Spannendverhaaltje.nl

Verborgen lusten

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Josť Ik moest voor een kleding zaak voor de afdeling vrouwen ondergoed een onderzoek maken naar het comfort en meest gedragen ondergoed tijdens de zomerdagen Ik kwam een mooi volwassen dame tegen en toen.....
Na een aantal verlegen vrouwen die snel een antwoord gaven op de vraag "wat draag U het liefs, string of panties tijdens zomer periode?" kwam ik Samantha tegen en wat toen allemaal gebeurde ga ik je nu vertellen.
Ze droeg een vrij kort jurkje en zag er overhaast uit. Ik moest hard lopen om haar in te halen en vroeg haar of ze even een paar antwoorden kon beantwoorden i.v.m. een enquette over vrouwen comfort tijdens de zoemrdagen. Ze moest om 4 uur weer weg zij ze en dat ik beter een andere kon langs komen of zo, gezien ze niet ver woont. Ik vroeg haar of ik mee mag en dan zou ik de vragen hard op stellen terwijl ze zich voorbereidde om weer te gaan stappen. Ze ging akkoord en daar waren we dan , bij haar thuis en ze vroeg of wat wilde drinken. Ik riep Cola en ze vloog naar de keuken en was snel weer terug. Ze ging zitten en ik begon met mijn vragen te stellen. Wat draag U het liefs, string of panties , String natuurlijk jongen. Mag ik ff zien welk type U nu aan heeft? Mmmmmm, waarom niet. Ze spreide haar benen net iets zodat ik haar string kon zien. Ik werd er nu al opgewonden van gezien de manier waarop ze meewerkte. Mag ik U vragen om ff op te staan en voorover te buigen? Waarom? Ik wil graag zien of U werkelijk veel comfort heeft etc.. OK maar doe snel over want ik moet zo weer weg. Kan U meschien Uw benen wat verder van elkaar spreiden , ik kan de string niet goed bekijken. Het zou beter zijn als U wat meer naar voren wil buigen. OK mijneer straks ze je zelf mijn ars...zei ze met een breed glimlach. Mag ik meschien voelen hoe strak je string tussen je billen zit? Ze vroeg me of dit wel deel van de enquette was. Ja tuurlijk mevrouw het gaat ons om comfort voor de vrouw en niets meer.
Ze ging wat meer naar voren en ik voelde aan haar string naar hartelust IK deed expres een middelvinger onder de string en voelde verder naar beneden Toen ik bij haar warme grotje kwam , hoorde ik een zacht gekreun. Ik vroeg haar , woont U alleen mevrouw? Nee, ik heb een man maar die zit in de marine Ik zie hem pas over twee maanden Hij is al twee maanden weg. Oooh , dus weinig gezelschap dus. Ze glimlachte en zei , Ja weinig. Ik vroeg haar om om te draaien zodat ik ook de voorkant van haar string mocht zien en ze draaide gewillig. Past bv een hand van U in de voorkant van de string mevrouw? Ze keek me nu wel vragend aan? Ik zei metheen: "U weet wel allemaal onderedelen van ons onderzoek naar comfort etc..." Ik denk van wel zei ze. Ze ging met een hand in haar string en liet onbewust een tweede kreun los. Mmmmm, OOoh sorry zei ze.. Geeft niet mevrouw U heeft goed megewerkt aan ons onderzoek.. Zal ik voor alle zekerheid kijken of een hand in Uw string past Uw hand leek me een beetje te strak in de string Het gaat om comfort dus er moet wat ruimte zijn. Ze ging akkoord.. waarom niet mijnheer. Roep he Jose Ohh is goed en ik ben Samantha, Samantha Fox Mooi naam heeft U.. Dankje. Dus weinig gezelschap ? Ja maar ik vermaak me wel in de vrouwen club etc... Mooi voor U ff de tijd vullen.
En op dat moment ging ik met mijn hand in haar string Ik streelde exprest alleen de string en zoegde ervoor dat mijn hand ook lichtjes haar natte doos aanraakte. Ze liet een hard gekreun los en sloot haar ogen. U lijkt me een beetje nat Samantha. Ja, al lang geen hand op mijn poes gehad. Geeft niet ik ga U helpen gezien U ons onderzoek ook goed heeft geholpen. Ik deed haar string opzij en gaf haar een natte kus op haar clitje. Ze sprong door de aanraking. Ik liet mijn tong door haar gleuf en likte haar geil op. Ze zei" gelukkig is mijn man erniet. Gelukkig voor mij ook Wat heb je een mooi kutje Mag ik doorgaan met likken? Ja het is zalig wat je doet Ik heb me al maanden niet zo heet en sexy gevoeld. Ik likte haar en ooh wat werd mijn lul hard van al dit wat me overkwam. Haar geil droop van haar kutje Haar bened werden er nat van maar ik zei ... Samantha mijn broek die zit een beetje te strak door al dit beffen Ik heb een stijve.. Kan je mijn lul eruit halen voor me? Ze gaf geen antwoord en maakte direkt de rits los en trok ruw mijn lul te voor schijn. Dankje lieve dame. Wat kan ik nog voor U doen U help zo graag dat ik wat meer voor U wil doen.
Ik wil je lul in me zoelen , zei ze. Ik heb al lang geen lul in me gehad. Ik vroeg haar om me eerst te pijpen en ze kreelde voor me neer. Ik vroeg haar of ze het niet erg vond om op dit manier aan overspel te doen en ze hapte in mijn warme vlees ten teken dat het haar niet scheelt. Ze pijpte me hard en ik kwam bijna klaar Ik trok hastig mijn lul weer terug en de lispelde de vocht van haar lippen Mmmmm, wat een lul , Ik moet het in me hebben Zei ze heet. Ze trok de rest van haar kleren uit en ik begon eerst met de linker borts te sabbelen en daarna de rechter borst. Ik nam de tepels een voor een in mijn mond en beed er zachtjes in Ze gilde van wellust en ik gaf haar nog een kusje op haar clit. Ze ging met gespeide benen op de bank zitten en speelde met haar clit Ik keek naar haar kutje en besloot haar nu te nemen. IK ging rustig haar grotje binnen.. en ze schreeuwde het uit... Oooohhhhh jaaaaaa, ik was het gevoel bijna kwijt , Ram de harde paal van je in me... Enn met de eerste stoten begon ze al te hijgen ten teken dat ze genoot.
Ik ramde mijn harde paal diep in haar grotje en ze bleef maar geile woorden zeggen.. Ja neuk me , ram die paal naar binnen, ik wil meer neuk me harder harder.. En plotseling kwam ze hijgend en schuddend klaar.. Ik bleef door stoten en spoot mijn zaad diep in haar schede. Ik wil ook in mijn kont zei ze. Ooh wat was dit nette vrouw plotseling veranderd in een sex bom. Alleen haar vraag om haar van achteren in haar sterretje te neuken was voldoende om mijn paal die half slaap werd , weer op oorlog sterkte te zetten. Ik ramde haar nauwe gatje en ze kreunde luid keels om door te gaan Ze was ondertussen druk bezig met twee vingers in haar kutje en met haar nadere hand beroerde ze haar clit. Ohhh wat was ze heet.. Ik ramde haar poepertje kerr op keer en toen ze hijgde om dieper te gaan gezien ze ging komen , hield ik het niet meer vol. Ik spoot mijn zaad diep in haar arsje.
Toen we weer bij ons positieven kwamen , gaf ik haar een lange tongzoen en beloofde haar dat ik er wel zou zijn als haar man er niet is.. Ze gaf me haar nummer en ik ging direkt naar huis. Uitgeput zat ik te denken aan de volgde keer dat ik bij haar zou kloppen.
Aantal keer gelezen:
684
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)