Spannendverhaaltje.nl

Verleiding voor kledij

-
21-10-2010
Omdat ik mijn vrouwtje eens wou testen op haar trouw, kwam ik op hetvolgende idee. Haar eerst even voorstellen. Ze is klein, blond, blauwe ogen, lekkere kleine borstjes met overheerlijke tepels en een lekker kutje die wel wat aankan. Ze is net 36 geworden. Als de gesprekken over overspel en dergelijke gingen, dan deed ze daar nogal terughoudend over, alhoewel ik haar niet altijd geloofde. Nu is ze nogal modebewust en houdt ze wel van mooie kleren en dergelijke.
Het was al enkele malen voorgevallen dat ze mij vertelde dat ze in een boetiek in de stad mooie kledij had zien hangen en handtassen en zo, maar dat het nogal een dure winkel was.Ze sprak ook altijd nogal lovend over de uitbater van de winkel.Ze zei dat het een knappe man was van om en bij de 40 jaar oud, mooi gebouwd en eigenlijk wel erg sexy. Ze was er van overtuigd dat hij homo was.
Nu waren wij enkele weken geleden samen in de stad en passeerden wij die winkel. Toen ik naar binnen keek zag ik dat de uitbater een oude schoolmakker was, waarvan ik recentelijk had vernomen dat hij gescheiden leefde van zijn vrouw en waarvan ik wist dat hij zeker geen homo was maar veeleer een rokkenjager. Op school had hij de bijnaam Horse en dat was niet omdat hij snel kon lopen ...
Nu was ik er wel van overtuigd dat mijn vrouwtje niet zo maar te versieren was maar wou toch wel eens iets uitproberen.
Een tweetal weken terug ging ik bij hem langs en geraakten we aan de praat. De oude schoolverhalen kwamen naar boven en er werd lekker gekletst over de vrouwen. Ik vertelde hem dat mijn vrouw regelmatig bij hem in de winkel kwam. Toen ik haar beschreef wist hij onmiddellijk over wie het ging en zei hij er bij dat het een knappe en stijlvolle vrouw was.
Ik deed hem mijn voorstel en hij stemde in ...
Gisteren belde hij mij op en deed zijn verhaal.
Afgelopen zaterdag was mijn vrouw terug in zijn boetiek geweest en waren ze aan het praten geslagen. Hij had haar zelfs een koffie aangeboden en er werd druk over kledij gepraat. Mijn vrouw liet hem verstaan dat hij prachtige kledij in zijn winkel had alsook handtassen maar dat het allemaal nogal duur was, vooral als je een volledige set wilde kopen.
In hun gesprek liet hij verstaan dat er wel wat te regelen viel voor een vriendenprijsje en dat hij voor een aantrekkelijke vrouw die een leuke passessie wou beleven bij hem na sluitingstijd wel iets kon regelen. Mijn vrouw reageerde daar blijkbaar nogal afwachtend op zonder het af te wijzen en toen ze wegging gaf hij haar zijn gsm nummer met de melding, je belt mij maar als je zin hebt ...
Afgelopen vrijdag had mij vrouw een uitje gepland met een vriendin, dat vertelde ze mij in alle geval. Nu moet ik zeggen dat ik het niet door had, want ik had nog niks vernomen van mijn oude schoolmakker. Nu weet ik echter beter.
Mijn vrouw had hem de woensdag gebeld met de vraag of ze vrijdagavond niet eens kon langskomen om de kledij in privé te bekijken.
Gezien hij boven zijn winkel woont was dat geen probleem voor hem en kwam ze er vrijdag toe, gekleed in een witte blouse met mooie decolleté, een leuke rok en laarzen. Gezien de winkel volledig kon afgesloten worden en er lederen zetels in de winkel staan bleven ze beneden. Er werd een glas champagne aangeboden en er werd kledij bekeken. Toen mijn vrouw enkele stukken had gezien die haar erg bevielen, zei ze dat ze niet ging overgaan tot het passen, gezien het totale plaatje op meer dan 1000 euro kwam. Hij zei dat dit misschien wel te verminderen was tot de inkoopprijs, zo een 250 euro maar dat hij dan wel de passessie wou bijwonen en eens wou zien of alles wel lekker paste.
Mijn vrouw was daar blijkbaar mee akkoord en ze begon haar uit te kleden tot op haar BH en string en ze hield haar laarzen aan ...
Toen hij de opmerking maakte dat die blouse beter zou uitkomen zonder Bh deed ze deze gewillig uit en paste de kledij.
Gezien Horse van geen kleintje vervaard is stapte hij op haar af en bevoelde haar om na te gaan of alles lekker zat. Blijkbaar was dit het sein voor mijn vrouw en begon ze hem hartstochtelijk te kussen.
Al snel was de blouse uit en begon hij haar tepels te likken en te zuigen, waarbij ik weet dat er dan voor haar geen weg terug is, dat maakt haar zo geil.
Die vrijdag is ze dan ook al the way gegaan met hem, en heeft hij haar gelikt en geneukt tot ze het uitschreeuwde. Ze zei hem dat ze een pik van gewoon formaat gewoon is maar dat zijn reuzepik, ik denk toch wel zeker 20 cm lang en vooral dik, haar elektriciteit heeft bezorgd in haar lichaam. Ze kwam blijkbaar verschillende malen klaar. Hijzelf werd lekker gepijpt door haar en hun passessie heeft toch wel een tweetal uren in beslag genomen.
Ze vertelde hem dat het de eerste maal was dat ze haar man had bedrogen maar dat het wel naar meer smaakte ...
Hij zei mij dat ik zeker niet diende te vrezen voor mijn relatie maar als ik er mee akkoord ging wou hij haar wel nog enkele malen uitnodigen voor een passessie want hij vond haar toch wel een lekker ding ...
Ik heb hem gezegd dat ik er eens zou over nadenken.
Aantal keer gelezen:
683
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)