Spannendverhaaltje.nl

verkrachten is zo lekker

-
21-08-2010
Het is een obsessie voor me. Elke avond ga ik erop uit om een mmoie vrouw te vinden die als slachtoffer kan fungeren voor mijn eeuwige lust. Kort geleden was ik er niet eens op uit maar deed zich de situatie uit het niets voor. Ze is mooi jong, blonde haren, groene ogen en een figuur om voor te smelten. Het overmeesteren van het tengere meisje was geen enkel probleem en binnen een paar tellen was ze buiten bewustzijn. Ze lag zo mooi met haar haren wild uitgespreid over het groene gras en de late avond zon straalde haar laatste warme stralen op mijn blote bovenlijf. Langzaam begon ik haar te ontdoen van al haar kleren en na niet al te lange tijd kon ik genieten van het uitzicht op haar prachtige lichaam.

Haar lipjes nog droog en gesloten maar de geur van haar kale poes was intens zoet en ik kon me niet langer beheersen. Langzaam begon ik haar te likken. Al snel kon ik een vinger ij haar naar binnen brengen gevolgt door een tweede. Mijn eigen geilheid was niet meer te beheersen en langzaam bracht ik mijn stijve pik voor haar opening waarna ik haar zonder verdere aarzeling begon te neuken. Haar warmte en onschuldigheid voelde zo heerlijk dat ik me in moest houden niet meteen de inhoud van mijn balzak in haar te lozen. Ik had echter ondertussen het naderen van publiek gemist.

Ik had besloten ook haar schitterend gevormde anus te willen voelen wat door haar ewusteloosheid weinig moeite kostte. Met een intense kreun van genoot loosde ik na een paar minuten mijn zaad diep in haar endeldarm. Terwijl ik opstond en mijn pik afveegde aan haar string vroeg een onbekende stem ondertussen in het duister, "bezwaar als we ons ook even vermaken met dit heerlijks?". Hoewel het moeilijk was een gelaat te onderscheiden waren duidelijk de contouren te zien van een man of 20. "Vrijgezellen feestje, dit is uitermate geschikt" ik kon alleen maar beamend knikken. nog steeds naakt keek ik vervolgens toe hoe de spreker zich meester maakte van het heerlijke poesje. Het voorwerk was reeds gedaan en heel soepel gleed hij naar binnen en zonder veel omhaal begon hij in een wild tempo te pompen of zijn leven er vanaf hing. Met een wilde steun kwam hij klaar waarna hij opgewekt "volgende" riep. De volgende vond haar lekkere strakke kontje een beter doelwit en het duurde niet lang voor hij in dit gaatje zijn zaad loosde. Tot zijn schrik echter keek hij nu recht in de ogen van de net ontwaakte schitterende jonge dame die met een schreeuw zich uit deze benarde situatie probeerde te ontworstelen. Aangemaand en berustend door de grote overmacht liet ze zich echter terug vallen in het gras. Met veel tegenzin heeft ze iedereen genomen als een volleerde gangangster, en niet een keer niet twee keer maar toch zeker gemiddeld drie keer. volgespoten in al haar gaatjes heen we haar achtergelaten. Als souvenier heb ik haar agenda gehouden.

Een week later, belde ik aan bij haar huis overtuigt van het feit dat ze me niet kon herkennen. Twee gasten met wie ik haar destijds heb verkracht waren mijn gezelschap. Toen ze open deed stelde we ons voor als recherge en vroegen haar om bij te praten over haar aangifte wat uiteraard welkom werd geheten. Brutaal zette een van de twee een mes tegen haar keel en vertelde haar ons te plezieren en de aanklacht in te trekken of er zouden ongelukken gebeuren met haar. Ze heeft gehuild gedurende gehele verkrachtingsbeurt van 4 uur. Anaal, in haar mond en in haar kut. Ze heeft gevloekt uit pijn en onmacht. Ze heeft geslikt en gevoeld hoe het is om niet een maar twee harde pikken in haar te hebben, terwijl ze gedwongen wordt om een derde te pijpen. Ze heeft zich overgegeven aan de noodzaak niet een, niet twee, niet drie maar ons allen op dagelijkse basis wanneer wij behoefte hebben, ons te geven wat wij willen. Heerlijke smerige seks, beestachtig, op openbare plaatsen of bij haar thuis. Ze is nu van ons en we verdienen er ook goed aan.
Aantal keer gelezen:
1629
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)