Spannendverhaaltje.nl

Verliefd

-
16-08-2010
Ik had haar al een paar keer gezien, iedere keer trok ze mijn aandacht op de één of andere manier. Of ze mij ook gezien heeft weet ik niet maar op mij had ze een adembenemende indruk gemaakt. Ik wist natuurlijk wel dat een leuke dame zoals zij niet meer alleen zou zijn maar haar leven waarschijnlijk al deelde met de geluksvogel die het eerste was. Ik wilde hoe dan ook meer over haar te weten komen en wilde dus alles op alles zetten. Ik zocht nu naar haar op de plekken waar ik haar wel eens tegenkwam. Ik zag haar in de verte al aankomen. Vrolijk als altijd kwam ze mijn richting op lopen maar ze was niet alleen.
Opgelucht zag ik dat ze naast een kennis van me liep een vrouwelijke wel te verstaan. Echt heel close was ik niet met haar maar goed genoeg voor een praatje. Ze liepen bijna voorbij en ze had me al gezien. Hoi Gerard alles goed zei ze oprecht. Ik liep naar haar toe en zei heel Cliché dat alles goed ging en we elkaar alweer lang niet gezien hadden. Ondertussen bekeek ik de dame waar het voor mij om draaide even aandachtig. Dit mijn collega of eigenlijk loopt ze stage bij ons. Ik stelde me netjes aan haar voor en eindelijk kon ik de klank van haar stem horen toen ze zei dat ze Iris heette. Ze gaf me haar hand, deze voelde zacht en aangenaam warm aan. Ik heb jou weleens eerder gezien he vroeg ze me meteen. Nadat ik haar zei dat dat best zou kunnen omdat ik hier dagelijks langskwam zei de kennis van me, Oh Iris is dit die jongen die je bedoelde.
Wat is er met mij? Weet je wat zei mijn kennis dat moet ze je zelf maar vertellen. Ze groette en liet ons alleen. Wat genant zeg sprak Iris maar ik zal maar meteen zeggen wat er aan de hand is. Je viel op en ik heb je gewoon goed bekeken en ik heb aan haar, ze wees in de richting van mijn kennis, verteld dat ik een leuke jongen had gezien. In gedachte was ik al aan het juichen en feest vieren maar ik wilde niet te hard van stapel lopen. Misschien moeten we maar eens wat afspreken dan begon ik voorzichtig. Oke was haar antwoord kom je ophalen dan, ze gaf haar adres en telefoon nummer en voor ze echt weer wegging kreeg ik een kus van haar. Ik stond die avond om 9 uur bij haar voor de deur. Ze opende zelf en liet me binnen, loop je mee ik ben bijna klaar. Achter haar aan liep ik de trap op naar haar kamer.
Ik moest maar niet op de troep letten, ik mocht op haar bureaustoel zitten terwijl ze nog even voor haar spiegel stond. He gatver, ze was met haar mascara tegen haar witte truitje aangekomen. Hier moet je kijken ze liep naar me toe en wees naar een plek ter hoogt van haar borsten, dat heb ik weer. Ik vind je met vlek net zo leuk hoor zei ik in een poging om aardig te blijven. Ze trok haar truitje uit en ik zag een wit kanten behaatje over de rondingen van haar borsten. Ze dook in haar kast maar kon niets vinden wat bij haar rokje paste. Moedeloos zag ze er even uit toen ze besloot om eerst even wat drinken voor ons te regelen. Toen we daarna allebei te drinken had moest ze opeens hard lachen want ze besefte dat ze nog steeds in haar behaatje rondliep. Ze keek serieus en stelde voor om maar thuis te blijven. Mij maakte het niet uit zolang ik maar bij haar was.
Ze trok haar laarzen uit en haar rokje. Oh gaan we het meteen doen zei ik grappig maar ze vatte het weer serieus. Wil je dat graag, ze liep op me af kuste en ik mocht aan haar zitten want niets deed ze toen mijn handen haar overal betastten. Ze trok me uit de stoel en ging boven op me zitten pakte me handen en liet me haar borsten betastten. Vlug maakte ze haar beha los en haar prachtige borsten werden zichtbaar. Ik wil met je naar bed zei ze en nam me mee naar haar bed. Ze trok haar slip uit en ik mijn kleren. We kropen op elkaar en ze wilde meteen mijn piemel in haar. Hoewel ik niet een type ben van even derop en klaar was het zalig om het onbekende op deze manier te voelen. We kwamen niet meer uit bed en ik mocht blijven slapen. De volgende ochtend werd ik als eerste wakker en zag Iris naast me nog in diepe rust.Ik kroop onder de dekns naar het voeteinde.
Ik streelde haar benen en dijen en voelde hoger aan dat gene wat tussen haar benen zat. Haar zachte schaamhaar voelde spannend en ik likte zachtjes haar kutje. Haar benen deed ze wijder en ik lik haar klitje en vingerde haar nat geworden gaatje eerst met 1 en toen met twee vingers. Ik merkte wel dat ze wakker was geworden maar ging gewoon door terwijl ze haar onder lichaam steeds even omhoog duwde. Toen ze klaar kwam gebeurde er iets wat niet bij alle vrouwen gebeurt ze sproeide haar sappen naar buiten. Meteen na haar orgasme draaide ze de rollen om en begon me zalig te pijpen. Al die tijd hadden we nog geen woord gezegd maar niets is zo lekker als op je rug liggen niets te doen en gepijpt te worden. Ze likte mijn zak zoog aan mijn ballen om dat likken langs mijn piemel omhoog te gaan en weer verder te gasan zuigen.
Ze kietelde mijn zak en zoog me naar mijn hoogtepunt en liet mijn piemel niet meer uit haar mond. Ik voelde de lozing naar buiten spuiten en kwam zo lekker klaar en ze bleef zuigen en dan weer likken. Uit mijn piemel kwam niets meer maar haar tong bewerkte het randje van mijn eikel dat ik gewoon weer een stijve kreeg. Toen ik mijn ogen opendeed was het alsof er niets was gebeurd. Geen spoor van sperma niets alleen mijn harde piemel en het knappe kopje van Iris. Ze keek verliefd naar me en ik voelde me ontzettend goed. Ze ging niet naast me liggen maar op me zitten. Ze wreef wat met haar kutje over mijn piemel en liet hem toen weer bij haar naar binnen. Weer hoefde ik niets te doen en werd ik geneukt. Het bed kraakte steeds harder door haar op en neergaande bewegingen. Ik pakte haar zij vast en keek nu naar haar net zo verliefd als ze naar mij had gekeken.
Ze keek hemels toen ze zichzelf naar een hoogtepunt had geneukt en haar sappen weer naar buiten liet sproeien ditmaal over mijn piemel. Met mijn pik nog in haar draaiden we om en neukte ik mezelf klaar. Ik denk dat ik verliefd ben zei ik in haar hoor ze antwoordde ik ook.
Aantal keer gelezen:
736
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)