Spannendverhaaltje.nl

Van breezerslet naar tienerhoer

-
21-03-2015
Mijn naam is Lisa, ik ben 18 jaren woonachtig in een middelgrote provinciestad. Mijn ouders zijn gescheiden, en na de scheiding ben ik bij mijn moeder blijven wonen. Mijn moeder werkt in de zorg, en dus onregelmatige diensten, en daardoor heb ik veel vrijheid gekregen om te doen wat ik wil. Ik ga vanaf mijn 14e uit, en heb bij het uitgaan nooit te klagen gehad over aandacht van de jongens. Nu zie ik er ook wel goed uit, al zeg ik het zelf, en ietwat uitdagend kleden vind ik ook wel leuk. Ik ben nu 1,68 lang, weeg 56kg en ben dan ook redelijk slank. Ik heb een C cup en een onschuldig gezichtje zoals mensen mij zeggen. Nu ben ik niet zo heel onschuldig, ik rommel al vanaf mijn 13de met jongens, en toen ik begon uit te gaan werd het erger. Vanaf mijn 16de merkte ik (meer bewust) dat jongens van alles voor je willen doen en betalen, als je naar hen toe ook toegeeflijk bent. Ik werd langzamerhand een "Breezersletje", zoals dat dan genoemd wordt.

Als jongens voor mij toegang en een drankje betaalden, dan was ik lief voor hen, wat begon met een beetje zoenen en strelen, maar al gauw overging in aftrekken en nog wat later afzuigen. Ik heb het nooit vervelend gevonden om een jongen te pijpen, ik vond (en vind) het bij een leuke jongen zelfs wel een geil gevoel, en als ik wat voorvocht in mijn mond kreeg spuugde ik het gewoon uit. Na een tijdje werd het zelfs gewoon, snel even op het toilet, of buiten in een steegje een jongen afzuigen, ik deed het zonder nadenken of wat dan ook.

Zoals elk meisje ben ik ook gek op kleding kopen, en ondanks dat ik best wel wat zak- en kleedgeld krijg, heb ik natuurlijk bij lange na nooit genoeg om alles te kopen wat ik graag wil. Ik zat toen dan ook al een tijdje na te denken over een bijbaantje, in een winkel, of oppas ofzo, toen ik in een kledingwinkel een heel gaaf rokje zag, wat ik graag wilde kopen, maar waar ik het geld niet voor had. Ik was hem uiteraard wel aan het passen, toen een verkoper op me afkwam die ik kende vanuit het uitgaan. Hoewel ik hem niet echt goed kende, we hadden alleen wel eens gedanst, kwam hij op me af, en complimenteerde me met mijn keuze. Ik gaf aan dat ik het rokje weliswaar heel mooi vond, maar dat ik het nu niet kon betalen, en dus aan me voorbij moest laten gaan.

Hij keek me onderzoekend aan, en zei toen dat er misschien wel wat te regelen was. Hij zag dat ik verbaasd keek en kwam toen wat dichter bij me staan en zei dat als ik aardig voor hem was, zoals ik dat bij het uitgaan ook voor jongens was, hij me wel wilde matsen met dit rokje. Het duurde even voor ik precies begreep wat hij bedoelde, maar toen dacht ik, waarom ook niet. In de disco doe ik het voor een paar drankjes, hier zou ik zomaar een rokje krijgen. Hij troonde me stiekem mee naar achter, naar het magazijn waar we nog een hokje verder gingen, waar, zoals hij zei, bijna nooit iemand kwam. Daar aangekomen trok hij zijn jasje uit, en vroeg me mijn topje ook uit te doen. Hoewel ik dat normaal nooit deed, was het hier zo rustig dat ik snel in mijn BH voor hem stond. Hij duwde me zachtjes met 1 hand op mijn knieen, terwijl hij met zijn ander zijn broek opende.

Zachtjes schoof ik zijn boxer ook iets naar beneden, en daar kwam een vrij grote lul te voorschijn. Zoals ik gewend was nam ik hem in mijn mond en begon te zuigen, maar na een paar momenten duwde hij me iets terug en trok zijn lul uit mijn mond. Ik keek hem verbaasd aan, maar hij zei dat hij wel echt wilde genieten, en zei me hoe hem te pijpen. Ik moest geil en onderdanig omhoog kijken, en niet zomaar zuigen, maar ook aan zijn lul likken, en met mijn tong om zijn eikel gaan, meer afwisselen tussen zacht en hard zuigen.
Ik kreeg een rood hoofd, maar besloot toch maar te doen wat hij zei, ik was al zover, en ik wilde dat rokje erg graag. Zachtjes begon ik nu te likken aan zijn penis, terwijl ik probeerde geil omhoog te kijken. Dit beviel hem beter want hij streelde door mijn haar, terwijl hij me zijn pijpsletje noemde. Terwijl ik zachtjes over zijn eikel likte duwde hij zacht maar stevig zijn lul naar voren, zodat ik niets anders kon dan mijn mond te openen en hem binnen te laten. Terwijl zijn erectie mijn mondje vulde deed ik mijn best hem geil aan te kijken, en afwisselend ging ik met mijn tong om zijn eikel en zoog ik zacht en hard aan zijn lul. Het was alsof ik voor het eerst pijpte, zo intens als het ging. Voor het eerst genoot ik echt van de eikelrand langs mijn gehemelte, het gevoel van een mondvol mannenvlees, de smaak van het voorvocht wat vrijkwam. Als ik omhoog keek onder het pijpen zag ik zijn gezicht, wat een extra kick gaf. Tussendoor boog hij voorover en deed mijn BH af, en streelde mijn borsten en tepels. Ik merkte aan zijn ademhaling dat hij klaar ging komen, en wilde hem uit mijn mond laten glippen om hem verder af te trekken, Hij hield echter mijn hoofd vast en beloofde me een extra topje bij mijn rokje als hij in mijn mond mocht klaarkomen, en ik als het doorslikte. Dat ging me te ver, maar hij hield mijn hoofd vast, en voordat ik kon reageren kwam hij al klaar. Ik kreeg een deel binnen voor ik mijn hoofd wegtrok, maar de volgende golf kwam recht in mijn gezicht. Ook de volgende kwam in mijn gezicht terecht, en de laatste spoot hij op mijn borsten, zodat ik helemaal onder zat. Ik wilde kwaad worden, maar hij keek me geil aan en zei me door te slikken wat ik in mijn mond had als ik het topje erbij wilde krijgen. Wat me bezielde weet ik niet, maar ik slikte.

Toen we wat later (een beetje opgefrist) bij de kassa stonden verwijderde hij de beveiligingslabels van het rokje en het topje wat ik erbij had mogen uitzoeken, en gaf het me mee in een tas. Hij vertelde dat er de volgende week een nieuwe collectie binnenkwam, en als ik interesse had, ik van harte welkom was. Terwijl ik naar huis fietste dacht ik na over wat er gebeurt was, en over de nieuwe collectie. Misschien moest ik maar ruimte maken in mijn kast....

Toen ik naar huis fietste voelde ik mij eigenlijk helemaal niet beschaamd ofzo, eigenlijk had het me wel opgewonden, ik had echt genoten van hem afzuigen, en dat ik er een gaaf rokje en topje voor terugkreeg was natuurlijk helemaal te gek. Zijn opmerking dat de volgende week de nieuwe collectie binnenkwam onthield ik dan ook goed.

Dat weekend toen ik uitging, danste en flirtte ik weer met de jongens, maar ik merkte nu hoe jong en kinds ze waren in vergelijking met de (iets oudere) jongen van de winkel. Toen ik later buiten een jongen afzoog als beloning voor dat hij me die avond had getrakteerd viel dat me nog eens extra tegen. Hoewel ik mijn best deed, had hij daar geen oog voor, en wilde alleen maar snel klaarkomen. Dat lukte hem dan ook, maar waar ik in de winkel zelf ook genoten had van het pijpen, viel dit vies tegen.

In de eerste dagen van de volgende week besloot ik toch maar weer naar die winkel te gaan, als ik met een verkoper afzuigen nieuwe kleding kon krijgen, dan spaarde ik genoeg uit om in het weekend mijn eigen drankjes te betalen, en dan kon ik die jonge jongens links laten liggen. Donderdagmiddag kwam ik dan ook bij die winkel binnen en Harmen, de verkoper zag me en verwelkomde me met een brede glimlach. Hij liep met me mee naar de verschillende rekken, en hielp me als een echte heer. Wel toonde hij me met name de wat seksier kleding, erg korte rokjes, en laag uitgesneden topjes waren zijn favoriet. Ik vond ze zelf ook wel mooi, en aangezien hij ze zou betalen mocht hij ook meebeslissen, dat vond ik wel zo eerlijk. We stonden uiteindelijk te twijfelen tussen een mooi rood rokje met een bijpassend topje, en een heel kort geruit plooirokje met een sexy witte blouse welke hij erg sexy vond. Hoewel ik de rode erg mooi vond, liet ik me toch ompraten door hem, en stiekem vertrokken we naar achteren, naar het hokje waar we de ruimte hadden. Hij sloot de deur achter me, en vroeg me om het rokje en de blouse hier aan te trekken, zodat hij kon zien of het wel echt goed paste en hoe het mij stond. Ik kleedde me om, en stond vervolgens in een erg kort plooirokje en een strakke blouse met decollete als een schoolmeisje voor hem. Ik zag hem opgewonden raken, en ik speelde het spelletje mee door heel onschuldig naar hem op te kijken.

Harmen kon zich niet meer beheersen, en opende zijn broek en liet deze en zijn boxer op ze enkels glijden. Ik begreep de bedoeling en liet me op mn knieen zakken en kroop verleidelijk naar hem toe terwijl ik omhoog keek. Zijn forse lul stond al recht vooruit, en zonder hem verder aan te raken likte ik zacht over zijn half ontblootte eikel, terwijl in zo geil en onderdanig mogelijk omhoog keek naar zijn gezicht. Hij leek wel in de zevende hemel, wat mij aanmoedigde om verder te gaan, ik likte verder over zijn eikel, zijn stam, en nam hem toen in mijn mondje en begon zacht te zuigen en mijn tong verder te gebruiken. Hij kon zich verder niet meer beheersen, en greep mijn hoofd en duwde zijn toch niet kleine lul diep in mijn mond. Ik verzette me niet, maar probeerde zoveel mogelijk van zijn lul in me op te nemen, en toen hij tegen mijn keel duwde probeerde ik met slikbewegingen hem verder te laten komen.

Zijn eikel gleed iets mijn keel in, maar heel gemakkelijk ging het niet. Gelukkig merkte Harmen dat, en hij trok zich iets terug om mij te laten wennen, en duwde toen weer iets verder. Ondertussen keek hij in mijn ogen en noemde mij zijn hoertje, zijn tienersletje, die alles deed voor een goede beurt, en hij zou me leren zijn lul helemaal in te slikken. Ik zat op mn knieen voor hem, en ik genoot van hem, van zijn lul, van zijn groffe praat, van zijn ruwheid, maar ook van zijn merkbare ervaring waardoor hij niet te ver ging. Ik voelde me echt een slet, maar ik genoot van elke seconde. Zijn lul gleed nu steeds verder in mijn keel, maar plots trok hij zich terug en trok me overeind. Hij duwde me voorover over een tafeltje, greep onder mijn rokje, wat door de lengte niet moeilijk was, en trok ineens mijn string kapot. Hij streelde over mijn schaamlipjes en duwde een vinger naar binnen. "Lekker nat ben je daar al, sletje."? zei hij, en duwde een tweede vinger naar binnen. "Helemaal kaalgeschoren, heel goed, je bent al goed op weg een echt tienerhoertje te worden, en ik zal je helpen"?. Zijn vingers verdwenen, maar vervolgens voelde ik zijn lul tegen mijn kutje, en voor ik kon protesteren gleed hij al in me.

Hoewel ik al lang geen maagd meer was, ging me dit wel een beetje te ver, maar hij duwde mijn bovenlichaam tegen de tafel, en terwijl hij steeds harder neukte zei hij dat dit erbij hoorde als ik een hoertje wilde zijn. "Ik zal je zo goed belonen, als je verder meewerkt dan mag je ook dat rode rokje met dat topje meenemen, dat lijkt me goed betaald toch?"? Ik werd al geneukt, en kon zo toch mijn favoriete rokje meekrijgen, dus ik knikte. Dat was voor hem niet genoeg, en hij zei me hardop te zeggen wat ik was. Ik begreep wel wat hij wilde horen, maar omdat nu hardop te zeggen ging me toch wel ver. "Komop teefje van me"? riep Harmen, "Ik wil het horen."?
Zachtjes zei ik dan maar: Ik ben een hoertje!

Terwijl Harmen steeds harder en ruwer tekeer ging. Hij pakte mijn rechterhand, legde die tussen mijn benen en sloeg me toen op mijn billen. "Streel je klitje, hoertje, Ik wil het hardop horen"?. Ik streelde over mijn klitje, en het was of ik ineens vonken zag, zo geil werd ik ineens. Hij neukte door, terwijl hij me op mijn billen sloeg, ik streelde mijn klitje en begon hardop te roepen..

"Ik ben een hoertje, een sletje, jouw hoer"?

Op dat moment trok hij zich weer terug, trok me overeind en duwde me weer op mijn knieen. "Blijf je vingeren hoer, ik ga je gezicht volspuiten"? riep hij, en trok zich voor mijn gezicht af. Ik duwde twee vingers bij mezelf naar binnen terwijl ik mij klitje bleef strelen, en keek hem weer geil en onderdanig aan, terwijl ik mijn mond opende voor hem.

"Goed zo, teefje, ontvang mijn zaad, proef het, terwijl ik over je gezicht ga spuiten"?riep hij. Hij trok nog een paar keer en toen kwam zijn zaad. De eerste golf spoot over mn gezicht, de tweede en derde gingen recht mijn mondje in, waardoor ik mij bijna verslikte, en de laatste stralen verdwenen op de blouse en tussen mijn borsten. Terwijl ik slikte en ondergespoten werd kwam ik ook klaar, en zat nog een paar minuten na te genieten.

Toen ik overeind kwam stond Harmen gekleed en al naar mij te kijken, en ik zag er ook niet uit, sperma op mijn gezicht en blouse. Hij gaf me een zakdoekje en daarmee veegde ik het zaad van mijn gezicht. Het sperma wat tussen mijn borsten was gegleden moest ik laten zitten van hem, en ik gehoorzaamde hem zonder te protesteren. Terwijl ik mijn eigen kleren weer aantrok verdween hij even naar de winkel, en kwam terug met een tas met daarin zowel het "schoolmeisjes"?rokje en blouse, als ook mijn mooie rode rokje met topje. Hij had de labels al verwijderd, en gaf me nog een diepe kus.

Ik fietste even later weer naar huis, zonder string, en met plakkerige borsten, maar oh zo voldaan. Thuis ben ik maar eerst even gaan douchen, en toen heb ik mijn tas uitgepakt. Behalve de vieze blouse, welke ik maar gelijk in de wasmachine heb gestopt, en de andere kleren, kwam er ook nog een briefje uit.

"Het was weer lekker, sletje van mij. Als je nog iets nieuws zoekt kom je maar langs, we vinden vast wel iets. Maar als je nieuwe schoenen of laarzen wilt, dan kun je morgenavond om 18.00 uur naar XXXX gaan. Dan sluiten ze, maar Rob, de eigenaar heeft wel tijd voor je. Als je het plooirokje met de blouse draagt, en iets sexy's eronder, dan worden jullie het vast wel eens over de prijs.

Wees een lief hoertje, en de wereld gaat voor je open...."?

Ik bloosde helemaal toen ik het las, en was verward, was ik nu een echte hoer geworden? Moest ik nu kwaad worden, of van de gelegenheid gebruik maken om meer nieuwe kleding en schoenen te krijgen.......


Zoals ik jullie de vorige keer al vertelde was ik een beetje in de war van het briefje dat Harmen me had meegegeven, en waarin hij voorstelde dat ik de volgende dag naar de schoenenwinkel zou gaan om een paar schoenen te verdienen met seks.

Hoewel ik erg genoten had van wat er tot dusver gebeurd was, en ik er wel kleding voor gekregen had, kon ik mezelf nog wijsmaken dat het alleen met Harmen gebeurde, maar als ik naar die andere winkel ging, en daar seks had met een onbekende, dan was ik toch echt wel een hoertje, dat snapte ik zelf ook wel. Die nacht viel ik in slaap, verward en opgewonden, nog niet zeker wat ik zou doen.
Toen ik vrijdagochtend wakker werd wist ik zeker dat ik het niet zou doen, dit ging me te ver, maar 's middags ging ik toch naar de stad, en toen ik langs de winkel liep, kreeg ik toch kriebels. Ik zag binnen wel mensen, maar ik had geen idee wie Rob zou zijn. Ik durfde niet naar binnen, maar zag in de etalage wel verschillende mooie schoenen en laarzen, die gezien de prijs voor mij te duur waren. Toen ik naar huis ging was ik zover dat ik weer twijfelde, zulke mooie schoenen zou ik nooit kunnen betalen, en seks was toch niet erg? Ik snapte wel dat ik meer moest doen dan alleen pijpen, maar dat had ik met Harmen ook gedaan.

Twijfelend begon ik me toch een beetje voor te bereiden, ik stapte onder de douche en zeepte me lekker in. Terwijl het warme water over me heen stroomde dacht ik terug aan de vorige dag, hoe Harmen me gebruikt had, en ongewild raakte ik toch opgewonden. Ik streelde over mijn tepels die harder werden, en ook mijn schaamlippen en klitje werden gevoeliger. Ik hakte de knoop door en besloot toch te gaan. Nadat ik me had afgedroogd maakte ik me een beetje op, niet teveel omdat ik met een schoolmeisjes look werd verwacht, maar toch wel wat. Ik pakte het gewassen rokje en blouse, en keek wat ik erbij zou dragen. Ik koos een witte string en bh, en de blouse en het plooirokje erover leek ik inderdaad een schoolmeisje. Met witte sokjes en een paar gympen erbij was ik klaar om te gaan.

Ik stapte op m'n fiets en ging weer naar de stad, naar de winkel. Toen ik daar aankwam was het al 6 uur geweest, maar de deur stond nog open. Binnen zag ik alleen een man van een jaar of 50, die op me toe liep en vroeg of ik Lisa was. Hij zag er ondanks zijn leeftijd wel goed uit, en leek me ook wel sympathiek, en toen ik dan ook zei dat ik inderdaad Lisa was, stelde hij zich voor als Rob.

"Jij was op zoek naar schoenen?"? vroeg hij, en toen ik knikte vroeg hij me even te gaan zitten of rond te kijken, zodat hij even wat kon opruimde en de zaak kon afsluiten, zodat we de tijd aan onszelf zouden hebben. Terwijl ik naar de verschillende schoenen en laarzen keek, liet hij de rolluiken zakken en sloot hij de deur, zodat we geen inkijk van buiten meer hadden. Hij complementeerde me met mijn uiterlijk, sloeg een arm om me heen, en leidde me naar een aantal schoenen. Zoals ik de dag ervoor Harmen had laten beslissen over de kleding liet ik me nu leiden door hem wat betreft de schoenen. Zijn voorkeur bleek duidelijk te liggen in schoenen met hoge naaldhakken, en hoewel deze hoger waren als die ik ooit gedragen had, vond ik ze wel mooi.

Terwijl ik mijn gympen en sokjes uittrok zodat ik ze kon passen, knielde hij voor me en keek me direct onder mijn rokje tussen mijn benen. Hij legde zijn hand op mijn been, en streelde deze. Ik genoot van zijn warme hand op mijn been, en leunde iets naar achter waardoor mijn borsten naar voren werden geduwd. Ondertussen pakte hij zwarte pumps met een naaldhak van wel 10 centimeter, en deed deze aan mijn voeten. Er zat een riempje aan welke hij rond mijn enkel sloot, en vervolgens hielp hij me overeind, zodat ik kon proberen te lopen. Dat lopen viel erg tegen, staan was al moeilijk, laat staan dat ik een paar passen kon zetten. Hij ging snel achter me staan en steunde me, terwijl ik mijn eerste wankele passen probeerde. "Hoe vind je ze?"? vroeg hij, terwijl zijn handen langzaam over mijn lichaam gleden. Terwijl ik in een grote spiegel naar mezelf keek, kon ik niet anders dan zeggen dat ik ze erg mooi vond. Dat was voor hem reden om mij om te draaien en me tegen hem aan te trekken, en terwijl zijn mond de mijne vond gleden zijn handen onder mijn rokje. Zijn tong gleed mijn mond in, en terwijl zijn handen mijn billen hard kneedden zoog ik opgewonden op zijn tong, en begon te tongen.

Zijn hand trok mijn string naar beneden, en terwijl ik er uit stapte, opende zijn andere hand mijn blouse en mij BH. Even later stond ik nagenoeg naakt voor hem, slechts het rokje en de pumps had ik nog aan, terwijl hij zijn overhemd en broek opende. Hij zakte op een bankje, en terwijl ik door mijn knieŽn zakte en naar hem toe kroop trok hij zijn overhemd helemaal hem. Ik bevrijde hem vervolgens van zijn broek en boxer, en zag een mooie, niet heel grote pik voor me. Ik begreep wat hij wilde en likte zachtjes over zijn eikel en zijn stam. Dat was voor hem het teken mijn hoofd vast te pakken en ineens zijn lul in mijn mond te stoten. Ik voelde zijn warme vlees verder mijn mond binnenglijden, en zoog zachtjes aan zijn stam, terwijl ik met mijn tong de onderkant likte en masseerde. Hij kreunde het uit terwijl ik steeds harder zoog. Als ik hem nu snel liet klaarkomen, was zuigen alleen wel voldoende, maar dat was niet de bedoeling begreep ik al snel.
Ik hoorde achter me een deur, maar doordat hij mijn hoofd vasthield kon ik niets zien, en ook niet overeind komen. Ik voelde een hand over mijn billen glijden, en toen een bekende stem:"Zo sletje, al druk bezig?"? Ik kende die stem, maar kon hem niet thuisbrengen, tot hij verder ging:"Jij bent zon geil hoertje dat we dachten dat je wel twee man nodig bent voor je genoeg hebt"? Het was Harmen, en ik zou dus door twee man gebruikt worden. Ik voelde even later een tong over mijn lipjes gaan, er tussen glijden, en mijn klitje ermee masseren. Ik begreep dat ik er toch niets meer tegen kon doen, en begon weer harder te zuigen aan Rob zijn lul. Toen ik even later Harmen zijn lul tegen mijn kutje voelde duwen gaf ik me helemaal, en ik was zo nat dat ik hem bijna naar binnen zoog. Dat heerlijke gevoel als een warme lul naar binnen glijd, je opvult, en steeds verder glijdt, tot het bijna ongemakkelijk voelt, maar toch o zo lekker, dat gevoel trok door mijn hele lichaam, en het leek alsof ik buiten mezelf trad. Harmen sloeg zachtjes op mijn billen, mijn rokje zat rond mijn middel, en Rob duwde zijn lul steeds dieper in mijn mondje, tot ik zijn hele stam in mijn mond en keel had.

Toen trok hij zich ineens terug, en ook Harmen trok zijn lul uit mijn kutje. Harmen ging op zijn rug liggen, en Rob duwde me over hem heen. Ik wilde het lege gevoel in mijn kut kwijt, en gleed dus snel over zijn stijve. Zachtjes gleed ik op en neer, toen ik de tong van Rob op mijn sterretje voelde. Eerst zachtjes erover, en toen gleed zijn puntje naar binnen. Steeds dieper duwde hij zijn tong in mijn kontje, terwijl Harmen zijn onderlichaam zachtjes omhoog stootte en ondertussen mijn billen uit elkaar trok. Toen Rob zijn tong verdween en ik zijn lul tegen mijn sterretje voelde wilde ik protesteren, dit wilde ik echt niet, maar Harmen hield zijn hand voor mijn mond, en Rob begon te duwen. Hoewel hij gelukkig niet al te groot geschapen was, deed het gewoon pijn, en tranen sprongen in mijn ogen, maar hij duwde door. Terwijl mijn kontje zo gevuld werd vertelde Harmen me dat ik als hoer gewoon alles moest doen wat de klant wilde, het ging niet om mij, maar om hen. Rob begon langzaam mijn sterretje te neuken, terwijl mijn kutje nog gevuld was met de lul van Harmen, ik werd gewoon van twee kanten geneukt. Hoewel de iets minder werd, kon ik niet echt genieten, maar daar trokken de heren zich niets van aan.

Even later werd er gewisseld, en begon de pijn weer, aangezien Harmen duidelijk groter geschapen was, maar ook zijn lul verdween zonder pardon in mijn kontje. Harmen en Rob bleven me neuken, terwijl ze me uitmaakten voor hoer en slet. Daarna trokken ze zich terug, en moest ik op m'n knieŽn gaan zitten, terwijl ze zich voor mijn gezicht aftrokken. Ik begreep de bedoeling en opende mijn mond, terwijl ik met een hand mezelf vingerde, en met de ander over mijn borsten wreef. Dit bracht de mannen tot hun hoogtepunt, en ik voelde het zaad tegen mijn gezicht en in mijn mond spatten. Dat wond mij weer zo op dat ik klaar kwam op mijn vingers, en sidderend de laatste druppels zaad ontving. Dat wat ik in mijn mond had slikte ik door, terwijl Rob met zijn vinger het sperma op mijn gezicht ook naar mijn mond veegde. Als een echte slet likte ik alles op, en slikte ook dat door.

Toen we even later allemaal wat waren bijgekomen haalde Rob wat te drinken voor ons en zo zaten we naakt nog wat na te praten. Harmen vroeg wat ik van anale seks vond, en ik gaf aan het niet fijn te vinden, te pijnlijk vooral. Rob en Harmen lachten me uit, en zeiden dat ik, als hoertje maar moest leren te genieten, en dat het wel zou wennen. Ik lachte maar wat mee, maar geloofde niet dat het ooit zou wennen. Toen we ons weer aankleden mocht ik van Rob de pumps die ik nog droeg houden, dan kon ik aan de hakhoogte wennen. De volgende keer zou ik een paar laarzen krijgen, beloofde hij me.
Aantal keer gelezen:
1822
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)