Spannendverhaaltje.nl

Verrassend geil spelletje kaarten...

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Joker Tijdens de vakantie, de kids lagen al te slapen, gingen mijn vrouw en ik een spelletje Rummikub doen.. Binnen 5 minuten vonden we dit al saai en besloten “Strip-31-en” te doen. Zo gezegd, zo gedaan, en al snel vlogen de kleren over en weer, alleen wat als er iemand helemaal naakt was en dan een potje verloor? Was het spel dan afgelopen? Nee, dan zou de winnaar aan de verliezer een opdracht mogen geven, alles wat de winnaar maar zou willen zou de verliezer dan moeten doen. Dat gaf het spel opeens een heel andere dimensie! Het begon voor mij voortvarend, mijn vrouw zat al snel met haar grote tieten (75DD) bloot en ik nog bijna helemaal aangekleed… Ook haar string ging al snel uit, zodat ik alles goed kon zien, ze ging ook expres wijdbeens zitten, wetend dat ik alleen maar mocht kijken… Als ze nu nog 1 spelletje zou verliezen zou ze me een pijpbeurt geven, dat was de opdracht die ze zou moeten doen.
Maar helaas… al snel keerde het geluk in het spel en zat ik naakt en zij aangekleed… En ik verloor ook de volgende ronde en toen had ik als opdracht om haar te likken. Ze ging in een gemakkelijke stoel beetje onderuit zitten, benen over de armleuningen, zodat ze optimaal gespreid voor me lag, haar kale kutje helemaal blootgelegd… Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en begon haar met langzame, lange halen te likken, van haar kontgaatje helemaal naar boven tot haar klitje en weer terug, haar lippen helemaal likkend, af en toe mijn tong tussen haar binnenste lippen helemaal naar binnen duwen en al snel lag ze te kreunen, maar ze bleef ook goed naar me kijken, hoe ik haar likte. Het spel ging verder en ik stond weer op het punt te winnen, maar net weer dat laatste potje niet, dus kon ik weer fluiten naar mijn pijpbeurt…
Ik was inmiddels uiteraard keihard, maar kon er niks mee op dat moment… En ja, hoor: zij won meteen weer het potje waardoor ik haar opdracht moest uitvoeren en deze keer moest ik op de bank gaan zitten, mocht me niet bewegen, haar niet vastpakken of wat dan ook.
“Ik wil alleen je lul gebruiken, zoals ik dat wil en puur voor mijn eigen genot. Voor de rest heb ik je niet nodig en mag je dus niks doen, ik wil alleen je harde lul”.
Ik gehoorzaamde en ze kwam op me rijden… Eerst met haar gezicht naar me toe, waarbij ze haar grote tieten zover mogelijk met een holle rug naar me toe liet priemen, wetend dat ik daar extra geil van word, maar dat ik ze dus niet mocht pakken of op mocht sabbelen… Ze draaide zich om en bereed me nu met haar kontje naar achteren, langzaam, snel, hard, diep, precies zoals zei het zelf wilde en ik bewoog niet, maar genoot er uiteraard volop van! Ze bereed me als een wilde, kreunend en maar zeggend dat het haar alleen maar om mijn lul gaat, meer niet…. Toen ze genoeg had stapte ze er af en speelden we weer verder.
Het lukte me maar niet om te winnen en haar mijn opdrachten te laten uitvoeren, terwijl ik er inmiddels al aardig wat had bedacht… Ik verloor weer en moest nu op handen en knieën op het vloerkleed gaan staan en afwachten. Ze kwam eerst achter me zitten, pakte mijn lul en begon me snel af te trekken, alsof ze me nog harder en groter wilde maken dan ik al was… Daarna kroop ze onder me, ging op haar rug liggen, zei weer dat ik niet mocht bewegen en duwde haar heupen omhoog en stootte mijn lul in 1 vloeiende beweging in haar natte, kale kutje en begon met haar heupen neukbewegingen te maken… “Ik heb weer alleen je lul nodig”, zei ze weer, en neukte me als een bezetene… Verleiding was groot om ook te gaan stoten, maar ik hield me aan de opdracht, hetzij met moeite. Ze kronkelde, kreunde en neukte vol overgave en geilheid, totdat ze me beval om op mijn rug te gaan liggen en uiteraard moest ik weer stil liggen, lul stijf omhoog. Ze bereed me op die manier ook nog een paar minuten en ik moest vechten tegen een orgasme, want dat was natuurlijk niet toegestaan…. Opeens hield ze weer op en pakte de kaarten weer op…
Ik verloor weer (nee, echt niet express…) en nu nam ze me mee naar de eettafel en ze ging er voor staan, bukte voorover en beval me haar te neuken…Nu mocht ik wel bewegen, en hard ook! Ze hield zich goed vast aan de randen van de tafel, want ik stootte keihard, wilde haar nu vol nemen, in plaats van genomen te worden… Ze ging op haar tenen staan om haar benen maximaal te spannen en haar kontje goed hoog de lucht in te steken en ik werd steeds geiler en wilder en neukte haar ook op die manier….
“Harder, harder!” hijgde ze, maar op een commanderende toon…Ik pakte haar heupen nog eens extra goed vast om extra kracht te kunnen zetten en het was meer beuken dan neuken op dat moment, maar ze vond het heerlijk… Ze draaide zich om, ging op haar rug op tafel liggen, spreidde haar benen en ik moest haar nu op deze manier neuken, pakte haar bij haar enkels en trok haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar en neukte weer stevig… We waren allebei zo geil geworden, dat we niet te houden waren… “Nu de laatste opdracht”, hijgde ze… “Neem me mee naar de slaapkamer en lik me klaar, terwijl je me diep in mijn kutje en kontgaatje vingert”.
Toen ik dat deed duurde het niet lang, voordat ze heftig schokkend klaarkwam, haar orgasme raasde tientallen seconden lang door haar uitgewoonde geile lichaam… Toe ze uitgehijgd was, zei ze dat ze me nu zou belonen met de pijpbeurt waar ik de hele avond al voor speelde, maar helaas niet won…
Ik ging op bed tegen de achterkant van het bed zitten en zij kwam op handen en knieën voor me zitten tussen mijn benen en pijpte me goddelijk…Van vlinderlichte likjes van beneden naar boven tot diepe halen, waarbij mijn lul in haar keeltje verdween, ze zoog haar wangen goed hol, maar stak ook haar kontje zo ver mogelijk omhaag, zodat ik ook nog een geil uitzicht had, ook op haar zware, volle, stevige vooruit priemende tieten, die meedeinden op haar pijpritme… Ook dit duurde niet lang en ze voelde mijn lul dikker en harder worden, als voorteken dat ik onwijs ging spuiten en de dikke stralen spoten met kracht keer op keer naar buiten en spoten haar helemaal onder… Haar gezicht, haar tieten, volledig besmeurd, maar ze ging door tot de laatste druppel… Wie had gedacht dat zo’n ouderwets spelletje kaart nog zo’n leuke avond kon veroorzaken…(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar joker@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1016
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)