Spannendverhaaltje.nl

Verslag van een 'vakantiedag'

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Eva Mijn vakantie zijn niet zoals die van de doorsnee student. Ja, ik moet niet naar de les, en ja ik doe ook vakantiewerk… maar mijn vakantiewerk is niet hetzelfde als dat van de meeste mensen die ik ken. Nee, ik de vakanties bied ik mijn diensten aan, mijn lichaam… mijn borsten, mond, kutje… ze staan ter beschikking van mannen die me willen voelen, me willen proeven, mijn mond rond hun lid voelen en mijn kutje willen penetreren met hun harde erectie. Ja, ik ben een studente-prostituee. Al vind ik dat woord zo lelijk. Ik doe het immers enkel in de vakanties, en zelfs dan… enkel wanneer IK het wil. Ben ik dan een hoertje? ik vind van niet. Ik vind me meer een ’slimme nymphomane’, een vrouw die veel zin heeft in sex, en dan het aangename (de sex) aan het nuttige (het geld) koppelt. Want ik wil dit niet blijven doen. Nee, dit is leuk nu ik studente ben, nu ik jong ben, maar ooit wil ik wat anders, niet meer met onbekende mannen neuken, maar een gewone job… of misschien wil ik wel dat andere meisjes hetzelfde doen voor mij, en ik geld verdien doordat ZIJ hun kutje geven aan een nieuwe generatie onbekende mannen.
De zon scheen in mijn gezicht, de gordijnen van mijn slaapkamer lieten het zonlicht binnen. Door het irriterende zonlicht in mijn ogen werd ik wakker. Ik had geen zin om op te staan, mijn bed voelde te lekker aan. Zoals iedere morgen zakte mijn hand onder mijn dons. Ik streelde me, ik fantaseerde over een verkrachting. Die scčne kwam vaak in mijn gedachte, altijd als ik masturbeerde. Ik keek naar mijn gsm, het was al na de middag, 12u30 op de kop. Ik vond de kracht niet om mijn bed te verlaten. Ik had te veel geslapen, slaapdronken was ik. Ik strompelde naar de woonkamer waar ik een sigaret nam. Ik rookte deze op de badkamer. Zalig hoe die eerste sigaret kon smaken. Mijn haren lagen in alle windrichtingen en de mascara hing enkel nog onder mijn ogen. Ik nam een douche, waar ik het warme water over mijn warme lichaam liet stromen. Mijn stem klonk schor als ik de eerste telefoon beantwoordde. Ondertussen ruimde ik mijn appartement op, ging om boodschappen en had een afspraak vast gelegd om 14u30. Mijn zin naar seks was minder dan de andere dagen deze afgelopen week. Toch wilde ik geld verdienen. Ik las in mijn boek, wachtend op mijn eerste klant. Hoe dieper ik in mijn boek verzeilde, hoe minder behoefte ik had naar vreemde mannen.
Plots ging de bel… was het al zo laat? Ik liet hem mijn woonkamer betreden. Hij nam plaats op de bank en bood hem iets aan om te drinken. ‘ Een biertje’, zei hij. We praatten over vele zaken, over van alles. Zijn naam was Jurgen, 28 jaar en een kaal geschoren hoofd. Ik vond hem een aantrekkelijke jongen. ‘ Vind je het niet raar om mij over de vloer te krijgen?’, vroeg hij.
‘Waarom zou ik het raar moeten vinden?’, was mijn antwoord.
‘Omdat ik zo jong ben? Dat kom je toch niet vaak tegen?’
‘Ach, er komen wel nog jongere kerels dan jij, je bent niet de enige.’ antwoordde ik.
Ik keek naar zijn hoofd en ik zag hoe zijn haarlijn met de tijd verstreken was. Op het midden van zijn hoofd was hij volledig kaal. Hij had een oorbel in zijn linkeroor, het was een stretch van een paar millimeter. Hij droeg een witte T-shirt,een spijkerbroek en schoenen van Adidas.
Hij vertelde me dat hij getrouwd was met een Italiaanse. Een schitterende vrouw, maar een vrouw met een temperament. Hun seksleven is met de jaren gedaald. In het begin van hun relatie was het tot drie maal per dag. Geen enkele relatie blijft dat ideaal behouden, drie maal per dag. Hij vond mijn vraag ‘ kom je thuis te kort?’ ongepast, hij kwam helemaal niets te kort. Hij geloofde niet in monogamie, net als ik. Maar als je de rollen omdraaide, zijn partner vreemd gaan, dat vond hij niet kosjer. In gedachte lijkt het allemaal logisch om een polygaam leven te leiden, maar als puntje bij paaltje komt, dan is het niet zo gemakkelijk als je eerder dacht. Je raakt verwikkeld in gevoelens van jaloezie. Bij ware gevoelens van liefde kan je niet zo maar iemand delen. En kan je dat wel, dan is er volgens mij geen enige vorm van liefde maar alles is gebaseerd op lust. Het hangt af van situatie tot situatie, en van persoon tot persoon.
Een uur lang hadden we gepraat. Hij was vooral nieuwsgierig naar mijn reilen en zeilen. Ik antwoordde eerlijk op iedere vraag die hij me stelde. Hij vroeg me over hoe ik om ga met vervelende klanten, en wat als ik een klant niet zie zitten. Ik bood hem drie maal een sigaret aan. Hij voelde zich verveeld telkens hij een sigaret aannam maar toch deed hij het. Het gesprek was boeiend maar ik moest het gesprek afronden. Ik had om 16u een nieuwe afspraak. Het was reeds 15u30 en ik was sowieso te laat voor de nieuwe klant. Ik bracht hem naar de douche en ik wachtte op mijn kamer. Terug aangekleed kwam hij mijn kamer binnen. ‘Ik ga even naar het toilet en ik kom zodra, kleed jij je maar al uit’. Op mijn badkamer waste ik me en ik deed mijn kledij uit. In lingerie kwam ik de kamer binnen. Hij zat op mijn bed tegen de muur. Bovenop hem ging ik liggen, ik kuste zijn hals, zijn oorlelletje en zijn mond. Hij was volledig behaard, een zware haargroei op zijn buik, ook zijn rug was behaard maar minder. Ik vond het een komisch zicht, een volledig behaard lichaam maar zijn hoofd en intieme zone volledig kaal. Het stoorde me niet, ik bleef hem een aantrekkelijke jongen vinden.
Ik vroeg of ik een massage mocht geven, hij draaide zich om. Ik masseerde maar kort, ik had zin om iets anders te masseren, een Franse massage bijvoorbeeld. Zijn penis was redelijk dun en zijn eikel was bedekt met te veel voorhuid. Het was alsof zijn voorhuid eindigde op een punt. Ik kreeg toch een drang om hem te pijpen. Hij kreunde bij iedere beweging die ik maakte. Ik werd opgewonden van zijn gekreun. Ik pijpte een heel stuk door. Tot hij recht kwam te zitten. Ik moest opletten, zijn lozing was nabij. Hij streelde mijn borsten en tepels. Zijn handen voelde zacht aan, zelfs zijn persoonlijkheid voelde zacht aan. Ik ging naast hem liggen, hopend dat hij me zou likken. Hij streelde mijn klitje en stak een vinger in me. Ik wou meer voelen dan enkel een vinger. Er was plaats voor meer. Hoe meer ik dacht aan het voelen van zijn penis, hoe meer opgewonden ik werd.
Ik maakte mijn vingers nat en bracht ze naar beneden toe. Ik streelde mezelf tot zolang ik klaar kwam. Ook al voelde hij me niet of deed ik niets, hij bleef kreunen en hij zei zachtjes ‘ o ja’. Ik kwam niet zo vlot klaar maar het lukte me wel. Ik genoot van zijn handen die de binnenkant van mijn billen betastten. Hij kneep in mijn billen en sloeg op mijn kont. Niet zacht maar hard, ik had tijdens ons gesprek gezegd dat ik daar van hield. Het voelde hard aan, toch vroeg ik om harder te slaan. Hij deed het niet. Ik vroeg hem om te gaan liggen. Zijn lid stond nog stevig en mijn mond liet hem terug kreunen. Het voorspel duurde lang. Het was passioneel. Ook de seks die volgde was passioneel, andere standjes dan de meest gewoonlijke betaalde standjes.
Plots stopte hij en zegde hij dat hij moest plassen. . ‘ ga maar!’ zei ik, maar hij antwoordde ‘ ik doe dat straks wel, anders moet je terug een nieuwe condoom hebben.’. Ik stuurde hem naar het toilet, die condoom kon mij niet schelen. Plassex is niets voor mijn werkterrein. Hij kwam terug en we deden verder. Hij duwde hard door, het voelde diep maar lekker aan. Hij begon steeds luider te kreunen, hij kwam klaar, hij maakte nog meer geluid. Luid gekreun weergalmde in mijn kamer. Ik dacht aan mijn bovenburen, dit hadden ze zeker en vast gehoord. Ik moest lachen, hij ook. Hij vroeg me waarom ik lachte, ik durfde niet te zeggen dat ik zijn gekreun wel grappig vond. ‘ Hij zei ‘ als ik goed klaar kom, dan moet ik ook altijd hard lachen.’ Nog even lagen we naast elkaar, beiden uitgeput en bezweet. Ik kon niet lang blijven liggen, ik was al te laat voor de andere, die ondertussen al meer dan een uur stond te wachten.
Zodra mijn eerste klant buiten was, belde ik de volgende vlug op. ‘38A, tweede bel als je van boven begint’. “Het leven van een studente kan jachtig zijn”, dacht ik.
Hij nam de trap naar boven dus ik wachtte hem aan de deur op. Op het laatste stuk van de trap kon ik de man duidelijker zien. Het was niet wat ik had verwacht, een man in maatpak, een al iets oudere man. In zijn gezicht zag hij er oud uit, zijn haar was al kalend, hij zag er vreemd uit. Hij werd lelijker met elke stap die hij naderde. Een uur had hij gewacht op mij, ik kon hem onmogelijk afwijzen. Ik verontschuldigde me van zodra hij mijn appartement betrad. Ik wees hem de richting van mijn woonkamer. Ik zat naast hem op de bank.
Hij vertelde me dat hij interesse had in een soort van rollenspel. Ik zou een bediende zijn die in een bedrijf werkt, en ik had geld gestolen uit de kluis. Hij zou de directeur zijn die de bediende aanspreekt over het verdwenen geld. Hij nam een stoel mee naar mijn kamer die hij naast mijn bureau neerzette. Ik moest gaan zitten op de stoel. Hij begon het rollenspel. Er volgde een gesprek waarbij ik bekende dat ik het geld had gestolen. De directeur kon het voorval aangeven bij de politie, of hij kon voorstellen om mij alles te laten doen wat hij vraagt. Ik zei: ‘ ik geef me volledig over aan je, je doet met mij wat je maar wilt, ik moet boeten voor de dingen ik heb gedaan.’ Hij vroeg op de knieën te gaan zitten, vlak voor zijn bureaustoel. Ik moest mijn handen in mijn hals leggen en het was verboden in zijn ogen te kijken. Hij maakte mijn kleedje los en streelde eerst zacht mijn borsten waarna hij hard aan mijn tepels trok.
Ik keek naar de grond en ik zei niets. Na lange tijd was ik terug onderdanig, maar niet onderdanig in de zin van dat ik echt zou willen zijn. Het voelde goed aan om in die positie te zitten en ik vroeg me af waartoe hij allemaal in staat zou zijn. Hij deed mijn kleedje uit en legde het op mijn bureau. Ik had geen BH aan waardoor mijn borsten direct bloot waren. Mijn string volgde. Ik zat nu naakt op mijn knieën met mijn handen in mijn hals voor de directeur. Ik werd bevolen mij naar het bed te begeven, op mijn knieën. Mijn knieën deden pijn. Ik moest mijn hoofd op het bed leggen en mijn kont zover als mogelijk naar achter houden. Ik dacht dat ik slaag kreeg, maar er kwam niets behalve vingers in mijn kut. Hij was zacht voor mij, nogal aftastend. Ik vond het spannend, vol spanning wachtte ik af wat zijn volgende stap zou zijn. Hij deed niets bijzonder, hij verliet zelfs even mijn kamer. Mijn knieën deden nu fel pijn, ik vroeg om op het bed te gaan zitten. Vanaf het moment dat ik op mijn bed zat, was het rollenspel voorbij. Er werd geen onzin meer verteld. Het werd allemaal serieuzer.
Hij lag neer op het bed en ik bekeek zijn penis. Deze penis was nog vreemder dan de vorige die ik zag. Ik kon de voorhuid niet naar achter trekken, enkel een heel klein deeltje van zijn eikel was zichtbaar. Het gaf mij een raar gevoel bij het pijpen, ik vond het niet zo leuk. Ik kon niet doen wat ik normaal deed tijdens het pijpen. ‘Wil je over mijn tepels wrijven?’ vroeg hij. ‘ Natuurlijk’ , antwoordde ik, ‘ hard of zacht?’ Ik trok zacht aan zijn tepels, ik streelde hem met de toppen van mijn vingers, heel zachtjes. Hij vond het heerlijk hoe ik zijn tepels verwende. Ik vond het behoorlijk saai. Hij duwde me van zich af, ik moest gaan liggen naast hem. ‘Masturbeer maar’ en ik deed wat hij vroeg. Tot hij terug vroeg om hem te pijpen, maar terwijl ik dat deed moest ik zijn tepels strelen. Het duurde niet zo snel dat hij klaar kwam, maar net voor hij ging komen vroeg hij me om te stoppen. Ik stopte en hij rende naar de badkamer. Hij trok zich af boven het toilet. Hij vertelde me dat hij dringend door moest, hij had een afspraak en hij moest nog wel een eindje rijden. Hij bedankt mij en vroeg of hij later met me kon afspreken. Ik gaf hem mijn emailadres. Later op de dag kreeg ik een mail van hem met een nieuwe datum voor een afspraak. Ik heb niet gereageerd op zijn mail.
Opnieuw stond iemand op mij te wachten, die stond daar ook al een uur. Dit dag had ik ontzettende vertragingen, gelukkig gaat mijn reputatie me vooraf, en vinden klanten het ‘wachten de moeite waard’. Het was iemand die eerder al was geweest, een jaar geleden kwam hij twee maal op korte tijd. Geert was zijn naam. Een man die zich zelf grappig vond, maar ik vond hem niet grappig. Hij kwam steeds terug omdat hij gek was van mijn vibrators. Ik had een show gegeven voor hem, wat ik wel vaker deed, bijna altijd voor mijn klanten. Ik heb reeds gezegd hoe ontzettend geil ik het vind om me te masturberen voor onbekende mannen, hoe nat ik word van de gedachte dat een onbekende man ongegeneerd maar mijn kut kijkt terwijl ik als meisje al mijn vrouwelijkheid prijsgeef door mijn kutje te vingeren, mijn vingers langs m’n schaamlippen en klitje en zelfs in m’n kutje te laten glijden terwijl zij toekijken.
Hij stond achter me en hij kleedde me uit. Hij stond tegen me aan geduwd waardoor ik zijn penis voelde. In zijn broek zat een kleine penis, iets kleiner dan het normale gemiddelde. Natuurlijk vroeg hij me of ik mijn vibrators nog had. Ik haalde ze uit mijn nachtkastje. Hij stak mijn glazen dildo in mijn kut en hij likt me. Hij probeerde mij anaal te bevredigen met zijn vinger. Hij maakte zijn vinger nat, en langzaam schoof hij naar binnen. Zolang het maar een vinger was, vond ik het lekker. Nadien probeerde hij met zijn penis naar binnen te gaan, maar dat weigerde ik. Hij stak zijn penis in mijn kut, samen met de vibrator. Zijn penis was klein maar alles spande Het voelde lekker aan, toch vroeg ik om één van de twee er uit te halen. Hij haalde de vibrator er uit en hij neukte me. Ik had er niet veel aan. Toch deed ik alsof ik het lekker vond.
Na de seks bleven we napraten op het bed. Hij deed zijn kledij aan en hij vertrok. Ik sloot mijn dag af, ik had genoeg geneukt voor vandaag.
Aantal keer gelezen:
761
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)