Spannendverhaaltje.nl

Verboden zwempartij

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Bas meer verhalen van Bas Het was de zomer van 2009, en na een jaar van hard werken was de zomervakantie een aangename onderbreking van de wekelijkse sleun. Samen met mijn vriendin trok ik er met een tentje op uit om te genieten van zon, water, lekker eten en buitenlandse culturen. De bestemming was dit jaar Hongarije, waar we neerstreken op een camping aan het drukbezochte Balaton-meer.
Aangezien mijn vriendin nog studeerde, ze was 22, was de vakantie ook altijd een periode waarin we elkaar lekker veel konden zien, en waar we veel gemiste tijd uit de rest van het jaar konden inhalen.
Ik ben zelf 3 jaar ouder dan mijn vriendin, en we hebben een heel goede relatie. We waren vorige zomer zo'n 4 jaar samen, en eigenlijk was ik nog nooit in de verleiding gekomen om haar te bedriegen. Maar hoe overtuigd je ook bent, blijkbaar is er altijd wel eens een situatie waarin je jezelf niet meer helemaal in de hand hebt. Zo ook deze vakantie...
Nadat we op een ochtend lekker ontbeten hadden, en wat voor de tent gerelaxed hadden, pakten we onze strandspullen en verplaatsten we ons naar het campingstrandje aan het meer. Natuurlijk had ik mijn ogen gedurende de vakantie al goed open gehouden, en het feit dat er mooie meiden rondliepen, had ik allang opgemerkt. Niet lang nadat wij ons plekje hadden ingenomen op het strand, kwam er een groepje mensen voor ons liggen. Ik besteedde er niet teveel aandacht aan, want ik was lekker aan het lezen. Aan het gepraat hoorde ik dat het een Scandinavisch gezin was, wat daar naast ons was komen liggen.
Toen ik mijn boek na een tijdje aan de kant had gelegd, keek ik eens een beetje om me heen. Ik zag de vader en moeder van het Scandinavische gezin lekker op hun strandstoelen liggen, en de rest van de handdoeken was leeg.
Aangezien ik het warm gekregen had, besloot ik even een afkoelende duik te nemen, en ik liep het meer in. En net voordat ik erin liep, zag ik een heel mooie meid, ik schatte haar een jaar of 17 à 18.. Onze blikken kruisten elkaar kort, en we lachten naar elkaar. Eenmaal in het water besteedde ik er geen aandacht meer aan, en ik was het meisje alweer bijna vergeten toen ik na mijn duik weer bij mijn vriendin en de handdoeken aankwam.
Mijn vriendin had het ook warm gekregen, maar aangezien ze van mening was dat er altijd één van ons bij onze spullen op het strand moest blijven, had ze gewacht met zwemmen tot ik weer terug was. Ze pakte het luchtbed, en verdween snel naar het water. Ik pakte m'n handdoek en ging lekker in de zon liggen.
Toen ik opkeek, zag ik die mooie ogen die ik ook al zag toen ik het water in ging... De bloedmooie dame hoorde blijkbaar tot het Scandinavische gezin vlakbij ons. Ze was op dat moment met haar zusje / vriendin aan het kletsen, maar toen ze zag dat ik naar haar keek, stond ze op en liep ze naar haar handdoek.
Ze keek me aan, en ik had het gevoel dat het oogcontact nét iets te lang duurde. Ze lachte weer naar me, en ging vlak voor me op haar rug op haar handdoek liggen. Ze lag in dezelfde richting als ik, en we konden dus geen oogcontact meer maken. Toen ze heel even lag, maakte ze het bandje van haar bovenstukje los, zodat ze iets meer bruin zou kunnen worden. Ook had ik het idee dat ze haar broekje iets omlaag schoof. In ieder geval, toen ze weer plat ging liggen, kwam de stof van haar bikinibroekje in het midden iets los van haar buik, waardoor ik een spannende inkijk in haar broekje kreeg. Van het uitzicht kreeg ik het in ieder geval behoorlijk warm, en ik moest mijn benen een beetje tactisch neerleggen om niet aan het hele strand duidelijk te maken dat ik langzaam een erectie kreeg.
Na een paar minuten draaide het meisje zich om naar haar buik, haar losse bovenstukje daarbij een beetje onhandig vasthouden. Ik keek haar lachend aan, en gaf haar een knipoogje. Ze lachte terug, en ging op haar buik liggen. Iets te vaak opende ze echter haar ogen, om naar me te kijken. En ik zag zelfs dat ze met haar tong langs haar lippen likte.. Ik kreeg het steeds warmer, en was blij dat mijn vriendin het blijkbaar goed uithield in het water.
Bij ons volgende oogcontact maakte ik een kusgebaartje met mijn mond, wat ze beantwoordde met een verlegen lach. Haar volgende actie was echter niet zo verlegen, want met haar bovenstukje nog steeds los, kwam ze met haar bovenlichaam een stukje los van haar handdoek, mij strak aankijkend, en wetende dat ik haar met volle aandacht zat te bekijken.
Ik had ondertussen een hele harde lul gekregen, en was blij met mijn ruime zwembroek. Ik keek naar haar, en beet met een geile blik op mn onderlip. Ondertussen wees ik met mijn hand naar mijn kruis, en ik maakte een wrijvend gebaar naar mijn stoute overbuurvrouw.
Die keek gewoon terug, en zoog plagerig op haar eigen vinger.. Ik kreeg het zo warm van haar, dat ik zin had om het daar terplekke met haar te doen. Maar ja, een strand vol mensen, haar familie erbij, en mijn vriendin die net uit het water kwam, zorgden ervoor dat ik mijn verstand nog even bewaarde. Ik gaf haar nog een geile knipoog, en toen kwam mijn vriendin terug bij de handdoeken.
Ze zei dat het heerlijk was, om op het luchtbed rond te dobberen in het meer, en ze beveelde me aan om dat ook maar eens te doen. Ik wachtte heel even, zodat mijn erectie gezakt was, en pakte daarna het luchtbed. Ik zocht oogcontact met de bloedmooie Scandinavische, en gelukkig was zij ook op zoek naar mijn blik. Ik wenkte haar met mijn gezicht mee naar het water, en liep er zelf alvast naar toe. Toen ik in het water stond, draaide ik me om om te kijken of ze misschien achter me aan gekomen was, en ze stond op dat moment nog geen 2 meter achter me. Ik sprak haar in het Engels aan, en zei dat het water zo lekker was tegen de warmte. Zo kwam een gesprekje op gang, en het meisje was 17, heette Marianne, en was afkomstig uit Denemarken. Ze was een stukje kleiner dan ik, ik schat haar zo rond de 1.65m, en had lang blond, stijl haar. Ze droeg een bruine bikini, die ik stiekem al heel goed had bekeken, met zo'n sexy triangeltopj, waar ik meende toch iets van harde tepels doorheen te zien...
Aangezien ik een paar jaar eerder een periode in Denemarken had gestudeerd, kende ik nog een paar woordjes Deens. Al gauw was ze me dus wat woordjes aan het uitvragen...en wat leer je als Nederlander in het buitenland? Juist, niet de meest beschaafde en kuise zinnetjes.
Ik vertelde haar "du er et smukke pige", wat "je bent een mooi meisje" betekent, en ze lachte naar me en zei iets in het Deens terug wat ik echt niet kon volgen. We liepen wat dieper het water in, en ik vroeg haar of ze een vriendje had, waarop ze ontkennend antwoordde. Dat ik wel een vriendin had, had ze al geconcludeerd.
Ondertussen waren we allebei half op het luchtbed gaan hangen, en keken we elkaar even kort aan. Onder water raakte ik 'per ongeluk' met mijn been het hare aan, en als reactie likte ze weer met haar tong langs haar lippen. Ik was inmiddels weer behoorlijk hard geworden, en besloot maar eens de stoute schoenen aan te trekken. In mijn steenkolen-Deens zei ik dat ik weliswaar een vriendin had, maar dat ik het toch wel heel heet had gekregen door haar. Quasi verbaasd lachte ze en ze vroeg: "en nu dan?" Ik keek haar diep in haar ogen, en vroeg in het Deens: "wil je sex met me?" Ze zei weer iets onverstaanbaars in het Deens, maar aan het zachte gekreun te horen had ze daar wel zin in.
Ik hoopte dat we ver genoeg van de kant waren zodat mijn vriendin niets zou zien, en liet mijn hand onder water op zoek gaan naar haar bikinibroekje.. Ik zou haar dolgraag willen zoenen, maar met het publiek op de kant begrepen we allebei dat het op een stiekeme manier moest.. Ik duwde mijn bovenbeen tussen haar benen, en schoof het omhoog tot het bij haar kruis uit kwam.. Een zachte kreun ontsnapte aan haar lippen. Ik liet mijn hand weer onder water naar haar broekje gaan, en wreef zachtjes over de stof, steeds lager en lager, op zoek naar haar gevoelige plekje. Daar aangekomen begon ik haar clitje te masseren door de stof heen en ze begon zachtjes te hijgen. Ze vertelde me dat ze "so hot" was en dat ik echt niet moest stoppen.. Toen liet ik mijn hand onder de stof van haar broekje glippen, en ik voelde een helemaal kaalgeschoren, geil en warm Deens kutje.. Mmm, wat was ik geil en ik moest moeite doen om niet spontaan klaar te komen. Ik kreunde ook zacht en zei haar dat ik het liefste urenlang aan haar kutje zou willen likken, en dat ik daarna zachtjes mijn harde lul naar binnen zou willen schuiven. "Mmm, fuck me with your fingers", was het enige dat ze kon uitbrengen.
Ik ging daar maar lekker mee door, en het duurde niet lang voordat ze me met grote ogen aankeek en zei dat ze klaarkwam.
Daarna zwom ze van het luchtbed weg, en ik dacht even dat ze spijt had.. Maar zoals de hele tijd al, bleek ze me gewoon een beetje te plagen. Ze zwom van achteren op me af en voelde met haar hand aan de bobbel in mn zwembroek. Ze trok de lus uit het touwtje van mn broek, en liet haar hand naar binnen glijden en begon me zachtjes af te trekken. Veel had ik niet nodig, en al snel kwam ik spuitend klaar. "You horny boy", was het laatste wat ze zei...en toen zwom ze naar de kant.
Ik ging even later ook het water uit, en bij mijn vriendin aangekomen vroeg ze of het gezellig was met het meisje... Heel even was ik bang dat ze iets doorhad, maar ik besloot de vermoorde onschuld te spelen en zei haar dat ik gezellig met haar had gekletst en dat ik mijn Deens een beetje had opgehaald. Ze stelde verder geen vragen meer, en ik haalde opgelucht adem.
Niet lang daarna pakte de Deense familie de spullen bij elkaar. Toen Marianne opstond, zag ik haar nogal opzichtig aan haar bovenstukje trekken, waardoor 1 van haar borsten er half uit hing, en ik haar lekkere tepel kon zien. Gezien de blik die ze me gaf, concludeerde ik dat het een bewuste actie was... Ze droogde zich een beetje af, en haar zusje merkte op dat haar bikini niet helemaal goed zat...waarna ze het toch maar weer recht trok. Ik zwaaide nog even, en daarna verdween ze langzaam uit mijn zicht.
Stiekem hoopte ik dat ik haar nog eens toevallig in de avonduren bij het douchen zou tegenkomen, maar dat bleef bij dromen. En misschien is het maar goed ook... Deze ene keer dat ik de verleiding van vreemdgaan niet kon weerstaan, daar moest het maar bij blijven... Maar het was wel een van de geilste ervaringen in mijn leven tot nu toe...
Aantal keer gelezen:
610
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)