Spannendverhaaltje.nl

Verovering

-
16-08-2010
Ik liep verveeld door de stad , het was warm en ik had eigenlijk niets te doen. Mijn vrienden waren naar het overvolle strand, daar had ik dus zeker geen zin in. Het was rustig in de stad. Hoe het kwam weet ik niet maar ineens liep ze voor me. Een lekker stuk met een superkort rokje en hoge laarzen. Ze had blond lang haar en ik kon alleen nog maar haar achterkant zien wat voldoende was om geil te worden. Ik paste me tempo aan en begon gelijk met haar op te lopen.
In gedachte fantaseerde ik al over hoe ze in bed zou zijn. Ik vroeg me af waar ze naartoe ging en of ze al voorzien was. Ze stopte om wat uit haar tas te pakken als ik nu ook stopte zou het opvallen dus liep ik door. Toen ik haar passeerde keek haar even aan om een glimp van haar gezicht op te vangen. Doordat ze ze terug keek viel het pakje sigaretten wat ze wilde pakken op de grond. Ik zag het gebeuren en galant als ik was bukte ik direkt om het te pakken. Zij had dit niet verwacht en bukte ook.
In 1 keer had ik volledig zicht in haar truitje wat nog al wijd openviel en waar geen behaatje onder zat. een fractie eerder was mijn hand bij de sigaretten zodat ze mijn hand aanraakte. Langzaam kwamen we weer overeind en ik gaf haar der sigaretten. Ze lachte naar me. Dank je zei ze met een zwoele stem wil je der ook 1. Ik knikte hoewel ik eigenlijk shag rook. Ze gaf me een sigaret en pakte er zelf ook 1. Stilzwijgend hield ze de aansteker erbij om me een vuurtje te geven. Warm he zuchtte ze erwijl ze der sigaret aanstak. Om het gesprek wat langer te laten duren zei meteen dat ik nu op het strand had kunnen liggen maar dat de drukte me tegenstond.
Haar ogen knipperde toen ze me gelijk gaf. Maarja zei ze er meteen achteraan , dit is ook niet alles. Ondertussen bekeek ik haar goed ze moest wel een stuk ouder zijn dan me maar ze zag er erg goed uit. Het kon me dus niet meer schelen en ik besloot alles in de strijd te gooien. Wil je iets van me drinken op een terrasje. Ze keek me even verbaasd aan maar toen verscheen toch die glimlach weer. Tja zei ze en beet een beetje op haar lip. Mijn kat zit alleen thuis en hij kan niet zo lang binnen zitten. Ik voelde de teleurstelling al komen. Net toen ik wilde zeggen ach het geeft niet hoor, zei dus als je het niet erg vindt zou je bij mij iets kunnen komen drinken.
Hoorde ik dit wel goed. Ik knikte en zei graag.We waren niet eens ver van haar huis verwijderd en vijf minuten later liep ze voor me de trap op naar haar etage. Dit beeld was geweldig want ik had uitzicht op haar slipje. Het was een niet zo grote maar gezellig uitziende etage. Ze gooide de balkon deuren open en de kat vluchtte naar buiten. Nadat ze de radio had aangezet plofte ze op de bank. Wil je me even helpen vroeg ze lief. Ik keek haar vragend aan. Ze stak haar been naar voren, me van deze warme laarzen verlossen. Ik ging voor haar staan en pakte haar voet vast. Terwijl ik haar laars uit trok kon ik haar kruisje bedekt met het kanten slipje goed zien. Ik trok haar tweede laars ook uit.
Dankje ze legde een voet op haar knie waardoor ze wijdbeens kwam te zitten en wreef over haar been. Ze stond vlug op en vroeg of ik een biertje wilde, ga je mee op het balkon zitten ik liep zonder te antwoorden achter haar aan. Op het balkon stond 1 ligbed. Sorry hier moeten we het mee doen. Ze ging op het bed zitten met aan iedere kant een been dus alles was weer goed zicht baar. Kom je ook zitten. Net toen ik wilde zitten vroeg ze of ik het niet warm had. Ik knikte ja. Trek toch wat uit niemand ziet je hier, Ik twijfelde nog even maar toen ze zelf haar truitje uitdeed kon ik niet achterblijven. Met alleen mijn boxershort nog aan zat ik tegenoverhaar. Tot mijn verbazing ging haar rokje uit en zat ze alleen in een slipje op het bed.
Ze had mooie borsten, ze nipte aan haar bierflesje en zei me toen lachend dat ze niet eens mijn naam wist. Ik stelde me voor met Jordy en ze vertelde dat ze Jeanne heette. Je woont leuk hier Jeanne, ze beaamde het meteen, heerlijk he en dit balkon is te gek want niemand kijkt erop ik lig hier altijd naakt. Te hopen dat je nu geen afscheiding gaat zien dan want je bent vast mooi egaal bruin Jeanne. Ze knikte en ik wist dat ze dacht over een passend antwoord. Ach je zal wel vaker een vrouw hebben gezien zei ze spontaan ze stond op en trok haar slipje uit. Maar niet zo mooi als jij zei ik snel.
Ze kwam weer zitten en ik kon het niet laten even naar dat mooi geschoren poesje te kijken. Ze had een streepje schaamhaar. Heerlijk zo 1 met de natuur en aan de blik in haar ogen zag ik dat ze het meende. Als je je schuldig voelt mag jij je broek ook wel uit doen hoor Jordy. Het maakte me ook niets meer uit en ik trok hem direkt uit. Ik was alleen even vergeten dat deze prachtige dame had gezorgd voor een opgewonden gevoel en mijn piemel kwam half stijf onder mijn broek vandaan. Komt zeker door de warmte denk ik zei ik maar. Toen ik weer zat voelde ik haar ogen op mijn pik gericht. Ze had goed uitzicht omdat ik wijdbeens voor haar zat.
Ze gooide haar benen over de mijne en schoof dichterbij. Toen ze met haar kruis tegen de mijne aankwam zette ze haar handen achter zich. Ze leunden op haar handen en haar onder lichaam ging omhoog. Mijn piemel was door deze spanning volledig stijf geworden en stond fier overeind. Ze wreef haar kutje langs mijn schacht heen en weer. Ik duwde met mijn hand tegen mijn pik zodat ze het beter zou voelen. Wiegend liet ze der kutje op en neer glijden net hoog genoeg ging ze zodat mijn eikel steeds langs haar klitje wreef. Ze werd hier lekker nat van.
Toen ze net even te hoog ging en de kop van mijn pik voor haar gaatje kwam boog ik hem iets en floepte hij vanzelf naar binnen. Ze schoof iets dichter bij en terwijl we eigenlijk nog steeds tegenover elkaar zaten zat ik nyu met mijn lul in haar. Ze begon lekker met haar heupen te draaien om mijn pik te bewerken met dat zalige kutje van der. Ze kwam nog dichter bij en trok mijn benen op het bed. Ze zakte neer en deed haar ogen even dicht toen mijn lul met zijn volle lengte in haar kwam. Ze zette haar voeten in de goede postite op de grond en haar handen op mijn schouders. Ik lag en keek en ze begon me te neuken. Iedere keer liet ze mijn piemel helemaal in haar stoten. Het vocht uit haar kutje drupte langs mijn zak naar beneden.
Toen boog ze voorover en drukte een tiet op mijn mond. Ik zoog aan haar tepel en ze begon weer snel op en neer te bewegen.Toen ging ze weer helemaal achter over zitten en ik kon nu makkelijk haar klitje verwennen met mijn pik nog steed in haar. Ik draaide met mijn duim over der knopje en merkte dat dit haar beviel. Ze kreunde zachtje en begon steeds meer te glimmen tussen haar benen. Aan haar ooohh en aahhs merkte ik dat ze klaar kwam en me gelukkig bleef doorneuken zodat ik ook klaarkwam en met kracht haar gaatje volspoot. Ze bleef op mijn pik zitten en dronk haar biertje.
Ze gaf me een kus. Dit gaat een lange hete nacht worden jordy en dit was nog maar het begin zei ze. Of heb je misschien nog een afspraak. Ik schudde van nee. En al had ik ze gehad dan waren ze er gewoon niet meer. Eerst even douchen zometeen fluisterde ze in mijn oor en dan laat ik mijn mondje zijn werk doen. Ik voelde dat mijn piemel weer ging groeien en ze kreunde vol verwachting.
Aantal keer gelezen:
797
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)