Spannendverhaaltje.nl

Van de randstad naar het oosten

-
16-08-2010
Zaterdag, het is gelukkig weer zaterdag. Ik pak mijn spullen geef mijn kids een kus en ga. Ja ik ga naar jou. Nog zon 1,5 uur rijden en ik ben bij jou. In de auto fantaseer ik hoe het zal zijn. Hoe ik zou willen dat het zou zijn als ik bij je binnen kom en je me na een week vol wederzijdse turbulentie/ergenis weer ziet en we elkaar kunnen aanraken. Ik bel aan en het duurt even maar dan gaat je deur open. Zonder je echt aan te kijken en wat te zeggen loop ik naar binnen. Voordat ik me om kan draaien in je kamer trek je aan mijn schouders en draait me om. Je pakt me stevig vast en we beginnen hevig te vrijen maar zeggen niks. Kijken elkaar aan en tongen, geweldig! Ik word helemaal warm van je en jij ook dat voel ik! Je houdt me stevig vast en drukt me naar de muur in je keuken. Je handen maken mijn blouse open en je kneedt stevig mijn borsten en haalt ze uit mijn b.h.
Je drukt je stevig tegen me aan waardoor ik een harde bobbel tegen mijn onderbuik voel. Mijn hand pakt jouw hand en ik leid je in mijn broek naar mijn string en naar mijn warme en natte kutje en als vanzelf glijden je vingers naar binnen. Ik verlang ernaar gevingerd te worden maar dat doe je niet. Je pakt me bij mijn heupen en draait me om. Met twee handen zoek ik steun op je aanrecht terwijl ik voel dat je mijn broek en slip naar beneden trekt. Mijn billen naar achter stekend buig ik wat verder naar voren om je een goede blik te gunnen op wat tussen mijn billen en benen verscholen zit. Je ogen voel ik branden en gretig grijpen je handen daarna naar mijn billen. Ik hoor je voorover buigen en voel het puntje van je neus even over mijn billen strelen en een vochtige, warme adem tussen mijn bilnaad. Ik besef wat daarna zou kunnen volgen.
Voel vrijwel meteen daarna je tong met lange halen over mijn klitje en door mijn lippen gaan. Bij elke lik voel ik een siddering totdat je tong mijn kutje binnendringt. We spreken nog steeds niet. Er is al veel te veel gezegd deze week. Mijn kutje is nu natter dan nat gelikt en staat open voor meer genot. Gewillig steek ik mijn billen nog verder naar achteren. Ik voel je warme eikel tegen mijn lippen drukken waarna je harde, warme penis bij me naar binnendringt. Zachtjes stoot je steeds dieper in me. Mijn verlangen naar meer en harder hoef ik niet kenbaar te maken. Het mezelf staande houden door je kracht op te vangen met mijn handen op het aanrecht kost me steeds meer moeite. Je heupen beuken tegen mijn billen en je ballen voel ik tegen me aan slaan bij iedere stoot. Voor mij mag je zo eeuwig doorgaan, maar je stop omdat je anders klaar zou komt. Uitgeput draai ik me om, we vrijen en tongen en ik laat mezelf zakken.
Jij komt op adem terwijl je verkoeling zoekt door net je rug tegen de koude muur te leunen. Ik hurk voor je en lik je eikel, heel subtiel en zachtjes dat je het bijna niet voelt maar hunkert naar meer meer meer. Heel zachtjes lik ik je erogene zones. Je beweegt met je onderlichaam, jaaaa het maakt je helemaal wild. Uiteindelijk omringen mijn lippen jouw penis. Ik zuig hem helemaal tot diep in mijn keel naar binnen en proef ook mezelf. Terwijl mijn ene hand met je ballen speelt en mijn nagels af en toe plagend over je ballen en ook over je billen krassen, omklem ik met mijn andere hand je warme geilharde paal. Zo pijp ik je hevig en trek ik je af totdat je bijna klaar komt. Ik pijp je zo lang dat je kreunt. Ik laat langzaam de heftigheid van het pijpen wegebben, maar je smeekt me met je ogen door te gaan met pijpen. Pijp me, pijp me zie ik in je ogen. pijp alle spanning weg en bemin me zie ik in je ogen. En ik pijp en bemin lang en intens. Ineens draai ik je om en je leunt net zoals ik zojuist op het aanrecht.
Je billen spreiden zich en ik masseer met mijn vinger je gaatje, je geniet dat kan ik zien. Een siddering van genot trekt door je lichaam. Ik lik je gaatje. Je wordt nog wilder dan je al was en kreunt voortdurend. Je pik is onnoemelijk groot en stijf. Je draait je weer om en kijkt me aan. We praten niet, dat is ook niet nodig. Ik vraag me af hoe lang we al staand in de buurt van je keuken bezig zijn. Aan de ene kant lijkt het door het genot een seconde maar door de spanning een eeuwigheid. Je kijkt zo verlangend naar me, ik kan je niet weerstaan. Ik zei je dat ik zo geil was dat je alles met me mag doen. Dat het me allemaal niks meer kan schelen. Ik draai me om, steek mijn billen naar achteren en sta alweer klaar om genomen te worden. Weer voel ik je handen mijn billen uit elkaar trekken en weer begin je me lekker te likken.
Je vreet me haast op en ik werd supergeil van je stevige befbeurt. Voel af en toe je tanden duidelijk over mijn klitje gaan. Ik wil helemaal open voor je staan, zet mijn benen wijder en steek mijn billen zo ver mogelijk naar achteren terwijl ik je warme tong over mijn gaatje voel. Je tong maak ook mijn gaatje nat en soms lijkt het wel of je ook met je tong naar binnen dringt. Ik sluit mijn ogen en wacht gespannen, vraag me af of je naar hetzelfde verlangt als ik. Dat is dus zo en ik voel het ook. Je pak me met n hand bij mijn heupen en met de andere haal je je harde paal door mijn bilspleet. Vervolgens steek je je eikel een stukje in mijn warme, natte spleet waardoor je eikel glimt van het nat en brengt bij gaatje.
Dan voel ik je eikel tegen mijn gaatje drukken. Even ben ik gespannen want ik heb dit nog nooit gedaan, zo ben ik nog nooit genomen. Al snel merkt ik dat ik door mijn lust goed meegeef en ik geef me over en vertrouw je. Ik voel je voorzichtig bij me binnendringen, val haast in zwijm bij het idee, vindt het zo geil. Ik kijk om en zie dat jij met je ogen dicht intens van dit moment geniet. Nu ik je ballen tegen me voel drukken besef ik dat je er helemaal in zit en jij ook. Je opent je ogen en kijkt meteen naar dit geile schouwspel. Verlekkerd begin je me hl hl zachtjes te neuken terwijl je kijkt hoe je lul er in en er uit schuift. Ik voel verbazing dat dit zo makkelijk gaat. Alleen het voelt zo heftig, ik weet niet hoe lang ik het nog kan hebben. Met twee handen houd ik me staande leunend op het aanrecht terwijl je me anaal neemt en ik kom klaar. Warme scheuten golfen door mijn lichaam. Ik hoor geile, tevreden kreuntjes van jou in mijn oor nu je voelt hoe alles zich samentrok tegen en om je penis.
Praten doen we nog steeds niet. Terwijl de scheutjes wegebben begin je me weer zachtjes te neuken en pak je me vast bij mijn borsten. Opeens stop je en ik voel je pik kloppen in mijn gaatje, je maakt nog hele kleine bewegingen. Ik voel je zaad naar binnen spuiten en voel weer een siddering van genot door je lichaam trekken. Je handen knijpen mijn borsten zowat fijn en ik geniet intens, zou zo wel als versmolten willen blijven staan. Ik voel je uit me gaan en in een reflex knijp ik mijn billen bij elkaar. Ik wil je zaad niet verliezen. Ik wil het hebben en houden. Je draait me om en kijkt me aan. We tongen intens. Je neemt me mee naar je slaapkamer. Praten is nog steeds niet nodig, alle woorden zijn overbodig. Omstrengeld liggen we op je bed en we vrijen lang en intens. Ik masseer je rug en vooral je schouders en nek. Alle spanning komt bij je los. Mijn borsten glijden over je rug. Ik draai je om en ga op je zitten.
Je penis glijdt bij me naar binnen. En ik neem je rijdend. We worden beiden wild van het speciale gevoel wat dat geeft. Ik neuk je enorm. Je kan geen kant op en je alleen maar overgeven aan mij. Zo diep in me, zo dicht bij me. Je ligt stil, ik doe het werk nu en je geniet intens. Ik draai met mijn lichaam en voel je zo diep in me. Je kreunt en kreunt ik voel je zaad in me spuiten, dan ineens spreek je tegen me. Helena, ik hou van je.
Aantal keer gelezen:
992
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)