Spannendverhaaltje.nl

Van vriend tot lover

-
21-08-2010
Daniel heb ik eerder toeval ontmoet in de gym. Hij was nieuw en na een paar dagen geraakten we aan de praat. Hij was gehuwd, was 43 en had twee kinderen. Ik was 44 en ook gehuwd. We konden het zo goed met elkaar vinden dat we mekaar als snel uitnodigden om thuis iets te komen eten en onze respectievelijke vrouwen te ontmoeten. Ook zij konden het goed vinden met elkaar. Zo goed dat we na ongeveer een jaartje denk samen op reis gingen. Onze vriendschap bloeide tot een hechte band. Wij waren eerder avontuurlijk aangelegd, onze vrouwen niet zo zeer. Toen wij een reisje planden met tent en zo pasten ze al vlug. Gaan jullie maar zeiden ze. Zo gezegd zo gedaan. We vertrokken voor een vier dagen op avontuur in de Ardennen. We kwamen aan op een camping waar alle accommodatie voorzien was. Douche, toiletten en resto. Na een zware wandeltocht gingen we ons douchen. Daar was het dus dat ik hem voor het eerst naakt zag. Hij kleedde zich uit en ging de cabine binnen. Zonder enige schroom had hij zich naakt vertoond aan mij. Het beeld van zijn penis leek op mijn netvlies gebrand. Groot, dik en geschoren. Ik was een beetje geschrokken van mijn eigen reactie. Ik kende hem nu al een jaar of drie en nog nooit had ik me seksueel tot hem aangetrokken gevoeld of tot enig andere man.
Ik ging me ook douchen en daarna gingen we iets eten. ’s Avonds laat keerden we terug naar onze tent en dronken een paar pintjes tot laat in de nacht. We waren beide een beetje aangeschoten en beslisten om te gaan slapen. Aangezien het zeer warm was gingen we gewoon naakt op ons luchtmatras liggen. In de schemer van de maan kon ik de vorm van zijn lichaam goed zien alsook zijn penis. Damn dacht ik bij mezelf wat heb ik toch. Al snel lag hij stilletjes te snurken. Ik kon de slaap maar niet vatten. Ik bleef hem maar bekijken. Al snel stelde ik vast dat mijn paal een beetje stijf begon te worden. Ik; ik kreeg een stijve van naar een andere man zijn lul te kijken. Ik kon het bijna niet geloven en toch begon ik me stilletjes af te trekken. Ik begon in mijn tepels te knijpen en al vlug sprong mijn lul rechtop. Steeds harder en harder begon ik te sleuren. Ik wou hem gewoon van dichtbij zien. Ik liet me een beetje zakken zodat ik met mijn hoofd ter hoogte van zijn heup kwam. Nu kon ik zijn vorm goed zien. Hij leek zo zacht. God wat had ik zin om hem vast te nemen. Terwijl ik aan mijn paal aan het trekken was begon ik te fantasmeren hoe hij zou aanvoelen. Ik ging nog een beetje dichter zitten. Toen ging ik met mijn gezicht tot net boven zijn penis hangen en ik ademde diep in langs mijn neus. Ik moest gewoon zijn geur opsnuiven. Ik moest stoppen met trekken anders zou ik klaargekomen zijn. Zo opgewonden was ik. Ik stak mijn tong uit maar raakte hem niet aan. Ik was bang dat hij zou wakker worden en dat onze vriendschap ten einde zou zijn. Nee ik likte zijn eikel virtueel. Ik kwam er net niet aan maar deed toch de bewegingen met mijn tong alsof ik een ijsje aan het likken was.
En toen gebeurde het. Mijn eerste aanraking met een eikel. Hij draaide zich namelijk een beetje en raakte zo mijn tong. Ik dacht dat mijn lul spontaan zou beginnen spuiten. Ik had voor het eerst een andere man zijn lid aangeraakt. Ook al was het maar een fractie van een seconde. Wat mij betrof was het ijs gebroken. Ik moest meer hebben. Ik stak mijn tong weer uit en legde ze tegen zijn eikel zonder verder te bewegen zodat mijn tong zijn smaak kon opnemen. Het smaakte zo anders dan een kut. Ik gaf hem enkele likjes en slikte mijn speeksel vermengd met zijn smaak in. Nog nooit was ik zo heet geweest. Met het puntje van mijn tong begon ik zijn genotsplekje te kriebelen. Steeds harder en wilder. Het was voor mij een openbaring om zijn lul te zien groeien. Ik bezorg hem een stijve met mijn tong dacht ik bij mezelf. Mijn grenzen vervaagden. Ik stond op het punt om alles te verbrotten; mijn huwelijk, mijn vriendschap maar ik moest hem in mijn mond hebben. Ik sloot mijn lippen rond zijn eikel zonder hem me mijn handen vast te nemen en begon te zuigen. Ik liet hem helemaal tot achterin mijn keel glijden. Binnen de kortste keren stond hij helemaal recht. Zo voelde het dus aan om te pijpen. Hij begon lichtjes te kreunen en zijn heupen gaven mee. Blijkbaar deed ik het toch nog zo slecht niet. Hmm aahhh kreunde hij half slapend. Ik liet mijn mond steeds vlugger heen en weer gaan op zijn paal. Steeds harder wreef ik mijn tong tegen zijn eikel. Ik voelde hoe hij met een paar schokken nog dikker werd. Hij zou gaan spuiten. Hmmm jaahhh en toen deed hij plots onze lantaarn aan. Wat…. Wat gebeurt hier allemaal…..wat doe je maar ik begon hard te trekken terwijl hij nog in mijn mond zat. Stop….. wat…. wat doe je toch.
Maar het genot was te groot voor hem. Hij moest zich laten gaan. Hij stribbelde nog wel tegen maar ik hield zijn heup vast en deed hem spuiten. Nee…. neehhhh…. ahhh. Toen spoten de dikke stralen sperma me in de keel. Ik bleef ondertussen verder trekken tot hij me bijna smeekte om te stoppen. Zijn benen verkrampten, hij schokte hevig. God man wat doe je toch riep hij uit. Ik keek hem recht in de ogen. Ik spande mijn lippen hevig tegen zijn stam zodat er niets uit mijn mond liep. Stilletjes liet ik zijn penis uit mijn mond glijden maar hield mijn mond gesloten. Ik had al zijn sappen opgevangen en keek hem aan. Hij zag aan mijn gelaat dat ik al zijn sperma nog in mijn mond had. Speek het uit zei hij. Ik knikte nee en slikte alles in. Nee toch zei hij. Je hebt het ingeslikt. Wat moet dit voorstellen vroeg hij me. Vond je het dan niet leuk. Dat wel zei hij maar…. komaan man …. je hebt me niet gepijpt. Jij bent toch geen homo. Nee verontschuldigde ik me. Ik weet ook niet hoe het komt maar toen ik je deze avond naakt in de douche zag staan wist ik dat ik je wou pijpen. Vraag me niet waarom. Heb je die hele trip gepland met in je gedachte dat je me kon pijpen. Nee echt niet zei ik. Er was echt niets gepland. Het is gewoon opgekomen. Wees aub niet boos. Ik wil onze vriendschap echt niet verliezen. Ja maar hoe moe het nu verder vroeg. Al wat hier gebeurd is blijft tussen ons. Onze vrouwen hoeven het niet te weten te komen.
Zeg nu eerlijk ben je ooit al zo gepijpt geweest door je vrouw? Nee gaf hij toe. Het was veel ruwer, intenser. Nou dan zei ik. Als jij het leuk vond en ik vond het leuk waar is dan het probleem.
Voorzichtig legde ik mijn hand op zijn borst. Hij had het zelfs niet eens door. Toen keek hij naar mijn hand die zich stilletjes een weg baande naar zijn tepels. Ik begon er stilletjes mee te spelen. Toen keek hij me weer aan met aarzelende ogen. Een deel wou nee zeggen maar een ander deel zei ja, doe maar. Ik nam zijn tepel vast en kneep er in. Ik trok er aan en draaide ze in cirkeltjes. Is het niet lekker. Ja dat wel maar…. Maar niets zei ik, laat je gaan . Ik keek even achterom en zag dat zijn lul weer keistijf stond. Kijk zei ik. Kijk naar je lul. Hoelang is het geleden dat je na tien minuten weer een stijve kon hebben bij je vrouw. Hij hoefde zelfs niet te antwoorden. Ik boog voorover en begon zijn tepels te likken. Ik zoog er hard aan en beet er lichtjes in. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en nam zijn zak vast. Zo zacht. Ik begon met zijn ballen te spelen. Ik nam zijn stam vast. Kijk zei ik. Kijk hoe stijf hij is. Ik likte verder aan zijn tepels. Hij bleef me recht in mijn ogen kijken. Neuk me fluisterde ik. Zelfs ik was verbaasd dat ik zoiets had durven vragen. Wat vroeg hij. Neuk me herhaalde ik. Ik wil jouw lul in mij hebben. Ik wil dat je me lekker neukt. Bij je vrouw mag je nooit heb je me ooit verteld. Wel dit is je kans. Steek hem er in. Ben je zeker vroeg hij. Zonder te antwoorden liet ik zijn tepels los en ging op mijn rug liggen met opgetrokken benen. Hij rechtte zich en kwam achter mij zitten. Neem een beetje zonneolie zei ik. Hij wreef er zijn lul mee in en probeerde zijn eikel naar binnen te duwen. We waren beiden aan het klungelen. Het wou maar niet lukken. Toen stak ik zelf eerst een vinger in mijn kontje, daarna twee en drie. Zo bleef ik dan even zitten zodat ik even kon wennen. Ondertussen zag ik hem voor het eerst masturberen.
Doe maar zei ik. Probeer. Ik liet mijn vingers uit mijn kontje glijden. Hij plaatste zijn eikel tegen mijn gaatje en begon te drukken. Stilletjes voelde ik hem naar binnen schuiven. Mijn lul schoot de hoogte in. Mijn eikel was nat van het voorvocht. Hij drong binnen. Centimeter per centimeter tot hij er tot aan de stam in zat. Ook Daniel keek even naar beneden. God man hij zit er helemaal in. Gaat het vroeg hij. Ja doe maar. Weer kwamen de twijfels op. Waar zijn we toch mee bezig vroeg hij. Nee Daniel…… nu niet stoppen…… neuk me. Ja maar onze vrouwen zei hij bijna smeekend. Ik nam zijn hoofd vast en trok hem naar me toe. Ik heb zo’n zin zei ik. Ik trok hem nog dichter en plakte mijn lippen om de zijne. Aarzelend stak ik mijn tong in zijn mond. Vol overgave begon hij mij terug te zoenen en jahhhh….. eindelijk begon hij me te neuken. Ik voelde hoe zijn lul langzaam weer uit mijn darmen ging en daarna weer in. De pijn verdween en maakte plaats voor een ongekend genot. Een genot die me spontaan deed spuiten zonder dat ik echt een orgasme kreeg. Twee dikke stralen sperma spoten tot in mijn gezicht maar toch bleef mijn lul stijf. Ohhhh… wat is dit vroeg ik me af. Daniel vond het blijkbaar ook een geil zicht want hij hield zich niet meer in. Hij neukte wild al grommend en kreunend. Ondertussen begon ik aan mijn paal te trekken. Mijn orgasme zou niet lang meer uitblijven. Draai je om zei hij. Ik wil je langs achter nemen. Ik ging op handen en knieën zitten en hij stak hem er zonder pardon in. Hij liet zich op mijn rug vallen en begon met mijn tepels te spelen. Mijn lul wiebelde van links naar rechts. Wat een geil zicht. Ik ga komen zei hij. Hij wou zich terugtrekken maar ik hield hem tegen. Spuit maar in mij zei ik. Zeker vroeg hij. Jahhh ik wil jouw liefdessappen in mij voelen. Bijna gelijktijdig begonnen onze eikels hun sappen te spuiten. Hij in mijn darmen en ik op mijn matras.
Uitgeput liet ik me op mijn matras vallen met hem nog steeds in mij. Wat was dat lekker fluisterde hij me toe. Ik draaide mijn hoofd een beetje en gaf hem een tongzoen. Dit is ons geheim zei ik. Ik draaide me op mijn zijde met zijn lul nog steeds in mijn gaatje verankerd. Zo vielen we langzaam in slaap. Toen we ’s morgens wakker werden was zijn lul al uit mijn kontje gegleden en had zijn sperma mijn billen helemaal besmeurd. Hoi lover graptei ik. Hij lachte even en gaf me een kus op de mond. Kom zei hij we gaan douchen. Straks gaan we weer naar huis. Naar de werkelijkheid voegde hij er aan toe. Dit hoeft niet het einde te zijn Daniel. Ik wil nog zoveel met je doen. Toen we later thuis kwamen vroegen onze echtgenotes natuurlijk hoe het geweest was. Leuk zei ik. Om nog eens over te doen. De volgende dag werden we ’s avonds uitgenodigd bij Daniel en Mindy. Na het eten besloten we om even in de tuin te wandelen. De vrouwen hadden het te fris en gingen weer na binnen. Wij bleven nog even buiten. Eenmaal alleen kon ik het niet laten om even in zijn been te knijpen.
Man ik heb zo’n zin in jou. Ik liet mijn hand naar boven glijden tot tussen zijn benen en kneep even hard in zijn kruis. We gingen achter de struiken op hun zonneterras in de ligstoelen liggen. Plots hoorden we Mindy roepen, komen jullie nog jongens. Nog even riep Daniel terug. We liggen hier lekker. Ik legde mijn hand weer op zijn kruis en begon door zijn jeans met zijn lul te spelen. Onmiddellijk stond hij rechtop. Stop, niet hier zei hij. Straks zien ze ons. Niet door die struiken hoor zei ik. Ik deed zijn rits open en haalde zijn paal te voorschijn. Zijn eikel was al nat. Zie je wel dat je ook zin hebt zei ik. Ik zette me weer op mijn knieën en pijpte hem met veel overgave. Nog een glaasje wijn jongens riep Mindy. Nee we hebben nog antwoordde Daniel. Ik stond zo heet als maar kon. Was het misschien de schrik om betrapt te worden, ik weet het niet maar mijn broek werd stilaan te klein voor mijn lul. Ik likte met mijn volle tong over zijn eikel. Let op, je gaat me doen spuiten hoor. Dat is de bedoeling zei ik . ik kneep zo hard ik kon in zijn penis en begon hem wild af te trekken. Let op zei hij, ik ga …… spuiten ……ahhhhhhh. Daar ik zijn lul niet meer in mijn mond had kon ik zijn sperma uit zijn gaatje zien spuiten. Dat was het geilste wat ik ooit had gezien. Enkele stralen kwamen op mijn gezicht terecht. De andere probeerde ik zoveel mogelijk op te vangen in mijn mond. Ik kon niet genoeg krijgen van die smaak. Ik had net genoeg tijd om zoveel mogelijk sperma van mijn gezicht te wrijven want plots hoorden we de dames die weer naar buiten kwamen. Daniel rechtte zich en deed vlug zijn rits dicht. Hoi schat zei mijn vrouw. Hoi. Plots voelde ik een straaltje sperma langs mijn kin lopen. Gelukkig stond zij langs de andere kant zodat ze het niet kon zien. Ik nam vlug mijn glas wijn en morste met opzet een beetje naast mijn mond om zijn sperma te verdoezelen. Oei sorry zei ik. Vind je je mond niet meer vroeg mijn vrouw. Tja blijkbaar niet. Ze kwam met haar vinger naar mijn gezicht en wreef de wijn (vermengd met sperma) van mijn kin af. Ze stak haar vinger in haar mond en likte hem proper. Nee wou ik luidop roepen maar hij stak er al in. Gelukkig had ze niets gemerkt. Straks gaan we naar huis he zei ze voor je niet meer op je benen kan staan. Ok zei ik, nog een kwartiertje. Goed antwoordde ze. Ze gingen weer naar binnen. God that was close zei ik tegen Daniel. Hij had onmiddellijk begrepen wat er gebeurd was. Man zei ik, kan je geloven dat ze net van jouw sperma geproefd heeft. Ze heeft gewoon jouw sperma ingeslikt en ze weet het niet eens.
Hij keek me aan en fluisterde in mijn oor, ik wil ook slikken. Voor ik het goed besefte zat hij op zijn knieën en deed mijn rits open. Nu ga ik ook weten hoe het is zei hij. Voorzichtig nam hij mijn lul vast en richtte hem naar zijn mond. Bijna de volledige lengte verdween in zijn keel. Hij deed zijn mond dicht en liet hem er weer uit glijden. Lekker zo vroeg hij. Ik zei niets. Ik nam enkel zijn hoofd vast met beide handen en begon zijn mond te neuken. Ik stootte in hem alsof het een kut was. Ruw en hard. Knijp harder in mijn stam. Ik voelde de druk toenemen. Als een vulkaanuitbarsting spoot ik mijn lading in zijn keelgat. Ik kon hem horen slikken. Ik zag dat hij moeite had om alles in zijn mond te houden maar hij slaagde er toch in. Hij liet mijn lul los en keek er even naar. Toen kneep hij nog even in mijn eikel en perste er de laatste druppels uit. Zelf die likte hij gretig op. Nu zijn we pas echt verbonden zei hij. Hoezo vroeg. Nou zei hij, besef je wel dat we elkaars sperma in ons lichaam hebben. Closer kan je toch niet zijn. Hij rechtte zich en gaf nog snel een zoen op de mond. Ik wil ook geneukt worden fluisterde hij. Dat beloofde veel voor de toekomst. We gingen binnen en vervoegde ons bij onze respectievelijke vrouwen. Zo verlieten we elkaar. ’S Avonds in bed kwa mijn vrouw zich tegen me leggen. Het voelde aangenaam aan maar toch wou ik dat Daniel hier lag.
Aantal keer gelezen:
950
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)