Spannendverhaaltje.nl

Van fantasie naar werkelijkheid (Familie)

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Emerald En zo is't gekomen...
"Hee Jaap, die ouwe pukkel van je, mag ik die hebben?" vroeg Ellie terwijl ze de haveluinige ouwe dienstpukkel die ik tot voorkort als schooltas had gebruikt vanonder de trap uitviste. Het ding was stoffig en bedekt met allehande stickers, badges en buttons die ik er over de jaren op aangebracht had. Hoewel ik het niet meer gebruikte als schooltas, was ik er nog steeds erg op gesteld en er zaten wat mij betreft nog teveel betrekkelijk recente goede herinneringen aan vast om er op dit moment afstand van te doen. "Nee Ellie, die wil ik voorlopig nog niet kwijt en die kan je dus effies niet hebben." Gromde ik, matig geinteresseerd en ging voort met het doorbladeren van het beduimelde exemplaar van 'de Lach' uit de leesmap. "He toe nou, Jaap! Je hebt het afgelopen jaar helemaal niet gebruikt en ik ben die saaie ouwe leren tas dan meer beu. Ik wil een wat hippere schooltas." Bedelde Ellie voort en keerde de pukkel om en strooide de mijn overgebleven rommel van eerverleden schooljaar op de grond. Verfomfaaide en gekreukelde ouwe repetitie blaadjes en testen, propjes kauwgum-papiertjes, een stuk of wat potloodstompjes, een paar ongebruikte paarse inktpatronen voor een vulpen die ik niet meer had en een gemummificeerd afgekloven klokhuis van een appel.
Met een doffe plof viel ook mijn oude schoolagenda naar buiten en Ellie pakte die nieuwsgierig en triomfantelijk op.
Daarmee was voor mijn de maat vol.
Niemand behalve ikzelf kwam met zijn of haar tengels aan mijn school-agenda, want daar zaten een heleboel aantekeningen en heel duidelijk mijn eigen persoonlijke notities in, waar niemand, behoudens ikzelf, ook maar iets mee te schaften heeft..
"Nee, zei ik en van die agenda moet je met je kleffe vingertjes afblijven!" Grauwde ik grof en graaide met net even teveel haast naar het groezelige en nauwelijks nog aan elkaar hangend boekwerkje in Ellies begerige handjes.".
Dat was geen slimme zet en het feit dat ik zo overduidelijk wilde voorkomen dat ze erin zou kijken ontging Ellie meer dan overduidelijk niet. Ze giegelde ondeugend. "Hahaaa! Geheimpjes in de shool-agenda!" Schaterde ze en trok het met aapachtige behendigheid net buiten mijn reikwijdte, met als gevolg dat ik mijn evenwicht verloor en pardoes uit mijn luie stoel vandaan rolde.
"Godver! Geef hier, vuil klein kreng!" siste ik kwaad en ontdaan en meer dan een beetje benauwd over wat Ellie wel niet over me te weten zou komen als ze zou lezen wat ik daar allemaal in neergekrabbeld had.
Veel van mijn kriebelig neergekraste overpeinzingen hadden een zeer duidelijk seksuele toon en zetting en hoewel ze voor het merendeel betrekking hadden op mijn vrouwlijke klasgenootjes en meisjes uit de buurt, was er een niet gering aantal notities gewijd aan Ellie en haar rol in mijn sexuale fantasieen waar het haar betrof.
Ellie en ik hadden in het niet zo verre verleden uitvoerig wat met mekaar aangerotzooid. Ondanks we allebei donders goed wisten dat dat heel duidelijk verboden was, hadden we daar geen van beide enorme schuldgevoelens over, maar 't was nou niet echt iets dat we van de daken wilden schreeuwen.
Wat betreft het genieten van sexuele strelingen, masturberen en klaarkomen, was Ellie behoorlijk voorlijk en bleek er net zo mee thuis als een vis in het water.
Sinds ze uit de luiers vandaan was, was ze altijd heel erg op het wrijven en masseren van haar kutje gesteld geweest en totdat mijn ouders daar hardhandig corrigerend op reageerden was haar voornaamste en favoriete bezigheid het spelen met en vingeren van haar prille kutje geweest.
Ellie leek de correcties ter harte te nemen, maar dat nam haar genot van haarzelf te bevoelen en te bespelen niet weg. Ik wist dat ze in het geniep er onverminderd mee doorging en ik had haar daar regelmatig op betrapt.
Niet dat ik daar over naar mijn ouders klikte. Wat dat betreft hadden wij zo onze wederzijdse erecode en eerlijk gezegd vond ik dat onze ouders niks te maken hadden met wat wij met onze eigen lijf uitvoerden.
Onze ouders hadden heel preuts en zedig ons nooit ook maar iets over sexuele voorlichting verteld of uitgelegd. Wat dat betreft had ik het meeste erover op de lagere school van mijn vriendjes opgestoken en Ik had dat braaf, zei het niet geheel van eigenbelang ontbloot, met mijn jonge zusje Ellie gedeeld in uitvoerige wederzijdse verkenningen en allerhande blote bezigheden. We hadden 't allemaal best wel heel opwindend en interessant gevonden om in het geniep die lekkere 'vieze' spelletjes met mekaar te spelen.
Mijn favoriete bezigheid was Ellie's kutje te bevoelen en op haar tepeltjes te zuigen. Als ze dan nat werd dan ging ik voort met haar schoon te likken en dat vond zij heel duidelijk een heel plezierige ervaring.
Ik kan me nog heel levendig de eerste keer dat Ellie door mijn likken klaarkwam herinneren.
Zij was toen vijf jaar oud en had me bijna gewurgd met haar door lichamelijk genot veroorzaakte omklemming van mijn hoofd, terwijl ik op haar kleine kittelaartje zoog.
Klaarkomen was voor mij sinds mijn negende of tiende jaar nooit een probleem geweest, maar voor de toen nog heel prille Ellie had dat een duidelijk enorme en wel zeer welkome openbaring.
Er bleek niet veel voor nodig te zijn om haar, zelf toen ze nog maar zes of zeven jaar oud was, sexueel op te winden en heftige, veelvuldige en langdurige orgasmes te laten beleven.
Onze sex-spelletjes waren eigenlijk voor haar een natuurlijke voortzetting van haar eigen activiteiten en bevindingen en wat dat betreft bracht niks nieuws dan mijn eigen gereedschap onder haar aandacht.
Het was inmiddels zo'n twee jaar geleden sinds de laatste keer dat we dat hadden gedaan en ik was inmiddels zestien, bijna zeventien geworden.
Met de competitie van vrouwelijk schoon in mijn klas op school met daarnaast het duidelijke en met veel tamtam aangekaartte taboe op incest, alsmede de eerste aanzet van Ellie's mentruatie, was mijn interesse in spelletjes met Ellie gaandeweg danig afgezwakt.
Ook Ellie had aangegeven dat ze niet zo erg meer in dat vozige gewriemel met mij geinteresseerd was en zeker niet als ze ongesteld was.
Voor mij was het alleen leuk en fijn als allebei er gein en plezier mee hadden, dus zelfs als ik er al in geinteresseerd was, dan zou ik Ellie nooit onder druk zetten of te manipuleren om iets tegen haar zin in te laten doen.
In elk geval, hoewel we nooit tot volledige sex waren gekomen, betekende dat niet dat ik daar in de betreffende agenda niet met razende tiener-geilheid heftig over had gefantaseerd.
Het idee dat ze nou achter mijn 'oude' zondige en geile neuk-ideen aan haar adres zou komen maakte dat me het angstzweet uitbrak en dat ik kwaad werd.
"Godver...Smerige ranzige teef! Jij stinkende kleine etterbuil! Geef hier!! Zeg ik je." Loeide ik als een aangeschoten os terwijl ik vloekend en onhandig vanuit mijn wat ongemakkelijke en weinig elegante positie opkrabbelde, maar Ellie grinnikte kwaadaardig en rende rap de trap op.
"Ja, dat had je gedacht broertje! Da moek eerst eens eventjes lekker doorvossen!" Giegelde Ellie terwijl ze haar slaapkamer invluchtte.
Met een harde klap smakte ze haar deur achter zich dicht en klikte die geroutineerd beslist op slot.
Ik had haar bijna ingehaald, maar was net te laat om te voorkomen dat de deur op slot ging.
Ellie ging vlijtig door met schaterlachend en luidkeels giegelend de draak met me te steken en begon meteen schallend wat sappige passages van mijn agenda uit te schetteren.
Het schaamrood en verhitte boosheid steeg me naar de kaken en met impotent geweld rammelde ik aan de deurknop, maar de deur was behoorlijk stevig en bleef dicht.
Diep vernederd ging ik op de grond met mijn hoofd in m'n handen tegen haar deur aan zitten en wachtte stilletjes om te voorkomen dat ze ongemerkt achter me om zou ontsnappen met het zo vol met schuldbetuigende ontboezemingen gevulde boekwerkje en ook om te voorkomen dat wie dan ook ten tonele zou verschijnen ook maar iets van haar uitgelaten declamaties zou vernemen. Ondertussen ging Ellie driftig voort met het oplepelen van het ene met smakelijke details doorspekte neergepende gedachtenspinsel na het andere.
Met laaiende woede en diepe vernedering luisterde ik naar de gedateerde reeks van mijn geile overpeinzingen en opsomming van sexuele fantasieen en met net zo stijgende wanhoop telde ik de datum af naar het punt waar ik mijn meest schunnige ideeen aan haar adress had vastgelegd. Dat was op de plaats van het januari schutblad en daar had ik in de kerst-vakantie van eerverleden jaar een heel en wel zeer uitgebreid werkstuk van gemaakt.
Het was een collage van buitengewoon onthullende fotoos die ik ooit in een van onze sexuele spel-sessies had gemaakt en die ik zelf had onwikkeld en afgedrukt in de school-doka.
Voorzien van allerlei opmerkingen, uitlatingen en illustraties van duidelijk sexuele aard was het een productie die een sex-blaadje als Chick of Candy niet zouden misstaan.
Centraal hierin, was een foto waar een tienjarige Ellie met gespreidde benen haar naakte kutje wijd open sperde en trots het natte gaatje van haar vagina toonde.
Door al ons gerotzooi met elkaar was Ellie's maagdenvliesje al jaren geleden verdwenen en in de foto stonden haar klitje en gezwollen binnenste schaamlipjes nat, trots en geil de wereld in. De tegenoverliggende pagina toonde mijn eigen heftig gezwollen erectie met een meer dan duidelijke druppel voorvocht die mijn glimmend eikel en voorhuid tooide.
Om duidelijk ongewenste ontdekking te voorkomen had ik er als voorzorg met plakband een ander schutblad aanvast geplakt zodat je het als een verlengde pagina kon openklappen en ik hoopte hevig dat Ellie dat over het hoofd zou zien.
Echter dat mocht niet zo wezen. Na de laatste gniffelend uitgeproestte december-openbaring werd het plotseling even heel erg stil achter de deur, maar na enig driftig geritsel van papier hoorde ik een verbaasde en een bijna explosief hijgende zucht toen Ellie blijkbaar de pagina had gevonden en opengeklapt.
Het bleef eventjes heel stil en ik betrapte me erop dat ik mijn adem van de spanning inhield. Plotseling hoorde ik het slot in de deur openklikken en ik voelde de deur met een ruk opengaan. Omdat ik zwaar tegen de deur aanleunde, verloor ik m'n evenwicht en rolde ik pardoes Ellies' slaapkamer in en krabbelde overeind. Ik wist niet wat ik te verwachten had op dat moment en ik moet well een kop als een biet van schaamte hebben gehad.
Mijn woede had al een tijdje geleden met de staart tussen de pootjes de aftocht geblazen en ik voelde me alleen nog maar hevig opgelaten.
Met een combinatie van een fronsje en de zweem van een duidelijk bedwongen verlegen glimlachje op haar besproette gezichtje nam ze me vanuit de gitzwarte haarbos met haar helder blauwe ogen een paar keer van top tot teen op.
Ze had mijn oude school-agenda dichtgeslagen in haar uitgestrekte hand en gaf het me stilletjes terug.
"Zo dat weten we dan ook weer...." Zei ze zachtjes en vlak en nadat ik de agenda van haar had aangenomen, liep ze stilletjes en met haar armen strak om haar heengeslagen langs me naar kamer uit.
Ze vermeed mijn blik en ietwat voorovergebogen alsof in diepe gedachten, liep ze naar de trap en van daar naar beneden.
"Oh, en ik hoop dat niemand dat ooit gezien heeft." Voegde zij nog zachtjes aan zonder op of om te kijken.
"Nee, dat heeft niemand ooit gezien Ellie en Sorrie dat je dit nou op deze manier hebt uitgevonden." Mompelde ik haar beschaamd achterna, maar Ellie antwoordde niet en ik ging haar er op dat moment niet verder mee lastig vallen.
Zelden had ik me daarvoor en eerlijk gezegd ook daarna zo rottig gevoeld en ik nam me voor de agenda zo snel mogelijk te verbranden.
Zonder er verder ooit nog maar een enkele blik aan waardig te keuren ging ik die avond op m'n brommertje naar het strand en bouwde daar in m'n eentje een loeiend kampvuur.
Met sombere voldoening en met een zekere opluchting verbrandde ik de agenda tot er niks dan smeulende as van over was. Daarna roeide ik er nog een paar keer met een stok doorheen en ging weer op huis aan.
Tot mijn niet geringe verbazing leek het in de daarop volgende weken verder alsof er absoluut niks gebeurd was. De zomervakantie sleepte zich met behaaglijke warme loomte voort en wij brachten als normaal onze tijd door met gezellig bekvechten en opgewekt elkaar het bloed onder de nagels vandaan te treiteren.
Het onderwerp van mijn oude agenda en de pukkel bleef echter met zekere nadruk buiten de conversaties.
Totdat, op een zonnige dinsdag morgen zo'n twee weken voordat we weer naar school moesten, Ellie het nog eens, en dit keer wel op een heel speciale manier, aan de orde stelde.
Ik had net m'n eerste kop koffie naar binnen geslobberd nadat pa en ma naar hun respectievelijke banen waren vertrokken en Ellie had zich na een frisse ochtend duik in ons zwembad achter het huis en had zich hoofdzakelijke gekleed in een zorgvuldig beminnelijke glimlach en haar haar miniscule zwemgoed, bij mij aan de ontbijt tafel vervoegd en ik kon het niet laten vanuit mijn ooghoeken haar nauwelijks bedekte lijfje begerig op te nemen terwijl ik naarstig de indruk probeerde te wekken dat ik de krant aan het doorvossen was.
'Hmmm, kleine meisjes worden groot, niewaar?.' dacht ik stilletjes bij mezelf en betrapte me erop dat ik vond dat Ellie er best wel apetijtelijker op geworden was. Weg waren de magere knobbel-knietjes en over de gehele topografie kon worden opgemerkt dat de voorheen ietwat schonkige jongensachtige trekjes duidelijk hadden plaatsgemaakt voor de plezierige en zacht voorkomende vrouwlijke rondingen.
Ze was niet echt heel slank maar ook niet vet of dik. Goedgevuld en een plezierig mollig zou je het kunnen noemen. Haar voorpartij was nog behoorlijk vlak, maar de nauwelijks bedekte welving van waar haar borstjes zich ontwikkelden, zong duidelijk een zoete belofte voor de wel zeer nabije toekomst.
De stevige knopjes van haar strakke tepeltjes tekenden zich in de koelte van onze keuken met zekere nadruk af tegen de nog vochtig doorschijnende dunne stof van haar topje. Een etage lager spande haar zwembroekje zich strak over haar volle mollige kruisje waar haar spleetje zich overduidelijk aftekende. Ik realiseerde me dat ik met zekere weemoed de fijne spelletjes die we ooit met mekaar gespeeld hadden herinnerde en hoe veel fijner het nou wel niet zou kunnen wezen om weer eens lekker met haar te rollebollen.
Mijn jongeheer, roerde zich en met een vaag gevoel van voor mij ongewoon preutse schaamte merkte ik dat die rap opzwelde tot een keiharde erectie die fluks de pijp van mijn shorts in een behoorlijke tent veranderde.
Of Ellie dat ook in de gaten had kon ik op dat moment even niet bepalen, maar ik was me er pijnlijk van bewust that ik zo geil werd als een ton boter in augustus en ik was maar wat blij dat ik de krant als camouflage voor mijn assertieve opstandeling kon benutten.
Ellie schonk zichzelf een kop koffie in en kwam vriendelijk om de tafel heen om mij van een ongevraagde, maar wel zeer welkome opwarmer te voorzien.
"Goeie ,morrege Jaap. Opwarmertje?" Begroette ze me liefjes op keek me met een olijke knipoog aan en Ik mompelde vaag iets van gelijke strekking terug terwijl ze me de mok volschonk.
"Hee Lekker! Dank je, Ellie! Da's lief van je." Merkte ik nou verbaasd en blij verrast op. Ik vond dit uiterlijk vertoon van vriendschappelijke dienstbaarheid best wel een beetje vreemd.
Onder normale omstandigheden maakte Ellie er met vinnige nadruk een punt van om mij m'n eigen zaakjes op te laten knappen en het vrijwillig opvullen van mijn koffiekop was een tot nu toe ongehoorde, bijna wereldschokkende gebeurtenis.
Ellie knikte stilletjes en waarderend en glimlachte fijntjes terwijl ze over m'n schouder een blik op de krant in mijn schoot wierp.
Ze zette de koffiepot naast mijn mok op de tafel en tot mijn hevige verrassing sloeg ze haar armen om me heen en gaf ze me een warme en heel sensuele rug-knuffel waarbij ze zich heel stevig tegen mijn schouders en rug aanvleidde en wreef.
Geil als ik op dat moment al was, dacht ik dat ik spontaan in de krant zou klaarkomen en er een kleffe smeerboel van zou maken, maar gelukkig bleef dat achterwege.
Met voorzichtig genoegen onderwierp ik me aan mijn zusjes vriendelijke attenties en vroeg me stilletjes af wat er hier in hemelsnaam aan de gang was.
Onder normale omstandigheden zouden we op dit moment al driftig en opgewekt in onze eerste of misschien zelfs wel onze tweede kift- en bekvecht uitwisseling bezig wezen, maar ik moest toegeven dat deze ochtendverwelkoming me best wel wat beter uitkwam.
De laatste tijd was me de lust tot deelname in de dagelijkse schreeuw en scheldpartijen danig afgenomen.
Op het zelfde moment werd ik me vaag bewust van een zekere achterdocht die als een vervelend klein maar doordringend stemmetje in mijn brein begon rond te tetteren, maar ik werd afgeleid door Ellie's activiteiten die zich nu uitbreidden tot het warm strelen van mijn borstkas en haar handjes die speels naar mijn middenrif en navel afzwierven.
Voordat die echter de krant op mijn schoot bereikten, besloot ik in te grijpen en schudde mijn hoofd met een beslistheid die ik nou niet echt voelde.
"Uhhuh! Ellie. Effies niet doen. D.D.Daar k.komen ongelukken van zussie." Wrong ik me schor stotterend uit m'n strot en bijna hoorbaar voelde ik een spetter voorvocht uit mijn eikel naar buiten spuiten.
"Oooew, waarom niet? Daar had je een tijdje geleden lang niet zo'n moeite mee.
Jij bent niet de enige die 's morgens wel eens een beetje zin heeft hoor, en de laatste tijd ben ik zo geil boter!
Pa en ma zijn de hele dag op sjouw dus we hebben het rijk alleen en ik heb best wel zin om weer eens wat met jou aan te rommelen." Zoemde Ellie vriendelijk fluisterend in m'n oor.
Ellie wreef zich nou ongegeneerd tegen mijn rug aan, waarbij haar harde tepeltjes zich duidelijk voelbaar door de ragdunne stof van haar zwemgoed en mijn T-shirt in mijn vel drukten.
Nog een spettertje verliet mijn dappere Jodocus en de pijp van mijn shorts begon aardig klef aan te voelen.
Ik werd nou ronduit een beetje zweterig van de sexuele opwinding en aandrang in mijn teelballen werd ik me de verwachtende spanning van aandrang tot zaadlozing gewaar.
Het duizelde me eventjes toen 't me helder werd dat ik hier aan de ontbijttafel eventjes door mijn bijna vijf jaar jongere zusje vakkundig en op niet mis te verstane wijze heftig werd opgegeild. Voordat ik, zelf als ik al geweten had wat ik daar op zou moeten zeggen, ook maar iets kon antwoorden trok Ellie een van haar handjes terug van mijn vel en ik werd me er vaag van gewaar that ze er iets mee achter m'n rug mee uitvoerde.
Haar handje keerde vlot weer terug, maar nu naar m'n gezicht waar ze twee, voelbaar warm natte en geurige vingertjes onder m'n neus tegen mijn bovenlip drukte.
"Ooooew, wat ben ik lekker nat. Hier, voel en ruik eens hoe geil ik ben..." Hijgde Ellie fluisterend heet in m'n oor en toen ik snoof, rook ik de scherp zoet-zilte geur die ik me zo goed van een paar jaar geleden herinnerde en die alle plezierige herinneringen van toen weer levendig opriep.
Nou, echter zat er een diepere, warmere en wild opwindende nuance in die maakte dat het nu niet meer de scherpe, ietwat pissige sex-geur van een speels en ondeugend jong meisje, maar die van een opgewonden en overduidelijk geile en willige jonge meid was.
Onwillekeurig bracht ik mijn tong naar waar ik haar vingertjes voelde en proefde haar warm zilte vocht.
Op dat moment drukte Ellie een zacht en warm kusje in m'n nek en het was alsof bij mij de bliksem insloeg en ik bracht mijn handen naar haar armen en streelde haar zachtjes.
De krant gleed van mijn schoot op de grond en zodoende kwam mijn tentvormige korte broek volledig in het zicht. De pijp was een beetje omhoog gekropen en mijn stramme leuter stak een paar centimeter uit vanonder de zoom. Mijn gezwollen eikel, hard en paars als een rijpe pruim en half bedekt met mijn voorhuid stak vochtig en trots de wereld in.
Ellie slaakte een blij verrast giegeltje. "Ha, die heeft er blijkbaar ook zin in, zie ik en hij is best wel wat gegroeid sinds de laatste keer dat 'k em gezien heb. Komop broertje, wees eens lief voor me en laten we weer eens lekker ouderwets met mekaar kroelen." Merkte ze zwoel begerig op en trok me overeind.
Nog hevig beduusd en met stomheid geslagen vanwege het onverwacht openhartige aanbod van een incestueuze sexuele versnapering, volgde ik Ellie's aandrag en zo gauw ik, zei het wat trillend en beverig van de commotie, op mijn benen stond, wurmde Ellie zich in mijn armen en omhelsde ze me waarbij zij zichzelf hemels innig en warm tegen me aandrukte.
Ja, ik weet dat ik een pervers vuil ventje ben en dat ik van zo vroeg als ik me kan herinneren ben aangetrokken tot mollige, of zelf niet zo mollige, natte kale kutjes. Ik geef toe dat ik een goor ranzig kreng ben die zich geen groter genot kan voorstellen dan met zijn dikke geile leuter zijn geil in een lekker jong meisje te plempen en haar vol te pompen tot het haar oortjes uitkomt.
Ik was me er toen al terdege van bewust dat ik hevig op jonge meisjes geilde.
Omdat ik altijd veel aan zwemmen had gedaan, was ik, toen ik me als jeugd-coach voor het school zwemteam opgaf, meteen aangenomen.
Dat had me de mogelijkeheid gegeven om me genoegelijk visueel aan jonge in strak zwemgoed gestoken meisjeslichamen te verlustigen, maar daar had ik het verder bij gelaten, want ik wilde duidelijk voorkomen dat mijn persersie werd ontdekt.
Ik was ook heel duidelijk niet overmatig in het vrouwelijk in mijn eigen leeftijdsgroep of ouder dan dat geinteresseerd of zelf maar gecharmeerd.
Ik kon best wel zonder de wrede aantrekkings en afstotings manipulatie spelletjes die de meiden in mijn klas met hun manlijke klasgenoten speelden en ik was nou niet zo onder de indruk van hun neurotische obsessies betreffende de maat van hun borsten en hun vermeende gewichts problemen.
Nee, late pre-teens of vroege tienertjes, met hun frisse strakke lijfjes en hun onbevangen vriendelijke sensualiteit hadden mijn besliste voorkeur.
Zelfs nou dat ikzelf nog maar nauwelijks buiten de leeftijdsgrens van sexuele minderjarigheid was aangeland was verlangde ik naar niks meer dan mijn vleselijk genoegen met mijn minderjarige zusje te delen.
Ellie maakte de overduidelijke indruk daar niet minder zin in te hebben. Ze wurmde haar handje tussen ons in en greep door de pijp van mijn shorts mijn harde warme leuter en masseerde die zachtjes en onderzoekend.
Ik dacht bij mezelf; 'Wat zij kan, dat kan ik ook.' en met een van mijn handen, terwijl ik haar stevig tegen me aanhield, ging ik op verkenning in haar zwemslipje waar ik werd verwelkomd door de warme natte zachtheid van haar zacht stevige kale venusheuveltje. Met mijn wijsvinger voelde ik voorzichtig haar vochtige gleufje en werd beloond met een genietende rilling die door Ellie voer.
"Hahh, Oooew da's zo lekker vies, maar ook zoooo fijn!" Merkte Ellie verlekkerd op en wreef zich genietend tegen me aan terwijl ze haar lekkere kutje ferm tegen mijn onderzoekende hand drukte.
Mijn vinger gleed in haar natte gaatje en met een explosieve zucht spande Ellie haar natte tunneltje er strak eromheen.
Zo geil als ik was, realiseerde ik me dat we hier midden in de keuken stonden.
Met alle ramen, gordijnen en deuren open hielden we een illegale sex-show voor de hele wereld.
Dat vond ik nou niet de slimste zet, dus ik stelde voor om een wat meer afgeschermde omgeving op te zoeken.
"Hee Ellie, laten we daar in de slaapkamer mee verder gaan, want hier staan we te kijk voor de hele buurt." Bromde ik zachtjes in haar oor en zonder er verder woorden over vuil te maken, knikte Ellie stilletjes en met een brede ondeugende glimlach nam ze me bij de hand naar de trap.
"Jouw kamer of de mijne?" Fuisterde ze met een wilde grijns.
"Hm, mijn hok is een enorme bende. Laten we maar naar jouw kamer gaan." Stelde ik net zo zachtjes fluisterend voor.
Niet dat we hoefden te fluisteren, want er was voor de rest niemand thuis die ons kon horen, maar het pastte wat mij betrof beter in de opwindend geile, geheime en verboden sfeer van waar wij op aan stuurden.
Rap rosten we de trap op en op een holletje gingen we hand in hand naar Ellie's slaapkamertje. Inmiddles had Ellie haar topje al afgedaan en we waren koud in haar kamertje of ze haakte haar duimen in de band van haar slipje en trok het fluks naar beneden and liet het op de grond vallen. Met een huppeltje stapte ze nou volledig naakt op me toe en ging met verve aan de slag om mijn uit mijn kleren te pellen.
Niet dat ik daar enige hulp bij nodig had, maar in de opwinding van het moment voelde het fijner 't met z'n tweetjes te doen.
Ik had m'n t-shirt al uit en knoopte rap mijn shorts open.
Ellie rukte die, en mijn onderbroek naar beneden en terwijl ze voor me knielde gaf ze snel een zoentje op mijn stijgerende stengel.
Daarna stond ze snel weer op en nestelde zich genietend tegen mijn net zo genietende zweterige vel aan.
Ze wurmde een been tussen de mijne en drukte en wreef haar vochtig kussende kale poesje tegen mijn dij en met een rilling van onheilig genot voelde hoe mijn kloppende erectie warm tussen haar en mijn buik werd gevangen en gestreeld.
Ik boog mijn nek en kuste Ellie zachtjes in haar nek en ze reageerde daar hevig en met duidelijke waardering op.
"Ieew, dat kietelt, gekkie! Maar da's wel lekker hoor, daar wil ik best nog wat meer van hebben, maar dan wel lekker in m'n zachte warme bedje." Giegelde Ellie, tegelijkertijd opgewonden en zwoel en trok me met zich mee naar haar nog opengeslagen bed.
Ik volgde haar maar al te graag en kroop lekker tegen haar aan om zo dicht mogelijk bij haar te zjn en haar tegen me aan te voelen.
Ze voelde zo lekker warm en zacht en ik voelde haar wild kloppende hartje in haar met lust trillende lijfje.
Vanuit mijn ooghoek merkte ik toen iets bekends op. Op de onderkant van haar boekenplankje naast haar hoofdeinde was iets vastgeplakt en dat iets kwam mij wel heel erg bekend voor.
Het waren de twee schutbladen van mijn oude school agenda met mijn geile aantekeningen over Ellie.
Ze waren netjes naast elkaar opgeplakt en je kon ze alleen maar zien als je plat in bed lag. Ernaast waren er nog twee andere blaadjes toegevoegd, waar Ellie haar eigen notities en tekeningetjes had aangebracht en een ervan was een slimme montage van het plaatje van haar opengesperde spleetje en dat van mijn snikkel op zo'n manier dat het net leek alsof ik 'm zo bij haar naar binnen zou stoten.
Ik stootte Ellie aan en wees op de colage onder haar boekenplankje.
Ze knikte en grinnikte ondeugend. "Ja, voordat ik je agenda teruggaf, had ik die pagina's eerst eventjes snel gekaaid. 'k werd zo aapachtig geil toen ik dat las, dat ik ze voor mezelf wilde hebben." Gaf Ellie grijnzend toe.
"Ik rekende erop dat je zo van slag af was dat je dat niet meteen zou nakijken en dat je in de agenda weg zou gooien zonder te beseffen dat ze eruit gescheurd waren." Gniffelde ze onbeschaamd en kuste me vervolgens vol op m'n lippen terwijl ze haar natte kale kutje genietend tegen mijn stramme staaf aan wreef.
Ze tilde haar been op en stopte mijn laaiende leuter tussen haar benen zodat we nu op ons zij dicht tegen elkaar aanlagen en onze sexorganen nat en plezierig stevig tegen elkaar gedrukt werden.
Ellie begon loom en genotszuchtig haar warme poesje over mijn stijve stengel te wrijven en spoedig gaf een verdieping van haar zuchten en blije kreuntjes aan dat ze wel op weg was naar een genotvolle climax.
Wat mij betreft was ik ik de zevende hemel, en had ik voor het moment mijn onbeschijflijke genot van het gestreeld worden door de warme zachtheid van haar naar mijn smaak perfecte jonge meisjeslijfje.
Gaandeweg werden Ellie's bewegingen harder en wilder en op verschillende momenten werd ze zo wild dat mijn lul tussen haar benen uitglipte en zich vochtig tegen mijn buik kletste om dan weer resoluut door Ellie terug te worden gebracht.
Dat ging zo een tijdje door en op een gegeven moment voelde ik Ellie verstrakken en ze kermde jubelend haar klaarkomen de wereld in.
Op dat moment trok ze me dicht tegen zich aan en rolde op haar rug.
Van de weeromstuit vond mijn eikel zich nou recht voor haar vagina en door haar woeste stotende bewegingen ploegde die zich in haar overvloedig natte voorportaaltje.
De hitte van haar bezige lijfje en de hemelse geur van haar klaarkomen benevelde mijn zinnen en op dat moment kon ik me niet meer beheersen en stootte ik toe.
Mijn staalharde penis boorde zich in Ellie's natte gaatje en ik voelde de hitte van haar ontvangende lichaam door mijn eikel stralen.
Ellie rekte op waar ik binnendrong en bijna hoorbaar omsloot haar nauwe toegang de rand van de eikel van mijn binnenploegende manlijkheid.
Ellie was zo nat en opgewonden dat daarna ik in twee stoten compleet bij haar naarbinnen gleed en haar warme en vochtige kale schaamlipjes de basis van mijn leuter en mijn balzak kusten. Ellie liet een kermende hartgrondige kreun uit en sperde haar ogen wijd open in verwonderde verassing.
Blijkbaar had ze hier niet op gerekend maar haar lichaam reageerde met instinctmatig neukende tegenstoten. "Oooh Jaap! We neuken nou echt! Jij hebt me net ontmaagd!" Riep ze ontdaan en met een ondertoon van verraste paniek uit terwijl haar nauwe kutje nog strak nakrampend van haar eerste orgasme zich om mijn nou hevig gestreelde geslacht spande. Even leek het alsof Ellie wilde stoppen en zou eissen dat ik me uit haar vandaan zou trekken, maar toen vormde zich een lustige, woeste grijns om haar lippen.
“Ja, en jij mij!” Hijgde ik verhit terwijl ik bijna van m'n stokje ging vanwege het door mijn zondige besef van met mijn zusje te neuken en ik mijn lul in uiterst genot diep in haar kutje begroef.
Ellie maakte een voorzichtig neukende tegenstoot en dat vond ze blijkbaar lekker. Ze omhelsde me nou stevig. Ze opende haar benen wat verder en kneep voorzichtig haar hete kutje samen om mijn binnedringende neukpaal.
"Maar da's okee, en jij vindt dat wel lekker he, geil broertje van me? Nou voor wat hoort wat, en zolang ik je pukkeltje mag hebben....., okee? Geen pukkeltje, geen neuken. Wat zal 't wezen Jaap?" voegde ze berekenend toe en ik moest daar eventjes hevig om grinnikken.
Hier was mijn lieve kleine zusje die min of meer per ongeluk door haar bloedeigen broer ontmaagd en in volledige minderjarig incest vleselijk verenigd, en het enige waar ze over inzit is dat ellendige schooltasje. Nou als zij daar lekker hoerig over wilde wezen dan mocht ze die van me hebben hoor.
"Dat pukkeltje is van jou meissie, en ik ga er nou voor zorgen dat je verder nooit meer over pukkeltjes hoeft in te zitten. Dat zegen ze toch? Meisjes die neuken krijgen geen jeugdpuistjes? Nou die puistjes zul jij nooit hebben als het aan mij ligt." Bromde ik hijgend terwijl ik met onheilig genot mijn hete stamper diep in haar hete kutje dreef en haar stevig tegen me aan drukte. Ellie ontspande zich nou een beetje verder en spreidde haar benen en trok haar knieen op om me nog beter toegang tot haar te verlenen en het tegelijkertijd voor haarzelf ook wat comfortabler en fijner te maken.
Voor mij was dat een puur genot en de realisatie dat ik nou volledig en totaal onbeschermde sex met mijn lieve kleine zusje had joeg mijn geile opwinding op tot het uiterste. Ellie was al een keer klaargekomen nog voordat ik haar was binnengedrongen, maar ik had alles nog onder de klep en ik maakte me nou op om haar voor altijd tot mijn eerste volledige sexpartner te maken. Ik trok me een beetje terug en boorde me daarna nog dieper in Ellie die daarop een piepend gekreun van ongemak uitstootte.
"Iiiew rustig aan Jaap, dat deed een beetje zeer. Voor mij is het de eerste keer en jou lul is best wel groot en dik en die rekt me best wel behoorlijk uit, hoor." Piepte ze pijnlijk en ik deed het vanaf dat moment een beetje rustiger.
"Zo beter?" Hijgde ik terwijl ik langzaam genietend mijn geslacht in en uit haar bewoog.
"Ja, nou gaat 't wel. Voelt nog een beetje teer, maar ook wel beetje lekker." Antwoordde Ellie een beetje beduusd en onbestemd en ging voorzichtig meebewegen met mijn ritme.
Voor mij was het zalig en ik voelde een gestage stroom druppeltjes voorvocht uit mijn penis zich in haar kutje uitstoten waarhet samen met haar geil alles nog was glibberiger en soepeler maken. Spoedig gaf Ellie aan dat ze over haar eerste verrassing heen was en er nou ook toekwam er wat meer van te genieten.
Haar bewegingen werden vloeiender en meegaander en haar ademhaling verdiepte en verhevigde zich als bewijs dat ze weer behoorlijk opgewonden raakte en dat ze er zelf ook genot aan beleefde.
Ikzelf was me ervan bewust dat ik met dit tempo het niet lang niet lang binnen kon houden en begon wat te experimenteren om uit te vinden wat Ellie lekker vond.
Mijn eikel wreef zich verzaligd en bijna constant gestimuleerd tegen de heet stevige zachtheid van haar baarmoedermondje en de realisering dat ik daar straks mijn broederlijke hete levende zaad in zou spuiten maakte dat ik me hevig in moest houden om niet meteen in haar te exploderen.
Ellie vond dat best wel lekker en begon nou steeds meer aan het neuken zelf mee te werken en er blijkens haar uitlatingen ook heftig van te genieten.
"Ohhh,, jaa neuk me Jaap! Ow wat is dit lekkerrrrr! Oeps, niet te snel broertje! Lekkerrrr LLllangzaaaamm, Oooooohhhh JA! Raak m'n klitje en wrijf...wrijf..Harder, HARder, HARDER, Verdomme! Neuk me!!! en neuk me hard Jaap!!!". Loeide ze en ragde haar lekkere lijfje woest tegen me aan.
Weg waren de rek-pijntjes en de 'eerste-keer' krampen.
Ellie volgde simpelweg wat haar clitoris haar ingaf en dat was: Je word geneukt en hij raakt 'm lekker dus geniet er dus maar van.
Ik duwde me op mijn armen steunend op en gluurde tussen onze stotende lijven door naar waar mijn broederlijke vleeslat diep in Ellies kutje begraven was en ik zag dat met elke keer dat ik me een beetje terugtrok, haar binnenste schaamlipjes en haar klitje tussen de obsceen gerekte volle buitenste schaamlippen naar buiten puilden, om dat met de volgende stoot weer diep door mijn nat glanzende staaf bij haar naar binnen gedreven te worden.
Het daadwerkelijk zien dat ik hier mijn bloedeigen zusje lag te krikken en het voelen van haar zuigende warme kutje dat zo zalig mijn geslacht omvatte maakte dat ik mij wild stotend weer op haar neerliet en met mijn mond de hare zocht, vond en een open kus met haar begon.
Eerst verzette Ellie zich nog een beetje zwakjes, maar toen opende ze haar mond en begon, zei het nog een beetje onwennig deel te nemen aan de tongzoen.
Ik raakte een beetje buiten adem van ons zo heftige liefdesspel en opende mijn ademweg en Ellie deed hetzelfde.
Terwijl we onze sex-organen zo innig met elkaar verenigden, deelden we nu ook onze adem en onze genietende kreunen die in ons beide lichamen weerklonken.
Ellies wellustige uitscheidingen smeerden onze beide onderlichamen onder haar geurige en glibberige geil, en Ik voelde Ellie haar tempo opvoeren, haar kutje zich zalig nog harder tegen me aanbeuken en haar woeste hijgen en genietende kreunen dieper en luider in mijn borstkas resoneerden.
Ik merkte dat ik 't niet veel langer kon afhouden en dat mijn geil genietende opwinding zijn weerklank vond in het samentrekken van mijn teelballen en de nog hardere zwelling van mijn toch al staalharde diep doordringende erectie.
Ellie werd inmiddels helemaal wild en verbrak de kus onder het uitstoten van een ware litanie. "AaaaAAAArrrrgghh, OooohaaaaAAAAhhh wwaaaatt lekkerrr. Jaap NEUK ME!!! Beuk me vol met Jou!! AAaaahhHHhhaahh OooohhhHHhhhhooohhh Ik kom Klaaaaaar!!!" Gilde en loeide ze en ik voelde mijn zaad zich van mijn teelballen een weg naar mijn onderbuik en van daar door mijn raggende en omknelde voortplaningszwaard een weg tegen Ellies genietende krampen vechten om dan in een zinderend vuurwerk van ongebreidelde lust zich met een gutsende sensatie vanuit mijn eikel diep in haar uit te storten.
Golf na golf volgde die eerste razende genotsuitstorting en in een geselende razernij volbracht ik de volledige ontmaagding van mijzelf en van mijn lieve kleine twaalfjarige zusje. Ellie was volledig overmand door haar genieten van haar eerste incestueuze sexuele vereniging met mij en zette haar nagels in mijn rugspieren en in de geile razernij van haar orgasme beet ze mij zuigend in mijn schouderspieren.
Zoals later bleek tot bloedens toe en hoewel het gemeen zeer deed maakte het dat ik mijn voortplantings orgaan nog dieper en harder in haar liefdesakkertje ploegde.
In waanzinnige berserker's waas van uiterst genot bleven we doorgaan en doorstoten terwijl mijn lichaam de laatste druppels van mijn sperma aan het eerder naar binnen geramde toevoegden. UIteindelijk vertraagde onze ziedende en raggende samenbeweging tot een zoet en rustig golven en uitvloeien in een verstilde en volledig vervulde sexuele voldoening in onze eerste vereniging als broer en zus in onze consumptie van ons bloedschandelijke en wederzijdse genot.
Ik was nou leeg en hoewel mijn lul nog steeds keihard en tintelend nagenietend diep in haar was ingebed voelde ik Ellie zich zachtjes ontspannen en haar warm vochtige kutje kussend de basis van mijn geslacht strelen terwijl ze doorging met mijn rustige tempo van diep in haar binnendringend nagenieten.
Haar adem keerde terug naar een rustig en voldaan tempo en haar koortsige nietsziende orgasmische oogopslag terug keren tot een plezierige en diep genietende glimlach.
"Oooohhhh, dat was zooooo lekkkkerrr!" Koerde Ellie innig vergenoegd en trok me hard en warm tegen zich aan. "Dat was alles en veel meer dan ik me er ooit van voorstelde Jaap! Ohhhhhhh zo lekkerrr" Zuchtte ze en klemde haar benen om me heen met haar hielen op mijn billen alsof ze wilde voorkomen dat ik me uit haar terug trok.
Een onverwacht laatste spurt van mijn geil drong zich diep in haar en met verbazing opende Ellie haar ogen wijd. "Heee dat voelde ik! Ohhh da's zo rete geil, Jaap" Ik voelde dat je dat bij me naar binnen spoot. Lekkerrr! Daar lust ik wel pap van, maar na vandaag zullen we wat beter uit moeten kijken hoor! Op dit moment staat mijn ongesteldheid weer voor de deur, maar daarna is het uitkijken geblazen of ik krijg een dik buikje en daar schieten we niet echt iets mee op niewaar?”” Grijnsde ze verlekkerd en ik realiseerde me op dat moment dat ze dit allemaal heel duidelijk in haar plannetjes had overdacht en daar was ik best wel blij mee.
'Nou beter zo, dan dat ze zich door mij met kip laat zetten maar ook iets om zelf in gedachten te houden. Ik had daar in mijn complete geilheid dus eventjes niet echt bij stilgestaan.
Aan de andere kant het idee dat er nou in de komende dagen ontelbare van mijn zaadjes driftig in Ellie's volgespoten buikje zouden rondzwemmen was reuze opwindend en meteen herstelde mijn nog steed in haar kutje stekende snikkel zich tot maximale erectie.
Ellie was zich dat blijkbaar ook heel duidelijk gewaar en spande onwikkekeurig de strekste spier in haar lijfje stevig om mijn harde neukstaaf terwijl ze verrast haar ogen opsloeg.
“Hee wat doe je nou?” vroeg ze me verbaasd en tegelijkertijd stootte ze haar kutje tegen me op zodat ik me met genot weer diep bij haar naar binnen voelde glijden.
“Nou wat dacht je?” Grinnikte ik en drukte me nog dieper in haar.
“Dacht jij nou echt dat je met een keer al van me af was? Ha!! Ik heb meer dan genoeg onder de klep om je zo vol te spuiten dat het allebei je lieve oortjes uitkomt, lekker fijn geil zussie van me!” Deelde ik haar mee en voegde de daad bij het woord en ging voort met nou langzaam en genietend in en uit mijn zusje's lekkere kutje te bewegen.
“Oh, ik dacht dat jongetjes daar wat meer tijd voor nodig hadden.” Ginnegapte Ellie en nam me weer in een ferme omhelzing terwijl ze genotszuchtig haar kittelaartje en natte kale schaamheuveltje tegen me aan perste en tegelijkertijd mijn leuter met haar strakke jonge vagina omknelde.
“Maar da's okee met mij hoor! Ik ben nog lang niet klaar met je. Neuk me maar lekker met je dikke hete staaf, want 't voelt zo lekker warm en geil als jij je hete pudding mij me me naar binnen spuit. Ik voel dat door mijn hele buikje stralen.” Hijgde ze verlekkerd en met haar lippen zocht ze de mijne.
We kustten weer en spoedig gaven we ons weer over aan de woest raggende en rossende roes van wederzijds sexueel genot. Ellie kwam net als de eerste keer eerst klaar maar dit keer verbraken we de kus niet en gilde zij haar uiterste geile genot uit in mijn longen, op de voet gevolgd door mij. Loeiend als een bronstige stier ramde ik mijn lul in haar nou tot het uiterste gespannen en gerekte sexorgaan.
De wetenschap en realisering dat ik haar onbeschermde buikje met mijn vruchtbare zaad volstootte bracht me tot bijna waanzinnige genotsuitbarsting.
Een woest gutsende stroom van mijn sperma spoot diep in haar vagina and via haar baarmoedermondje in haar buikje,
Nog een golf en nog een, dan nog een.
Er leek geen eind aan te komen en ik voelde mijn rauwe brullen van de uiterste zaligheid van mijn climax weerklinken en resoneren in Ellie's woest tegenstotende lijfje.
Deze tweede keer was zo veel sterker en heviger dan de eerste en het leek alsof mijn bewustzijn zich vernauwde totdat er geen ruimte was voor meer dan onze sexueel verenigde lijven.
De opzwepende roes van ons klaarkomen zweepte ons op tot volledige razernij en bijna zonder tussenpauze kwam ik een derde keer diep in mijn zusje klaar voordat we, nou bijna buiten bewustzijn vanwege de adembenemende nog steeds voortdurende kus, vertraagden en uiteindelijk verstilden in een zinderend nagloeiende volledige voldoening van onze sexdrift in elkaars armen.
Badend in ons zweet en sex uitscheidingen verbroken we de kus en diep hijgend en happend naar levenbrengende adem wiegden we elkaar in een wonderlijk, verwonderend samenspel van verliefde genegenheid tot elkaar.
Ellie was de eerste die zich de spraak weer meester werd. “Man, hijg, hijg, hijg, was me dat even lekker!!!” hijgde ze half kreunend en half grinnekend ze in mijn oor. “'k denk dat ik hier nooit genoeg van zal krijgen.”
Ik hijgde nog even na voordat ik, zuchten en nahijgend, mijn duit in het zakje deed. “wijfie, hijg, hijg, hijg, want dat ben je nou dan ook zonder wat voor twijfel dan ook, hijg, hijg, hijg, 'k denk niet dat ik mijn vingers, om maar te zwijgen van andere delen van mijn lijf, ooit van je af zal kunnen houden.” Ik drukte haar warm tegen me aan en duuwde mijn nog steeds behoorlijk harde snikkel in haar nou duidelijk ontspannen en rustig samenknijpende kutje. Mijn laatste nakomende druppeltjes geil voegden zich toe tot de eerder in Ellie uitgestortte vruchtbaarheids sappen en spoedig voelde ik mijn lul zich warm en intens verzadigd verslappen en uit Ellie vandaan glippen.
We verlostten ons van onze omstrengeling en lagen uitgeput naast elkaar te genieten van de warme omfloersing van de geur van onze sex.
Op een gegeven moment moeten we allebei blijkbaar in een verzadigde sluimer zijn geraakt want we werden pas een paar uur later weer wakker.
Ik was maar nauwelijks wakker toen ik me het naderende onheil gewaar werd.
Een auto reed onze oprit in. Een portier sloeg dicht en het geluid van een paar dames-schoenen klik-klakte zich naar onze voordeur gevolgd door het geklingel van sleutels. Ik schoot op in bed en gluurde naar Ellies wekker. Kwart over twaalf, en ik had het geluid van mijn moeder's Saab duidelijk herkend.
Allejezus!!! Dat was Ma!!!
Ma die er nooit ook maar over dacht om thuis haar middagmaal te gebruiken stond nou op 't punt om ons in 'flagrante delicto' aan te treffen en te betrappen op wat zo door de bank genomen het meest vunzige dat je als gezinsleden met elkaar kunt uithalen.
In paniek stootte ik Ellie aan en ook zij bleek zich heel duidelijk bewust van wat eraan zat te komen.
Gelukkig vond op dat moment de buurvrouw het nodig om een kletspartij met onze moeder aan te knopen en dat gaf ons net de ruimte en lengte om te redden wat er te redden viel.
“Vlug! Jij de douche in en kuis jezelf een beetje op!” Fluisterde ik terwijl ik uit bed sprong en naar mijn kleren graaide. Ellie zei niks maar ging, klodders van mijn geil uit haar kutje en langs haar dijen druipend, op een holletje naar de badkamer. 'Klik' op slot en bezet. Terwijl ik met aapachtige behendigheid me in mijn shorts hees, en mezelf nog in mijn t-shirt worstelend naar mijn eigen kamer repte. Door het open raam hoorde ik Ma en de buurvrouw nog braaf doorneuzelen, wauwelen en beschaafd hinnikend over elkanders grapjes en ik kon het niet laten om daar onwillekeurig over the grinniken.
Ik trok snel mijn bed recht en raapte razendsnel en als door de duivel gedreven mijn rotzooi van de vloer. Trapte mijn schooltas onder mijn bed en sproeide wat van mijn goedkope aftershave in het rond om de pikant penetrante sexgeur van mijn eigen lijf te verdoezelen. Ik klikte mijn stereo aan, zocht een aannemelijk boek uit en sloeg dat open zodat het leek alsof ik wat aan het lezen was geweest. Een snelle blik in de spiegel boven mijn wastafel maakte dat ik snel een kam door mijn woest verfomfaaide haardos rostte en toen ma uiteindelijk de voordeur binnenkwam waren zowel mijn kamer als ikzelf oppervlakkig gezien zo presentabel als je van een bijna zeventienjarige in de zomervakantie kunt verwachten.
Ik opende mijn kamerdeur en hoorde ma door de gang naar de trap komen.
“Halloooo! Jaap, Ellie, waar zijn jullie!” Riep ma naar boven,omdat we overduidelijk niet beneden waren.
“Oh hallo ma, ik ben hier boven m'n kamer aan't opruimen.” Antwoordde ik en hoorde ma klip-kleppend de trap opkomen.
“Hier in de badkamer ma!!!” klonk Elllie's gedempt geroepen antwoord. “”t is weer raak deze maand!” Loog ze, maar ze wist dat dat voor ma een acceptabele verklaring zou zijnvoor het nemen van een uitgebreide poedelbeurt op een onwaarschijnlijk moment in de dag.
Boven gekomen, kwam ma naar de badkamer. “Okee, Ellie, maar maak voort! Ik heb de neusdruppels uit de medicijnkast nodig. Die hooikoorts maakt me gek! M'n neus is helemaal verstopt.”
Toen ik dat hoorde stootte ik bijna een explosieve zucht van verlichting uit. Ma had een hooikoorts aanval en had dus opgezwollen slijmvliezen en een verstopte neus. Daardoor was het voor haar volledig onmogelijk om onze sexgeur, die mij nou heel duidelijk vanuit Ellie's kamer gewaar werd, te bemerken.
De neusdruppels zelf roken een beetje naar katten-pies en zou een en ander verdoezelen todat Ellies kamer wat was doorgelucht.
Toen ma langs mijn kamer liep had ik net de stofzuiger uit de gangkast gesjord en ma bleek daar uitermate verbaasd en blij verrast mee, hetgeen nog versterkt werd toen ze in het passeren een blik in m'n kamer wierp.
“Oh, laat me je niet van je goede voornemens afhouden Jaap. Ga zo voort. Het ziet er veel beter uit dan vanmorgen.” Voegde ze me met duidelijke voldoening toe voordat ze ongeduldig haar positie bij de badkamerdeur innam.
“Zeg jongedame, gaat 't nog lang duren? Ik sterf zowat van de neus-verstopping. Maak eventjes voort wil je?” Wilde ma ongedurig weten.
“Bijna klaar! Ik droog me net af. Riep Ellie terug en een paar seconden later verscheen ze, met mijn handdoek om zich heen geslagen uit de badkamer.
Het zien van het liefelijke wezen waar ik zojuist nadrukkelijk onze wederzijdse maagdelijkeid mee had uitgewisseld zond een duidelijk versterkende, verstevigende en verstijvende impuls naar mijn onderbuik en ik voelde mijn jongeheer zich met een woeste ruk oprichten in een staalharde erectie die bijna meteen een forse klodder voorvocht uitspuugde.
Ik was, zoals mij dat later in mijn diensttijd bij de Cavalerie verkenners werd bijgebracht: Geladen, Doorgeladen en op Scherp.
Ma was zich van dat alles helemaal niet bewust en had inmiddels haar neusdruppels gevonden. Terwijl ze zich in een waanzinnige achterwaardse verbuiging poseerde, voegde ze die op weinig flateuze wijze aan haar opengesperde neusgaten toe.
Daarna duwde ze ongegeneerd haar duim tegen elk van de neusgaten om de vloeistof duiper binnen te laten dringen om op die manier sneller verlossing van haar verstopping te bewerkstelligen, hetgeen een duidelijk hoorbaar en onsmakelijk reutelend geluid produceerde.
Zuslief had haar kamerdeur achter zich dicht getrokken en ik dacht dat het nu tijd was om de aandacht nog wat verder af te leiden.
Het was per slot lunch-tijd en eerlijk gezegd, al die lichamelijke inspanning maakte dat ik best wel stond te raliebalen van de honger.
“Zeg ma, wat denk ervan als ik je een lekkere hete kop thee en wat te eten voor je klaarmaak? Dat schijnt te helpen bij een verstopte neus.” Bracht ik mierzoet en totaal schijnheilig naar voren.
Ma keek me volledig verbaasd aan. Dat had ik nog nooit aangeboden en met een kinderlijke blijheid aanvaarde ze mijn uitnodiging.
“Nou dat zou ik wel heel fijn vinden Jaap!” Bracht ze verbouwereerd uit en stopte het flesje met neusdruppels fluks in haar handtas.
“Okee, laten we dan naar beneden gaan terwijl Ellie zich optut en dan maak ik je een lekker kopje Earl Grey en een ommelet.” Stelde ik voor terwijl ik mijn moeder met een joviale omhelzing in de richting van de trap loodste.
Ma volgde me blij en zodoende bracht ik haar snel en ongemerkt buiten onze 'geurige' gevaar-zone en ook buiten het waarnemings gebied waar Ellie een duidelijk spoor van van mijn gelekte geilspetters op de vloer had achtergelaten.
Kort en goed, Ma en ikzelf gingen plezierig de gang door en de trap af en van daar naar de keuken.
Ik zette de waterketel op 't fornuis en ging aan de slag met de koekenpan, spek, eieren enzovoort. Tezelfdertijd bracht ik de conversatie wat op gang.
“Zo hoe'st vandaag ma? Alles goed op 't werk?” Vroeg ik braafjes.
“Tja, 't was niet echt makkelijk met m'n neus en zo, maar 't ziet ernaar uit dat m'n baas me nog steeds aardig vindt en dat m'n order-portefeuille er goed uitziet. Niet dat jij daar wat van afweet, maar in de grond van de zaak gaat het best wel fijn.” Bracht ma stijfjes uit.
Ik grinnikte met tienerachtige minachting voor de gevestigde orde. “Okee, dus ze ontslaan je dus niet omdat je de kip met de gouden eieren bent, niewaar?.” Grinnikte ik terwijl ik met een veelbetekenende blik, een van de eieren open tikte en aan de rest van de toekomstige ommelet toevoegde.
“Nee, nee, nee, Ze zijn echt heel blij met mij. Ik heb op dit moment de meeste klanten en ze zouden er niet over dromen me de laan uit te sturen.” Merkte ma ongemakkelijk op en ik zag dat ze overduidelijk loog.
Ik mocht dan wel netaan bijna zeventien zijn, maar ik was me heel duidelijk bewust van de onroerend goed markt en wat daar zo in omging.
Een complete kampioen in de ene maand kon heel makkelijk worden gereduceerd tot een compleet waardeloze pariah in de volgende. En die werden dan ook meteen en genadeloos afgevloeid.
De huidige markt was nou niet zo zozeer gemakkelijk voor commissie-gebaseerde agenten zoals mijn moeder, maar het gezien het feit dat Pa met zijn vaste overheidsbaan over het geheel genomen de meeste centjes binnebracht was dat over het algemeen een ondergeschikt belang.
Het water in de ketel kwam aan de kook en ik maakte fluks een grote kop met stomend hete thee.
De geklopte eieren met peterselie, fijngesneden spek en een behoorlijke scheut koffiemelk waren bijna klaar en de toaster spuugde opgewekt en paar geroosterde bruine boterhammen uit terwijl ik een tomaat in schijfjes sneed.
“Okee, hier is de Lunch ma.” Voegde ik haar opgewekt toe terwijl Ellie zich, gehuld in voor mij hartkloppingen veroorzakend zomer-jurkje van twee jaar geleden, aan ons gezeldschap toevoegde.
Ik had de ommelet gemaakt met een half dozijn grote eieren, een half pond kaas en een behoorlijk portie uitgebakken spek, maar binnen vijf minuten was de hele schaal compleet leeg. De toaster had braaf elke minuut een dubbele lading geroosterd brood uitgespuugd, maar uiteindelijk waren we ook door ons brood heen.
Ellie wolfde, wat er ook op tafel werd gebracht, meteen en genadelooos op en ik was niet veel beter of eigelijk nog een beetje erger.
Ma kreeg haar portie en haar thee en uiteindelijk ging ze, behaaglijk en luid snuivend weer op weg naar haar volgende klant terwijl wij, genoegelijk elkaar innig omarmend, haar vanuit de voordeur geluk en vaarwel toe wuifden.
Terwijl wij daar zo braaf en lieflijk stonden, raasde de Saab tot leven en in een wolk van brandend rubber en onvolledige verbranding verdween ma op weg naar haar volgende slachtoffers.
De warmte van Ellie's lijfje straalde door de dunne stof van haar strakke zomerjurkje en met tienerachtige geilheid bracht me dat het water naar de lippen, om maar te zwijgen van een erectie tot boven het bordje van mijn korte broek.
De voordeur was nog niet dicht of Ellie graaide naar mijn leuter en ik aaide haar fluks tussen haar dijen. Ze had geen slipje aan en het was overduidelijk dat al best weer zin had in een rollebolpartij. Zonder er eigenlijk bij na te denken zwierven we af naar de huiskamer en zonder veel omhaal maakten we ons gemakkelijk op de bank waarop ik meteen genietend mijn stevige hete snikkel bij Ellie naarbinnenploegde.
Kort en goed, de rest van de zomervakantie werd een bijna ononderbroken neukpartij waar Ellies ongesteldheid totaal geen obstakel vormde. Een goed zeeman bevaart immers ook de Rode Zee, niewaar?
De terugkeer naar school kwam net op tijd om de meest voor de hand liggende voortplantings gevaar te voorkomen en Ellie kreeg, zonder in details van door wie en waar, een spiraaltje ingeplant.
De rest van onze schooltijd bleef het tussen ons een vaste verhouding en zelf toen in uiteindelijk de dienst inging werd het er eigenlijk alleen maar beter op.
Nou, zo'n dertig jaar later, zijn we nog steeds bij elkaar en gaan we nog steeds ongeremd aan elkaar te buiten in het grenzeloze genot van onze incestueuze seksuele uitspattingen.
De kinderen zijn volledig op de hoogte met de stand van zaken en leveren van hun kant het levende bewijs van het gezegde; 'Dat een goed voorbeeld, goed volgen doet.'. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar dingdingo60@msn.com)
Aantal keer gelezen:
1353
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)