Spannendverhaaltje.nl

Via de chatbox

-
16-08-2010
Het was al een paar dagen dat ik aan het chatten was met een meisje op de chatbox, haar naam laat ik even buiten spel aangezien het waargebeurd is. We voelden ons zo tot elkaar aangetrokken dat ik haar vroeg zoals wel vaker gebeurd of ze zin had om iets af te spreken. Dat is natuurlijk erg link omdat je nooit weet of het ook daadwerkelijk een meisje is. Ik haalde haar op met de auto van mijn ouders van het station. Ik was er al toen ik een meisje naar me zag kijken, een mooie meid van 18 jaar met een mooi figuur, maar het was haar niet want toen kwam door de schuifdeur van het station mijn droomvrouw aangelopen. Ze leek als 2 druppels water op iemand die ik erg goed kende en ik vroeg haar of ze mijn kennis toevallig kende.
Ze was geen familie en ik reed met haar naar een parkeerplaats in de binnenstad om daarna iets gaan drinken in een kroegje. (ik bier en zij apfelkorn) Je snapt natuurlijk dat op dit moment de spanning niet meer te houden was, ik vond haar zo mooi dat ik zowat stilviel maar gelukkig wist ik me nog te redden zonder al teveel te stotteren en dubbele vragen te stellen. In de kroeg beland werd er gepraat over dat het vreemd is om zo een afspraakje te hebben maar ik vertelde haar wel dat ze een hele mooie meid was met een schitterende lach en dat ik het erg leuk vond dat ze ook echt gekomen was. Tegen 19:00 moest de auto terug zijn omdat mijn ma deze weer nodig had, ik vroeg haar of ze zin had om met mij mee te gaan naar mijn huis.
Mijn ma was wel thuis en ik heb haar verteld dat ik haar kende via een vriend van me (nu huisgenoot). Eenmaal aangekomen stelde ze zich voor en we dronken wat in het bijzijn van mijn moeder. Wat mijn moeder toen is gaan doen weet ik niet meer precies, ik vroeg mijn date mee voor een tour door het huis en de tuin zodat ze precies kon zien wat ik haar verteld had over mijn kamer en dat we aan een sloot wonen enz. Dit vond ze prachtig en eenmaal aangekomen op mijn slaapkamer hield ik het niet meer en ik vroeg haar heel beleefd of ik haar mocht zoenen, haar antwoordt was duidelijk, ik dacht dat je het niet zou vragen maar gelukkig vraag je het.
Ik sloeg nu helemaal dicht en ze begon hevig te zoenen en deed mijn slaapkamerdeur dicht. Daar zat ik op de rand van mijn bed met een meisje dat ik al erg goed kende via de chatbox maar haar achternaam wist ik toch echt niet. Ze ging op het bed liggen en vroeg mij om bij haar te komen liggen, zo gezegd zo gedaan, dat laat ik me geen 2 keer zeggen natuurlijk, wat er toen gebeurde kun je wel raden natuurlijk, alles waar we het op de box hebben gehad kwam uit. Die middag was de mooiste uit mijn leven als het gaat om meisjes. Ik heb haar naar huisgebracht en daarna nog een aantal keren gezien maar ze is nu verhuist naar Arnhem helaas, het contact is verloren gegaan maar ik blijf op de box om te kijken of ik haar toevallig nog is tegenkom.
Aantal keer gelezen:
227
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)