Spannendverhaaltje.nl

Verlossend antwoord

-
24-03-2011
Dit verhaal is geschreven door Falcon meer verhalen van Falcon Wat was er toch aan de hand met haar, waar had ze toch last van. Ze was toch niet ziek of misschien... nee, toch? Dit was nou al de zoveelste keer dat ze lag te piekeren in bed na een leuke avond stappen. Het was erg gezellig geweest, genoeg aandacht gekregen en genoeg jongens waren geďnteresseerd geweest. Maar toch wou het iedere keer niet, iets weerhield haar die jongens om haar vinger de winden. Mieke, haar beste vriendin, had het al regelmatig opgemerkt. 'Lisa, als jij is wilt, dan lukt het jou ook altijd, soms is het zelfs eng hoe gemakkelijk jij mensen weet te strikken voor wat dan ook'. Maar bij jongens wilde het nooit lukken, op de één of andere manier kon ze er niet eens mee beginnen. 'Een beetje meer drank erbij dan maar, dat zal me vast wel ontspannen en dan doe ik het zo, dan valt normaal ook alle chroom weg' dacht ze nog. Maar niets was minder waar, oké ze had een jongen versierd, ze had hem zelfs mee kunnen lokken naar een donker hoekje, zoenen ging ook goed, maar daar had ze nooit problemen mee, het was alles wat daarna kwam waar ze zich niet goed bij voelde, wat ze niet durfde of wilde. En uiteindelijk had ze hem met een rot-smoesje afgewimpeld. Nou ja, ze had wel zijn telefoonnummer, volgens de meiden was het een hele leuke jongen. Ze ging hem maar meteen sms-en.
Lieve frank, was gezellig vanavond. Sorry dat ik weg moest, we maken het goed! Kus Lisa
Ze werd wakker van haar moeder, of ze kwam eten er stond ontbijt klaar. Met een tegenzin en een kleine kater liep ze naar beneden. Had ze nou maar niet zoveel gedronken. Ze had rustig 2 broodjes kaas en wou daarna op de bank plaatsnemen, maar op last van haar moeder moest ze eerst naar boven kleren aantrekken. Een t-shirt en een hipster waren geen kleren voor vandaag, er kwam bezoek en die hoefde niet haar dochter half naakt op de bank zien zitten. Bezoek? Haar moeder had dat schijnbaar al 3x gezegd deze week, 'gek' dacht Lisa nog; nooit gehoord. Boven aangekomen bedacht ze zich opeens dat ze vannacht nog een sms-je had gestuurd. En ze had bericht terug:
Je bent een hele lieve meid Lisa, maar ik denk dat ik was anders zoek!
Huh, wat was dat dan voor idioot antwoord. Niet dat ze zichzelf nou zo geweldig mooi vindt, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Ze smste dan ook direct terug waaraan ze dit verdient had. Frank antwoordde direct:
Sorry, ik heb gister heel leuk met je gepraat, maar ik zoek geen relatie met een meisje. We kunnen wellicht wel eens wat drinken, als vrienden?
Nou ja, dat kon ze altijd doen. Ze spraken af voor diezelfde middag nog. Onder hevig protest van haar moeder ging te de deur uit, belovende dat ze met het eten thuis zou zijn. Ze zou Frank bij een café in de buurt ontmoeten, toen ze aankwam zat hij al op het terras en ze bestelde allebei een witte wijn.
'Sorry dat ik zo'n vervelend sms-je stuurde, maar ik zoek gewoon geen relatie met een meisje en ben altijd bang dat zij dat wel verwachten.' Zei Frank
'En waarom heb je mij dan uitgenodigd om wat te drinken, dat klink toch een beetje als een versierpoging' antwoordde Lisa.
'Dat is waar, ik heb je ook uitgenodigd omdat ik gisteravond wel een klik bij jou voelde, ik kan goed met jou praten en ik heb eigenlijk maar 2 vrienden waar ik niet alles kwijt kan. En gisteravond vond ik iets wat ik zocht. Een vriendin.' Zei Frank terwijl hij een beetje schaapachtig naar beneden keek.
'Je bent homo of niet?' Gooide Lisa in 1 keer eruit. Frank keek haar verschrikt aan. 'Hoe weet je dat?'
'Nou ja, dat idee krijg ik gewoon heel sterk. Geen enkele andere jongen zoekt namelijk gewoon een vriendin'.
Opeens leek er voor Frank een muur weg te vallen en sprak hij zeer gemakkelijk en open tegen Lisa. Hij zocht een vriendin omdat hij met zijn vriendin niets kon bespreken wat betreft leuke jongens, kleding, mode eigenlijk alles wat daar mee te maken had. Dingen die je wel met een vrouw bespreekt, maar niet met een man.
'Heb je al eens iets met een man gedaan?' Vroeg Lisa
'Nee, waar vindt ik een leuke jongen dan, die feestje ken ik wel, zie ik wel eens op internet maar, ik ga daar niet alleen naartoe. En zomaar in de discotheek iemand aanspreken, wie weet is hij geen homo.' Zei Frank.
'Weet je wat, gaan wij samen een keer naar z'n feest, Sms of bel me maar als je meer weet' Zei Lisa. 'Ik moet nu gaan, want mijn moeder wil dat ik bij de visite ga zitten'.
Ze gaven elkaar 3 zoenen en gingen naar huis.
Een oude vriendin van haar moeder was op bezoek, samen met haar man en dochter. In de 17 jaar dat zij hier op aarde rondliep had ze die 'oude vriendin' nog nooit gezien, maargoed. Als haar moeder het gelukkig maakte. Op de bank zaten 2 mid-veertigers, niets geks aan. Maar op de stoel voor het raam zat een meisje, iets ouder dan Lisa, kort haar, slank, tenger en werkelijk een heel mooi gezicht. Toen Lisa zich voorstelde keken 2 verschikkelijk mooie, blauwe ogen haar aan. De blik die daaruit straalde zou je bijna geil kunnen noemen, Lisa kreeg er een raar gevoel van in haar buik. Ze stelde zich voor als Laura en was inderdaad iets ouder als haar, 19. Ze woonden in het midden van Nederland, bij Utrecht en daar studeerde Laura ook. Tegen de verwachting in werd het best wel een gezellige na-middag en kon ze tijdens het eten haar ogen niet van Laura af houden. En weer dacht ze: 'Wat heb ik toch.' Toen ze 's avonds in bed lag kon ze maar aan 1 ding denken: dat heerlijke lichaam en die prachtige geile ogen van Laura en ze stelde zich Laura naakt voor, in haar slaapkamer. Ze voelde hoe haar kutje nat werd en begon er zachtjes rustig over te wrijven. Ze streek omhoog richting haar gevoelige clitje en begon onrustig adem te halen, voorzichtig stak ze een vinger in haar kutje terwijl haar handpalm over haar clitje bleef gaan. Het duurde niet lang of ze had een heerlijk orgasme waarbij ze ontzettend haar best moest niet geen geluid te maken. Vlak voor ze in slaap viel, schaamde ze zich een beetje, had ze zich nou zojuist echt op een meisje klaar gevingerd?
2 weken later. Vandaag was de dag! Of eigenlijk de avond. Het HoLeBi feestje waar ze met Frank naar toe ging. Hier ging hij zijn eerste jongen zoenen, daar was hij van overtuigd. En Lisa ging met hem mee. Ze voelde zich wel een beetje ongemakkelijk, stel je voor dat Frank een leuke jongen ziet dan blijft zij daar staan in haar uppie. Die ene keer dat ze zich had klaar gevingerd op een meisje had ze uit haar gedachten gezet en zich voorgehouden dat ze bij iedere keer dat ze klaar kwam echt haar een jongen en een piemel dacht en niet aan een meisje en borsten. En nu ging ze naar een HoLeBi feest.
Frank had haar belooft haar niet in de steek te laten, maar ze wist voordat ze weg ging dat dat niet ging lukken. Frank liep al jaren rond met deze gevoelens en hier is hij bij mensen die hem begrijpen, die hetzelfde denken als hij en hier kon hij eindelijk 'los' gaan. Die blijft echt niet bij een, voor hem, zeer oninteressant meisje. Nou ja, het was voor het goede doel. In de afgelopen 2 weken was ze zeer gesteld geraakt op Frank, ze hadden veel gemeen, ze konden goed praten en ongelofelijk om elkaar lachen. Dus dit had ze wel voor hem over. Terwijl ze zich te goed deed aan de wijn viel het haar op dat er een iedere keer een meisje naar haar keek. Voorzichtig keek Lisa naar de brunette iets verder op. Niet onaardig om te zien. Net zo groot als haar, C-cup schatte ze in, tenminste zo van een afstand leken ze ongeveer even groot als die van haar. Toen ze wakker werd uit haar dagdroom keek de brunette haar recht aan en lachte verlegen terwijl ze op Lisa af kwam lopen.
'Hey, ik ben Sandra'
'Lisa'
'Ben je hier alleen?' Vroeg Sandra.
'Nee, met een vriend, maar die heeft iemand ontmoet'.
'Ja zo gaat dat... Heb je misschien zin om even naar buiten te gaan. Praat wat makkelijker' Vroeg Sandra.
En Lisa liet zich meevoeren naar buiten, terwijl ze verlekkerd naar het achterwerk van Sandra keek. Buiten aangekomen draaide Sandra zich om en gaf Lisa een zoen, vol op haar mond. Ze voelde een tong tegen haar lippen aankomen en twijfelde even, 'wat gebeurt me nu dan, wat moet ik doen'. Ze waagde het erop, wat kon haar hier gebeuren en ze opende haar lippen en liet de tong toe in haar mond. Een wild gevecht begon, wauw, wat was dit lekker... beter dan met een jongen! Te pakte Sandra beet en zakte met haar handen naar haar kontje en kneed er rustig in. Ze voelde de handen van Sandra naar haar borsten gaan die daar haar masseerde. Plotseling verbrook Sandra de zoen.
'Kom mee, ik weet een stil plekje'.
Ze liepen een stukje naar achteren en Sandra stopte onder een grote boom. Ze ga Lisa weer een zoen en trok Lisa's topje uit. Even schrok ze... zo buiten, waar iedereen mij kan zien!? Sandra had in mum van tijd de bh uit gedaan en nog voordat Lisa kon protesteren had ze de tong van Sandra al weer in haar mond zitten en nam Sandra haar tepels tussen haar vingers. Wauw wat lekker, Sandra zakte naar beneden en begon haar tepels te likken en erop te zuigen, zachtjes beet ze in haar tepels. Lisa keek vluchtig om zich heen en zag in het flauwe maanlicht niets, hier was niemand, niemand zou hun kunnen betrappen. De mooie brunette begon nu Lisa's broek te openen terwijl ze haar navel likte. 'Wat maakt het ook uit' dacht Lisa. Ik doe eens gek! En ze voelde de tong van Sandra op haar slipje tegen haar clitje aankomen. Een zucht ontging haar, oh wat lekker. Ze trok van geiligheid zelf haar broek en slipje uit en ging op de grond liggen. Sandra stond voor haar. En trok haar bloesje uit en haar rok. Wat Lisa toen zag, deed haar al bijna klaar komen, een volledig kaal kutje. Dat geile meisje hiervoor haar had niet eens een slipje aan. Sandra kwam in standje 69 over Lisa heen zitten. Nog nooit was Lisa zo dicht bij een poesje geweest.... moest ze nou likken? Ja ze voelde Sandra met haar tong haar schaamlippen aanraken en begon haar ongelofelijk lekker te beffen. Ze wist niet dat dit zo lekker was! En begon direct het druipende kutje boven haar te likken. Hmmm dat smaakte helemaal niet gek ze hoorde Sandra kreunen en stak een vinger naar binnen. Het geile gevoel stroomde door Lisa's hele lichaam. Nog nooit was ze zo lekker klaar gekomen, ze smoorde haar kreet door haar gezicht tussen de dijen van Sandra te drukken. Oh, wat was dit lekker.... Sandra draaide zich om en keer haar aan. Gaf haar een lange tongzoen en zei dat het nu haar beurt was. Maar daar kreeg Lisa hulp mee. Lisa kreeg een onheilspellend gevoel dat snel werd bevestigd. Opeens kwam er achter de struiken die langs de boom stonden een jongen vandaan, zonder broek en zonder onderbroek aan.
'Deze bink gaat jou helpen mij te verwennen en daarna gaat hij jou verwennen, maar eerst moet je hem even lekker nat maken, zodat hij gemakkelijk mijn kontje ingaat. Pijp hem maar lekker schatje'. Zei Sandra.
'NEE! Ik wil geen jongen!' Zei Lisa. Dit wilde ze absoluut niet, na haar avontuur die voor 30 seconden geleden nog zo geweldig was geweest wilde ze absoluut geen jongen meer. Ze moest het nu ook zelf accepteren. Er was niets geks met haar aan de hand, ze was niet ziek. Ze was gewoon lesbisch. Daarom wilde het nooit met die jongens. Daarom voelde ze zich zo opgewonden bij Laura, daarom was ze graag in de buurt bij andere vrouwen.... daarom was ze graag in de buurt bij Frank, hij wilde alleen vrienden zijn.
'Jij wilt niet! Wat denk je zelf? Ik geef je het orgasme van je leven, jij hebt mijn kutje gelikt en denk dat je daar niets voor terug hoeft te doen. Meisje, mijn stoere bink en ik hebben dit op camera staan hoor, kijk maar.' Zei Sandra terwijl ze naar de jongen wees, die met een camera in zijn hand haar zat te filmen. 'Als jij niet doet wat wij zeggen, dat beland ons avontuurtje op internet, of wil je dat juist heel graag?'
Lisa werd bang en begon te protesteren, te schreeuwen maar Sandra trok haar overeind en de jongen wilde zijn piemel in haar mond drukken. De tranen sprongen bij Lisa in haar ogen. Wat gebeurde hier. Wat gebeurde haar. Moest de gebeurtenis die haar vraag eindelijk had beantwoord echt zo aflopen. Plots hoorde ze een schreeuw en ze hoorde iemand krijsen... Sandra! De piemel vloog uit haar gezicht en ze werd aan de kant geduwd. Ze zag een voet in de ballen van de jongen trappen en hoorde, overduidelijk een vrouw, tegen Sandra zeggen dat ze een vuil, vies tering wijf was. Opeens dacht Lisa aan de camera en wou gaan protesteren. Ze wou niet dat dit op internet kwam! Op dat zelfde moment werd de camera in haar schoot geworpen en zag ze, met de maan op de achtergrond, haar redster staan. Een dun, tenger meisje met best wel grote borsten voor haar figuur, iets kleiner dan die van haar maar niet veel, en een kort geknipt kapsel. LAURA!?
Toen haar redster naar voren stapte en haar haar kleren aangaf zag Lisa het goed... inderdaad het was Laura.
'Ik zag je staan, maar die brunette was mij voor. Ik had gedacht dat je bi was... omdat je vorige keer die date met die jongen had'. Zei Laura
'homo' antwoordde Lisa. 'en jij? Ben jij lesbisch of bi?'
'Veel mensen geloven het niet, maar ik ben bi... maar heb de afgelopen 2 jaar eigenlijk alleen nog maar met meisjes in bed gelegen'. Antwoordde Laura terwijl ze naar Lisa boog en haar lippen op die van het jonge blondje meisje drukte. 'Ga je mee naar mijn kamer?' Kun je daar even douche en kun je daar slapen'
'Maar Frank dan'? Vroeg Lisa.
'Wees niet bang, die kwam ik tegen toen we samen jou achterna liepen. Hij heeft je nog geroepen, maar jij reageerde nergens op! Volgens mij bleef hij bij zijn verovering slapen als jij ook iemand had gevonden, of je hem even wilde sms-en'. Zei Laura.
Lisa trok haar kleren aan en volgde Laura naar haar fiets, ze sprong achterop en pakte haar nieuwe liefde om haar middel.
'Normaal gebeurt dit nooit op deze feestjes hoor... maar de wereld word nou eenmaal steeds gekker'. Verontschuldigde Laura zich terwijl ze de handen van Lisa iets naar beneden drukte.
Lisa begreep de hint en ging onder de band van het strech broekje van Laura op zoek naar haar kutje. Laura begon steeds onrustiger en onregelmatiger te fietsen terwijl Lisa haar clitje stimuleerde. Vlak voor Laura huis vielen ze bijna van de fiets terwijl Laura het uitschreeuwde. Lisa wist even niet waar ze kijken moest maar toen Laura zich omdraaide en haar bedankte met een lange intense tongzoen, maakte Lisa het niets meer uit. Iedereen mocht het weten. Het verlossende antwoord op haar vraag wat er toch met haar aan de hand was: Zij was lesbisch! en had net deze geile meid voor haar klaargevingerd op de fiets!
'Zet die fiets gauw op slot en spring met mij onder de douche, dan maken we er een 'leuke' avond van'. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar falconlane89@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
431
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)