er vervolgens nog een vinger erbij. Met zijn andere hand streelde hij mijn geluksknobbel en zijn tong, die zat weer vast aan mijn tepels. Zo kreeg ik meteen mijn eerste orgasme in de lucht. Ik wilde hem zo graag, daar op dat moment, en vooral, in de lucht. En ik wist dat hij mij ook wilde pakken op alle mogelijke manieren. Hij pakte een condoom uit zijn beurs, ik deed hem die om en ging met mijn benen gespreid zitten op de wastafel. Ondertussen was het al zo heet geworden in die kleine ruimte, het spiegeltje dat er hing, was helemaal beslagen van ons gehijg. Ik pakte zijn lul nog een keer in mijn handen en trok er een aantal keer flink aan. Daarna kwam hij in me en dt was alweer een beleving op zich. Hij stootte zijn stijve lul in me, keer op keer, tot aan zijn ballen. Ik wreef met een hand over zijn bloedhete lichaam. Daarna ging ik met twee vingers naar zijn mond, hij likte erover zodat ze nat werden. Met mijn vingers ging ik naar mijn kittelaar en streelde die. Het voelde zo goed, zijn lange dikke lul, in mijn natte kutje en mijn eigen gestreel.
Ohh, het was heerlijk, in de lucht, het voelde anders dan normaal. In mijn buik, vlinders in mijn buik, zo voelde het. Ik kwam al bijna klaar en kreunde alles bij elkaar, toen hield hij het ook niet meer. Hij spoot zijn goedje in me op hetzelfde moment dat ik kwam. Het was zon magisch moment. Samen een orgasme op 10 km hoogte. Hij hield zijn klamme lichaam tegen het mijne en fluisterde nog wat lieve woordjes in mijn oor. Hij ging uit me, we gooiden het condoom weg en deden onze kleren weer goed. Ik gaf hem zijn kruk aan. Hij liep de deur uit. Toen klopte hij op de deur, wat het teken was, dat er mensen liepen. Ik schrok heel even en dacht paniekerig eraan dat ik nu misschien wel de rest van de reis op het toilet moest doorbrengen, het toilet waar nog steeds die hitsige geur hing. Hij bleef nog even voor de deur staan, toen fluisterde hij mijn naam en zei dat de kust veilig was. We gingen terug naar onze plaatsen en praatten nog wat na. Je weet nu natuurlijk wel wat we de rest van die hete vakantie gedaan hebben. Daarover een volgende keer meer, meer seks.
Aantal keer gelezen:
289
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)