Spannendverhaaltje.nl

Van chat tot avontuur

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Michiel1972 Lizzy en ik zijn allebei getrouwd, maar in het geheim zien wij elkaar. Het begon allemaal met een onschuldige chat, die steeds spannender werd. Via de chat vertellen we elkaar onze ervaringen en fantasieën, en spelen we een spannend spel. Lizzy is mijn sletje en ik geef haar opdrachten. Ook dit begon redelijk onschuldig: een foto plaatsen waarop ze goed in haar gezicht herkenbaar was. Later gewaagdere foto’s, volledig naakt en in opwindende latex outfits met gewaagde poses. Ook liet ik haar op haar chatblog aan de wereld vertellen dat ze mijn sletje was en over wat ik haar liet doen. Om niet gebonden te zijn aan de chat maakten we allebei een hotmail account aan, zodat we nog steeds anoniem, maar ook overdag elkaar berichtjes konden sturen. De opdrachten werden ook steeds gewaagder en had ze dus ook meer om over te bloggen. Ik gebood haar om dingen te doen die ze eigenlijk niet durfde of eigenlijk niet lekker vond. Zo zei ik bijvoorbeeld
-
“Ga shoppen in een rokje en doe geen slipje aan. Vinger jezelf klaar in een pashokje.”
-
“Pijp je man en laat hem in je gezicht spuiten. Jij mag niet klaarkomen.”
-
“Verontschuldig je uit de vergadering en vinger jezelf klaar op het toilet.”
-
“Als je vanavond in het restaurant gaat eten, trek dan geen slip je aan. Laat je kale poes zien aan de ober zonder dat je man het in de gaten heeft.”
Achteraf liet ik haar dan uitgebreid vertellen over wat er gebeurd was en hoe ze zich voelde op het moment dat het gebeurde. De ober had in ieder geval de avond van z’n leven, want in het voorbijgaan naar het toilet had Lizzy hem met een knipoog even in z’n kruis gewreven, over de duidelijk stijve paal die hij moest verbergen voor de andere gasten.
Lizzy en ik zagen elkaar niet. We stuurden elkaar alleen berichtjes. Tot op de dag van vandaag heb ik haar telefoonnummer of adres niet en weet ik niet eens hoe ze echt heet, en omgekeerd ook. Maar de berichtjes doen zeker hun werk en zorgen ervoor dat we geregeld bloedgeil zijn. Dan zit ik de hele dag met een half stijve lul op m’n werk en weet ik zeker dat Lizzy goed nat is.
Het kon niet uitblijven dat we elkaar een keer zouden zien. Lizzy zat op haar werk en ik gebood haar om naar het toilet te gaan en haar slipje uit te doen. Wat ik er nog niet bij gezegd had was dat ik het wilde hebben. Tegen het einde van de middag stuurde ik haar een berichtje dat ze naar het station moest gaan waar ik overstap van trein naar auto. Niet wetende dat ik daar mijn auto altijd neerzette vroeg ze waarom, maar daarop antwoorde ik alleen met “Je moet.” Ik wist dat die tekst haar nog meer ophitste en dat ze het daarom zeker zou doen. Vlak voor mijn trein aankwam kreeg ik het berichtje dat ze er was. Nadat ik uitgestapt was berichtte ik terug dat ze naar de parkeerplaats moest gaan en daar haar slipje over de spiegel van mijn auto moest hangen en dan weer naar de stationshal moest lopen. Ik had haar al gezien en volgde haar. Bij mijn auto aangekomen aarzelde ze even maar toch hing ze het slipje over mijn spiegel. Niet wetend wat ze nu moest doen bleef ze staan. Ik liep van achteren op haar aan en pakte voordat ze me in de gaten had het slipje van de spiegel en legde mijn hand op haar billen, zodat ik goed kon voelen dat ze onder haar rokje geen slipje droeg. Ze draaide zich geschrokken om, om me vervolgens voor het eerst aan te kijken. De schrik sloeg meteen om in een enorme geile blik, de blik die ik alleen van de foto’s kende en nu eindelijk in het echt zag. Zo bleven we even staan, elkaar alleen aankijkend en zonder woorden pure geile spanning uit te wisselen. Toen haalde ik een pakje uit m’n zak en gaf het aan haar. Het enige dat ik erbij zei was “voor de volgende keer.” Toen stapte ik in m’n auto en reed weg.
Later die avond spatte de geilheid van de chat. We vertelden elkaar hoe we de verschillende momenten ervaren hadden. Het was zo geil dat ik dacht spontaan klaar te komen. Het resultaat was dat ik mijn vrouw tijdens het tandenpoetsen ineens flink van achteren nam en gierende in haar klaar kwam. Het antwoord op de vraag “waar kwam dat nou ineens vandaan?” moest ik haar schuldig blijven.
Het was duidelijk dat dit naar meer proefde en dat had ik voorzien met het pakje dat ik Lizzy gegeven had. Dat was een nieuw slipje, met een doorzichtig kruisje. Na een week stuurde ik haar het berichtje dat ze het pakje open moest maken en het de volgende dag aan moest trekken. Dit keer had ik een tafel gereserveerd voor lunch en gebood ik haar om te komen. Ik liet haar zo zitten dat sommige mensen die om ons heen zaten moesten kunnen zien dat ze een doorzichtig slipje had en dus zo haar kale poes konden zien. Ik zag aan Lizzy dat ze met de minuut geiler werd. Het zou me niets verbazen als dit ook zichtbaar was voor anderen en ze een natte plek op de stoel heeft achtergelaten. Na de lunch liepen we naar de parkeergarage waar mijn auto stond. Ze liep voor me de trap op en ik gebood haar halverwege de trap stil te staan en haar benen iets uit elkaar te zetten. Ze gehoorzaamde gewillig. Ik deed haar slipje opzei en stak in één keer twee vingers in haar drijfnatte gleuf, wat een geile kreun tot gevolg had. Ik ging een paar keer heen en weer, deed het slipje weer recht en kwam naast haar staan. Ik stak mijn vingers in haar mond en liet haar haar eigen geil aflikken. Dat was de prelude voor een heftige tongzoen, waarbij we allebei probeerde om onze tong zo diep naar binnen te duwen als maar kon. Daarna liepen we zwijgend door naar de auto. Ik deed het portier open, maar bleef staan. Ik pakte haar bij haar lange haar en dwong haar zachtjes op haar knieën.
“Pijpen” was het enige dat ik tegen haar zei. Enigszins verdekt door het portier deed ze mijn broek los en haalde m’n inmiddels stijve paal eruit. Vol overgave begon ze te pijpen en ondertussen vingerde ze zichzelf. Het geile aangezicht en de spanning van de openbare plek zorgde ervoor dat ik het niet lang uithield en haar mond vol spoot. Ze slikte alles door en likte mijn lul helemaal schoon. Sidderend kwam ze zelf klaar en bood nu mij haar vingers aan om af te likken. Na dat gedaan te hebben en haar nog een stevige tongzoen te geven stapte ik in mijn auto en reed weg.
Waar dit gaat eindigen weet ik niet. Het blijft spannend, juist omdat we nog steeds anoniem voor elkaar zijn en we ook gewoon bij onze partner willen blijven. Ik weet ook niet waar de grens ligt van wat we willen en durven. Het gaat ook vooral om de spanning, dus moeten we zorgen dat die blijft. Een vrijpartij op een hotelkamer zal dus niet zo snel gebeuren, want dat is niet spannend genoeg. Ik ben nu aan het broeden op de volgende ontmoeting. Het enige wat ik daar al van weet is dat ik een vinger in haar kont ga steken. Ik weet ook dat mijn sletje dat erg lekker vindt.
Aantal keer gelezen:
582
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)