Spannendverhaaltje.nl

Verliefd

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Flevoman1962 meer verhalen van Flevoman1962 Hoi, ik ben Silvia, slank en blond met bruine ogen. Volgend jaar hoop ik 36 te worden. Mijn vriend Herber is 10 jaar jonger dan ik en ben al anderhalf jaar grenzeloos gelukkig met hem. In het begin wees ik hem aldoor af vanwege het leeftijds verschil. Toen ik het met vriendinnen over had, verklaarden ze mij voor gek. Ik stond al jaren droog, wat was er mis met een jongere minnaar om regelmatig mee te spelen.
Ik wilde geen jongere minnaar, ik wilde een levens partner. Iemand die de vader van onze kinderen wil zijn. We oefenen regelmatig het maken van kinderen, daar kunnen we geen genoeg van krijgen, van het oefenen. Kort geleden hebben we besloten dat we binnenkort voor het echhie gaan, om het maar zo te zeggen. We kijken er naar uit om vader en moeder te worden. Herbert geeft mij stabiliteit en rust in mijn leven. Ik kan echt op hem bouwen. Hij is de ideale man.
We leerden elkaar kennen op straat, op een regenachtige zaterdag middag. Ik was al een tijdje single en dat leven beviel me wel. Hij was net van zijn overspelige vriendin af. Hij stond op eens voor me en vroeg me om een vuurtje voor zijn sigaret. Ik zei hem dat ik niet rookte. Dat doe ik nog steeds niet, hij rookt nog steeds. Dat is wel jammer. Ik zag hem aarzelen en in zijn ogen kwam een enigzins verlegen blik. Of ik een kop koffie met hem wilde drinken. Ik had al een halve middag shoppen er op zitten en had pijn in mijn voeten. Anders was ik er nooit op ingegaan. Even later zatten we aan een koffie verkeerd (ik) en een grote capuccino (Herbert). Ik kon het niet ontkennen, Herbert had zelfvertrouwen, was wel bespraakt en intelligent. Hij is dat nog steeds. Hij is net zo gek al ik op het voeren van discussie over van alles en nog wat. We prikkelen elkaar en dagen elkaar uit met stevige stellingen. Voor we het wisten werd ons gevraagd of we ook een diner wilden bestellen. Dat deden we dan maar. Na het eten bracht hij me naar de tram. Hij droeg mijn tassen waar schoenen, lingerie in zat. We wisselend nog mobiele nummers uit en hij ging nog een afzakkertje halen en ik naar huis.
In de maanden erna gingen we samen regelmatig stappen, dansen, goede gesprekken voeren. We waren vrienden en vonden het prettig bij elkaar. Tot ik merkte dat hij meer voor me voelde dan vriendschap alleen. Hij sprak gekke en lieve berichtjes in op mijn voice mail, stuurde me grappige korte mailtjes naar me toe. En regelmatig vond ik na het stappen een lief briefje in mijn jas. Ik wist me niet zo goed raad met deze attenties van hem. Mijn vriendinnen vonden hem het einde. Een van mijn vrijgezelle vriendinnen droomt al jaren van een man die haar op deze manier versierd. Omdat ik er geen slecht gevoel van kreeg van Herbert bleef ik met hem omgaan. Opeens zat hij in mijn hoofd en ging er niet meer uit. Alleen als ik zijn stem door de telefoon hoorde kreeg ik vlinders in mijn buik. Op mijn werk was ik bij vlagen afwezig. Ik ben receptioniste, en kreeg daar wat goedbedoelde opmerkingen over van mijn collegatje. Ik mompelde wat over slaap te kort en rommelig slapen.
We kenenden elkaar 6 maanden toe Herbert bij me langs kwam op het werk. In zijn hand een rode roos in een vaasje. Een klein kaartje er aan. Gewoon zo maar, zei hij. Hij liep toevallig langs een bloemenstalletje en dacht aan mij. Hij lachte lief naar me en het zweet brak me uit, mijn wangen gloeiden en de vlinders gingen in mijn buik te keer. Hij stond al buiten voor ik in actie kon komen. Ik hoorde mijn collega plagerig opmerken dat ze nu wist waardoor dat slaap te kort kwam. Voor het eerst in mijn leven rende ik een man achter na. Ik viel hem om de hals en stotterde van alles en nog wat. Geen idee wat,maar ineens stonden we elkaar te zoenen. We keken elkaar diep in de ogen aan en ik hoorde me zelf zeggen dat ik vanavond voor ons zou koken. De rest van dag verliep in een roes. Ik was om en goed ook! Ze is verliefd vertelde mijn collega aan een ieder die wilde weten waarom ik zo grijnsde en wazig uit me ogen keek.
Herbert haalde me op van mijn werk, onderweg naar de tram bleven we elkaar kussen, boodschappen deden we niet. Thuis belde we de pizza lijn. Ik dimde de lichten en zette een muziekje op. Hij na me me in zijn armen en we dansde de kamer door. Zijn heerlijk mond op die van mij. Zijn tong die mijn mond voorzichtig begon te verkennen. Ik voelde me heerlijk, zwevend. Hij benam me de adem en ik bij hem. Toen de pizza koerier stond ik hijgend en blozend in de deur met mijn haren door de war. Een paar knoopjes van mijn overhemd waren open en mijn borsten waren te zien. Het kon me allemaal niks schelen. Hij kreeg nog een goede fooi dus ook zijn avond was goed. De pizza ging op de aanrecht en ik stapte weer in zijn armen. Wie wil er nu een pizza, vonden wij, als er een lekkere delicatesse voor je staat.
Ik knoopte zijn das los en begon de knoopjes van zijn overhemd open te maken. Ik kuste zijn borst, zijn lippen streelden mijn hals. Ik trok hem mee naar de slaapkamer en daar duwde ik hem op bed. Hij ging achter over liggen met zijn handen onder zijn hoofd en keek toe naar mijn striptease voor hem. Staand voor het bed deed ik eest mijn bloes uit, daarna draaide ik me om en liet heupschuddend mijn rok zakken.
Daarna trok ik hem omhoog en hielp hem met het uit doen van zijn overhemd. Ik had alleen nog maar mijn bh, slipje, kousen en pumps aan. Hij keek me aan en ik genoot intens van zijn bewonderende blik in zijn ogen. Hem aankijken deed ik de schouderbandjes van mijn bh naar beneden en trok mijn bh uit. Ik gooide het naar hem toe. Hij draaide met de bh om zijn vinger, floot naar me en riep om meer.
Het werd tijd dat hij weer wat uit deed en ik wees naar zijn broek. Hij ging staan en stapte op elegante wijze uit zijn broek. Ik zag zijn kontje en nu was het mijn beurt om te fluiten. Ik tikte hem op de billen, hij lachte en legde me op bed. Hij zoog aan mijn tepels en een steek van genot ging door me heen. Zijn handen streelde mijn huid tot aan mijn heupen, hij haakte zijn vingers onder de rand van mijn slipje. Ik deed mijn kont omhoog en hij trok me mijn slipje uit. Ik hielp hem met de rest van zijn kleding. Zijn erectie sprong naar voren. Al spoedig lagen we boven elkaar in een standje 69. Zijn tong gleed over mijn schaamlipjes en plaagde mijn klitje. De vlammen sloegen uit mijn lichaam. Ondertussen pijpte ik hem. Net als ik was hij geschoren en dus kon ik ook aan zijn ballen zuigen. Dat vond hij wel lekker aan zijn gekreun te horen. Ik speeld afwisselend met zijn pik en ballen. Pijpte ik hem dan masseerde ik met een hand zijn ballen, zoog ik aan zijn ballen, dan streelde ik zijn pik. Zijn tong flitste over mijn lipjes en klitje, hij stak eerst een en daarna nog een vinger in mijn kutje. Ik moest hem even los laten, mijn orgasme kwam er aan. Al mijn spieren trokken samen en mijn kutje begon te soppen. Ik sloot mijn ogen en vergat alles om me heen. Ik kon mijn heupen niet stil houden en neukte zijn vingers.
Als ik goed geil ben, kan ik ook squirten en dat gebeurde nu dus ook. Ik schreeuwde het uit en spoot gelijktijdig over zijn buik en borst. Daarna viel ik slap over hem heen. Hij kuste me teder en gleed van het bed. Even later was hij weer terug, schoon gewassen en wel. Ik zei hem op zijn rug te gaan liggen omdat het nu zijn beurt was. Ik keek hem aan toen ik me over hem heen boog. Circelde met het puntje van mijn tong om zijn eikel , gleed naar beneden langs de harde stam naar zijn ballen. Dit hield ik vol tot hij begon te kreunen om meer. Ik nam zijn paarse eikel in mijn mond en masseerde zijn pik en ballen met mijn handen. Met zijn handen klauwde hij in de matras. Hijgend zei hij dat hij klaar ging komen. Ik voelde zijn pik harder worden. Ik ging naast hem liggen, We kusten elkaar en ik trok hem af. Hij kreunde luid en spoot over zijn buik heen.
We bleven naast elkaar liggen, Langzaam aan droogde ons zweet op en kregen we het koud. Gelukkig heb ik een heerlijke warme douche, daar heeft hij me nog een klaar gebeft en ik hem afgezogen.
Weer in bed vroeg hij me of ik condooms in huis had, hij was ze vergeten, helaas ik had geen condooms in huis, dus bleef onze eerst vrijpartj hierbij.
We trokken het dekbed over ons heen en vielen in elkaars armen in slaap.
Aantal keer gelezen:
780
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)