Spannendverhaaltje.nl

Viva Espana

-
21-08-2010
Deze zomer reden we met onze caravan naar Portugal. Op de derde dag waren we op een hoogvlakte in Spanje. Het was een erg warme dag geweest, en nu, begin van de avond stopten we op een kleine parkeerplaats langs de snelweg om even bij te komen. In de caravan begon Eva mij even lekker te zoenen, en wreef met haar poes tegen mijn dijbeen. Ze was geil, en ik ook. Ze ging een potje koffie maken en deed er iets lekkers bij. Ik stond al weer buiten en overzag de parkeerplaats. Met een mooie en nog warme zon boven het landschap zag het er fantastisch uit. Beneden stonden twee grote vrachtwagens naast elkaar. Achter me hoorde ik wat gerommel en Eva verscheen in de opening met de koffiespullen in de hand. Ik draaide me om en zag nog die geile blik in haar ogen. Ik deed een stap naar voren, pakte haar billen even lekker beet, schoof toen mijn handen naar onder haar rok, en trok langzaam haar slipje uit.
Ik pakte de rand van haar rok en tilde die op waardoor ik haar kutje even zag. Toen hoorden we beiden gefluit en bewonderende opmerkingen van achter ons. Shit, daar stonden de 2 chauffeurs met opgestoken duimen te lachen en te roepen. Ik liep naar een picknick tafel en ging zitten. Zullen we ze een bakkie aanbieden vroeg Eva; tuurlijk zei ik, en gebaarde naar de beide mannen met het bekende gebaar van koffie. Oke riepen ze met de duimen op en Eva ging weer terug in de caravan om meer te maken. Ik keek ondertussen nog even op de route kaart. Jezus, zei Eva ineens, moet je kijken Bart. Ik keek op en schrok wel even. De mannen stonden naast hun truck onder zo’n waterkan hun handen te wassen, maar ook allebei hun pik. Ik keek Eva aan die nog een geile blik in haar ogen had. Hoe ver durf je te gaan, vroeg ik haar. Ik denk ver, zei ze, en ik gaf haar een bemoedigende knipoog. De mannen kwamen er aan en gingen (strategisch) zitten. Een naast mij, de ander recht voor mij. Toen kwam Eva weer uit de caravan, en terwijl ze naar ons liep, viel het zonlicht van achter op haar mooie lichaam. Stop eens, riep een van de mannen, en hij zei dat ze even langzaam een rondje moest draaien. Bewonderend floot hij naar haar. Eva kreeg een blos op haar gezicht. Het zag er zeer sexy uit doordat het zonlicht door haar rokje scheen.
Ze kwam zitten, en het gesprek ging in gebroken engels over allerlei dingen. Pedro en Alto heetten de mannen, en ze kwamen beiden uit Spanje. Al gauw ging het gesprek meer over sex, want zo onderweg, was er voor hun niet veel. Ja, ze hadden wel wat adressen in Belgie en Nederland, waar ze betaalde sex hadden langs de snelweg. En ondertussen zaten ze wel heel brutaal naar Eva te kijken. Pedro dook ineens met zijn hoofd onder tafel, keek naar Eva en zei dat hij niets kon zien. Alto stond op, ging achter haar staan en pakte aan beide kanten haar rokje en begon hem omhoog te schuiven. Eva moest haar billen lichten en zo zat ze ineens in haar blote kont. Alto drukte nu haar dijen uit elkaar en keek Pedro aan. Die gaf een vette knipoog naar hem en keek weer onder tafel. Alto legde zijn grote handen over Eva’s borsten en begon ze zachtjes te kneden. Met zijn vingers rolde hij Eva’s tepels die hard in haar hemdje stonden. Ik zag haar ogen langzaam wegrollen; ze werd bloedgeil. Pedro stond op, ging tegenover mij zitten met zijn rug tegen de tafel. Hij knoopte zijn broek los en liet hem op zijn enkels zakken. Ik zag zijn forse pik recht omhoog staan. Hij legde zijn hand nu op Eva’s dijbeen en ging langzaam naar haar kutje toe. Pedro ondertussen, trok haar hemdje op en deed haar bh uit. Nu had hij vrij spel met haar heerlijke tieten. Eva begon al diep te zuchten en ze greep naar de stijve pik. Ineens sloeg Pedro zijn armen om haar bovenlijf, tilde haar op en plaatste haar recht voor Alto.
Deze pakte haar enkels en zette die links en rechts op de bank, en Pedro duwde haar naar hem toe. Met haar kutje recht voor zijn gezicht, pakte hij haar lipjes, trok ze uit elkaar en ik keek over Alto’s schouder, tegen haar gezwollen, natte kittelaar. Hij zette zijn mond er op en ik zag zijn tong overal likken. Toen zoog hij hard haar klit naar binnen en Eva gaf een kreet van pijn. Direct likte hij er weer over, maar hij herhaalde het meerdere keren. Het geil liep nu uit haar kutje. Ik zat ondertussen wel met een keiharde lul dit alles aan te kijken. Alto zei ineens tegen mij dat ik naar de caravan moest gaan, want zij zouden Eva gaan neuken. Ik keek hen even aan, maar Pedro zei hard “ga weg”. Ik twijfelde, maar Eva zei iets onverstaanbaars. Ik ging. Vanuit de caravan kon ik alles zien. Alto begon haar weer te beffen en kneedde haar harde billen. Pedro was nog steeds druk met haar tieten; hij rolde en kneep lekker in haar tepels. De mannen zeiden wat tegen elkaar en Pedro liet Eva langzaam zakken. Op haar knieën ging ze, en ze boog zich over de keiharde lul die ze direkt in haar mond nam. Pedro liep ondertussen bellend terug naar de truck, waar hij in de cabine iets ophaalde. Eva trok nu aan de forse lul en zoog hard op zijn eikel terwijl ze op en neer ging met haar hoofd. Ik zag hem genieten. Toen pakte hij haar hoofd en drukte haar stevig naar beneden, en ik zag dat hij klaar kwam in haar mond.
Even later liep het er allemaal wel weer uit. Vind ze niet lekker. Pedro kwam terug en legde een kleed op de bank, trok zijn broek uit en ik zag daar een dikke pik. Hij ging op het einde van de bank zitten en gebaarde Eva om over hem heen te komen. Langzaam zag ik die dikke pik in haar kutje verdwijnen. Ze had er wel moeite mee, want de mijne is lang niet zo dik. Alto stond achter haar en speelde nu met haar tepels. Toen de pik van Pedro diep in haar zat, ging Eva heerlijk tekeer op de pik van Pedro, en kwam ongelooflijk klaar; ik hoorde haar hier kreunen. Toen duwde Alto Eva voorover en zo lag ze boven op Pedro, met haar benen aan beide zijden van de bank. Diep werd ze nu geneukt. Pedro ramde zijn pik hard erin en eruit. Hij trok hem er ineens uit en Alto ging met 3 vingers door het kutje van Eva en maakte haar bilnaad met het geil nat. Ik geloof dat ze door had wat er ging gebeuren want ze probeerde overeind te komen. Maar Pedro had zijn armen om haar heen en hield haar zo klem op zijn borst. Alto pakte Pedro’s lul en bracht die weer voor haar kutje waarna hij hem er weer in perste. Hij begon weer te pompen en Eva kreunde mee. Alto ging er achter staan en zette zijn pik tegen haar kontje. Eva riep iets maar hij trok er zich niets van aan. Met heel zijn lijf drukte hij zijn pik haar gaatje in. Hij trok een paar maal terug, maar toen verdween hij er volledig in. Voor de eerste keer voor Eva. In een langzaam tempo begon hij haar kont te neuken, en Pedro nam het zelfde tempo aan. Eva ging er van genieten, dat zag ik. En weer kwam ze heftig schokkend klaar. Ook Pedro pompte nu wild in Eva’s kutje, en na een laatste diepe stoot, spoot hij haar vol.
Ineens hoorde ik een vrachtwagen aan komen rijden. Ik keek uit het zijraampje en zag zo’n enorme truck van het zelfde bedrijf vlak langs me komen. De chauffeur stapte uit, liep ook al naar die waterkan, waste z’n handen, haalde zijn pik uit zijn broek, waste die flink, en liep snel naar de picknick tafel. Hij ging direct naast Eva staan en deed zijn broek uit. Hij hield zijn lul vlak voor Eva’s gezicht, zij pakte hem beet en zoog de al hard wordende lul naar binnen. Hij begon ook direct neukbewegingen te maken. Ondertussen was Alto nog steeds in een rustig tempo haar kontje aan het neuken. Pedro lag op zijn rug op de bank en speelde lekker met haar schuddende tieten. Plots gaf de nieuwste, Eva een pets op haar bil. Ze veerde er zelfs van op. Ze keek schuin omhoog naar die man, en weer gaf hij haar een pets. En weer een. En toen voerde hij dat tempo langzaam op. Haar billen werden al rood. En ook Alto voerde zijn tempo ineens op en stampte zijn pik met lange halen in haar kontje. Hij begon nu ook mee te petsen met de andere chauffeur. Eva zakte voorover op Pedro zijn borst en kwam weer heftig klaar.
Er kwam ineens beweging in de groep. Ze tilden Eva op, de nieuwe chauffeur ging op de bank liggen en Eva er over heen. Met enig geschuif zag ik zijn pik nu in haar kutje verdwijnen. Alto gaf nog even een roffeltje op Eva’s billen die vuurrood waren geworden. Toen ging hij weer achter haar staan, en ik geloofde mijn ogen niet; hij drukte zijn pik ook in haar kutje. Het ging moeilijk, dat zag ik, maar na een tijdje voorzichtig drukken, zat hij er toch helemaal in. Even stond alles stil, en Pedro vroeg haar of het lukte. Ze knikte ja, en ze begonnen langzaam het tempo te verhogen. Eva kreeg weer een glazige blik, en even later kwam ze alweer klaar. De mannen wachtten even tot ze er weer was. Daarna begonnen zij weer te neuken. Steeds harder werden de stoten. Eerst kwam de nieuwe klaar en hij spoot zijn zaad diep in Eva’s kut. Alto stampte nog door en gaf haar weer een paar ferme petsen op haar vuurrode billen. Toen spoot ook hij haar kut vol. Ik zag het er gewoon uit lopen.
Ze lag uitgeput op de chauffeur. Langzaam kwam iedereen weer in beweging. Ze gaven haar allemaal een kus op de wang, en kleedden zich weer aan. Toen pakten ze allen hun portemonnee en legden een stapel briefjes op tafel, met een steen er op. Adios, muchos gracia. Ze liepen naar hun trucks en reden toeterend weg. Ik was in de caravan ook hevig klaargekomen van wat ik allemaal had gezien. Ik nam een natte en droge handdoek mee naar buiten en heb Eva heel erg vertroeteld. We hebben erna een onvergetelijke vakantie gehad, maar hebben 2 dagen gewacht met neuken. En af en toe zagen we een vrachtwagen rijden van de ons bekende firma. Dan keken we elkaar aan en zeiden, “zouden die onze caravan ook herkennen.”
Aantal keer gelezen:
910
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)