Spannendverhaaltje.nl

Verjaardag

-
16-08-2010
Ik werd wakker uit een heerlijke droom, ik trok het dekbed nog even lekker over me heen en bleef nog even lekker liggen in mijn warme bedje. Het was een spannende dag voor me want ik was jarig vandaag. Gisteren was mijn favo tante al gekomen en ik wist dat ze altijd iets speciaals voor me had als ik jarig was. Het is echt mijn lievelings tante, ze mooi en lief en begrijpt me altijd zo goed beter dan mijn eigen moeder. Ik voelde me blij en kon de hele wereld aan. Toen er zacht op de deur werd geklopt wist ik zeker dat het mijn tante was, tante Saskia maar omdat ze nog jong was mocht ik Saskia zeggen. Ze liep mijn kamer in met een dienblad met daarop een ontbijtje voor ons tweetjes. Ze was net als ik nog niet eens aangekleed en liep in haar kimono. Eerst kreeg ik twee dikke kussen van haar en zei ze dat we er maar een leukke dag van moesten maken.
Ik kroop onder mijn dekbed vandaan en ging in de kleermakers zit op bed zitten. Ik had alleen een t shirtje aan en mijn slipje maar ik schaamde me niet voor Saskia. Ze deed zelf ook haar kimono uit zette het blad op het bed en kwam gezellig tegenover me zitten. Saskia droeg een string en nu ze zo voor me zat moest ik steeds even tussen haar benen kijken, ongemerkt. We dronken onze thee en ze had eitjes gekookt dus het was toppie. Voor het kado moesten we straks eerst in bad vertelde mijn tante dus toen het ontbijt op was hielp ze me uit mijn t shirt en mijn slipje en bekeek me van top tot teen. Zelf kleedde ze zich ook uit en met haar arm om me heen liepen we naar de badkamer. Het bad was al vol en rook naar heerlijke kruiden. Saskia hielp in bad en kwam zelf achter me zitten. We maken er een verwen dag van dus lekker ontspannen, ik knikte.
Saskia waste mijn haar en masseerde mijn hoofdhuid. Daarna werd ik gewassen door haar met een lekkere creme en tot nu toe was het al mijn mooiste verjaardag. Ze stond op en wees naar haar schaamhaar, kijk zo gaan we het bij jou ook doen. Sakia had een klein streepje haar. Ik moest even gaan staan en Saskia begon bij mij het haar eraf te scheren tot er een klein streepje over bleef. Ik bekeek mezelf en vond het mooi. We stapten uit bad en droogden ons af en gingen weer naar mijn kamer. Saskia haalde een cremetje uit haar tas en zei me op bed te gaan liggen. Zachtjes smeerde ze de creme op de geschoren huid tussen mijn benen. Dat was om een geirriteerde huid te voorkomen sprak Sakia ondertussen. Het voelde heel apart om de vingers van Saskia tussen mijn benen te voelen. Sakia had de glinster in mijn ogen al gezien, lekker he ze knipoogde naar me. Ik knikte dat doe je heel lekker Saskia.
Je moet je poesje koesteren vertelde Saskia je poesje moet als het ware om te zoenen zijn. En is ie om te zoenen vroeg ik plagerig. Dat kan ik maar op 1 manier controleren was Saskia der antwoord. Ze kuste me plotseling tussen mijn benen. Ze drukte der warme lippen op mijn poesje en kuste me daar. Ze keek even op, deze is niet om te zoenen deze is om op te eten. In plaats van haar warme lippen voelde ik toen haar warme tong tussen mijn benen. Het lekkere gevoel wat ik toen kreeg wilde ik wel lang hebben maar ze stopte alweer. Ze zag hoe ik zip keek, wil dat ik doorga? ik knikte wil je dat doen? Saskia zei niets en begon me weer te likken maar gebruikte nu ook haar vingers die ze in me duwde. Alle plekjes die ze aanraakte waren supergevoelig. Is jou poes ook om op te vreten kreunde ik.
Sakia nam meteen een andere plaats in en ging met haar poes boven mijn mond zitten. Eerst kuste ik haar daar en toen liet ik mijn tong tussen haar schaamlippen gaan en duwde het puntje in haar gaatje. Likkend liet ik mijn vinger over haar klitje wrijven. Saskia vingerde me met twee vingers en zoog aan mijn klitje en ik voelde dat het elk moment kon gebeuren. Net op het moment dat ik me helemaal liet gaan merkte ik dat er uit Saskia veel vocht liep zo mijn mond in ik likte alles weg en Sakia hijgde. Ik was heerlijk ontspannen en zalig klaargekomen. Saskia lachte heel lief naar me en kwam weer naast me liggen en kuste me op mijn mond. Haar mond was net als mijn mond nat van het likken en dat maakte het nog spannender. Tijd voor je kado Sakia stond op en maakte een tas leeg. Ze trok me hele mooie lingerie aan.
Een mooie string met een beha en jarretels. Ik voelde me heel mooi maar er kwam meer een prachtig rokje met bijpassend blousje. Toen we even later naar beneden liepen, ik in mijn nieuwe kleding en Sakia had me heel mooi opgemaakt zat mijn vriend al te wachten in de kamer. Hij liep meteen op me af en zei me hoe mooi ik was, hij kuste me en gaf me een kado. Ik kreeg een hele mooie ring van hem. Vanavond heb ik een verrassing voor je zei ik zacht en Sakia gaf me een knipoog.
Aantal keer gelezen:
350
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)