Spannendverhaaltje.nl

Verassing in de Sauna

-
24-08-2011
Dit verhaal is geschreven door boy Ik had nood aan een dagje ontspanning dus leek de sauna me een geweldige plaats te zijn. Gelukkig was er niet ver bij me vandaan een nieuwe open gegaan, hoog tijd om die dus uit te testen.
De ontvangst was in ieder geval hartelijk en alles is heel proper geregeld. Na dat ik me had uitgekleed nam ik een kleine douche daarna ging ik lukraak de eerste deur die ik tegenkwam binnen, het is een turks stoombad en er hangt veel stoom.
Ik zet me neer en merk op dat er vlakbij mij nog een man zit, hij is stevig gebouwd en knikt me vriendelijk goede dag, hij ziet er knap uit ik schat rond de 50. Hij begint een gesprek dat hij hier is met een aantal vrienden een dagje uit onder mannen mag ook wel eens. Ik kan het niet laten en mijn ogen dwalen af naar zijn lid, een aanzienlijk mooi exemplaar ik schat zeker 20cm in erectie. Hij moet het doorhebben en zegt plots, vind je hem mooi, ik knik verlegen. Zozo dat vind je wel mooi hé en hij stapt zonder iets te zeggen het stoombad uit. Jammer ik had gehoopt op meer. ik blijf nog even zitten en stap daarna naar de gewone sauna die helemaal leeg is. Ik leg me neer en sluit mijn ogen om wat te genieten.
Ineens voel ik aan mijn schouder schudden, ik open mijn ogen en voor me zie ik een fantastisch mooie penis van wel 22cm in erectie, ik kijk naar boven en zie het glimlachende gezicht van de 50 jarige boven me, en een geile kriebel verspreid zich direct in mijn buik.
Zo zegt hij ik dacht dat je gaan lopen was, net terwijl ik dacht er een leuk nammidagje van te maken, jij vond men pik wel lekker hé, zegt hij terwijl hij er een condoom rondschuift. Proef er dan maar eens van, terwijl legt hij zijn hand op men achterhoofd en duwt mijn gezicht zachtjes richting zijn pik. Ik neem zijn eikel tussen mijn lippen en draai met mijn tong zachtjes rondjes rond de eikel, en dan zuig ik hem zachtjes verder naar binnen, ik hoor een goedkeurend gegrom. ik laat de pik een paar keer zachtjes in en uit mijn mond glijden, zachtjes begint hij neukbewegingen te maken in mijn mond en stoot hij zijn staaf telkens iets dieper naar binnen, bijna moet ik kokhalzen maar ik hou hem binnen en begin hem lekker vol te pijpen. Na een tijdje wordt het gegrom harder en haalt hij zijn pik uit mijn mondje, wil je ook neuken vraagt hij? Hevig knik ik ja, terwijl ik een beetje beschaamd zeg dat ik niet weet of ik zijn pik wel aankan? Geen zorgen zegt hij, ik zal het zachtjes aan doen, terwijl hij me met zijn stevige handen op men rug legt. Hij neemt wat glijmiddel en brengt 1 vinger naar binnen en ik kreun, jij geile donder zegt hij, zachtjes masseert hij men binnenkant en brengt hij een vinger bij. Dit gaat een tijdje door tot hij zijn vingers eruit trekt en hij met het tipje van de condoom tegen mijn anus staat en zijn eikel zacht naar binnenduwt, ik kreun even en hij stopt tot het goed voelt en dan schuift hij hem verder naar binnen beetje bij beetje. En dan begint hij me stillaan te neuken, ondertussen staat mijn penis stijf omhoog en tikt hij bij elke neukbeweging van de man tikt men penis tegen mijn onderbuik. Hij begint me lekker door te neuken en ik houd het niet meer en kom zo klaar, mijn kontgaatje verstrakt en ik hoor de man ook harder hijgen gezamelijk komen we klaar. Hij laat zich op mij zakken en zoent me lekker. Terwijl ik daar lig met hem te zoenen en genieten hoor ik een klein applausje opstijgen.
Verschrikt kijk ik achter de man en zie een groepje van 5 man staan applaudiseren en fluiten, ik schrik wel even. Rustig maar zegt de man dit zijn mijn vrienden, ik had ze gezegd dat ik een leuke jongen had gevonden die er wel geil uitzag en dat ik men kans ging wagen, ze staan hier trouwens al even, je moet zo geil geweest zijn dat je ze niet hebt opgemerkt. Ik geef toe dat de geilheid het van me had overgenomen en dat ik ze niet had gezien, voor het eerst werp ik een deftige blik op hen. Allemaal mannen van rond de 45 tot 65 jaar. Allemaal hebben ze ook een lekkere stijve pik, sommige zijn zich zelfs licht aan het aftrekken. Het zijn zeker allemaal geen adonissen, sommige hebben een bierbuikje enzo, maar ze daar zo zien staan blijkbaar geil geworden van de show die ze juist gezien hebben en dus ook van mij doet mijn lid ook weer stijgen, de geile kriebel is eens zo heftig terug. Het valt de heren direct op dat mijn lid ook terug stijver is, en het alfa mannetje van de groep zegt er dan ook direct iets van, zozo blijkbaar vind je het niet erg dat we zijn binnengevallen als ik je pik zo zie. Ik beken met een rood aangelopen hoofd dat ik nog nooit zo een geil gevoel heb gehad.
Meer moesten de mannen niet horen, ze stappen op me af eentje legt me rustig terug op de bank en leunt voorover een hartstochtelijke kus volgt, een ander had zich al boven me gezet en een condoom omgedaan en laat nu zijn lid boven mijn mond bengelen, gulzig zuig ik hem naar binnen, terwijl ik twee paar handen over mijn lijf voel glijden. Ik zuig lustig verder, terwijl ik ondertussen een eikel tegen mijn anus voel ik kan nog juist zeggen doe maar voor de eikel zalig naar binnen popt en de penis langzaam naar binnen wordt geduwd. Ik ben bloedgeil nu en een andere man komt me kussen, zalig verstrengelt zijn tong zich rond de mijne. Als hij stopt kijk ik even rond zie ik boven me 2 van de andere mannen bezig, de ene wordt ook geneukt terwijl hij op zijn rug ligt en ze genieten overduidelijk van mekaars lichaam. Ondertussen voel ik de man die mij aan het neuken is zijn tempo verhogen en dan klaarkomen, langzaam trekt hij zich terug en komt me een lekkere kus geven om me te belonen. Veel rust krijg ik echter niet ik wordt op mijn knieeen gemanouvreerd en ik zie de oudste man een condoom omdoen en zich achter mij zetten. "Ben je er klaar voor jongen", snel zeg ik ja, doe maar. Hij penetreert me en begint me aan een zalig tempo te neuken, wat een ervaring moet deze man hebben dit is echt zalig. Voor mij op het bankje zet een andere man zich neer en duwt mijn gezicht richting zijn penis, ik begin zijn lekkere lul gulzig te pijpen. De 2 mannen hebben een goed tempo zodat ik de ene gemakkelijk kan blijven pijpen terwijl de oudste man mij nog altijd geweldig lekker neukt. Ik hoor hun beide ademhalingen gezamelijk versnellen en ik voel beide pikken opzwellen, gezamelijk komen ze klaar. Dit festijn gaat zo nog een tijdje door, als laatste neukt de oudste man me nog een tweede keer zelfs nog lekkerder dan ervoor. Ik ben bijna op, als beloning schuift de Vijtiger met zijn lippen een condoom rond men lul, en om beurten komen de mannen me even pijpen, op het einde pijpt de vijftiger door tot als ik het niet meer houd en een reuzelading in het condoom schiet. Een voor een komen ze me nog een lekkere kus geven en verdwijnen ze, mij helemaal uitgeput achterlatend. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar greekboyhistory@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
1431
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)