Spannendverhaaltje.nl

verkoopster aan de deur

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door geileman24 mijn vriendin was vanmiddag hard aan het werk, en ik kwam was net wakker van wegen me nachtdienst.ik spring onder de douche en kleed me aan. ik zet net de eerste bak koffie (14.00) en de bel gaat.
staat er een jonge vrouw van 21.
ze begint een verhaal over kortingen die ik kon krijgen. ondertussen zit ik met me ogen haar hele lichaam af te gaan.
ze was ongeveer 165 lang. bruin haar en hele mooie bruine ogen.de rest kon ik niet zien omdat ze een dikke winterjas aan heeft.
totdat ze zegt: ik zie dat je een tongpiercing hebt, als je andere laat zetten krijg je ook korting.
ik zeg dat ik er niets meer bij zet want vind er 1 in me tong en tepel genoeg.
o zegt ze daar heb ik er ook 1 haha in alle twee me tieten. nou dat wilde ik wel zien mar had het geluk nog niet.
ze gaat verder met haar verhaal over de aanbieding en zeg maar op het juiste moment ja en nee want ik lette daar niet op. een stem in me hoofd zij: pak haar en trek haar naar binnen, maar aan de andere kant dacht ik , dit kan ik niet maken tegenover me schatje. zou het andersom ook niet leuk vinden.
totdat ze zegt of ik iets had waar ze op kon schijven om het in te vullen. o, nee dacht ik. ik zit er nu toch niet aan vast en moest wat verzinnen.
maar kon natuurlijk niet zeggen van nee heb ik niet.
dus ik liep naar binnen en ze kwam achter me aan.ze deed haar jas uit, en pakte een pen en het formelier en begon het in te vullen en mij dingen te vragen. ze stond gebukt aan de tafel te schijven. nu kon ik heel mooi haar kontje zien, en die was mooi. heel mooi en rond met alle vormen eraan.
toen ze daar zo stond kon ik me niet meer inhouden. ik ging achter haar staan en trok haar rustig omhoog.
ze stond nu tegen me aan en ze voelde waarschijnlijk me paal tegen haar aan, aan haar lach te horen. me handen sloeg ik om haar sexy platten buikje en kuste zachtjes in haar nek.
hierop reageerde ze door haar hoofd schuin te houden.
dit was voor mij het teken om natuurlijk door te gaan.
me handen die op haar buik zaten verplaats ik langzaam naar boven terwel ik ondertussen van haar nek naar haar oor aan het gaan ben. ik voelde tot me verbazing dat ze idd 2 tepel piercings heeft. ik beging haar lekkere tieten te spelen en knijp af en toe in haar tepels. hierdoor hoor ik af en toe een gilletje ontsnappen.
ik liet er een hand weg gaan om haar hoofd om te draaien. al snel vonden onze tongen elkaar. en wat kan zij zoenen zeg heerlijk. werd er alleen nog maar geiler van.
toen legde ik haar op de bank neer en deed haar truitje en bh uit. tot me verbazing zagen haar tieten er nog beter uit dan ik al dacht toen ik ze voelde. ik nam ze dus ook lekker in me mond en voelde hoe ze haar hand tussen me benen bewoog. ze maakt snel me broek open en trok lekker aan me paal. maar ik voelde dat ik snel ging komen omdat ik zo geil was en haalde haar hand weg. ik knopte haar broek open en kleden haar dus snel verder uit. dit ging zo snel dat haar natte string brak.
snel ging ik met me mond naar beneden om haar lekker te likken. tot me verbazing had ze daar ook een piercing en was ze lekker kaal. dat vind ik zo geil. ik zoog hard aan haar klit en stopte een vinger bij haar naar binnen.
mmmm lekker zij ze. af en toe peste ik haar door me vinger eruit te halen en over haar strakke kontje te halen zodat deze ook lekker nat werd. hier schok ze van en zij dat ze dat nog nooit gedaan had. ik kwam om hoog en gaf haar een zoen en zij in haar oor dat eens de eerste keer moet zijn. en me mond ging weer naar haar lekkere kutje.
terwel ik haar aan het likken ben en haar aarsje lekker nat geworden is stop ik er een vinger in. ze reageert me een klein gilletje en vervongens veel gekreun. ik zag dat ze steeds dichter bij haar hoogtepunt kwam en likte haar dus ook klaar terwel me vinger in haar kontje zat.
toen ze was gekomen trok ze me omhoog en zij zacht in me oor... net een vinger nu was anders wil het toch proberen. dus ze ging op haar rug liggen en ik stopte heel voorzichtig me lul in haar strakke maagdelijke kontje.
zo zij was strak. ik hoorde haar kreunen en vroeg of het pijn deed.
nee zegt ze is lekker harder ik wil je hard in me kontje voelen.
ondertussen was ze bij zich zelf haar klitje aan het verwennen. en het duurde dus ook niet lang voordat ik haar kontje helemaal vol spoot. ze draaide zich om en ik stopte hem gelijk in haar kutje. en begong haar te nemen. ze gilde het uit van genot, alles was nog heel gevoelig van ervoor.
ja ik kom weer ik kom weer schilde ze. en we kwamen samen tegelijk klaar.
ze kleede zich aan want ze zij dat ze nog langs andere huizen moest. gelukkig was ik dus nu wel onder die aanbieding van niets uitgekomen. bij de deur gaven we elkaar nog een lekkere zoen en ze ging wel.
dit is net echt gebeurt en ben nu nog lekker aan het na genieten.
Aantal keer gelezen:
413
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)