Spannendverhaaltje.nl

Vijf uur

-
21-10-2010
Een goede twintig jaar geleden werkte ik in het Ministerie van Openbare Werken te Gent. Ik was opsteller, niveau 2, wat voor een zwaar slechtziende als ik een buitengewone prestatie kan genoemd worden.Voor zover het ging, behandelde ik dossiers van kleine onteigeningen.
Erna, een 23-jarige, pas getrouwde jonge meid, werkte in hetzelfde kantoor als ik.Ze zat naast me.
Ze was niet klein, had een slank figuurtje en niet al te grote borsten.Op haar eiervormig hoofd, met grijze ogen, had ze lichtblond haar. Haar billen en de rest zou ik later te zien krijgen.
Dit verhaal speelde zich af op een zomerdag, bij een temperatuur van ongeveer 30. Die dag droeg Erna een wit zomerjurkje, dat haar bovenlichaam - tussen de beha en de hals - bloot liet. Smalle schouderbandjes en een rits, die tot aan de onderkant ging, hielden het kledingstuk op zijn plaats. Vooraan kon ik de aanhef van haar borsten zien. Daardoor kreeg ik een stijve. Wanneer ik achter haar liep, kon ik mijn oog niet van dit aantrekkelijk vrouwenvlees afhouden.
Die woensdag, om vijf uur, was het prijs. Iedereen was al naar huis. Ik dacht: "Dit is de kans die ik moet grijpen." Omm te beginnen legde ik mijn handen op haar beide blote schouders, die goed gemasseerd werden. Ondertussen fluisterde ik haar lieve woordjes in haar oor. Eerst weerde de vrouw me af. Dat duurde echter niet lang. Toen ze gewaar werd dat ik niet los liet, gaf ze toe. Mijn rechterhand verdween aan de voorkant in haar zomerjurk. De dame droeg geen beha. Mijn vingers masseerden een mooie ronde tepel van haar rechterborst, om direct daarna de linkerborst - met tepel en al - onder handen te nemen. Stilletjes gehijg van de vrouw, nodigde me uit verder te gaan.
"Ernaatje, lief schatje van een ander, komt ge mee?" vroeg ik.
"Oh ja, lief Sloefje, ge zijt zo teder en zo lief. Doe maar verder," moedigde ze me aan. We verlieten het kantoor en zochten haar wagen op, die ons naar mijn flat reed. Daar aangekomen, gaven we elkaar een tongzoen. Terwijl onze tongen zich met elkaar bezig hielde, haalde Erna mijn stijve bareel uit mijn broek en begon er mee te spelen: ze trok hem traag af. "Draai u eens om," gebood ik. Erna gehoorzaamde en ik trok de rits omlaag. In haar witte jurkje, dat enkel nog met de smalle schouderbandjes aan het lichaam hing, verkenden mijn handen haar bloot lijf, tussen het hoofd en de slip. Tenslotte schoof ik de schouderbandjes opzij. Vervolgens schoof ik haar witte slipje omlaag, waardoor ik een poes met haar voelde. Nu ze volledig in haar blootje stond, draaide ze zich om en ging op haar knien zitten.
Weer pakte ze mijn stijve paal vast en tsjoesde hem af, tot mijn staaf klopte en veel sperma in haar mond spoot. Ik trok dan ook maar mijn kleren uit. Samen zochten we de slaapkamer op, waar de vertoning verder gezet werd. Om te beginnen lagen we in elkaars armen, met onze lichamen tegen elkaar. We streelden elkaar over de blote rug en kusten elkaar op de mond.
Gewoonlijk is het zo dat de tijd snel vliegt en dat schone liedjes niet lang duren. Ik dacht er aan dat ze ook nog getrouwd was. Waarschijnlijk wachtte haar halve trouwboek op haar.. Misschien was hij wel ongerust, wegens haar lang wegblijven. Ik stelde voor: Lieve Erna, trek mij af, terwijl ik me over uw spleetje ontferm. Wanneer we klaarkomen stoppen we met de kermis, kuisen het n en ander op, kleden ons aan en dan kunt u naar huis. Is dat goed?"
"Zeker Sloefje, ik mag u graag. Voor mij is het goed," ging ze akkoord.
Ze pakte mijn stijve staaf en trok hem af, wat ik goedkeurde door gekreun. Terwijl ik met mijn vingers ritmisch in en uit haar grotje schoof, hijgde Erna. Eerst kwam ik klaar, zodat ik haar nog wat harder en sneller bewerkte, waardoor ook zij roepend klaarkwam. Samen gingen we onder de douche, droogden elkaar af en trokken onze kleren aan. Erna had een mooi lichaam, dat ik eindelijk eens volledig bloot gezien had. Voor de dame vertrok vroeg ik: "Hoe was het meisje?"
"Eerst vond ik het niet goed, maar al gauw veranderde ik van gedacht. Lieve Sloef, uw aanrakingen zijn zo teder en zacht. Was mijn man ook maar zo," antwoordde die lieve dame.
"Dank u meisje, als ge nog wilt, moogt ge altijd bij mij komen," beloofde ik haar.
"Dank u Sloef. Wat ik fijn vind, is dat ge altijd aan me denkt. Ik vind het schoon dat ge niet wilde vrijen zonder condoom. Anders had ik zwanger kunnen worden; nu hebt ge me hiervoor behoed.Zo krijg ik niet gauw problemen in mijn huwelijk," dankte Erna me, terwijl ze mee omhelsde en een dikke knuffel gaf. Ik voelde nog eens aan haar borsten, waarna ze mijn flat verliet. Om de maand deden we de vertoning nog over, maar dan wel gekruid met nodige variaties.
Aantal keer gelezen:
666
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)