Spannendverhaaltje.nl

Vastgebonden In Blokhut

-
25-10-2010
Het is zomer 2010. Samen met mijn vriendin(Kelly) werk ik al voor het derde jaar achter elkaar op een camping in zeeland. Qua sfeer, collega’s en noem maar op super gezellig. We slapen in blokhutten op een personeelsveld met zo een 60 man. Top, maar de sex blijft iets achter. De hutjes zijn lawaaiig en we gaan meestal pas rond een uur of 4 naar bed. Als we het doen is het meestal in de douche, maar dat vinden we allebei niet echt geweldig.

Om ons seksleven weer een beetje leven te geven heb ik een verrassing voor Kelly. Ik was vrij die dag, en Kelly was al om 8 uur klaar met werken. Ik wachtte haar op in ons hutje. Zodra ze binnenkwam, zonder van iets af te weten, pakte ik haar vast en hield ik haar mond dicht met mijn hand. Ik zei dat ze deze avond van mij was en dat ik eens heerlijk met haar ging spelen. Ze mocht niks zeggen, en als ze dat wel zou doen zou ze een gag in haar mondje krijgen. Ze knikte oké.

Voor dat ik haar uitkleedde deed ik haar een slaapmaskertje voor zodat ze niks meer zag. Dat maakt het extra spannend voor haar en voor mij. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Vervolgens deed ik om haar polsen handboeien. Dit was het moment dat ze de fout inging. Ze vroeg wat ik van plan was. Maar dat was niet de afspraak, dus kreeg ze haar gag in. Dan moet je maar gehoorzamen. Ik maakte de boeien vast aan haken aan de muur(daar had ik ’s middags mooi de tijd voor om die te maken!). Daar lag ze dan, naakt en weerloos te wachten op wat er zou gaan gebeuren.Ik gaf een kus op haar mond en fluisterde vervolgens in haar oor dat ik haar eens flink ging opgeilen, en liep vervolgens de slaapkamer uit naar de koelkast. Hier pakte ik een ijsklontje uit het vriesgedeelte, stak dit tussen mijn tanden en ging langzaam over het mooie lichaam van Kelly heen. Over haar lippen als eerst, dan langzaam door naar haar nek om vervolgens over haar borsten heen te gaan. Haar tepels sloeg ik nog over, want ik weet hoe lekker ze dat vind. Die tepels komen dus later aan de beurt. Zo ging ik verder naar beneden, en ook haar kutje sloeg ik over. Wel ben ik uitgebreid over haar liezen heen gegaan zodat ze extra geil werd. Ondertussen was ik zelf ook al behoorlijk geil, en had ik al een harde paal. Toen ik heel haar lichaam had gehad kleedde ik mezelf uit, terwijl ik ondertussen naar het lekkere lichaam van Kelly keek. Ze heeft een heerlijke cup E en een sexy streepje.

Ik richtte me weer tot Kelly en vroeg of ze al een beetje geil was. Ze knikte ja. Ik vond dat ik nu ook wel eens aan de beurt was. Ik haalde de gag uit haar mond en stak direct mijn penis in haar mond. Laat maar eens zien wat je kan zei ik, en begon zachtjes heen en weer te bewegen terwijl zei mij lekker likte. Ik ging steeds harder in en uit haar mondje, en ging al richting mijn hoogte punt. Zo ver moest het nog niet komen, en trok mijn penis terug. Ik maakte de boeien los van de haken en bond ze aan elkaar vast, achter de knie holten van Kelly. Hierdoor lag Kelly op haar rug met haar benen omhoog en kon ik goed bij haar kutje.

Ik begon Kelly te beffen en speelde ondertussen met haar borsten en tepels. Af en toe kneep ik erin, of trok ik eraan. Mijn tong deed het werk bij haar kutje, en later ook mijn twee vingers erbij. Kelly begon steeds harder te kreunen, en kwam voor de eerste keer klaar. Dit was het moment om haar eens lekker te neuken. Ik zette Kelly op haar knieén en bond haar handen op haar rug. Terwijl ik haar tieten vast had, begon ik haar lekker vanaf achter te neuken. Steeds harder en dieper. Kelly was ondertussen voorover gebogen, zodat ik nog dieper kwam. Ik Stootte nu zo hard dat Kelly nog een orgasme had, en ik voelde dat ik ook ging komen. Ik ging voor Kelly zitten en pakte haar hoofd vast, Stopte mijn penis in haar mondje en kwam lekker klaar in haar mondje. Kelly slikte alles!

Na deze neukbeurt hebben we nog vele lekkere sexpartijen gehad. Ook werden de handboeien bij mij gebruikt. Wil je dat verhaal weten, mail me dan op spannend_18@live.nl
Aantal keer gelezen:
217
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)