Spannendverhaaltje.nl

van vriendin naar schoonmoeder

-
21-08-2010
Net een paar maanden verkering met een supermooie meid van 19. Aanvankelijk had haar moeder wat moeite met het feit dat ik maar liefst 25 was maar na een paar weken won ik haar vertrouwen met mijn charmes. Sabrina mijn vriendin is een heel lief meisje, streng opgevoed beetje naief maar ze leert snel. Haar moeder Margarita, 43 een mooie vrouw, als dat voor Sabrina de toekomst zou zijn qua uiterlijk had ik goed gekozen. Slank, kleed en gedraagt zich altijd vrouwelijk, zo moeder zo dochter. Toen ik haar voor het eerst bij Sabrina langs mocht komen was ik erg nerveus, de deur ging open en Margarita stond voor me.
"Hallo dus jij bent Jack, kom binnen….." de vrouw gaf me een hand en ging me voor. Ik had mijn jas opgehangen als ik de woonkamer betrad. "Sabrina is boven hoor, ze komt er zo aan." hoorde ik haar moeder Margarita vanuit de keuken roepen. Ik keek de keuken in en zag haar tegen het aanrecht aan staan. Wow, slank, rok, slanke kuiten, strak kontje zo zo en dat voor een moeder…… Ze keek ineens om en ik keek snel de andere kant op. "Als Sabrina beneden komt dan wil ik jullie beiden nog even spreken als dat goed is….."
Even later kwam Sabrina naar beneden, ze omhelsde me en we kustten innig. "Hoi schatje…." fluisterde ze als we op de bank gingen zitten. Margarita ging op een stoel tegenover ons zitten en sloeg haar benen over elkaar. Daardoor kon ik heel even ertussen kijken en voelde me al gelijk stijf worden.
"Luister… jullie gaan nou al een tijdje met elkaar en ik neem aan dat jullie nog niet met elkaar naar bed zijn gegaan. Dat vindt ik goed. Nou vroeg Sabrina mij laatst of jij mocht blijven slapen. Ik ben het daar niet mee eens dus…." de moeder zuchtte even. "Je mag blijven slapen maar dan wel in de loggeerkamer…." Sabrina keek me aan en glimlachte. Dat was een grote stap die haar moeder zojuist had gedaan.
"Dat is fijn…." zei ik als we opstonden en ineens Sabrina's moeder mij omarmde en knuffelde. Ik voelde haar borsten tegen mijn borstkast aan als ik mijn armen om haar slanke middel sloeg. De weken daarop bleven Sabrina en ik steeds vaker thuis rondhangen en dat vond ik helemaal geen probleem; op deze wijze kon ik tenminste blijven genieten van het plaatje dat haar moeder was. We zaten op de bank TV te kijken en Margarita zat de krant te lezen. Verleidelijk sloeg Sabrina haar benen over elkaar waardoor haar knie bloot kwam te liggen; betekenisvol legde ik mijn hand even op haar knie en streelde haar. Sabrina keek me aan en glimlachte als mijn vriendin innig tegen me aan kroop en me kustte en voor we het wisten lagen we even te tongen op de bank.
"Eh Sabrina, Jack mag wel blijven slapen hoor…" riep ze hard om ons te laten stoppen.
"Hmmp oooh okee….. " zei Sabrina als de film afgelopen was en we samen de trap op liepen naar de logeerkamer. "Dit is jouw bedje Jack…. hmmmp hmmp….." we tongden in de het midden van de logeerkamer waarbij ik mijn handen onder Sabrina's jurkje bracht en haar billen in mijn handen nam.
"Hmmm oooh dat is lekker oooh kom…." snel duwde Sabrina me op het logeerbedje en ging op me liggen. Hartstochtelijk begonnen we te tongen als ik nu haar handje in mijn broek voelde glijden en haar vingers zich om mijn stijve paal voelde sluiten.
"Oooh Sabrina hmmpm hmmp ik wil je zo erg…" kreunde ik.
"oooh ik jou ook…. maar we moeten nog even wachten schatje…. ooooh jaaach…" kreunde ze ineens als mijn vingers in haar onderbroekje waren gegleden en ik Sabrina over haar kletsnatte kutje streelde.
"Oh shit mam!…." riep ze ineens als ze haar moeder de trap op hoorde komen. We fatsoeneerden ons snel en stonden op als Margarita haar moeder de deur opende. Ze zag aan het rommelige bed wat we net aan het doen waren.
"Zo… zo…. eh Sabrina ik heb alle lampen uit gedaan, ik neem aan dat jullie ook zo gaan slapen?….."
"Eh ja mam…." zei Sabrina een beetje geschrokken als ze me losliet, voorbij haar moeder liep en naar haar zolderkamertje ging.
Margarita keek me aan en glimlachte. "Nou slaap lekker dan…." en zag ineens hoe haar ogen afdaalden en even naar mijn kruis keken.
"Slaap lekker Margarita……" zei ik waarna de vrouw zich omdraaide en de deur van haar slaapkamer opende. Ik trok mijn kleren uit en wilde onder de dekens duiken als de deur open ging en Sabrina binnen kwam in een nachthempje.
"Hmmmm nog snel 1 kusje schatje….. hmmp.." in het halfdonker reden we staande tegen elkaar aan. Mijn handen gleden onder haar hempje en namen haar borsten in de handen. Ik voelde Sabrina's vingers aan mijn bobbel als we wild begonnen te tongen.
"Hmmmm oh schatje hmm oooh…" kreunde Sabrina bijna verdrietig om het feit dat we niet bij elkaar mochten slapen. Langzaam liet ze me los als ze nog even in de deuropening zwaaide en de deur achter haar sloot.
Met pijn in mijn zak ging ik onder het dekbed liggen. Door als dat gestreel en gekus waren mijn ballen keihard en zaten propvol met zaad. Ik besloot mijn slip maar uit te trekken en naakt te gaan slapen. Dan had in ieder geval mijn stijve lul de ruimte en tijd om weer slap te worden. De kamer werd een klein beetje verlicht door de straatlantaarns en nadat mijn ogen eraan gewend waren kon ik de contouren van het meubilair zien. Ik moest aan Sabrina denken; het feit dat mijn vriendin op slechts enkele meters vandaan van me lag, gescheiden door twee deuren. Ik kon het niet laten en sloot mijn hand om mijn pik en onder het dekbed begon ik zachtjes kreunend met mezelf te spelen.
"Hmmmmm wat lekker….." fluisterde ik zacht als ik me bij de gedachten aan de benen van mijn vriendin Sabrina mezelf lag af te trekken. Met een vinger wreef ik op mijn glibberige eikel en voel in het donker mijn ballen opzwellen als ze met de andere hand naar achteren duw en krom mijn rug. "Oooh heerlijk zo Sabrina…" fluister ik geil en begin me met lange halen over mijn lul mezelf heerlijk af te trekken.
Shit als ik straks zo komen dan zou ik het wel meteen op moeten ruimen….. Ik knipte even het nachtlampje aan om een tissue te pakken uit mijn broek. Ik wilde spuiten, alles, al mijn zaad over Sabrina heen, in haar oooh wat is ze mooi. Snel deeed ik het licht weer uit en begon mezelf eerst over mijn borstkast te strelen waarna ik met wat spuug mijn pik weer begon af te raggen. Pikkedonker…. mijn ogen waren nog niet aan de donkerte gewend als ik de deur open hoorde gaan. Yes! Sabrina was stiekum naar beneden geslopen om bij me te komen liggen! Ik zei niets totdat mijn vriendin de deur gesloten had, anders zou Margarita haar moeder het wellicht horen.
"Oooh schatje….. kom snel onder de dekens…" fluisterde ik zachtjes als ik het dekbed omhoog hield en ik haar tegen me aan voelde glijden.
"Hmmp hmmp hmmmmmmmmp….! " meteen voelde ik haar lippen op de mijne en een goedkeurend kreuntje als ik plots haar hand aan mijn stijve paal voelde. Maar dat kreuntje was nieuw! Dit was Sabrina niet! Dit was Margarita!
"Hmmm hmmm….." kreunde ik als ik stopte met kussen en ik achterover ging liggen om de moeder de gelegenheid te geven om mijn paal te verkennen. Nu mijn ogen ook aan het licht gewend waren herkende ik haar. Dit was zo opwindend! Ik besloot om voor dom te spelen en net te doen alsof ik met Sabrina nu in bed lag.
"Oh Sabrina hmmp hmmp…." fluisterde ik zachtjes als ik mijn tong bij Margarita naar binnen bracht.
"Hmmp hmmp jaach…." hoorde ik de moeder heel zachtjes kreunen. Ik rolde bovenop haar als ik al likkend even omlaag dook zodat ik de onderbroek van mijn schoonmoeder langs haar benen omlaag kon trekken. Meteen weer omhoog en duwde mijn lul tegen haar poesje aan.
"Oooh Sabrina ik wil je……." kreunde ik en zonder verder iets te zeggen voelde ik hoe de moeder haar benen spreidde zodat mijn snikkel zich nu een weg kon vinden tussen haar schaamlippen omlaag en erin.
"Oooh Sabrina… hmmmm hmmp…" mijn gekreun werd gesmoord doordat Margarita haar tong diep in me stak en hard eraan zoog als ze mijn dikke snikkel in haar neukschacht voelde glijden. Mijn schoonmoeder was strak, haar gleuf zoog me naar binnen en ik begon haar nu met lange stoten te neuken. Ze had al lang geen man meer gehad had Sabrina mij eens een keer verteld en meer dan eens heb ik wel een over haar gefantaseerd hoe een mooie rijpe vrouw als Margarita zichzelf in bed bevredigd.
Zachtjes hijgend en kreunend voelde ik hoe Margaritas benen zich om me heen sloten zodat ik haar nog dieper in haar moederlijke schacht kon naaien. Ik zag nu heel duidelijk dat dit Margarita was die onder me lag, ze keek me aan met open mond als ik door neukte en ik haar onderlichaam voelde schokken ten teken dat de moeder een orgasme kreeg.
"Oooh Sabrina ik kom……" jankte ik zachtjes als ik mijn lul nu helemaal in de baarmoeder van mijn schoonmoeder duwde om in een stuip klaar te komen en haar te vullen met mijn sperma.
"ooooh oooh oooh Sabrina oooh heerlijk hmmp hmmp…." Met kracht spoten de stroperige stralen sperma in de ontvangende baarmoeder van Margarita. Keer op keer, bij iedere stoot totdat de druk naliet.
Heerlijk lag ik nog even met Sabrina's moeder na te tongen als ik van haar afrolde en de vrouw soepel opstond en haar onderbroek greep om stilletjes uit mijn kamer te glippen.
Met een glimlach lag ik op mijn rug na te genieten….. ik trok mijn hemd en slip weer aan. Wie weet wat er vandaag nog meer zou gebeuren.


Ideeën voor een verhaal of een vervolg…. Reacties aan auteur middels onderstaande link:
Aantal keer gelezen:
2036
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)