Spannendverhaaltje.nl

Verlangen vervuld

-
21-08-2010
12 september vierde ik mijn 40ste verjaardag. Die 40 jaar zie je er overigens niet aan af en ben dan ook nog getrouwd met een 9 jaar jonger vrouwtje. Niets te wensen zou je zeggen, behalve dat ik sinds mijn tienerjare verlang naar sex met een man. Na al die jaren van mailen, msn'en en cammen vond ik het nu tijd om eindelijk echt contact te zoeken. Een week na mijn verjaardag moest mijn vrouwtje voor haar werk een paar dagen naar het buitenland en had ik de ruimte om mijn plannen in uitvoering te brengen.
Al meer dan een jaar heb via msn contact met een zekere Bert, een gay van 52 jaar uit de omgeving van Breda. De contacten zijn erg sex gericht en als het uitkomt cammen we. We hebben ooit een afspraak gemaakt voor een ontmoeting, maar die heb ik op het laatste moment (uit angst) afgezegd. Hij was wel teleurgesteld, maar we hebben daarna nog wel contact gehouden. De avond nadat ik mijn vrouwtje op het vliegtuig heb gezet, trof ik Bert op msn. Zoals gewoonlijk ging het al snel over sex. "Ben jij ook zo geil" vroeg Bert. Mijn reactie was uiteraard bevestigend. Ik bracht hem in herinnering dat we ooit een keertje hadden afgesproken en vroeg of hij het nog eens met me wilde proberen. "Weet je het zeker?" was zijn reactie, "ik heb geen er geen zin in als je me weer laat zitten". Toen ik vertelde over mijn twijvels van de vorige keer, dat mijn ratio het had gewonnen van mijn geile verlangens, stelde hij voor om direct naar hen toe te komen. 5 minuten later zat ik in de auto op weg naar een plaatsje bij Breda.
Bert woonde gelukkig enigzins afgelegen, zodat ik (als zich generende hetro) ongezien bij zijn voordeur aankwam. Met hartslag 150 belde in aan. Toen de deur open ging was ik verbaasd door het forse postuur van mijn date. Bert bleek zeker 2 m lang. Daar was ik me via de cam nooit bewust van geweest. Daar ik zelf slecht 1,70 ben, keek ik echt tegen hem op. "Zo dat is een verrassing" waren zijn eerste woorden. Terwijl hij de deur dicht deed vervolgde hij "ik had er eigenlijk niet op gerekend dat je zou komen, maar nu je er toch bent zullen we je eens voor altijd van je twijvels af helpen".
Ik wilde de huiskamer inlopen, maar Bert gaf aan dat ik de trap op moest. "we hebben genoeg voorspel gehad vrienje" zei hij, "we gaan gelijk beginnen met het echte werk". Ik wilde protesteren maar Bert duwde mij met zachte dwang de trap op richting slaapkamer. Daar aangekomen begon hij mij direct uit te kleden. Ik was verlamd van de spanning (angst) en kon geen woord uitbrengen. Toen hij ook zich zelf had uitgekleed, kwam de eerste woorden "sorry, dit wil ik niet". "Dit wil ik niet" herhaalde Bert, "wat is dit dan" zei hij terwijl hij mijn stijve pik beet pakte. Door de aanraking ontsnapte mij een (geile) zucht. Hoewel ik direct weer afwerende woorden sprak en achteruit stapte, weg van zijn handen, wilde Bert daar niets van weten. Hij pakte mij beet en drukte zich tegen hem aan. Door het verschil in lengte (en kracht) had ik niets in te brengen. Terwijl zijn handen over mijn billen gleden en zijn vingers zich vervolgens een weg zochten naar mijn kontgaatje, vroeg hij "Wat wordt het? geef je je over, of niet?". In mijn angst was mijn reactie toch nog vol ratio: "Doe je het aub wel safe?"
Als antwoord verslapte zijn greep en losgelaten door mijn date, zakte ik van spanning door mijn knieen. Bert ving mij op en hield vervolgens direct zijn half slappe pik voor mijn mond. Jaren had ik hier van gedroomd en nu kon ik er niet meer om heen. Langzaam nam ik het bepaald niet kleine apparaat in mijn mond en probeerde hem zo goed mogelijk te pijpen. Zijn pik werd snel stijf en was nu zo groot (zeker 20 cm) en dik dat ik eigenlijk alleen zijn eikel in mijn mond kon krijgen. Dat was Bert klaarblijkelijk niet genoeg want hij pakte mijn hoofd vast en begon me in mijn mond te neuken. Ik probeerde nog wel af te weren, maar steeds dieper duwde hij z'n pik mijn mond, mijn keel in. In moest kolkhalzen en Bert haalde zijn pik uit mijn mond. Zodra ik bijgekomen was pakte hij mijn hoofd echter weer beet en duwde zijn staaf weer achter in mijn keel. Ik realiseerde me dat ik het moest accepteren, niet meer moest tegenstribbelen, maar vooral mee moest gaan in zijn ritme. Bert merke deze veranderende houdig direct op. Hij trok me overeind en kuste me vol op mijn mond. "Zo, heb ik je gebroken?". Ik knikte, waarna Bert me weer kuste, hij drukte zijn tong mijn mond binnen, op zoek naar de mijne. Steeds geiler worden deed ik mee.
Al zoenen vielen we samen op het bed. Na nog even gezoend te hebben, draaide hij me op mijn buik. Ik werd weer angstig en wilde wegdraaien, maar Bert drukte me diep in het matras en ging op me zitten. Uit het nachtkastje haalde hij 2 setjes handboeien, en 1 voor 1 maakte hij mijn polsen vast aan de stijlen van het bed. Machteloos en wederom verlamd van angst wachtte ik op wat onvermijdelijk komen ging. Bert stopte 2 kussen onder mijn buik en duwde mijn benen uit elkaar en smeerde mijn kontje in met glijmiddel. Terwijl ik daar lag met mijn kontje omhoog, nam Bert eerst nog een paar foto's. "Voor het geval je de volgende keer niet wilt komen" was zijn commentaar daarbij. Vervolgens kwam hij op me, zette zijn paal tegen mijn anus en duwde die in 1 keer naar binnen. Ik schreeuwde het uit, maar niemand die dat kon horen. Langzaam begon Bert me nu te neuken en (zoals ik zo vaak gelezen had) werd de pijn minder en kwam het genot. Ik deed mijn kontje verder omhoog en probeerde het ritme van Bert te volgen. Nu ik actief mee deed, maakte Bert m'n boeien los en draaide me op mijn rug. Hij legde min benen op zijn schouders en drong vervolgens weer diep in me. Steeds wilder stotend kwam hij klaar (in het condoom).
Die avond en nacht ben ik nog 3 keer genomen. Bert heeft mij ook klaargepijpt en ik Bert ook. We zien elkaar nu regelmatig en hij heeft me nog nooit hoeven chanteren met de foto's.
Aantal keer gelezen:
1019
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)