Spannendverhaaltje.nl

Verrassing

-
21-08-2010
Schatje, ik heb één en ander geregeld voor jouw verjaardag. Maar je moet het wel aanvaarden en nemen zoals het komt. Daar was ik akkoord mee en zei dat ze haar gang mocht gaan. Wel ik heb via internet twee mannen leren kennen en ben van plan daar mee naar bed te gaan en jij moet toekijken hoe ik me laat pakken. Ja man, ik stond even met een mond vol tanden door haar directe aanpak maar ik voelde wel mijn pik groeien in mijn broek. Toen ik goed besefte wat ze zei werd ik meteen enthousiast en zei volmondig ja doe maar, laat je neuken. Laat je gaatjes volstoppen met lul en geniet ervan. Het is wel vol risico neuken zonder condoom, maar ik heb dat toch liever dan kunnen ze je vullen met grote hoeveelheid sperma. Je weet dat ik dat graag hoor slurpen in je kut wanneer je pas een lading hebt gekregen en dat het er dan ook uitloopt, gewoon subliem. De dag was eindelijk aangebroken wanneer het zou gebeuren. Wij hadden bewust heel de week geen seks gehad en zaten boordevol geilheid en zin naar seks. De mannen belden aan op het afgesproken uur. Wij maakten kennis en onder een drankje werd de sfeer losser en sensueler. Dan ging Sonja midden tussen de mannen zitten. De mannen begrepen het signaal en begonnen haar overtoer te kussen. Maar het bleef niet bij kussen, ook hun handen deden snel mee aan het spel en begonnen haar te betasten van onder tot boven. Ik keek ondertussen stilletjes toe, genoot en nam alles in me op.
Vier paar handen verwende haar, haar borsten werden onder handen genomen, alsook verdween er handen onder haar kort rokje. Haar spleetje werd goed betast over en tussen haar slipje. Sonja haar bloesje met veel knopjes was vlug open en er zat een hand aan haar stijve tepel te wrijven over en onder haar beha. Sonja liet zich niet onbetuigd en wreef over beiden gezwollen pikken die meer dan spande in hun inmiddels te nauwe broek. Waarom doen we niet verder op de slaapkamer zei Sonja daar hebben we meer ruimte. Met zijn vieren trokken we daarop naar boven. Daar hervatte de trio zijn belevenissen. Ik kroop discreet in de zetel en trok mijn broek en slipje uit. Nu was mijn pik bevrijd en kon ik rustig masturberen op wat er voor mijn ogen afspeelde. Daar was het tenslotte om te doen. Sonja geniet vleselijk, maar zij wil mij ook voyeuristisch laten genieten, want het was tenslotte mijn verjaardagsgeschenk. Ze stonden recht met Sonja in het midden. Zij werd verder langs alle kanten betast en haar kledingsstukken verdwenen langzaam maar zeker van haar lijfje. Man wat een geil zicht twee mannen die uw eigen vrouw strippen tot ze bloot in haar kont staat. Alvorens het zover was kreeg ze eerst een vingerbeurt in haar slipje te verwerken. Ze stond met haar benen open en liet zich dit welvallen. Er zat een hand van voor en één langs achter in, ik denk dat ook haar kontgaatje een vingerbeurt kreeg. Ze kreunde en ik denk dat haar eerste orgasme al een feit was.
Nu werd haar slipje van haar kont getrokken en ik zag dat haar kutje sopte van geiligheid. Ze was al kletsnat, ik zag haar poesje glimmen van haar kutvocht. De mannen likte aan haar tieten, tepels kutje en kontje geen plekje werd overgeslagen. Op een moment likte ze haar kutje en kontgaatje tezamen. Geil zicht en ik deed een trekje extra aan mijn lul. Dan was het de mannen hun beurt om zich uit te kleden. Dit duurde zo lang niet en al vlug stonden zij in hun nakie. Twee mooie gebruinde gespierde lichamen zonder een grammetje vet. Ook hun pik kwam tevoorschijn en mocht er wezen. Niet te dik en lang genoeg, juist zo zij het wil. Dan kreeg zij een pik in haar sneetje geduwd, door haar druipnat kutje schoof deze onmiddellijk diep door en stak hij tot de wortel erin. Dan voelde zij ook iets warms tegen haar reetje. Ja, haar billen werden vanéén getrokken en zijn pik drukte dan door. Langzaam maar zeker schoof ook deze pik diep in haar warme schacht. Nu was ze gevuld met twee worsten en deze begonnen haar grondig te neuken. Om de beurt zag ik hun pik heen en weer schuiven, nu en dan stoten ze tezamen door. Zij werd daar vakkundig onderhanden genomen tussen twee geile boy’s. Haar tieten werden ondertussen flink betast en bekneden, haar tepels goed verwent. Na verloop van tijd trokken ze hun lul uit haar spleet en anus en gingen op bed liggen. Sonja ging weer tussen hen liggen. Zij pijpte even aan een lul en kroop er dan op. Ik zag zijn lul mooi verdwijnen tot zijn zaadballen tegen haar kont kletsten. De andere nam plaats achter haar en schoof zijn lul weer in haar kont. Zo dubbel genomen worden gaf haar weer een hemelse kick, dat hoorde ik aan haar geile kreuntjes.
Ze bleven haar zo nemen tot ik de mannen hoorden kreunen. Hun ademhaling versnelde alsook hun neukbewegingen. Was het zover, ja hoor ze vertelde Sonja dat ze klaar gingen komen. En daar was het dan. Met schokkende stoten losten ze hun sperma in haar neukgrotjes. Ik hoorde het klotsen van de hoeveelheid dat ze gelost hadden. Zowel van voor als vanachter zag ik sperma naar beneden glijden langs hun pik. Ze zat werkelijk vol en ik genoot daar krankzinnig van. Dit was teveel ik moest daarop klaarkomen. Ik trok waanzinnig aan mijn lul en binnen de kortste keren spoot met grote kracht mijn zaad op mijn buik en over mijn hand. Ik was werkelijk kleddernat want ik had een enorme hoeveelheid eruit gespoten. Men zegt altijd hoe geiler hoe meer men spuit en ik ondervond dit nu in de praktijk. De mannen bleven nadabben tot hun pikken er verslapt uitgleden. Een rustbeurt was nu wel verdient. Eén voor één gingen we ons verfrissen. Sonja was blijkbaar niet verzadigd want zij begon al vlug de mannen hun slappe penis te pijpen. Zo een pijpmondje rond hun lul deed hen blijkbaar deugd want hun pikken groeiden zienderogen. Nu ze weer stokstijf stonden, waren ze weer goed voor actie. Sonja werd op haar zijde gelegd en een man kroop tussen haar benen en stak zijn lul in haar geil poesje. Langs achter was de andere man bezig en voor ik het goed kon zien stak ook zijn lul weer in haar. Maar niet in haar kont zoals ik eerst dacht maar mee in haar poesje.
Nu was ze gevuld met twee pikken die haar vagina vulden. Als je dacht dat ze dat niet kon hebben was je verkeerd, ze had er totaal geen moeite mee dat ze op die manier genomen werd. Ook de mannen genoten zichtbaar van deze niet alledaagse neukbeurt. Ik keek goed toe want dat zie je maar zelden in uw leven en dan moet je er maar van genieten als het zich voor doet. Ik trok dan ook terug aan mijn lul die weer keihard omhoog stond. De mannen hielden dit nog even vol en ik zag ze dan weer wat doen daaronder. Man je houd het niet voor mogelijk maar nu staken ze zowaar beiden in haar kontgaatje. Wauw ook dat had ik nooit voor mogelijk gehouden maar het gebeurde nu wel voor mijn ogen. Buiten wat licht gekerm, het enige wat ik van Sonja hoorde liet zij zich dit rustig welgevallen. Alledrie genoten ze hemels en ze gingen in elkaar op. Toen was het wel genoeg geweest. Ik hoorde ze mompelen en begreep dat er weer spermaladingen op komst waren. Even later was het zover en haar uitgerokken aarsje kreeg een lading te verwerken. Ik zag Sonja hevig duwen met haar reet om alles binnen te krijgen. Dan begon ze te schokken en had een zoveelste orgasme. De andere man trok op het laatste moment zijn lul uit haar kont en spoot haar kut helemaal onder met krachtige stralen sperma.
De mannen rolden opzij en lieten haar liggen met zaad druppend uit haar neukgrotjes. Ik stond recht uit de zetel en ging naar haar toe. Ik rook aan haar gaatjes en de aroma van spermageur vermengd met kutvocht kwam me tegemoet. Dan likte ik aan haar kutje en proefde van al dit lekkers. Ik rukte me ondertussen verder af tot ik weer een hoogtepunt naderde. Dan spoot ook ik mijn tweede lading weg maar nu op haar kutje dat al onder de sperma zat. Nu moest ik mijn geschenk in ontvangst nemen. Ik moest namelijk alle sperma oplikken en inslikken die ik maar tegenkwam. Onder het toeziende oog van hun gedrieën deed ik dit met extra geile gevoelens. Ik kreeg heel wat te slikken. Als ik gans haar lichaam rond was legde ik me naast haar neer en rusten we een hele poos. Daarna stonden de mannen op en gingen weg ons daar achterlatend. Maar alvorens ze de kamer verlieten maakten we al een nieuwe afspraak voor een volgende keer. Dit willen we beslist weer meemaken en wel zo spoedig mogelijk. No time to wast. Maar volgende keer hebben we wel een andere verrassing zei Sonja. Ik ben benieuwd wat dat is en kan amper wachten. Ik tel nu de dagen af tot ze hier weer zijn en een nieuw belevenis zich voordoet. Wel vertelde ze me na afloop, heb je er ook zo van genoten als ik. Heb je voldoening voor je verjaardag gekregen. Wel zei ik, ik zal deze verjaardag nooit vergeten, memorabel.
Aantal keer gelezen:
841
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)