Spannendverhaaltje.nl

Verrasing van een vriendin van mijn vriendin

-
21-08-2010
Het volgende verhaal gebeurde een tijd terug en ik moet zeggen het heeft een hoop verwarring bij me veroorzaakt.Een vriendin van mijn vriendin heet Annelore. Ze is een leuke meid waar ik wel eens een keer een spannend avondje mee zou willen door brengen. Natuurlijk had ik daar nooit de durf voor maar toen ze me op een dag vroeg te helpen met een project voor haar studie kon ik aan niets anders meer denken dan bij haar alleen op haar studentenkamertje te zijn, met alle gevolgen van dien. Mijn vriendin bleef thuis en onderweg vertelde ik mezelf dat ik me zelf niet zo gek moest maken en dat het waarschijnlijk een hele normale middag zou worden. Toen ik aanbelde deed Annelore de deur van het studentenhuis open en liep voor me de trap op. Ze droeg een spijkerbroek die haar waanzinnig lekkere kont goed deed uitkomen en haar borsten schudde in haar t-shirt. "Ga alvast maar naar mijn kamer, ik haal even wat te drinken." zei ze en ik opende haar deur. Wat had ik mezelf in mijn hoofd gehaald? In haar kamertje zaten twee jongens die zich voor stelden als Peter en Martijn. Tot zo ver alle fantasieën over Annelore en haar lekkere lijf. Peter en Martijn zaten op de grond aan een klein salontafeltje en ik ging op het kleine slaapbankje zitten. Toen Annelore de kamer in kwam begon een langdradige discussie waar ik niet echt aan deel nam. Ik zakte onderuit en baalde. Na een half uur hoorden we de telefoon op de gang. Aangezien er verder niemand thuis was ging Annelore de telefoon op passen en verliet de kamer. Peter en Martijn gingen gewoon door met de discussie. "Ik moet weg. het gaat niet goed met mijn moeder" riep annelore plots met haar hooft om de deur. Sorry Sean, maar kan je hun verder helpen? ik kon moeilijk weigeren en Annelore vertrok terwijl ik nu nog meer zat te balen. Even later ging ik naar het toilet. Meer uitverveling dan dat ik echt moest.
Op het toilet waren allemaal leuke foto's op gehangen en nu ik Annelore weer zag had ik heel veel zin om naar huis te gaan. Maar dat kon ik niet maken en liep terug naar de kamer. Ik wist niet wat ik zag toen ik de deur van de kamer open deed. Martijn had zijn lul uit zijn broek gehaald en werd gestreeld door peter. Ik wist niet goed wat te doen. De twee jongens gingen zonder zich aan mij te storen door en inmiddels sloten peters lippen om de eikel van Martijn. Dit alles speelde zich af een halve meter voor me op de grond van Annelore's kleine studenten kamertje. Ik was in de war, want ik had op dat moment een vreemde facinatie voor wat ik zag. ik sloot de deur en ging op de bank zitten. Martijn zoog behendig op de lange pik in zijn mond en Peter keek me nu voor het eerst geil aan. "Ik wist wel dat je zou blijven" zei hij half open ogen. En ook martijn keek nu even tevreden in mijn richting. De studenten gaven een geile show: Martijn likte lange halen en zijn handen bewerkten twee mooie ronde en geschoren ballen. Ik zag hoe hij een vinger tussen Peter's billen duwde en hem plagend vingerde. Peter liet zich nu helemaal naar achter vallen en lag duidelijk te genieten op de grond. Ik zat hier naar twee geile jongens te kijken en kreeg er nog een hele stijve lul van ook! Mijn spijkerbroek zat heel strak. Martijn stroopte de kleding van zijn minnaar af die nu naakt mijn kant op keek. Peter likte nog een paar keer heel nat over Martijns pik en stond toen op. Hij knoopte zijn broek los en liet die samen met zijn ondergoed in één keer zakken. Hij stapte uit zij kleding en zijn paal was rood en nat van het voorvocht. Ik kon mijn ogen niet geloven maar vervolgens zakte hij door zijn knieen en 'lande' op Peters harde paal. Met een hand manouvreerde hij het geval tegen zijn sterretje en zakte toen over peter heen. De beide jongens gaven een geile zucht en mijn zicht vertroebelde. Het hele schouwspel had me geiler dan ooit gemaakt en ik begon automatisch mijn lul te bevrijden en te strelen. Martijn zat als een geil sletje op peter en neukte er op los. ik zag zijn lul schudden en Martijns handen op zijn neukende billen. "Dieper Peter, laat sean zien hoe het moet" riep hij en hij knipoogde heel geil naar me.
Peter's hijgen versnelde en was nu niet echt meer ingetogen. "Aaah ik wil in je spuiten" kreunde hij en ik zag zijn heupen schokkende bewegingen maken. "Kom maar ik kan je hebben" fluisterd Martijn in zijn oor. Het teken blijkbaar om klaar te komen. "Ja nu!" Martijn rijdt door op de paal van Peter en ik zie het witte vocht tussen zijn billen vandaan komen... Ik kan nu niet meer aan mezelf zitten want ik ben bang dat ik mezelf dan in het bijzijn van deze jongens spontaan klaar trek. Bijna net zo zwaar hijgend als Peter en Martijn zak ik nog verder onder uit en zie van achter mijn kloppende pik de twee als tijgers op me afkomen. "Jij dacht dat dit een saaie middag zou worden hè?" zei Peter en neemt direct mijn pik in zijn mond. "Annelore had ons al verteld dat je een duwtje nodig had" zei Martijn. Hij voelt tussen zijn billen en haalt een klodder wit zaad er tussen uit. "Hmmm" Hij likt met gesloten ogen zijn vingers en haalt ze opnieuw langs zijn sterretje. Hij rijkt me zijn vingers en geil open ik mijn mond. Zo proeft dat nou. Ik ben alle schaamte verloren en hoor mezelf iets zeggen dat ik dacht nooit te zeggen."jongens neem me!" Martijn onder neemt direct actie en geeft me een natte lange tongzoen. Het mengsel van Martijns speeksel en Peters zaad is zo geil dat ik bijn spontaan klaar kom. Mijn handen voelen over de ballen van Martijn die heerlijk warm zijn. Hij heeft zijn ballen en pik glad geschoren net als Peter die nog steeds mijn lul af zuigt. Martijn komt met zijn knieen op de bank en richt zijn lul richting mijn mond. Ik ga iemand pijpen bedenk ik me nog maar laat twee seconden later deze paal me goed smaken. Wat ben ik geil zeg ik kan er gewoon niks aan doen. Dan houd Peter op met zuigen en ik kan niet zien wat hij doet want ik wil Martijns lul ook niet loslaten.
Mijn tong draait rondjes rond zijn eikel zoals ik dat alleen in mijn meest geheime dromen deed. Maar dan merk ik wat Peter van plan is. " Ik wil jou ook neuken Sean" hoor ik hem zeggen en hij spreid mijn benen. Als een hoertje lig ik Martijn ze zuigen en voel ik de tong en vervolgens de eikel van Peter tegen mijn kontje. Ik ben bang dat het pijn doet maar daar heb ik niet veel tijd voor. Peter schuift zijn paal van eiel tot stam in één keer naar binnen. "Aaaah Sean wat heb je een lekker kontje" zegt hij en hij begint me in een strak tempo te neuken. Martijn Ziet het alle maal tevreden gebeuren en ziet mijn pik schudden op het tempo van peter. "Zuig me" hoor ik mezelf zeggen en Martijn geeft me een hemelse pijpbeurt. Het kreunen van Peter verraad dat hij nu snel opnieuw gaat komen en Martijn zuigt sneller bijna mijn zaad uit mijn eikel. Ik voel mijn ballen tintelen. ik voel de ballen tegen mijn kont. Ik voel de harde paal diep in me. Ik voel de tong rond mijn eikel... het is me teveel en als Peter zijn lul uit me haalt en hard over mijn buik en in Martijn haar spuit schiet ik mijn geil diep in martijns keel. Martijn opend zijn mond en ik zie mijn sperma langs zijn mond lopen. Hij komt naar me toe en even later draaien drie tongen rond elkaar.
Nu veel later weet ik nog steeds niet van wat ik die middag moet denken. Annelore stuurde me even daarna een sms-je: 'ik wist het wel...' Soms wil ik terug naar Peter en Martijn om ze te bedanken voor deze geile middag. maar ik heb het nooit gedaan.
Aantal keer gelezen:
1068
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)