Spannendverhaaltje.nl

Vive la France

-
21-08-2010
"Kom nou ook zwemmen!!" Ik riep dat ik eraan kwam. Het nadeel van Franse zwembaden was dat je een strakke zwembroek moest dragen; dat zat vreselijk. Maar ik trok mijn korte broek uit en dook in het water... "koelt lekker af hè?" zei Dennis.
Dennis en ik waren al vanaf groep 1 met elkaar bevriend. Ik haalde hem 's ochtends op om samen naar school te lopen, bleef regelmatig bij hem spelen en we haalden kattekwaad uit. Op een bepaalde dag, dachten onze ouders dat het wellicht leuk zou zijn als we met elkaar op vakantie zouden gaan; 2 gezinnen dus. En zo gebeurde het en een 15 jaar lang gingen we samen op pad; veelal naar Frankrijk. Uiteraard gingen we de pubertijd in en toen kwamen er hele andere gevoelens.
"Ja dat koelt zeker lekker af.." zei ik met een glimlach. Voor ik het weet werd ik kopje onder geduwd en wild spartelde ik onderwater om zo snel mogelijk naar boven te komen. "Ik ga naar de tent" zei Dennis. Ik zei dat ik er ook aan kwam en nog even een baantje wilde zwemmen. Ik wilde echter Dennis uit het zwembad zien gaan. Op de één of andere manier wonden zijn billen in die strakke zwemslip mijn ontzettend op. Dennis klom uit het zwembad en zijn 17 jaar jonge billetjes kwamen het zwembad uit. Ik voelde mijn pik in mijn zwembroekje meteen reageren; "ik zou toch niet..."
"Wie wil er een hamburger??" riep mijn vader vanaf de barbecue. Dennis' vader reageerde meteen met een hongerige ja. Het was één van de vele rituelen die we hadden op vakantie; barbecuen. Nadeel dat het zo vreselijk lang duurde altijd. En vanavond helemaal want om 21:00uur zou de disco beginnen en daar zouden Dennis en ik naar toegaan. Gelukkig hoefden we niet af te wassen en konden we ons snel omkleden.
"Heb jij nog deo voor mij?" riep Dennis vanuit het tentje naast me. "Ja kom maar halen" riep ik terug. Sneller dan ik dacht ging de rits van mijn tent open en vloog Dennis naar binnen. Ik lag alleen net in mijn blote kont om een schone boxer aan te trekken. "Zozo" zei Dennis met een knipoog. Ik schrok, wat bedoelde hij met 'zozo'? "Ja je was iets sneller dan ik dacht" zei ik maar terug. "Geeft niet hoor, hij is wel gegroeid hè??" We hadden elkaars pik tijdens de zwemlessen op de basisschool wel vaker gezien maar eigenlijk nog nooit toen hij 'volgroeid' was. "Hij kan nog veel meer groeien" zei ik met een lach. "Ja dat hoop ik wel!" zei Dennis en met een knipoog vloog hij mijn tent weer uit... Wat had hij nu gezegd?? Hoorde ik dat goed?? Nee, het was een grapje, dacht ik bij mezelf.
"Biertje??" "Ja lekker, ik ga wel even halen" en ik liep naar de bar van de disco. Ik was nogal ontdaan door die vage opmerking van mijn beste vriend, wat zou hij ermee bedoelen?? Moest ik het hem vragen?? Nee, ik zou het vast verkeerd hebben verstaan.
We dansten wat en dronken een paar biertjes en besloten uiteindelijk te gaan slapen. Dennis kroop in zijn tent en ik in de mijne. Ik trok mijn kleren uit en ging op mijn luchtbed liggen.
Na 10 minuten hoorde ik "psssst, slaap je al?" Dennis riep mij vanuit zijn tentje. Toch wel fijn dat we die zo dicht bij elkaar hadden gezet. "Nee" riep ik terug. "Mag ik even wat deo lenen??" vroeg hij. Waarom moest hij om 3uur 's nachts deo lenen, dacht ik bij mezelf? "Ja, natuurlijk" fluisterde ik terug. Niet lang daarna ging de rits van mijn tent open en kwam Dennis in zijn boxer mijn tent binnen. Hij deed de rits weer dicht. "Ja, uhm... ik wilde nog even ouwehoeren" zei hij. "Ohw prima zij ik nonchalant, maar mijn pik begon te groeien bij het zien van zijn geile blote lijf. Dennis ging naast me zitten en begon een verhaal over school enzo. Ik luisterde totaal niet want ik kon via zijn been zo zijn boxer inkijken. Daar lagen zijn ballen; gladgeschoren en vol met heerlijk, warm z....."waar kijk je naar??" vroeg Dennis. Hij had me zien staren!! Wat moest ik nu?? "Zat je naar mijn ballen te kijken??" "Ja even vergelijk hè" grapte ik. Tja dat doen jongens toch?? "Nou dan moeten we dat even makkelijker maken" zei Dennis en trok zijn boxer uit.
Een geweldige lekkere pik van zeker 17cm kwam tevoorschijn. Hij had een stijve!! "Nou die heeft er zin in" zei ik. En toen drukte Dennis zijn lippen op de mijne, zijn tong volgde mijn lippen en vond mijn tong. Een hevige tongzoen deed mij gloeien van top tot teen. Ik lach hier met mijn beste vriend te tongen!! "Kunnen we eindelijk van elkaar genieten" zei Dennis en ik voelde zijn hand mijn broekje in gaan. Hier had ik zovaak over gefantaseerd!! "Ik wil je helemaal" geilde Dennis in mijn oor en ik voelde zijn hand mijn ballen vastpakken.
Langzaam schoof hij naar beneden en trok mijn boxer uit. Mijn pik lag helemaal hard recht op mijn buik. Langzaam likte Dennis mijn lul van onder naar boven. Ik gaf een kreun omdat het zo fijn voelde. Zijn handen speelde met mijn ballen. Toen voelde ik een warmte over mijn eikel schuiven. Dennis had mijn lul in zijn mond geschoven en begon mij heerlijk te pijpen. Zijn tong streelde over mijn eikel en voorzichtig zoog hij aan mijn pik. Ik maakte kleine neukbewegingen in zijn mond en dat geilde hem nog meer op. Ik verplaatste mij zodat boven mij zijn heerlijke lul hing. Ik keek uit op zijn geile kale zak en zijn gladde kontje. Hij zakte wat naar beneden als teken dat ook hij verwend wilde worden.
Ik pakte zijn stijve pik beet en bracht hem naar mijn mond. "Ik ga mijne geile beste vriend pijpen" dacht ik nog bij mezelf en langzaam liet ik zijn harde, stijve paal tussen mijn lippen glijden. Wat een heerlijk gevoel. Zijn warme kloppende eikel gleed moeiteloos in mijn mondje. Ik slikte zijn geile voorvocht op. Dennis kreunde "oh dat voelt zo geil" en begon mij in mijn mond te neuken. Wat een geweldig gevoel; ik werd in mijn bek geneukt door de pik van mijn vriend!! Na een tijdje liet ik zijn pik even met rust, dit moest nog veel langer duren!! Ik zag Dennis zijn gladde sterretje en blies er plagend op. Zijn gespierde lijf begon te schokken en blijkbaar was het een gevoelig plekje. Ik likte langzaam om zijn jongenskutje heen en zijn lijf kronkelde boven met en hij kreunde.
Mijn tong verwende zijn kont en uit de pik van Dennis stroomde het voorvocht. "Ik ben zo geil.. ik wil je" fluisterde hij. "Ik jou ook" zei ik terug en draaide me op mijn buik. Dennis ging richting mijn kontje en begon deze met zijn tong te verwennen; wat voelde dat heerlijk!! Plagend voelde ik zijn vinger op mijn sterretje drukken en ik duwde mijn billetje een beetje omhoog. "Volgens mij heb je er zin in" zei Dennis. "Ik wil je helemaal in me voelen" zei ik geil terug. Dennis smeerde wat voorvocht van zijn eikel op mijn kontje en ik voelde zijn eikel tegen mijn ster aan. Ik ontspande en wachte tot ik zijn geile pik in me voelde glijden; hier had ik zovaak over gedroomd!!
Mijn hele kont werd gevuld door de 17cm paal van Dennis. "Doet het geen pijn?" vroeg hij lief. "Nee het voelt heerlijk geil" zei ik terug en daarop begon hij te neuken. Ik voelde zijn paal in me heen en weer schuiven en elke keer als hij met zijn dikke eikel langs mijn prostaat schoof, een geweldig geil gevoel van binnen. Dit mocht de hele avond duren!!! De neukstoten werden steeds harder en Dennis duwde zijn pik dieper dan diep in mij. "Wat ben je lekker strak" geilde hij. "Neuk me zo hard je kan en zo lang je wilt" zei ik terug. Het tempo werd nog opgevoerd en zijn pik werd nog dikker... Het geile gevoel van die dikke pik in mijn kontje welke hard in en uit gestoten werd was een droom die uitkwam!! Wat had deze jongen een geile lul!! "Ik ga je helemaal volspuiten!" zei hij. Het idee dat ik straks volgespoten werd door het geile warme zaad van mijn beste vriend, samen met het harde stoten van zijn pik in mijn strakke reet, deed mij klaarkomen zoals nooit tevoren. Het zaad bleef uit mijn pik spuiten en mijn kontje spande zich nog meer aan. Niet lang daarna voelde ik Dennis' pik opzwellen met een diep gekreun vulde zijn stijve lul mijn kont met warm zaad. Hij ramde zijn lul nog dieper dan diep in mijn kont en bleef spuiten. Het zaad vulde mij van binnen en dat voelde geweldig!!
Zijn half slappe pik gleed uit me en zijn zaad liep uit mijn geneukte kontje. "Wat ben je toch lekker" fluisterde hij in mijn oor. Samen vielen we in slaap.
Aantal keer gelezen:
1146
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)