Spannendverhaaltje.nl

Vissers op het strand

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door rob meer verhalen van rob De gebeurtenissen van deze vakantie zou ik voor me houden. Ik zou onze belevenissen nooit aan iemand vertellen. Althans dat had ik haar beloofd. Ik weet niet wat ze er van zou denken als ze wist dat ik het zou opschrijven. Vandaar dat ik het haar ook niet zou vertellen. Een korte beschrijving van ons tweeën vind je in het verhaal dat ik kort geleden op het net plaatste: “Passen, een verkoper met takt.” De sex bedrijven op het strand was Dani’s wens. Beide naakt ’s avonds alleen op het strand oneindig lang vrijen. De dagen en nachten waren warm, heel warm. Heel anders dan in Nederland. Onze vakantie van twee weken in Brazilië beviel ons goed, heel goed. We hadden een goed hotel alleen was het strand een kilometer of 5 verder. Nu was dat geen probleem, we hadden alles voorbereid. Ik had een huur auto en had hierin een deken gelegd en een zaklamp voor de zekerheid. Mijn vriendin, Dani had een jurkje aan tot net over haar billen met niks er onder. Geen slip en geen BH. Ik hield het niet meer. Om de paar honderd meter moest ik even voelen onder haar jurkje. Haar kaal geschoren kutje voelde fantastjes Geen stekeltjes maar super glad. Speciaal voor vanavond geschoren.
Ik reed met een constante stijve door richting het strand. We hadden de plek waar we van plan waren om op het strand te gaan de vorige dag bekeken. Het was maar een klein stukje strand. Wit zand en lag redelijk afgelegen. Perfect voor onze plannen. Dani wilde dat ik ook een stukje op de film zou vast leggen. Om later na te genieten. Dat het allemaal anders zou uit pakken hadden we nooit gedacht. Aangekomen op het strand kon ik bijna niet wachten. Mijn lul deed inmiddels pijn van stijvigheid en ook Dani was zo geil als boter. Ik parkeerde de auto half op het strand en legde de camera op de motorkap. De afstandsbediening meenemend. Hij zou precies de plek filmen die Dani al had in genomen op de deken. Ik ging naast haar liggen en we bekeken de sterren zolang als ik het geduld kon opbrengen. Nadat ik zeker een half minuut gewacht had draaide ik me naar haar toe. Ik schrok, over haar heen kijken wat moeite koste met haar grote borsten zag ik nog net twee figuren bewegen op de achtergrond. Shit, Ik was zo opgewonden geweest dat ik de omgeving niet eens had verkend na aankomst. Nu zag ik vermoedelijk twee vissers zitten op nog geen 5 meter van ons vandaan. Daar ging ons plan. Mijn vriendin zou in paniek in de auto stappen als ik het haar zou vertellen en we zouden waarschijnlijk rechtstreeks terug naar ons hotel gaan. Ik zag dat de twee vissers moeite deden om niet op te vallen ze hielden zich muis stil. Waarom zou ik het mijn vriendin vertellen. Ik stond op klappen. Terwijl ik nog aan het twijfelen wat ik zou doen draaide mijn vriendin zich naar mij toe. Hierdoor kwam ze met haar rug naar de vissers toe te liggen en kon zij ze nooit zien. Dani greep mij in mijn kruis en voelde dat mijn stijve was afgenomen. Ik snapte wel waarom maar besloot toen om mijn mond te houden. Ze zei:” hé wat is dat durf je nu niet meer.”
Zal ik je even helpen. Zonder dat ik ook maar iets kon zeggen boog Dani zich voor over en trok mijn sportbroek naar onderen. Ze nam mijn half stijve lul in haar mond en begon mij op een fantastjes manier te pijpen. Binnen enkele tellen was mijn lul weer stijf. Ik werd gek. Ik keek naar Dani’s achter hoofd en zag in mijn ooghoeken de twee vissers. Die twee kregen de show van hun leven. Bij het idee dat ik dadelijk ook nog Dani zou gaan neuken terwijl er twee mannen toe keken maakte dat ik al bijna klaar kwam in Dani’s mond. Ik besloot er dan ook maar een goede show van te maken en stroopte Dani’s jurkje iets omhoog zodat haar billen bloot kwamen te liggen. Als de twee vissers goed keken konden ze nu haar kutje zien. Dit moest voor hun een prachtig uitzicht zijn. Ik zette de camera aan met de afstandsbediening en zei dit tegen Dani. Dani ging recht zitten en deed haar jurkje uit. Ze was nu volledig naakt. Ik werd geiler en geiler. Het was al een geil idee dat we het filmde maar helemaal nu we ook nog publiek hadden. Ik legde Dani op haar rug met haar benen in de richting van de vissers en van de camera. Terwijl Dani mijn pik weer in haar mond nam deed ik met mijn handen haar kutlipjes van elkaar. Op 5 meter afstand moest je dat toch goed kunnen zien dacht ik. Ze moesten nu wel met een gigantische stijven zitten. “Dani, een korte pauze. Ik doe even de lichten van de auto aan zodat het beter op de film komt.” Ik wist dat dat zo zou zijn maar dat daardoor ook nog het zicht voor de vissers zou verbeteren vond ik nog een beter idee. Ik liep naar de auto en draaide de lichten aan. Hierdoor zag ik de vissers beter zonder dat ze wisten dat ik hun zag. Precies wat ik dacht. Beide hadden hun pik in hun handen en trokken zich af. Dani lag nu vol in het licht. Ze was een showtje voor de camera aan het weggeven. Ik zag dat ze zich aan het vingeren was en dat ze mijn fles bier gebruikte om zich zelf hiermee te neuken. Ongelooflijk, daar lag ze dan volledig naakt op een deken op het strand. Met een fles bier in haar kut en met haar linker hand over haar grote borsten wrijvend. Ik ging terug naar haar en nam de plaats in van de fles bier. Ik neukte haar als een bezetenen. Ik was volgens mij nog nooit zo geil geweest. Na enkele tellen al kwam ik klaar ik spoot Dani’s kut vol en ik bleef spuiten. Er leek geen einde aan te komen.
Dani reageerde hier enorm op en kwam ook klaar onder luide kreten. Ze kneep op een ongecontroleerde manier haar benen bij elkaar en dwong mij om weer uit haar kut te gaan. Maar tot mijn verbazing bleef mijn pik stijf. Ik was nog zo geil dat ik gelijk door kon gaan. Ik draaide Dani om en liet haar op handen en knieën zitten met haar billen in de richting van de vissers natuurlijk. Ik neukte haar nu van achteren en ging weer tekeer alsof mijn leven ervan afhing. Dit moest een mooi gezicht zijn van een afstandje. Dani’s tieten die deinen op het ritme van mijn neuk bewegingen. Weer voelde ik Dani’s kut samen trekken en weer was ze klaar gekomen. Ik legde Dani op haar zij. En bleef haar van achteren neuken Nu langzaam deels om mijn tweede orgasme uit te stellen en deels om Dani weer op adem te laten komen. Toen Dani weer op adem was zei ze: ”Ga op je rug liggen dan kom ik boven op je zitten. Dan hebben de twee mannen verder op beter zicht.” Shit, ze heeft het aldoor geweten dat we bekeken werden. Ik ging op mijn rug liggen en Dani kwam op mij zitten. Nu bepaalde zij het tempo. En weer kwam Dani klaar. Ik was inmiddels de tel kwijt. Ik wist dat ik het nu ook niet langer meer kon uitstellen en zei dit tegen Dani. Dani zei: ”Hoe zou het met de twee heren zijn,? Zouden ze inmiddels zijn klaar gekomen.?” Dani draaide haar hoofd om en keek in de richting van de twee vissers. Ze zwaaide naar hen. Toen de vissers wisten dat ze ontdekt waren stonden ze op en kwamen naar ons toe. Beide nog met hun pik in hun handen en beiden nog er aan trekkend. Dit was voor Dani niet de bedoeling geweest maar ze kon nu niet meer terug. Beide mannen stonden nu naast ons. Ik lag nog op mijn rug en Dani zat mij nog steeds te berijden. We zagen dat een van de mannen tegen de 60 jaar was en dat de ander amper 18 was of zo. “Oh “zei Dani “waarschijnlijk heeft opa en klein zoon moeite met spuiten.” “Nou ik niet.” Zei ik. ”ik ga spuiten.” En voegde de daad bij het woord. Wederom spoot ik een gigantische hoeveelheid in Dani kutje. De beide vissers stonden nu naast Dani op enkele centimeters van haar met ogen zo groot als schotels. Ze bekeken Dani van top tot teen. Ook Dani ging nu staan en lachte naar de oude visser.
“Oh Rob, Opa heeft nog niet gespoten zal ik hem een handje helpen.” Zonder mijn antwoord af te wachten nam Dani de pik van de oude baas in haar hand en begon heb zacht af te trekken. Nu hij zijn handen vrij had greep hij gelijk met beide handen naar Dani’s borsten en begon deze te kneden alsof hij verwachte dat er melk uit zou komen. “WO “ riep Dani,”dat was nu ook weer niet de bedoeling.” Maar ze maakte geen aanstalten om hier een eind aan te maken. De jongere visser zag hierin een aanmoediging en greep met zijn vrije linker hand naar Dani’s billen en wreef richting haar kutje. Dani nam nu ook de pik van deze visser in haar hand en begon ook hem af te trekken. Nu ook hij beide handen vrij had greep hij Dani nu ook bij haar kutje en begon haar te vingeren. Beide hielden het nu niet lang en spoten hun kwakje in het zand. “Nu is het genoeg geweest.” zei Dani. Ze nam haar jurkje in haar handen en deed dat snel aan. Ook ik stond nu op en nadat ik mijn kleren weer aan had nam ik de deken en liep naar de auto. Dani zat inmiddels al in de auto met de camera. We reden snel weg van het strand, twee vrolijke vissers achter latend. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar vanbody@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
841
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)