Spannendverhaaltje.nl

van vriendin naar schoonmoeder [deel 2]

-
21-08-2010
Die ochtend werd ik wakker gekust door Sabrina, ze was al vroeg uit haar bedje gekomen en kroop bij me.
"Hoi schatje heb je lekker geslapen?….." fluisterde ze.
"Als een droom schatje……" fluisterde ik als ik haar vingers ver mijn zak voelde strelen.
"Hmmmm dat is lekker schatje…." kreunde mijn vriendin als mijn vingers nu tussen haar schaamlipjes gleden. Ik wilde haar broekje omlaag trekken maar ze hield me tegen.
"Nog niet schatje….. het is nog te vroeg om het nu al te doen…. het mag nog niet…." en teleurgesteld stopte ik. Sabrina ging door, ze haalde mijn lul uit mijn slip en klemde haar vingers er stevig omheen.
"Maar ik mag jou wel verwennen…." en Sabrina daalde al kussend omlaag waarna ik haar sensuele lippen om mijn snikkel voelde sluiten.
"Oooh Sabrina….." kreunde ik. Het idee dat mijn vriendin nu mijn lul aan het likken was die net een paar uur geleden in de schacht van haar moeder had gezeten, wow! Met haar andere hand rolde mijn vriendin mijn ballen over en weer.
"Hmmp hmmp hmmp hmm je smaakt lekker hmmp hmmp…." hoorde ik haar mompelen. Plots hoorden we de deur van Margaritas kamer open gaan en geschrokken stopte Sabrina en ging snel weer goed liggen. Maar in plaats van dat de deur van de loggerkamer open ging hoorden we hoe haar moeder voorbij de kamer liep en de trap af.
"Phew….. dat ging net goed…." zei ik. Sabrina keek me glimlachend aan.
"Ze denkt dat ik nog slaap….. ik kan maar beter gaan….." en ze stond op. Ik keek omlaag naar mijn stijve paal, de druppels voorgeil sijpelden al eruit.
"Ik zie je zo beneden okee?…" en snel glipte mijn vriendin uit mijn kamer. Alweer een stijve en niet gespoten! dacht ik. Mijn ballen waren alweer superstrak. Maar dit keer zou er geen schoonmoeder de kamer binnen sluipen om mijn zak te verlichten. Ik kleedde me aan en ging naar beneden.
"Goedemorgen!…." riep ik veel betekenend als ik aan de eettafel ging zitten van waaruit ik Margarita in de keuken kon zien. Ze droeg een ouderwetse badmantel en keek even om.
"Goedemorgen…." zei ze zachtjes terug met een tevreden glimlach. "Heb je lekker geslapen… en ….. gedroomd?… hmmm?" zei ze als ze een kop koffie inschonk.
"Hmm ja heerlijk, ik heb heerlijk gedroomd…" zei ik.
"Ik ook……" zei mijn schoonmoeder als ze op de stoel naast me ging zitten en me aankeek als ze een slokje van haar koffie nam. Sabrina kwam de woonkamer in.
"Mogge mam!….. ah er is koffie…." als Sabrina de keuken in liep en wij elkaar aankeken. We babbelden even laten gedrieen nog even als Margarita zei dat ze ging douchen en omkleden.
Zodra ze de woonkamerdeur had gesloten ging Sabrina op mijn schoot zitten en kustte me.
"Hmmp hmmp…. ik hou van je Jack…." fluisterde ze. "Hmmp en ik van jou Sabrina hmmm wat gaan we vandaag doen?…."
"We zouden met mama toch gaan winkelen?"
"Oh ja dat is waar ook….. we moeten opschieten anders zijn alle koopjes weg…." zei ik en Sabrina kwam van me af.
"Ik maak ff wat ontbijt voor ons okee, als jij nou even gaat douchen en je verder gaat aankleden dan zie ik je zo okee?…."
Nog een beetje halfslaperig kwam ik de trap opgelopen als ik de badkamer in ging om te plassen. Het was er nog warm van de douche die haar schoonmoeder net had genomen. Ik stond al naakt als ik pistte als ik ineens het licht uit zag gaan.
"Hey!….." riep ik maar meteen voelde ik twee handen om mijn middel en over mijn onderbuik strelen. Ik keek om… het was Margarita.
"Sssssht niets zeggen…. geniet nou maar…." hoorde ik haar zeggen ik draaide me om en we begonnen in de donkere badkamer te tongen.
"Margarita hmmmp hmmp…." kreunde ik als ze haar badjas had geopend en mijn schoonmoeder nu hurkte en mijn stijve paal zo tussen haar lippen schoof en me begon te pijpen!
"Hmmp hmmp….. oh jongen toch wat ben je toch een heerlijke man! hmmp….." ik hield dit niet lang vol en schokte meteen al.
"Margarita pas op ik kom in je mond!…" kreunde ik.
"Kom maar…. kom maar jongen…. geef me jouw mannenpap! hmmp hmmp hmmm!!!!" klonk het ineens als ze de stralen sperma uit mijn lul proefde en slikte. Geen druppel ging er verloren en langzaam liet Margarita, mijn schoonmoeder mijn lul uit haar mond glijden. Terwijl het nog donker was zocht ze naar een handdoek. Met een handdoek veegde ze haar mondhoeken schoon, stond op en zonder me aan te kijken verliet ze de badkamer! Ik voelde me genomen. Niet dat ik dat erg vond en bevredigd sprong ik onder de douche. Een half uurtje later kwam ik weer naar beneden en zag Sabrina en haar moeder Margarita aan tafel aan het ontbijt.
"Zo het was was zeker lekker warm dat je zo lang hebt gedouched…" zei Sabrina terwijl ze de krant las. Ik keek haar moeder aan die net deed alsof er niets gebeurd was.
"Eh ja schatje…. heerlijk ga jij nou ook even douchen?.." zei ik waarop mijn vriendin de krant weg legde en me een kusje gaf als ze naar boven ging. Ik ging tegenover Margarita zitten die me nu wel aan keek en glimlachte.
"Eh Margarita?…." wilde ik zeggen maar ze schudde haar hoofd.
"Dit is ons geheimpje…. okee?….." zei ze als ze opstond en haar vingers door mijn haar haalde als ze me voorbij liep naar de keuken. : Je zult de perfecte schoonzoon zijn Jack…" fluisterde ze vanuit de keuken en keek me aan. Ik stond op en ging achter Sabrina's moeder staan, de handen om haar borsten als de vrouw diep kreunend haar hoofd achterover sloeg en we zo een beetje elkaar tongden.
"Hmm hmmm ik wil dat je aan Sabrina toestemming geeft dat ze met mij mag vrijen Margarita…" kreunde ik.
"Okee okee hmmp hmmp okee dan schat hmmp hmmp….." eindelijk had ik de moeder voldoende overtuigd! Ze draaide zich om en terwijl ik Sabrina's moeder staande in de keuken aan het tongen was hoorde ik de deur open gaan en snel lieten we elkaar los en ging ik voor het raam staan, zogenaamd het weer inspecterend.
"Nou eh ik denk dat we geen regen krijgen…" zei ik sullig.
"Tuurlijk niet gekkie….." zei Sabrina als ze vanachteren haar armen om mijn middel sloot.
"Schatje?….. ik heb goed nieuws….. Margarita zegt dat we met elkaar naar bed mogen…"
"Oh ja echtwaar mam! dank je!…." en Sabrina liet me los en omhelsde haar moeder als Margarita me daarbij aan keek; haar tong langs haar lippen liet gaan en naar mijn kruis staarde….
Ik wist niet hoelang dit goed zou gaan maar tot die tijd zou ik met teugen gaan genieten!

Een weekend later besloot ik om een gezellig avond bij mij te organiseren. Terwijl Sabrina boodschappen aan het doen was, was ik wat vrienden aan het opbellen.
"Nodig je mijn moeder ook uit?…" riep Sabrina nog voordat ze vertrok. Die avond zaten we gezellig te keuvelen. Ik liep naar de keuken en zag Sabrina aan het aanrecht staan. Ik ging achter haar staan en duwde mijn kruis tegen haar kontje aan.
"Hmmmmm dat is lekker…. hihihi hmmm…" kreunde Sabrina als ze zich omdraaide, haar armen in mijn nek deed en we even tongden.
"Nou nou jullie kunnen ook niet wachten…" het was Margarita die onopgemerkt binnen was gekomen en ons aan het bekijken was.
"Jack het is al laat en het regent dat het giet…." Margarita hoefde haar zin niet af te maken, dat deed haar dochter al.
"Oh maar Jack brengt je wel met de auto naar huis, we brengen je fiets morgen wel langs mama…..dat doe je toch wel he lief?" zei mijn vriendin lief als ze me een kusje gaf.
"Natuurlijk schatje….."
"Terwijl jij mama weg brengt dan werk ik de gasten hier weg…. hihihi…." fluisterde Sabrina als ze even aan mijn oorlel likte.
Snel opende ik de portier van de auto voor Margarita en sprong er zelf ook in.
"Wow wat een hondeweer he?…." zei ik en keek Margarita aan die op haar beurt rechtvooruit bleef kijken. Ze woonde niet zover van ons af maar de hele weg zei mijn schoonmoeder niets. Langzaam zette ik de auto voor haar deur stil.
"Nou Margarita het was gezellig dat je er was…." zei ik en weer zei ze niets. De vrouw ademde duidelijk nogal heftig.
"Zou je even binnen willen komen?…. ik moet je wat laten zien……" als ze nu even mijn hand streelde om vervolgens uit te stappen. Ik volgde haar de trap op naar haar slaapkamer en ik was net binnen als de vrouw zich omdraaide, haar armen om me heen sloot en me begon te tongen.
"Magriet! hmmmp hmmp hmmp……" snel werkte ik de knoopjes van haar bloes los als mijn schoonmoeder mijn uit kleedde. Soepel stapte de vrouw uit de rok als ik boven op haar op bed viel. De vrouw had haar vingers al om mijn keiharde pik zitten en ik reed even droog in haar hand.
"Oooh ik ben zo gek op je… ik ben zo geil nou… neem me snel voordat je terug gaat…."
Als een loopse hond duwde ik naar voren, gestuurd door de hand van mijn schoonmoeder en prikte tegen haar string aan die ze nu met de andere hand opzij trok zodat ik tussen de poorten van haar genotskamer geleid werd. Voorwaarts! "OooohoOOOoOOOOOHH!!" kreunde Margarita luid, nu niet langer geremd door de aanwezigheid van haar dochter boven haar op zolder. In een snel tempo voelde ik haar rijpe neukschacht zijn zuigende werking doen als ik vol passie haar hals likte en we elkaar weer begonnen te tongen. Ik moest snel zijn want anders zou Sabrina vragen kunnen graag stellen. Maar ja dat zou ze sowieso gaan doen dus ik liet haar moeder nog even genieten.
"Oh jaaaa zoo ja… Ooooh Jack dieper! dieper!……" gilde Margarita nu als mijn schoonmoeder haar benen optilde en ze om mijn kont kruisde zodat ik nu tot aan de ballen mijn lul in haar kon stampen. "Sneller, Sneller jaaach… aaarch…." kreunde ze nu als ik het tempo opjoeg en mijn beenspieren aanspande.
"Ooh ja spuit maar spuit je zaad in me… oh spuit….. kom in me schat ooh ik wil je voelen!"
"OOOOH MARGARITA!!!!" gilde ik als de ogen van mijn schoonmoeder nu ineens groot werden en haar mond open viel.
"Ooooh mijn god hij wordt dik! oooh wat wordt tie dik! oooohhhh je spuit ooohhh!" riep de moeder van Sabrina als ze omlaag keek naar haar onderbuik.
"JAAAHHHH!" gilde ik als ik diep in haar explodeerde en mijn kokende lava in haar gleuf spoot. Met lange geile halen in en uit liet ik de vrouw nog even nagenieten als ik me zachtjes eruit trok en haar even aan keek.
"Schiet op, je moet terug, snel schatje…." zei ze, waarna ik me snel aankleedde en voordat ik haar slaapkamer verliet nog even een kusje op de mond kreeg.
Als een wilde reed ik terug en keek op mijn horloge, al met al 25 minuten, een kwartier te lang. Ik kwam binnen en Sabrina was aan de afwas, iedereen was weg.
"Zo…. het is je gelukt om iedereen weg te krijgen….." zei ik.
"Ja schatje…. je was ook drie kwartier weg…" shit ik had me verrekend.
"Ja eh ik kreeg voor de deur nog een preek van haar dat ik lief voor je moest zijn en zo etc etc…" gelukkig ze geloofde me want Sabrina sloeg haar armen om me heen en kustte me lief.
"Hmmmm had je ventilatie niet in de auto aan staan schatje, je ruikt helemaal naar mama."
"Oh ja dat kan kloppen….. ik zal snel even douchen okee?…."
"Zometeen……." fluisterde Sabrina als mijn vriendin voor me hurkte en mijn gulp omlaag trok. Mijn lul moest nog onder het slijm van haar moeder zitten, vermengd met klodders sperma. Oh nee, zou ze het merken?
Mijn broek gleed op de enkels als Sabrina mijn slip omlaag trok en ze mijn halfslappe pik zag, het voorgeil droop er al weer uit.
"Hmmmmm wat een mooie paal heb je toch hmmp hmp hmmp…."ineens sloten haar lippen eromheen en begon Sabrina het geil van haar moeders schacht en mijn sperma in haar mond te nemen.
"Hmmp hmmp hmmpach hmmm oh wat een lekker smaak hmm wat een heerlijke paal…" ze was klaarblijkelijk zo geil dat ze het niet eens merkte. En heel snel was mijn lul tot volle grootte opgezwollen als mijn meisje nu op haar knietjes mij in de keuken aan het pijpen was.
"Oooh Sabrina…. dit hou ik niet lang vol hoor… ooh Sabrina….. ik hou het niet meer….."
"Kom maar hmmp hmmp ik wil je sperma in mijn mond…..hmmp hmmp" en als ze ineens heel hard me begon af te trekken zoog ze mijn lul zowat vacuum en ik spoot.
"Ooooh geil sletje van me! AAAHhhhh!!!!…." met mijn lul diep achterin haar keel, haar lippen superstrak eromheen gesloten spoot ik mijn sperma in Sabrina en ze slikte, slikte en slikte, geen druppel ging er verloren.
"Hmmmmmm zo hee hmmm! dat was lekker!…. nou mag je gaan douchen…. " fluisterde Sabrina als ze opstond en me aankeek.

Ideeën voor een verhaal of een vervolg…. Reacties aan auteur middels onderstaande link:
Aantal keer gelezen:
580
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)