Spannendverhaaltje.nl

Verrassende wending!

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Sannie meer verhalen van Sannie Een jaar geleden was ik een weekend alleen thuis. Mijn vriendin was namelijk een weekend weg met haar vriendinnen. Het eerste wat ik altijd deed als zij weg was, was haar sexy lingerie dragen onder mijn kleding. Een lekkere strakke bh en een heerlijke strak slipje, waarin ik mijn lul lekker strak naar achteren kon duwen, zodat het net leuk alsof ik geen lul, maar een kutje had. Dit alles ondanks het feit dat ik nog nooit seks had gehad met een man en terwijl ik te boek sta als een redelijk stoere man. Het was vrijdagavond en ik had niets op de planning staan. Ik had dus bovengenoemde lingerie aan en wilde nu wel eens in het openbaar rondlopen met deze hoerige lingerie, zodat ik het gevoel had dat men in de gaten had wat ik onder mijn kleidng droeg. Ik besloot echter deze keer verder te gaan en trok een strak rood minirokje aan, waarin mijn lekkere stevige billen goed uitkwamen. In mijn bh stopte ik wat zakdoeken, zodat het net leek alsof ik kleine borsten had. Over mijn bh trok ik een zwart shirtje aan. Ik stiftte mijn lippen, deed wat mascara op en deed mijn halflange haren in een staartje. Helaas had ik geen vrouwenschoenen, maar ik had wel een paar slippers, die zowel mannen als vrouwen droegen. Ik zag er, al zeg ik het zelf, als een hoerige griet uit met een leuk gezicht. Ik besloot gewoon wat te gaan rijden en na een half uur kwam ik in Eindhoven in een smal straatje uit, waar een leuk klein kroegje zat.
Ik parkeerde mijn auto, terwijl de zenuwen door mijn lijf gierden. Nog nooit had ik me in het openbaar als vrouw voorgedaan en nu stond ik op het punt om een kroeg binnen te stappen! Ik was wel erg bang dat ze me uit zouden lachen, want als je even goed keek, zag je natuurlijk aan mijn gezicht dat ik geen vrouw ben. Ik opende de deur en liep, zenuwachtig als ik was, direct naar de bar en nam plaats op een kruk in de hoek van de kroeg. Het was er niet druk. Een meter of drie verderop zat een tamelijk leuk uitziende jongen van een jaar of 21 alleen aan de bar. Hij knikte even naar me en wende snel zijn blik weer af. Hij staarde naar zijn pilsje en leek niet goed in zijn vel te zitten. Weer een paar meter verderop zaten 2 oudere mannen van een jaar of vijftig. Verder was alleen de barvrouw aanwezig. Ze kwam naar me toe:"Goede avond! Wat wilt u drinken, mevrouw?" "Doe maar een Apfelkorn met ijs." Ze keek me even wat langer aan dan nodig en glimlachte even. Ze schonk een glas Apfelkorn in en kwam weer naar me toe. Ze fluisterde:"Je ziet er leuk uit, schat. Dat vind je geil he, die strakke vrouwenkleding?!" Ik kon niets uitbrengen en stond op het punt om meteen haar kroeg te verlaten. "Geeft niets hoor. Het maakt mij niets uit." Ze liep weer naar de andere kant van de bar en slaakte een diepe zucht. Ik was namelijk bang dat ze me uit zou lachen en me belachelijk zou gaan maken. De jongen stond op en kwam naar me toe. "Vind je het erg als ik even naast je kom zitten? Ik heb namelijk behoefte aan gezelschap. Mijn vriendin heeft het net uitgemaakt." "Nee hoor. He, maar wat erg voor je!" Hij schrok van mijn mannelijke stem en keek me vol in mijn gezicht aan. "Maar... jij... jij bent een man!" "Klopt. En ik vind het heerlijk om me zo te kleden." Hij schrok er toch even van en hij wist, net als ik, zichzelf geen houding meer te geven.
Hij twijfelde duidelijk of hij moest blijven zitten of niet. "Jij bent dus homo?!" Ik knikte en wilde hem natuurlijk niet vertellen dat ik samenwoonde met een meisje. "Vind je het niet rot om iedere keer zo benaderd te worden. Ik bedoel, je zult toch vaak uitgelachen worden!" "Weet ik niet. Dit is de eerste keer dat ik mezelf als vrouw heb verkleed en me in het openbaar vertoon. Ik vind het gewoon heel erg geil om sexy dameskleren te dragen en door mannen nagekeken te worden. En jij? Jij bent dus hetero?" "Eh ja. Maar..." "Wat maar?" Hij ging verder:"Ik droom wel eens over hoe ik een man in zijn kont neuk. Als ik dan wakker word, heb ik mijn sperma al in mijn slipje gespoten. Dus iets in mij zegt toch, dat ik mannen ook aantrekkelijk vind, anders zou ik daar niet van klaar komen!" Ik word nog zenuwachtiger en inmiddels ook opgewonden, hetgeen zich vertaald tot de verstijving van mijn lul en een tinteling in mijn kontje. Ik besluit de stoute schoenen meteen maar aan te trekken en vraag hem:"Wil je me neuken?" Hij kijkt me verbaasd aan:"Hoe bedoel je?" "Wat denk je? Ik vraag je of je me wil neuken... in mijn kont!"
Mijn hart slaat op hol en de zenuwen gieren door mijn lijf. Ik heb me zojuist helemaal bloot gegeven aan een wildvreemde jongen en wil het liefst zo snel mogelijk zijn lekkere lul in mijn nauwe kontje. "Of ik je in je kont wil neuken? Tja... ik ben net gedumpt door mijn vriendin en nu vraagt een travestiet aan me of ik hem wil neuken en dat alles in een tijdsbestek van een paar uur!" Ik besluit hem met daden over te halen en leg mijn rechterhand op zijn bovenbeen. Rustig begin ik zijn been te strelen. Hij laat me mijn gang gaan en wendt zijn blik af. Hij lijkt zich nu af te vragen wat hij zal doen. Plots:"Okay, ik wil je neuken, jij smerige slet! Kom we gaan naar mijn kamer, die is hier vlakbij." We staan tegelijk op. Een heel vreemd gevoel overdondert mij; ik sta op het punt om met een jongen mee te gaan om voor het eerst geneukt te worden! "Mary, ik ben er vandoor. Ik zie je morgen wel, denk ik. De groeten!" "Waar ga je heen. Naar huis?" vraagt ze benieuwd. Ze wil natuurlijk weten of hij mij gaat neuken. "Deze meid wil dat ik haar wat van de stad laat zien tegen betaling. Ik kan het geld goed gebruiken." Goede smoes! Even later zijn we op zijn kamer en Martijn, we hebben onszelf inmiddels voorgesteld, neemt plaats op zijn bed. Hij trekt zijn schoenen uit en gaat met zijn voeten op bed zitten. "Ik wil dat je je langzaam voor me uitkleedt, Sandra!" Ik ben enorm opgewonden en heb een enorme stijve. Mijn slipje staat op klappen! Eerst schop ik mijn slippers uit. Daarna haal ik het elastiekje uit mijn haren en schud ik mijn haar los. Mijn handen glijden naar de onderkant van mijn shirtje en ik trek het voorzichtig omhoog, over mijn hoofd. Ik haal de zakdoeken uit mijn bh en ik begin van opwinding zwaarder te ademen, net als Martijn trouwens.
Ik draai me om en buk voorover. Martijn heeft een goede blik op mijn strakke stevige billen, terwijl ik langzaam mijn rokje naar beneden rol. Het slipje is in zijn geheel tussen mijn billen gekropen en mijn stijve lul wil snel bevrijdt worden! "Kleed jij je ook snel uit, Martijn, want ik wil je lekkere lul snel en hard in mijn geile kontje!" Hij aarzelt nu geen seconde en kleedt zich in hoog tempo uit. In zijn slipje openbaart zich een enorme bobbel en even later stroopt hij zijn geile slipje naar beneden. Een prachtige grote lul met een paar grote volle ballen komt tevoorschijn. Hij staat al op volle oorlogssterkte en het voorvocht glimt op zijn eikel. Hij begint zich rustig af te trekken en pakt uit de la een pot glijmiddel. "Heb ik altijd bij de hand, want mijn ex wilde niets liever dan in haar kont geneukt worden, de smerige slet!" Ik draai me weer van hem af en buk weer voorover. Over mijn linkerschouder kijk ik hem hoerig en verleidelijk aan, terwijl hij nog steeds aan zijn overheerlijke grote lul trekt. Wat een geil gezicht om een andere man zich te zien aftrekken. Met beide handen ga ik naar de zijkanten van het geile slipje en rol het tergend langzaam naar beneden. Martijn kijkt nu vol in mijn bilnaad en zijn trekken wordt heftiger. "Niet klaarkomen, he Martijn!" "Nee, ben maar niet bang. Ik kan er alleen niet meer vanaf blijven. Ik wil je echt neuken!" Ik schop mijn slipje uit en besluit om mijn bh aan te houden, hetgeen me extra geil lijkt als ik geneukt word. Ik ga rechtop staan en draai me naar hem toe. irect kijkt mij naar mijn stijve lul (van gemiddelde afmeting) en zijn ogen worden groter. "Hmm... wat een mooie flikkerlul!" "Hoe wil je me neuken, Martijn?" Hij aarzelt even, maar dan:"Zoals ik mijn vriendin meestal neukte.
De standaard manier. Jij op je handen en knieen en ik erachter. Hij schuift een stukje op en ik neem op handen en knieen plaats naast hem. Gewillig steek ik mijn geile kontje ietwat omhoog om aan te tonen, dat ik snel gevuld wil worden... Hij gaat achter me op zijn knieen zitten en buigt voorover. Met beide handen trekt hij mijn strakke billen uit elkaar en begint in een razend tempo mijn sterretje te likken. Een geweldig geil gevoel maakt zich meester van me! Met lange halen likt en zuigt hij op mijn 'kutje', terwijl mijn lul nu echt op klappen staat! Ik geef hem de pot glijmiddel aan,"Smeer hem snel in, want ik wil je nu in mijn hoerige reet!" "Jij gore slet. Je wilt niets liever dan door mij in je kont geneukt worden, he?! Vuile hoer!! Dan zal ik je keihard in je flikkerreet neuken, hoor je!! Hij opent de pot en met twee vingers pakt hij er een flinke klodder glijmiddel uit. Zonder pardon schuift hij zijn vingers in mijn 'kutje'. Met heerlijke lange diepe halen vingert hij mijn sterretje. Ik kreun het uit van genot. "Martijn, haal je vingers eruit en steek die lekkere lange dikke lul van je in mijn flikkerreet!" Hij gehoorzaamt direct en haalt zijn vingers uit mijn kokende 'kutje' en brengt zijn eikel naar mijn gaatje... Hij drukt hem voorzichtig tegen mijn sterretje en ik ben bang dat het flink pijn gaat doen, aangezien hij een erg grote lul heeft. Niets is minder waar, want meteen overweldigt mij het overheerlijke gevoel zijn vlees in me te hebben. Relatief gemakkelijk schuift hij zijn grote paardenlul in mijn 'kutje'. "Ik ga je neuken, zoals je nog nooit bent geneukt, hoor je?! Smerige slet!!" Hij heeft gelijk. Ik ben nog nooit geneukt! Direct begint hij met lange diepe halen op mijn reet te bonken. Mijn kontgaatje is nu helemaal gevuld met zijn overheerlijke paardenlul. Ik heb het heerlijke gevoel van lekker poepen... Met twee handen heeft hij mijn heupen vast en hij bonkt zich echt tegen me aan. Martijn kreunt het uit van genot en mijn kreunen wordt schreeuwen. "JA, LEKKERE DEKHENGST! NEUK ME! HARD EN DIEP! VUL ME MET DIE PAARDENLUL VAN JE!" "Ja, gore hoer! Ja! Ik neuk je keihard!" Martijn verkrampt al en hij komt over me heen hangen. Met zijn rechterhand hij mijn heerlijke stijve lul vast en begint er hard aan te trekken. Het zal niet lang duren voor ik mijn sperma op zijn kussen zal spuiten...
Ik voel hem verkrampen en hij kreunt nog harder. Mijn sluitspier trek ik hard aan, waardoor hij nog geiler wordt. "Ja, gore flikker, ik koooommmmm!" "JAAA, IK OOOOOK! AAHHH!" Hij schiet zijn sperma diep in mijn darmen; wat een meesterlijk gevoel! Grote ladingen zaad voel ik mijn gevulde kontje... Een paar seconden later spuit ik mijn sperma over zijn kussen. "Hmmmm... heerlijk...! Je doet het fantastisch, Martijn! Werkelijk waar, fantastisch!" Nog even neukt hij door en haalt dan zijn grote paardenlul uit mijn kont. Voldaan laat hij zich naast me vallen. "Zo lekker heb ik nog nooit geneukt, Sander!" "Dat geldt ook voor mij, schat!" Ik kruip tegen hem aan en streel zijn grote lul en heerlijke ballen. Ik ga op mijn knieen zitten en zak wat af naar beneden. Ik pak zijn kolossale lul in mijn rechterhand en ga er met mijn lippen naartoe. Zacht neem ik zijn lul tussen mijn lippen en snel begin ik zijn eikel te likken. Rustig trek ik tegelijkertijd en Martijn begint weer te kreunen. Ik heb mijn bh nog altijd aan en Martijn steekt er 1 hand onder. Hij masseert mijn 'borst' en speelt met mijn grote stijve tepel. Met zijn andere hand trekt hij me over hem heen, zodat we in een '69'-houding komen te liggen... Ik laat mijn onderlichaam zakken op zijn borst, waardoor mijn halfstijve lul tussen onze lekkere lichamen geklemd zit. Hij richt zijn hoofd op en met zijn handen trekt hij mijn billen weer uit elkaar. Hij begint mijn 'kutje' weer te likken en mijn lul begint zich alweer te roeren. Ik pijp hem inmiddels met volle lange halen. Zijn grote stijve lul verdwijnt diep in mijn mond, bijna in mijn strot... Ik kan geen genoeg meer krijgen van die overheerlijke lul. "Sandra, ik wil je nog een keer neuken!" "Graag, lieverd, graag zelfs! Maar dan wil ik wel op je zitten! Okay?" "Tuurlijk meisje, wat jij wilt!" Ik krabbel omhoog en ga met mijn gezicht naar hem toe op handen en voeten zitten. Ik zak met mijn kontje en mijn wijd openstaande kontgat naar zijn overheerlijke lul. Martijn pakt zijn lul beet en begeleidt hem naar mijn natte sterretje... Ik zak over zijn lul, die vrij eenvoudig in zijn geheel in mijn kontje verdwijnt. irect begin ik te rijden op zijn grote paardenlul. Het rijden wordt bijna springen! Ik ga achterover hangen, terwijl Martijn met zijnlinkerhand mijn linkerheup vast pakt. Met zijn andere hand begint hij me weer af te trekken. We schreeuwen het allebei uit en ik wip in een razend tempo op zijn immens grote lul. Overheerlijk en supergeil hoe ik nu het tempo zelf kan bepalen! Precies op dat moment zwaait de deur open en verschijnt een mooie meid in de deuropening. "Martijn, ik wil je... Martijn?! WAT BEN JIJ AAN HET DOEN?! JIJ GORE FLIKKER!" "Oprotten trut! Ik ben aan het neuken, dat zie je toch! En het is veel lekkerder dan met jou!" Ze schrikt zich kapot van het feit dat haar voormalige vriend aan het neuken is met een ander, met een man! "Martijn, ik wil dat je nu stopt met neuken, begrepen?!" "Ahhh, Martijn, alsjeblieft niet! Ik ga zo komen!" "Jaaa, schatje... doorgaan! Aaahhh!" Ik voel mijn volgende orgasme zich alweer aandienen en aan het gezicht van Martijn te zien, staat hij ook op het punt zijn sperma te gaan lozen... "Mmmmmm... aaahhh... jjjaaa!" "Oooohhh... jjjaaa!!" Beiden komen we klaar. Martijn schiet zijn sperma voor de tweede keer diep in mijn darmen; een geweldig geil gevoel! Ik word er bijna hysterisch van! Ik spuit mijn sperma op zijn gezicht en gretig probeert hij alles in zijn mond te krijgen. Zijn vriendin staat er verslagen bij en barst in tranen uit. Ik blijf nog een tijdje wippen op zijn superlekkere lul en Martijn kan geen genoeg meer van me krijgen. Even later ga ik iets omhoog, waardoor zijn natte lul uit mijn spermanatte kontje glipt. Ik laat me naast hem op bed zakken. "Michelle, wat kom je eigenlijk doen? Je wilt me toch niet meer?!" "Jawel! Ik kwam eigenlijk om het weer goed te maken. Ik dacht dat ik een grote fout had gemaakt, maar nu ik je zie neuken met die gore flikker, denk ik dat ik toch de juiste keuze heb gemaakt! us daarom wilde jij me altijd in mijn reet neuken!" "Nee, je zegt het verkeerd! JIJ wil altijd en overal in je reet geneukt worden!! Nu moet je het niet om gaan draaien! Maar inderdaad, anale seks is geweldig! Maar de seks met Sander is nog een stuk lekkerder dan met jou, dus wat mij betreft kun jij nu vertrekken!" "Dan ga ik toch lul!" Ze draait zich om en slaat de deur hard achter zich dicht. "Weet je zeker dat je haar wilt laten gaan, schatje?" "Ja, dat weet ik zeker, want ik ben nog niet klaar met jou!" Die avond heeft Martijn me nog 3 keer in mijn reet geneukt en hebben we allerlei standjes uitgeprobeert... (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar sannieroovers@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1028
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)